Sepoliacpl
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2018
- Like
- 9.947
- Πόντοι
- 1.041
ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ! ΣΟΒΑΡΑ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ
Να συνεχίσω;
ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ! ΣΟΒΑΡΑ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ
Ρε φιλαράκι κάνει που κάνει ζέστη διακοπές δεν θα πάμε φέτος μην παίζεις με το πόνο μας!
Να συνεχίσω;
Θα σου δώσω μια πληροφορία που θα σε σοκάρει. Αν μια γυναίκα γαμηθεί συστηματικά από τον κώλο, έστω και για λίγο καιρό, θα αποκτήσει όχι μόνο το μαύρο χρώμα που έχουν λίγο - πολύ όλες οι κωλοτρυπίδες, αλλά και θα αποκτήσει ένα στεφάνι από τα αιμοφόρα αγγεία που έχουν σπάσει από το μέσα - έξωΗ κάτοχος του κώλου δεν έχει κάνει λεύκανση, δεν είναι επαγγελματίας και έχει γράψει πολλα χιλιόμετρα.
Θα σου δώσω μια πληροφορία που θα σε σοκάρει. Αν μια γυναίκα γαμηθεί συστηματικά από τον κώλο, έστω και για λίγο καιρό, θα αποκτήσει όχι μόνο το μαύρο χρώμα που έχουν λίγο - πολύ όλες οι κωλοτρυπίδες, αλλά και θα αποκτήσει ένα στεφάνι από τα αιμοφόρα αγγεία που έχουν σπάσει από το μέσα - έξω
ναι. Η εν λόγω έχει αποχρωματίσει το στεφάνι. Με Ιατρική Πράξη, όχι με σαπούνι
Για πες να μαθαίνουμε
Μου αρέσει που επιμένεις. Μπορεί να ξέρεις κάτι παραπανω.ναι. Η εν λόγω έχει αποχρωματίσει το στεφάνι. Με Ιατρική Πράξη, όχι με σαπούνι
μόλις σου έδειξα κώλο με στεφάνι. Εσύ βλέπεις ένα κώλο σαν το μπουρί της σόμπας, με ροζ χρώμα, ΚΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ότι έμεινε έτσι, με χρώμα που είχε όταν ήταν μωρό, παρά το ξέσκισμα που έχει φάει. Λογικό σε βρίσκωΜου αρέσει που επιμένεις. Μπορεί να ξέρεις κάτι παραπανω.
Ρε φίλε με το ζόρι κάνει αποτρίχωση, αλλα εχεις δίκιο. Αφου το λέει ο Μποκολος έτσι θα ναιμόλις σου έδειξα κώλο με στεφάνι. Εσύ βλέπεις ένα κώλο σαν το μπουρί της σόμπας, με ροζ χρώμα, ΚΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ότι έμεινε έτσι, με χρώμα που είχε όταν ήταν μωρό, παρά το ξέσκισμα που έχει φάει. Λογικό σε βρίσκω
Όχι, όλες οι άλλες που έχουν ξεσκιστεί από τον κώλο, είναι όπως λέω εγώ. Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ, έχει ένα γλυκό, φυσικό, ροζ χρωματάκι στην κωλοτρυπίδα, παρά τα παλούκια που έχει πάρει. Ψέματα θα λέμε τώρα;Ρε φίλε με το ζόρι κάνει αποτρίχωση, αλλα εχεις δίκιο. Αφου το λέει ο Μποκολος έτσι θα ναι
ναι, έχει. Η κωλοτρυπίδα της Γυναίκας που γαμιέται από τον κώλο αποκτάει ένα στεφάνι, από τη ρήξη των αιμοφόρων αγγείων, ακριβώς όπως στην πρώτη φωτογραφία που ποστάρησα πιο πάνω. Σήμερα, υπάρχει η Λεύκανση, είτε για τις γυναίκες του χώρου, είτε για όσες φραγκάτες θέλουν να δείχνουν καλύτερεςτο χρώμα δεν εχει σχεση με το πηδημα ρε ))
Ξεκάθαρα την ρωτάς. Αν δεν συνεργαστεί, την ανακρίνεις.Γεια σας σε όλους! Πως μπορούμε να καταλάβουμε αν η κωλοτρυπιδα από την κοπέλα μας έχει ξανά μπει πουτσα μέσα της,η αν είναι ξεσκισμενη ; Υπάρχει κάποιος τρόπος να μαθουμε αν δεν μας υο κρύβει ; Ευχαριστώ Εκ των προτέρων
που το διαβασες αυτο ρε φιλε?...των περισσοτερων λευκων ανθρωπων πιο σκουρη ειναι η κωλοτρυπιδα. τσεκαρε και τη δικια σου τωρα...χαχαναι, έχει. Η κωλοτρυπίδα της Γυναίκας που γαμιέται από τον κώλο αποκτάει ένα στεφάνι, από τη ρήξη των αιμοφόρων αγγείων, ακριβώς όπως στην πρώτη φωτογραφία που ποστάρησα πιο πάνω. Σήμερα, υπάρχει η Λεύκανση, είτε για τις γυναίκες του χώρου, είτε για όσες φραγκάτες θέλουν να δείχνουν καλύτερες
Λεύκανση Πρωκτού - Από Τον Πρωκτολόγο, Δρ. Ιωάννη Δοντά
Λεύκανση πρωκτού με τη σύγχρονη μέθοδο laser, ανώδυνα και με ασφάλεια από τον εξειδικευμένο πρωκτολόγο, Δρ. Ιωάννη Δοντά!dontaslaser.gr
Ναι, και η δικιά μου έχει πιο σκούρο χρώμα. Δεν έχει στεφάνι από τα σπασμένα αιμοφόρα αγγεία, όπως έχουν οι κωλοτρυπίδες των ατόμων τα οποία έχουν κάνει πρωκτικό σεξ. Αυτό όμως που είναι ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ με την πάρτη σου, είναι ότι αν και Ο ΙΔΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕΣ .....των περισσοτερων λευκων ανθρωπων πιο σκουρη ειναι η κωλοτρυπιδα......, το πιο πάνω μέλος μας έχει μοστράρει μια ροζ κωλοτρυπίδα, η οποία είναι φανερό ότι όχι μόνο δεν ανήκει σε πιτσιρίκα, αλλά κι ότι έχει ξεσκιστεί από τα γαμήσια, και συνεχίζεις να ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ότι αυτό είναι το φυσικό της χρώμα, κι ότι δεν έχει γίνει λεύκανση από Γιατρόπου το διαβασες αυτο ρε φιλε?...των περισσοτερων λευκων ανθρωπων πιο σκουρη ειναι η κωλοτρυπιδα. τσεκαρε και τη δικια σου τωρα...χαχα
Είσαι γιατρός μωρή σάπια γυφτισα που κοροϊδεύεις ?σπασμενα αγγεια ? γαμιαδες για κλαματα ... πετεινός ελάλησε σε ξενο αχυρώνα..
ακομα σκουζεις ...εχεις μέλλον ακόμα..Είσαι γιατρός μωρή σάπια γυφτισα που κοροϊδεύεις ?
Η κωλοτρυπιδα έχει αγγεία και φλέβες . Εξ ου και οι αιμορροΐδες που είναι ογκίδια Αγγειακου φλεβικοί ιστού . Αυτά σπάνε και γι αυτό πολλές φορές υπάρχει αιμορραγία ανάλογα το ξεκοίλιασμα που σου κάνουν .
Ααα μπορεί να το πάθεις και στο χεσιμο εξαρτάται τι σκατα τρως
Eιπα εγώ πως δεν έχει κάνει λεύκανση;Ναι, και η δικιά μου έχει πιο σκούρο χρώμα. Δεν έχει στεφάνι από τα σπασμένα αιμοφόρα αγγεία, όπως έχουν οι κωλοτρυπίδες των ατόμων τα οποία έχουν κάνει πρωκτικό σεξ. Αυτό όμως που είναι ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ με την πάρτη σου, είναι ότι αν και Ο ΙΔΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕΣ .....των περισσοτερων λευκων ανθρωπων πιο σκουρη ειναι η κωλοτρυπιδα......, το πιο πάνω μέλος μας έχει μοστράρει μια ροζ κωλοτρυπίδα, η οποία είναι φανερό ότι όχι μόνο δεν ανήκει σε πιτσιρίκα, αλλά κι ότι έχει ξεσκιστεί από τα γαμήσια, και συνεχίζεις να ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ότι αυτό είναι το φυσικό της χρώμα, κι ότι δεν έχει γίνει λεύκανση από Γιατρό