Με τη γυναίκα μου, το κάνουμε πολύ συχνά από πίσω. Όχι κάθε φορά, αλλά όταν είμαστε πολύ καυλωμένη (ή εκείνη πολύ μεθυσμένη).
Της αρέσει και χύνει πολύ δυνατά, ειδικά αν παίζουν και βρώμικα σενάρια από εμένα. Συχνότητα; Κάποιες φορές μπορεί και 2 φορές το μήνα, υπάρχουν περίοδοι που την έπαιρνα από πίσω 2-3 φορές το χρόνο. Εεεεε, δεν είχε ποτέ την εικόνα που βλέπουμε σε τσόντες, δηλαδή μια κωλοτρυπίδα να χάσκει ανοιχτή. Κάθε φορά θέλει τη σφήνα της από νωρίς, gel και υπομονή.
Ακόμη και τόσα χρόνια μετά.
Από την άλλη, πριν 1 χρόνο, έμπλεξα με μια 40άρα. Δεν το έκρυψε ότι το κάνει από πίσω, δεν με δυσκόλεψε, αλλά φίλοι μου, ΠΩΣ ΜΠΗΚΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ;;;;; Δεν έκανα καν τον κόπο να πάω σιγά σιγά, ενώ δεν πονούσε, σε μου έλεγε "σιγά σιγά, λίγο λίγο". Δεν ξέρω τι έχει κάνει στην ζωή της (φρεσκοχωρισμένη), αλλά τέτοιο κώλο τόσο ανοιχτό, δεν τον έχω ξαναδεί. Και πάλι, οπτικά δεν καταλάβαινα κάτι, όταν στηνόταν, ήταν μια νορμάλ κλειστή κωλοτρυπίδα. Αλλά είχε ελαστικότητα.
Το μόνο που μου έλεγε ήταν "όχι απόψε, δεν την έχω ετοιμάσει". Αλλά όταν "την ετοίμαζε" ήταν εύκολη (και καθαρή) περίπτωση.
Δεν έμαθα (και δεν μου είπε) αν απλά "ετοιμασία" εννοούσε κάποιο κλύσμα (ή καθαρισμό με το ντους, ή κάποια κρέμα χαλαρωτική (μπορεί να λέω και βλακείες). Αλλά όταν μου έλεγε "στην έχω έτοιμη" ήταν βούτυρο.
Καταλήγοντας, σε αυτές τις 2 περιπτώσεις. Έμπειρες και οι 2 από γαμήσι του κώλου τους, αλλά πόσο διαφορετική αίσθηση και ευκολία.