Η δική μου εμπειρία λέει πως είναι απλά θέμα ανατομίας της κάθε γυναίκας. Έχω δει γυναίκα που γουστάρει φιστινγκ και η εικόνα είναι ενός κώλου που καταλαβαίνεις ότι δίνεται, όμως όχι κάτι ακραίο ή ανοιχτή κωλοτρυπίδα σαν της φωτό. Εχω δει και γυναίκα που τον δίνει πιο σπάνια, δεν αντέχει μεγάλα μεγέθη και από το άνοιγμα νομίζεις ότι γαμεις πορνοστάρ. Έχω δει και γυναίκα που λάτρευε το πρωκτικό και το ζητούσε χωρίς μα και μου, αλλά η τρύπα της θεοσφικτη και είχε και το ταλέντο να τη σφίγγει οταν χύνεις και να σε τρελαίνει.
Γενικά δεν υπάρχει κανόνας.
Υπέροχο. Εδώ να δεις διαφοροποιήσεις. Σπασμούς ολοκλήρου του κορμιού ή μόνο του κολπου, σε συνδυασμό με το αν είναι κλειτοριδική ή κολπική. Κάθε γυναίκα ένα κεφάλαιο. Η λιγότερο απολαυστική εμπειρία οταν η γυναίκα είναι κλειτοριδικη και τελειώνει διχως άλλη εκδηλωση, πέρα από εναν δύο σπασμούς του κολπου και μετά σε τινάζει μακριά, γιατί δεν αντέχει την επαφή. Αν δεν υπήρχαν οι ενας δυο σπασμοί αυτοί δε θα καταλάβαινες ότι τελείωσε.
Υπέροχο. Εδώ να δεις διαφοροποιήσεις. Σπασμούς ολοκλήρου του κορμιού ή μόνο του κολπου, σε συνδυασμό με το αν είναι κλειτοριδική ή κολπική. Κάθε γυναίκα ένα κεφάλαιο. Η λιγότερο απολαυστική εμπειρία οταν η γυναίκα είναι κλειτοριδικη και τελειώνει διχως άλλη εκδηλωση, πέρα από εναν δύο σπασμούς του κολπου και μετά σε τινάζει μακριά, γιατί δεν αντέχει την επαφή. Αν δεν υπήρχαν οι ενας δυο σπασμοί αυτοί δε θα καταλάβαινες ότι τελείωσε.
Ρε guys, γιατί λέτε για το milko + μπουγάτσα?
Για εμένα ήταν και είναι από τα πιο cool πρωινά.
Από τα νιάτα μου έως τώρα, και χωρίς να τρέχουμε σε τουαλέτες και τέτοια.
άντε να το γράψω και εδώ για να μην απαντάω στα μηνύματα 1+1
η 1η μου γυναίκα ξεκίνησε να τον δίνει από τα 17 της σε μένα δίχως αύριο ούτε μα ούτε μου (Γερμανίδα)
πήγε στα 18 της 1η φορά στον γυναικολόγο για τεστ ΠΑΠ και της είπε με ύφος… με μέτρο ο πρωκτικός έρωτας.
Στην ερώτηση της μα πως ? Της είπε και από την χαλαση και από το μαύρο στεφάνι
Στην 2η γυναίκα μου (Ελληνίδα) όταν την ειχα γκομενα, μου ειπε 1η φορά απα πά πα ξέχασε το με τέτοιο πουλί και αλλά κλαψιάρικα
Οταν την έβαλα στα 4ρα και είδα το στεφάνι… της λέω Σονια μην το παίζεις παρθένα, είπε ένα μα… και στο 2ο όταν της είπα άσε ρε, τον πήρε κανονικά με ιδιαίτερη ευκολία
Στην 3η γυναίκα μου, δοκίμασε 2 φορές από τον παρθενο της κωλο και δεν ξανά έδωσε ποτέ…
2 φορές την πήγα Νοσοκομειο
Μολις καυλωσει η γκομενα θα καταλαβεις τη κωλοτρυπιδα της ποσο γαμημενη ειναι η ποσο την δίνει
Εκει χαλαρωνει και φενετε.
Τη δικια μου που τη γαμαω σχεδον καθημερινα ή ανα δυο μερες απο κωλο και ειναι σφιχτη απεξω,μολις καυλωσει και αρχισει και μαλακιζετε μονη της η μου παρει καμια πιπα χαλαρωνει και καταλαβαινεις ευκολα ποσο ξεκωλακι ειναι.
Να δοκιμασεις γάλα αμυγδάλου και μπουγάτσα με βηγκαν κρέμα ...( Θου κύριε για την απρέπεια που έγραψα αλλά έπρεπε να προτείνω μια εναλλακτική πρόταση για ευαίσθητα εντερακια).
Να δοκιμασεις γάλα αμυγδάλου και μπουγάτσα με βηγκαν κρέμα ...( Θου κύριε για την απρέπεια που έγραψα αλλά έπρεπε να προτείνω μια εναλλακτική πρόταση για ευαίσθητα εντερακια).
Για να γίνει όμως πιο σαφές και για πιο σίγουρη γνώση, μάλλον πρέπει κάποιος μύστης να σηκώσει εδώ gay σουφρα.
Νομίζω ότι με την κατ' αντιπαρασταση σύγκριση γυναικείας και gay θα διαλυθούν και οι τελευταίες αμφιβολίες.
Η στέβια υστερεί σε γεύση...καλύτερη η καστανη ζάχαρη...
Παρεμπιπτόντως κλάνω στο γέλιο όταν κάτι γκομενιτσες παραγγέλνουν καφέ με ΜΑΥΡΗ...Αν πάρουν δύομιση θερμίδες παραπάνω θα σκεβρωσει το δέρμα τους από την στενοχώρια;