Νέα

Πώς καταλαβαίνεις μια κωλοτρυπίδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Erwtimatias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308
  • Εμφανίσεις 65K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.098
Πόντοι
5.956
Η δική μου εμπειρία λέει πως είναι απλά θέμα ανατομίας της κάθε γυναίκας. Έχω δει γυναίκα που γουστάρει φιστινγκ και η εικόνα είναι ενός κώλου που καταλαβαίνεις ότι δίνεται, όμως όχι κάτι ακραίο ή ανοιχτή κωλοτρυπίδα σαν της φωτό. Εχω δει και γυναίκα που τον δίνει πιο σπάνια, δεν αντέχει μεγάλα μεγέθη και από το άνοιγμα νομίζεις ότι γαμεις πορνοστάρ. Έχω δει και γυναίκα που λάτρευε το πρωκτικό και το ζητούσε χωρίς μα και μου, αλλά η τρύπα της θεοσφικτη και είχε και το ταλέντο να τη σφίγγει οταν χύνεις και να σε τρελαίνει.
Γενικά δεν υπάρχει κανόνας.
Και το πιο ωραίο είναι να είσαι μέσα όταν χυνει η γυναίκα και σε στέλνει με τους σπασμούς της!

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.735
Πόντοι
2.356
Και το πιο ωραίο είναι να είσαι μέσα όταν χυνει η γυναίκα και σε στέλνει με τους σπασμούς της!
Υπέροχο. Εδώ να δεις διαφοροποιήσεις. Σπασμούς ολοκλήρου του κορμιού ή μόνο του κολπου, σε συνδυασμό με το αν είναι κλειτοριδική ή κολπική. Κάθε γυναίκα ένα κεφάλαιο. Η λιγότερο απολαυστική εμπειρία οταν η γυναίκα είναι κλειτοριδικη και τελειώνει διχως άλλη εκδηλωση, πέρα από εναν δύο σπασμούς του κολπου και μετά σε τινάζει μακριά, γιατί δεν αντέχει την επαφή. Αν δεν υπήρχαν οι ενας δυο σπασμοί αυτοί δε θα καταλάβαινες ότι τελείωσε.

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.098
Πόντοι
5.956
Υπέροχο. Εδώ να δεις διαφοροποιήσεις. Σπασμούς ολοκλήρου του κορμιού ή μόνο του κολπου, σε συνδυασμό με το αν είναι κλειτοριδική ή κολπική. Κάθε γυναίκα ένα κεφάλαιο. Η λιγότερο απολαυστική εμπειρία οταν η γυναίκα είναι κλειτοριδικη και τελειώνει διχως άλλη εκδηλωση, πέρα από εναν δύο σπασμούς του κολπου και μετά σε τινάζει μακριά, γιατί δεν αντέχει την επαφή. Αν δεν υπήρχαν οι ενας δυο σπασμοί αυτοί δε θα καταλάβαινες ότι τελείωσε.
Έχω πετύχει καθαρά κλειτοριδικες να τελειωνουν με ταυτοχρονους πολλαπλούς σπασμούς κόλπου και πρωκτου!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.905
Πόντοι
9.297
ERCRs5PUcAAVfnH.jpg

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Aυτή είναι μια τέτοια. Και η συγκεκριμένη είναι κι απ τις λίγες που θα έγλυφα μετα χαράς.
Ξεπατωμενη...αν κρίνω από τα τατουάζ και φραγκατη είναι και χρηματοδότες βρίσκει και αρκετά φευγατη για να χτυπάει τατουάζ.

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.938
Πόντοι
22.886
Ρε guys, γιατί λέτε για το milko + μπουγάτσα?
Για εμένα ήταν και είναι από τα πιο cool πρωινά.
Από τα νιάτα μου έως τώρα, και χωρίς να τρέχουμε σε τουαλέτες και τέτοια.
Εγώ πάλι φίλε όσες φορές έχω δοκιμάσει τα συγκεκριμένα εδέσματα και με την εναλλαγή ζεστό - κρύο με έχει πάει χαρτοπόλεμο
happy ruben van der meer GIF by Videoland

:2funny::2funny::2funny:

ROBERTINO69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2020
Κριτικές
8
Like
752
Πόντοι
280
άντε να το γράψω και εδώ για να μην απαντάω στα μηνύματα 1+1
η 1η μου γυναίκα ξεκίνησε να τον δίνει από τα 17 της σε μένα δίχως αύριο ούτε μα ούτε μου (Γερμανίδα)
πήγε στα 18 της 1η φορά στον γυναικολόγο για τεστ ΠΑΠ και της είπε με ύφος… με μέτρο ο πρωκτικός έρωτας.
Στην ερώτηση της μα πως ? Της είπε και από την χαλαση και από το μαύρο στεφάνι

Στην 2η γυναίκα μου (Ελληνίδα) όταν την ειχα γκομενα, μου ειπε 1η φορά απα πά πα ξέχασε το με τέτοιο πουλί και αλλά κλαψιάρικα
Οταν την έβαλα στα 4ρα και είδα το στεφάνι… της λέω Σονια μην το παίζεις παρθένα, είπε ένα μα… και στο 2ο όταν της είπα άσε ρε, τον πήρε κανονικά με ιδιαίτερη ευκολία

Στην 3η γυναίκα μου, δοκίμασε 2 φορές από τον παρθενο της κωλο και δεν ξανά έδωσε ποτέ…
2 φορές την πήγα Νοσοκομειο

Σωστός
Η τέταρτη;;;;;;

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.081
Πόντοι
10.413
Εγώ πάλι φίλε όσες φορές έχω δοκιμάσει τα συγκεκριμένα εδέσματα και με την εναλλαγή ζεστό - κρύο με έχει πάει χαρτοπόλεμο

Μάλλον είμαι πολύ σφιχτοκωλης μύστης. Μπράβο μου λοιπόν

ROBERTINO69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2020
Κριτικές
8
Like
752
Πόντοι
280
Μολις καυλωσει η γκομενα θα καταλαβεις τη κωλοτρυπιδα της ποσο γαμημενη ειναι η ποσο την δίνει
Εκει χαλαρωνει και φενετε.

Τη δικια μου που τη γαμαω σχεδον καθημερινα ή ανα δυο μερες απο κωλο και ειναι σφιχτη απεξω,μολις καυλωσει και αρχισει και μαλακιζετε μονη της η μου παρει καμια πιπα χαλαρωνει και καταλαβαινεις ευκολα ποσο ξεκωλακι ειναι.
Πες μας και άλλα….

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.905
Πόντοι
9.297

Να δοκιμασεις γάλα αμυγδάλου και μπουγάτσα με βηγκαν κρέμα ...( Θου κύριε για την απρέπεια που έγραψα αλλά έπρεπε να προτείνω μια εναλλακτική πρόταση για ευαίσθητα εντερακια).

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.081
Πόντοι
10.413
Να δοκιμασεις γάλα αμυγδάλου και μπουγάτσα με βηγκαν κρέμα ...( Θου κύριε για την απρέπεια που έγραψα αλλά έπρεπε να προτείνω μια εναλλακτική πρόταση για ευαίσθητα εντερακια).
Αδερφίστικη λύση, αλλά μπορεί να έχει αποτέλεσμα.
Αργυρότοξε σε βρίσκω ψαγμένο.

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Νομίζω σωστός ο τρικαβαλος.

Για να γίνει όμως πιο σαφές και για πιο σίγουρη γνώση, μάλλον πρέπει κάποιος μύστης να σηκώσει εδώ gay σουφρα.
Νομίζω ότι με την κατ' αντιπαρασταση σύγκριση γυναικείας και gay θα διαλυθούν και οι τελευταίες αμφιβολίες.
Ο Λίλας τύπε μου αν δεν απαντήσει,δεν θα δούμε φως στην άκρη του τούνελ!

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Ο βηγκαν γύρος όμως είναι απίθανος!
Αυτή μαλακία η στέβια τύπε μου φούσκωμα και τρεχάτε ποδαράκια μου.Ωραία εναλλακτική για ζάχαρη,αλλά δεν…Ευχαριστώ.

Και εγώ αυτόν σκέφτηκα και περιμένω!

Αυτός μας έχει γραμμένους στην πριονοροδέλα του…

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.081
Πόντοι
10.413
Πόσα χιλιόμετρα φαίνονται σε αυτήν την κωλοτρυπιδα μύστες?

Συνημμένα

• IMG_20230319_212258.jpg
    IMG_20230319_212258.jpg
    118,8 KB · Εμφανίσεις: 225

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.905
Πόντοι
9.297

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.938
Πόντοι
22.886
Oxι ρε συ...ο γύρος για μεσημέρι η βράδυ...το γάλα άστο για πρωί η έστω για βράδυ.
Ρε τύποι τι του λέτε του τύπου ...
Αν δοκιμάσει όλα αυτά θα σπάσουν οι μεντεσέδες της λεκάνης της τουαλέτας από το άνοιξε - κλείσε
explosion toilet GIF

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.905
Πόντοι
9.297
Αυτή μαλακία η στέβια τύπε μου φούσκωμα και τρεχάτε ποδαράκια μου.Ωραία εναλλακτική για ζάχαρη,αλλά δεν…Ευχαριστώ.

Αυτός μας έχει γραμμένους στην πριονοροδέλα του…
Η στέβια υστερεί σε γεύση...καλύτερη η καστανη ζάχαρη...
Παρεμπιπτόντως κλάνω στο γέλιο όταν κάτι γκομενιτσες παραγγέλνουν καφέ με ΜΑΥΡΗ...Αν πάρουν δύομιση θερμίδες παραπάνω θα σκεβρωσει το δέρμα τους από την στενοχώρια;

Ρε τύποι τι του λέτε του τύπου ...
Αν δοκιμάσει όλα αυτά θα σπάσουν οι μεντεσέδες της λεκάνης της τουαλέτας από το άνοιξε - κλείσε
explosion toilet GIF
Μα αυτό ακριβώς πασχίζω να προλάβω...να ΜΗΝ τα ανακατέψει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom