Νέα

Πώς τελειώνει η κοπέλα/γυναίκα σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nikolis97
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

Nikolis97

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Καλημέρα, βάζω αυτό το ερώτημα για να δώ στατιστικά πως τελειώνουν οι γυναίκες.

Η σχέση μου (αρκετά χρόνια) τελειώνει σχεδόν πάντα παίζοντας το ενώ εγω είμαι μέσα. Αν δεν το παίξει, πολύ σπάνια να τελειώσει

Τυχαίνει συχνα αυτο;

stelda

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Απρ 2022
Like
12.061
Πόντοι
2.256
8512733.gif
542852.gif

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
4.128
Πόντοι
736
Σωματικά τελειώνουμε απο κλειτοριδα ,κωλο,μουνι..

Εγκεφαλικα τελειωνουμε με τον ιδιο τροπο ...θα φερουμε τη σωστη σκεψη την ύστατη στιγμη..:coffee:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
4.128
Πόντοι
736
Παντως ο κωλος αν γινει σωστη δουλιτσα ειναι οτι ποιο δυνατο για την ηδονή μας...:coffee:

fysarmonika

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
7
Like
5.229
Πόντοι
1.336
Παντως ο κωλος αν γινει σωστη δουλιτσα ειναι οτι ποιο δυνατο για την ηδονή μας...:coffee:
το έχουμε παρατηρήσει , το θέμα είναι πόσες από εσάς είναι απελευθερωμένες να το βιώσουν…

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
4.128
Πόντοι
736

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
4.128
Πόντοι
736
Ας αφησω τα επαγγελματικα στην ακρη ...και να πιασουμε το προσωπικο..

Το προβλημα ειναι οτι οι περισοτεροι δεν μπορουν να απολαυσουν τη φυση τους και φορτωνουν το μυαλο τους με σκουπιδια του τυπου
ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ...γιατι για ποιο λογο ? ειναι υποταγη να κοιμαμαι με την πουτσα του γαμια μου στο στομα ? ειναι υποταγη να θελω το σπερμα του και να κανω κολπα για να μου δωσει περισοτερο? ειναι υποταγη το να μου αρεσει η εντονη εκφραση του γαμια μου ? ειναι υποταγη το να θελω να ειμαι 10 πουτανες για παρτι του ειναι υποταγη το να θελω να με γαμαει απο κωλο ?ειναι υποταγη να παιζω παιχνιδια ρολων για να καυλωνει ο γαμιας μου ?

Για να σας δω:coffee:

fysarmonika

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
7
Like
5.229
Πόντοι
1.336

Το προβλημα ειναι οτι οι περισοτεροι δεν μπορουν να απολαυσουν τη φυση τους και φορτωνουν το μυαλο τους με σκουπιδια του τυπου
ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ...γιατι για ποιο λογο ? ειναι υποταγη να κοιμαμαι με την πουτσα του γαμια μου στο στομα ? ειναι υποταγη να θελω το σπερμα του και να κανω κολπα για να μου δωσει περισοτερο? ειναι υποταγη το να μου αρεσει η εντονη εκφραση του γαμια μου ? ειναι υποταγη το να θελω να ειμαι 10 πουτανες για παρτι του ειναι υποταγη το να θελω να με γαμαει απο κωλο ?ειναι υποταγη να παιζω παιχνιδια ρολων για να καυλωνει ο γαμιας μου ?

ολα αυτα που λες ειναι τροπος εκφρασης της καυλας ... ομως το ερωτημα ( αν το καταλαβα καλα ) πρεπει να το κανεις σε γυναικες οχι σε αντρες. Ειναι διατεθιμενες να εκφραστουν ετσι η το παιζουν παρθενοπες ?
Απο την αλλη ναι και οι αντρες ειναι στενομυαλοι ωστε οταν δουν τετοιες " εκφρασεις " θα κολλησουν ταμπελα " πουτανα " "ευκολη " κλπ κλπ...

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
4.128
Πόντοι
736
ολα αυτα που λες ειναι τροπος εκφρασης της καυλας ... ομως το ερωτημα ( αν το καταλαβα καλα ) πρεπει να το κανεις σε γυναικες οχι σε αντρες. Ειναι διατεθιμενες να εκφραστουν ετσι η το παιζουν παρθενοπες ?
Απο την αλλη ναι και οι αντρες ειναι στενομυαλοι ωστε οταν δουν τετοιες " εκφρασεις " θα κολλησουν ταμπελα " πουτανα " "ευκολη " κλπ κλπ...
και μετα φωναζεται γιατι γεμιζουν οι γειτονιες με γατες:coffee:

Heavywash

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2025
Κριτικές
6
Like
538
Πόντοι
300
Η πράξη του σεξ τελειώνει όταν χύνει ό άντρας άρα γιατί να σέ νοιάζει πώς τελείωνει ή δικιά σου όταν ούτε ή φύση δεν προνόησε για αυτές;

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
4.128
Πόντοι
736
7/φεβ 2025 :tooth::tooth::tooth::tooth:

Heavywash

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2025
Κριτικές
6
Like
538
Πόντοι
300
Dyke με πλαστικες ψολες, βγάλε αυτά και τί είσαι;:sopase:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
4.128
Πόντοι
736

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.948
Πόντοι
201

το προβλημα ειναι οι κακες επιρροες απο διαφορες πηγες που μας κανει να φορτωνομαστε ασχετες φαντασιωσεις οταν δεν εχουμε εκφρασει ουτε το βασικο bucket list η ακομα κ αν δεν εχουμε μαθει τους εαυτους μας..
θεωρω οτι η υποταγη/κυριαρχια οπως κ καποιοι αλλοι "ρολοι" δεν αφορουν το τι μπορεις να κανεις στο κρεβατι σου αλλα στον τροπο που εκφραζεις αυτα κ σενα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom