Νέα

Πώς καταλαβαίνεις μια κωλοτρυπίδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Erwtimatias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308
  • Εμφανίσεις 65K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Μαλάκες, διάβασα και τις 7 σελίδες! Είμαι λάτρης της κωλοτρυπίδας, τελικά.

Η καινουργια μου σύντροφος, απλά λατρεύει γλώσσα, δάχτυλα, παιχνίδια, πούτσα, οπότε......:grin:

Π

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.905
Πόντοι
9.297

Η καινουργια μου σύντροφος, απλά λατρεύει γλώσσα, δάχτυλα, παιχνίδια, πούτσα, οπότε......:grin:

Π
Τυχερός...μέσω διαδικτύου;

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.081
Πόντοι
10.413
Πρέπει να της ζητήσω να μου στείλει καλύτερη φωτο να φαίνεται η καλοδουλεμενη τρυπα της κωλαρας της

Συνημμένα

• 40-60.jpg
    40-60.jpg
    308,2 KB · Εμφανίσεις: 188

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.081
Πόντοι
10.413
Μιλάει για όσους δυσανεξιες...της μοδος τώρα τελευταία μετά από τόση σαπιλα και πλαστικουρα εχει κατανάλωσει μια ολόκληρη γενιά αστών.
Οκ
Άλλη ράτσα μάλλον η σημερινή.

Milko + μπουγάτσα με κρέμα ή τυρί είναι σούπερ.
Ειδικά όταν ανεβαίνω Σαλονικα.

foveros

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Like
17
Πόντοι
0

Π
Οποτε επιασες λαχειο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.905
Πόντοι
9.297
Οκ
Άλλη ράτσα μάλλον η σημερινή.

Milko + μπουγάτσα με κρέμα ή τυρί είναι σούπερ.
Ειδικά όταν ανεβαίνω Σαλονικα.
Ακριβώς...
Υπερευαίσθητοι λόγω της σαβουροπλαστικοφαγιας.
Τους κόβω να τρώνε μαρουλακια το Πάσχα για να μην ενοχλούνται τα εντερακια τους από την μαγειρίτσα η το κατσίκι.

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
εξαιρετικο κκωλοτρυπιδι και μην τολμησει να πει οποια ή και οποιος...διαθετει κατι αναλογο πως ειναι αθικτο!
Πρέπει να της ζητήσω να μου στείλει καλύτερη φωτο να φαίνεται η καλοδουλεμενη τρυπα της κωλαρας της
Άλλη άλλη
Στα 4ρα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.905
Πόντοι
9.297

Π
Προφανώς μέσω διαδικτύου ψαρεψες...σωστά;

• Χαχα
Αντιδράσεις: ALX79

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
όχι διαδικτυο, λαχείο? Σιγά και η πρώην τα ίδια, απλά την πονούσε η πούτσα μου στον κώλο της προς το τέλος της σχέσης μας.

Π

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
ERCRs5PUcAAVfnH.jpg

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Aυτή είναι μια τέτοια. Και η συγκεκριμένη είναι κι απ τις λίγες που θα έγλυφα μετα χαράς.
Μάγκες πολύ επιμορφωτικά αυτά που γράψατε,και είμαι σοφότερος.Απλά να προσθέσω,όπως φαίνεται και στο φωτό-εύρημα παραπάνω,οι γραμμές/πτυχές σαν χωνί συγκλίνουν στην τρύπα,αντί να έχει η γύρω περιοχή μορφή κρατήρα με σηκωμένη πτυχή…Αυτά από δω μύστες.

Moutzomenios

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
139
Πόντοι
1
Μάγκες πολύ επιμορφωτικά αυτά που γράψατε,και είμαι σοφότερος.Απλά να προσθέσω,όπως φαίνεται και στο φωτό-εύρημα παραπάνω,οι γραμμές/πτυχές σαν χωνί συγκλίνουν στην τρύπα,αντί να έχει η γύρω περιοχή μορφή κρατήρα με σηκωμένη πτυχή…Αυτά από δω μύστες.
Νομίζω σωστός ο τρικαβαλος.

Για να γίνει όμως πιο σαφές και για πιο σίγουρη γνώση, μάλλον πρέπει κάποιος μύστης να σηκώσει εδώ gay σουφρα.
Νομίζω ότι με την κατ' αντιπαρασταση σύγκριση γυναικείας και gay θα διαλυθούν και οι τελευταίες αμφιβολίες.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
Μόνο ένα είναι το αλάνθαστο τέστ.

Ταΐζεις τη γκόμενα κρύα φασολάδα. Αν η κλανιά κροταλίζει μπάσα, είναι δουλεμένη, Αν πάλι η κλανιά τσιρίζει πρίμα, είναι αδούλευτη.

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.081
Πόντοι
10.413
Νομίζω σωστός ο τρικαβαλος.

Για να γίνει όμως πιο σαφές και για πιο σίγουρη γνώση, μάλλον πρέπει κάποιος μύστης να σηκώσει εδώ gay σουφρα.
Νομίζω ότι με την κατ' αντιπαρασταση σύγκριση γυναικείας και gay θα διαλυθούν και οι τελευταίες αμφιβολίες.
Μoutzomenie επικίνδυνη η πρόταση σου να χαρακτηριστείς.

Δεν φαντάζομαι να γουστάρεις να δεις? Καθαρά από φιλομαθεια το προτείνεις?

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.288
Πόντοι
1.046
Για τα χιλιόμετρα που λες ότι έχει γράψει, κρατιέται εξαιρετικά.
Εύγε
Είναι γιατί δεν έχει φάει μεγάλα αντικείμενα, μόνο ψωλές και δονητές φυσιολογικού μεγέθους. Ούτε fisting και ανάλογες βλακείες (κατά τη γνώμη μου), ούτε πολύ μεγάλα αντικείμενα τύπου μπουκάλια και αγγούρια. Αλλά αυτό που φωτογράφισα είναι μια δεκαπενταετία περίπου συνεχούς ξεκωλιάσματος, χοντρικά χίλιες διεισδύσεις - και πάντα με λιπαντικό. Αντέχει ανελέητο σφυροκόπημα, αλλά μόνο από όργανα φυσιολογικού μεγέθους και μετά τη μία ώρα αρχίζει πονάει. Αντέχει πάντως καθημερινό ξεπάτωμα. Όταν μπαίνεις (και μπαίνεις με τη μία ολόκληρος, όπως στις τσόντες) , δε γίνεται να μπερδέψεις την αίσθηση, αμέσως το καταλαβαίνεις ότι αυτός ο κώλος έχει φάει πολλή πούτσα. Τόσο στην όψη, όσο και στην αίσθηση, έχει τεράστια διαφορά με έναν παρθένο κώλο, δε γίνεται να το μπερδέψεις.

Αυτά τα ολίγα επιμορφωτικά!

Moutzomenios

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
139
Πόντοι
1
Μoutzomenie επικίνδυνη η πρόταση σου να χαρακτηριστείς.

Δεν φαντάζομαι να γουστάρεις να δεις? Καθαρά από φιλομαθεια το προτείνεις?

Καθαρά από φιλομαθεια κύριε μύστη μας.
Και απορώ πάντως πως δεν έχει σκάσει μύτη ο πρώτος πρόθυμος κύριος gay.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.735
Πόντοι
2.356
Είναι γιατί δεν έχει φάει μεγάλα αντικείμενα, μόνο ψωλές και δονητές φυσιολογικού μεγέθους. Ούτε fisting και ανάλογες βλακείες (κατά τη γνώμη μου), ούτε πολύ μεγάλα αντικείμενα τύπου μπουκάλια και αγγούρια. Αλλά αυτό που φωτογράφισα είναι μια δεκαπενταετία περίπου συνεχούς ξεκωλιάσματος, χοντρικά χίλιες διεισδύσεις - και πάντα με λιπαντικό. Αντέχει ανελέητο σφυροκόπημα, αλλά μόνο από όργανα φυσιολογικού μεγέθους και μετά τη μία ώρα αρχίζει πονάει. Αντέχει πάντως καθημερινό ξεπάτωμα. Όταν μπαίνεις (και μπαίνεις με τη μία ολόκληρος, όπως στις τσόντες) , δε γίνεται να μπερδέψεις την αίσθηση, αμέσως το καταλαβαίνεις ότι αυτός ο κώλος έχει φάει πολλή πούτσα. Τόσο στην όψη, όσο και στην αίσθηση, έχει τεράστια διαφορά με έναν παρθένο κώλο, δε γίνεται να το μπερδέψεις.

Αυτά τα ολίγα επιμορφωτικά!
Η δική μου εμπειρία λέει πως είναι απλά θέμα ανατομίας της κάθε γυναίκας. Έχω δει γυναίκα που γουστάρει φιστινγκ και η εικόνα είναι ενός κώλου που καταλαβαίνεις ότι δίνεται, όμως όχι κάτι ακραίο ή ανοιχτή κωλοτρυπίδα σαν της φωτό. Εχω δει και γυναίκα που τον δίνει πιο σπάνια, δεν αντέχει μεγάλα μεγέθη και από το άνοιγμα νομίζεις ότι γαμεις πορνοστάρ. Έχω δει και γυναίκα που λάτρευε το πρωκτικό και το ζητούσε χωρίς μα και μου, αλλά η τρύπα της θεοσφικτη και είχε και το ταλέντο να τη σφίγγει οταν χύνεις και να σε τρελαίνει.
Γενικά δεν υπάρχει κανόνας.

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.081
Πόντοι
10.413
Η δική μου εμπειρία λέει πως είναι απλά θέμα ανατομίας της κάθε γυναίκας. Έχω δει γυναίκα που γουστάρει φιστινγκ και η εικόνα είναι ενός κώλου που καταλαβαίνεις ότι δίνεται, όμως όχι κάτι ακραίο ή ανοιχτή κωλοτρυπίδα σαν της φωτό. Εχω δει και γυναίκα που τον δίνει πιο σπάνια, δεν αντέχει μεγάλα μεγέθη και από το άνοιγμα νομίζεις ότι γαμεις πορνοστάρ. Έχω δει και γυναίκα που λάτρευε το πρωκτικό και το ζητούσε χωρίς μα και μου, αλλά η τρύπα της θεοσφικτη και είχε και το ταλέντο να τη σφίγγει οταν χύνεις και να σε τρελαίνει.
Γενικά δεν υπάρχει κανόνας.
Ααα γειά σου.
Η ανατομία και η κατασκευή της κάθε γυναίκας μπορεί να οδηγεί σε διαφορετική εικόνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom