james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.251
- Πόντοι
- 2.356
Βάλτην να βήξει. Αν είναι λάσκα, θα σηκώσει σκόνη...
Βάλτην να βήξει. Αν είναι λάσκα, θα σηκώσει σκόνη...
Σε ευκαιριακές επαφές εννοειται αδιαπραγμάτευτο το προφυλακτικό. Σε σταθερές σχέσεις όμως έχει αλλη γλύκα το ελεύθερο.Δεν θα φτωχυνεις αν πάρεις κάνα προφυλακτικό....αντιθέτως θα κάνεις οικονομία από ιατρικές επισκέψεις και φάρμακα .
Άλλο βέβαια αν δεν σου σηκώνεται με καποτα ...
Μαλακίες...όπως και να είναι χει τα μικρόβια είναι ίδια....δεν είναι τυχαίο που οι φίλοι μου που έπαθαν αφροδίσια τα έπαθαν με ερασιτέχνες.Σε ευκαιριακές επαφές εννοειται αδιαπραγμάτευτο το προφυλακτικό. Σε σταθερές σχέσεις όμως έχει αλλη γλύκα το ελεύθερο.
Εδώ υπάρχουν ναυάγια που βαρανε ακα σε τρωγλες του βρωμοΜεταξου...Σε ευκαιριακές επαφές εννοειται αδιαπραγμάτευτο το προφυλακτικό. Σε σταθερές σχέσεις όμως έχει αλλη γλύκα το ελεύθερο.
Δεν την λες και χλμΛοιπόν, ορίστε ένα γνήσιο δείγμα: έτσι δείχνει η κωλοτρυπίδα που έχει γράψει χιλιόμετρα. Εγώ τη δικιά μου περίπου έτσι τη γνώρισα και πείτε ό,τι θέλετε, δεν το μετάνιωσα ποτέ!!!
μια τετοια να βρουμε,να αγαπαει οχι μονο εμας αλλα και το κωλογαμησιΕίχα ακούσει για περίπτωση ερασιτεχνιδος εκ Ρουμανίας που αγαπούσε τόσο το πρωκτικό ώστε έμενε νηστική δύο μέρες προς αποφυγην μερεντοατυχηματος...τώρα έγινε μιλφ από τον τυχερό που για χάρη του έμενε νηστική προ του κωλοαγωνος!!!
εξαιρετικο κκωλοτρυπιδι και μην τολμησει να πει οποια ή και οποιος...διαθετει κατι αναλογο πως ειναι αθικτο!Δεν την λες και χλμ
Αλλά σε πολύ καλό σημείο
Respect
Με τις οποίες ειχαν σταθερή σχέση ή απλά λέμε για να λέμε;Μαλακίες...όπως και να είναι χει τα μικρόβια είναι ίδια....δεν είναι τυχαίο που οι φίλοι μου που έπαθαν αφροδίσια τα έπαθαν με ερασιτέχνες.
Και με κοπέλες που κανουν βίζιτα για την πρέζα και φαίνεται στο κορμί τους. Πάντα θα υπάρχουν και αυτοί και αυτές που το ανέχονται για τα χρήματα. Δεν είναι ο κανόνας όμως. Μία θλιβερή εξαίρεση είναι.Εδώ υπάρχουν ναυάγια που βαρανε ακα σε τρωγλες του βρωμοΜεταξου...
Tυχερος ο τύπος...μια τετοια να βρουμε,να αγαπαει οχι μονο εμας αλλα και το κωλογαμησι
Μέχρι να βρουν χρηματοδότη για τις ίδιες και τα παιδιά τους...ολες τον τρωνε απο παντου
Σε σχέση όλοι...Με τις οποίες ειχαν σταθερή σχέση ή απλά λέμε για να λέμε;
της αξιζει αγαπη,μεχρι και δαχτυλιδι αρραβωνωνTυχερος ο τύπος...
Με συγκίνησε η αφοσίωση της στον κωλο...
Ποιο δαχτυλίδι αρραβώνων ρε...την παντρεύτηκε ο τύπος και την εκανε και μιλφ!της αξιζει αγαπη,μεχρι και δαχτυλιδι αρραβωνων
αυτο που λεμε:παντρεψου να ΚΩΛΟγαμησουμεΠοιο δαχτυλίδι αρραβώνων ρε...την παντρεύτηκε ο τύπος και την εκανε και μιλφ!
Μπα....δεν νομίζω να κοιτάξει άλλον.αυτο που λεμε:παντρεψου να ΚΩΛΟγαμησουμε
Κατάλαβα. Πήγαινε το τσιλιμπουρδισμα σύννεφοΣε σχέση όλοι...