ωραια γυναικα φαινεται να ειναιΤα πραγματα ειναι απλα, δεν σε αφήνει γιατί μπαίνοντας από Βερμουδες θα βγεις Αμμόχωστο και θα καταλάβεις ότι το δίνει συστηματικά και άλλου.Προφανως σε βλέπει σαν σχέση.Το ίδιο κάνουν και οι παντρεμένες, αυτή πχ τον άντρα της ουτε κωλοδαχτυλο δεν τον αφήνει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς καταλαβαίνουμε αν μια κωλοτρυπίδα έχει πάει με πολλούς;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KAULES21
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 283
- Εμφανίσεις 45K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
το τερματησες ρε τυπε ... ειπαμε οχι κ ετσιΠαίζει; Εδώ βλέπουμε τη σπηλιά του Νταβέλη κι υποτίθεται ότι δεν έχει μπει ούτε δακτυλακι, τη στιγμή που έχει μπει ο Λήσταρχος μαζί με τα κλεφτοπουλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν νομιζω να χρειαζεται κυριε τρολλΑν θέλεις κερνάω λεύκανση
fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 3.904
- Πόντοι
- 456
Μας τα χει πρήξει με την ξεκωλοαρα , τι δεν καταλαβαίνεις ?
Με έχετε μπερδέψει, ο ένας λέει έχει πάει ο άλλος λέει δεν έχει πάει !!
Είσαι ωραίο τρολακι, να ξες. Γίνεται καλός χαβαλες με το στορυ που ανέβασες.το τερματησες ρε τυπε ... ειπαμε οχι κ ετσι
Ρώτα την και ότι σου πει είναι το αντίθετοΓεια σας σε όλους! Πως μπορούμε να καταλάβουμε αν η κωλοτρυπιδα από την κοπέλα μας έχει ξανά μπει πουτσα μέσα της,η αν είναι ξεσκισμενη ; Υπάρχει κάποιος τρόπος να μαθουμε αν δεν μας υο κρύβει ; Ευχαριστώ Εκ των προτέρων
Ρε φίλε τώρα την είδα την φωτό, μη ρωτήσεις αν γαμηθηκε, ρώτα απλά αν της άρεσε.
Έχει περάσει μια μεραρχία από κει μέσα
Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 2.657
- Πόντοι
- 456
Πολύ καθηλωτικό. Σχεδόν τόσο, όσο το μάτι του Σάουρον από τον Άρχοντα των δαχτυλιδιών.
Απλά αντί να πέφτει πάνω στο δαχτυλίδι όπως εκείνο, αυτό εδώ το «μονόφθαλμο» πέφτει πάνω σε πούτσες.
Οι μισοί σου λένε την αλήθεια και οι άλλοι μισοί, δε θέλουν να σε στενοχωρήσουν, επειδή είσαι πολύ πιτσιρικάς και τα νιάτα είναι εύθραυστα.
Διαγραμμένο μέλος 242271
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2024
- Like
- 489
- Πόντοι
- 20
Μπορεί να έχει εραστή και να του ανήκει αποκλειστικά ο κώλος της. Δεν νομίζω να είχε πάει με πολλούς και να μην έδωσε κώλο σε κανέναν. Δύσκολο ν αντισταθείς και να μην μπείς σε τέτια κωλάραΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΡΘΕΝΑ ΑΠΟ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟΝ ΔΙΝΕΙ!!! ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΙΣΩ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ???ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ ΟΣΟΙ ΣΕ ΓΑΜΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕΣ ?! ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ !!!! Για αυτό έγραψα και ρωτάω έμπειρα άτομα ! Τώρα αν θέλετε να κάνετε χαβαλε οκ δεχτώ και εγώ στην θέση σας θα με πείραζα !
Εμπα..βουρ..try you and herΤυπε μην ακούς τα μουνόπανα εδώ....
Παρθένα είναι απο τον πάτο....
Γίνε ο κονκισταδόρας της κωλοτρυπίδας της χωρίς δευτερες σκέψεις...
Αντε μάνα μου...
zevgarips
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2024
- Like
- 1.160
- Πόντοι
- 201
Φιλε μου η κατω φωτογραφια ειναι κωλοτρυπιδα κυριας 62 ετων που απο τα 22 τον παιρνει απο τον κωλο κατα μεσο ορο δυο φορες την εβδομαδα η κωλοτρυπιδα εχει σχηματιση μια δινη προς τα μεσα απο την χρηση η δινη υπαρχει και στην δικια σου φωτο σε αρκετο βαθμο λογικο αν ειναι μικροτερη αρα ειναι δουλεμενη.Τωρα η κοπελια σου κατω δεξια εχει μια πολυ καλη ραγαδα που στο αναλ θα ειναι πολυ επωδυνη για αυτο κατα πασα πιθανοτητα δεν δινει κωλο ποια, αυτη η ραγαδα αν δεν κανει θεραπεια απο μονη της θελει δυο με τρια χρονια να γινει καλα, με επισκεψη στον γιατρο με θεραπεια κανα διμηνο, αλλα οι περισοτερες οταν την βγαζουν δεν πανε στον γιατρο απο ντροπη γιατι ενας πρωκτολογος καταλαβαινει τα χιλιομετρα που εχει διανυσει η κωλοτρυπιδα...... το εχει παθει και κωλοτρυπιδα της δικιας μου και την πηγα με το ζορι στο γιατρο και ολα καλα....αυταααα
Συνημμένα
δεν με αφηνει ουτε να την ακουμπησω στην κωλοτρυπιδα. αυτο ειναι το θεμα,και εχω προσπαθησει πολλες φορεςΦιλε βαση εμπειρίας ο κωλος φαίνεται παρθένος
Για 100% βαλε ενα δάχτυλο να δούμε θα ζοριστει?αν ναι τοτε δεν εχει φαει απο κωλο
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.183
- Πόντοι
- 2.356
ΜΑΛΑΚΑ ΠΕΘΑΝΑΔεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ήδη σαν απάντηση.
Όμως αν φωνάξεις μπροστά στο κωλοτρυπίδι και ακούσεις τον εαυτό σου (δηλαδή κάνει ηχώ). Εεε τότε σίγουρα έχει δεχτεί πουτσότρενο.
Nikitas7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2012
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 206
Οι τρίχες στη μέση να σε απασχολούν και όχι η τρύπα
fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 3.904
- Πόντοι
- 456
Γιατί ψέματα είναι ?Μας βγάλανε το όνομα!
GRmilfGR
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10.737
- Πόντοι
- 2.241
Είτε έχει πάει με έναν πολλές φορές , είτε έχει πάει με πολλούς θα είναι ανοιχτή όπως και να χει . Το θέμα σου είναι αν την έχει πάρει από πίσω έστω και ένας άντρας , ή με πόσους έχει πάει και δεν πρόκειται να σου πει ;
soylakostas72
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2023
- Like
- 192
- Πόντοι
- 1
Ιδού η απορία.Είτε έχει πάει με έναν πολλές φορές , είτε έχει πάει με πολλούς θα είναι ανοιχτή όπως και να χει . Το θέμα σου είναι αν την έχει πάρει από πίσω έστω και ένας άντρας , ή με πόσους έχει πάει και δεν πρόκειται να σου πει ;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 84
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις