Νέα

Διάσημα / σημαίνοντα πρόσωπα (ή σωσίες τους) που έχουμε πηδήξει!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα james tiberius kirk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 129
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
james tiberius kirk

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.344
Πόντοι
2.356
Με την ευκαιρία, κάποιο θα με πουν φιδεμπορα αλλά Οκ προχωράμε...
Με δύο γνωστές ηθοποιους, η πρώτη πριν γίνει γνωστή, όπου είναι και η αδελφή της γνωστή. Η δεύτερη στις αρχές της.
Η πρώτη με περνάει έξι χρόνια και την γνώριζα καθώς οι πατέραδες μας δούλευαν μαζί... Και όταν ήμουν 16 17 με έπαιρνε μαζί της σε βραδινές εξόδους. Έτσι ένα βράδυ καθώς με επέστρεψε ήμασταν οι δύο μας και της λέω
Δήμητρα...μου αρέσεις...χαμογελασε και με φιλησε...και κάπως έτσι ξεκίνησε η βραδιά...
Την δεύτερη αν θυμάμαι καλά 2003 με 2004 καλοκαίρι στην Άνδρο,μια παρένθεση είμαι άνθρωπος που από μικρή ηλικία δεν έβλεπα τηλεόραση,
Πιναμε με την παρέα ποτό στο μπατση. Βλέπω στο μπαρ μια όμορφη ψιλή μελαχρινή με σπαστά μαλλιά. Μετά από λίγο καθώς το έφεραν οι συγκυρίες οι παρέες μας ενώθηκαν. Λίγο κουβέντα λίγο χορό μετά μια τσαρκα για φαΐ... Στην επιστροφή μόνο οι δύο μας μέναμε στο τελευταίο ξενοδοχείο του δρόμου. Όταν φτάσαμε όπως δωσαμε τα χέρια για καληνύχτα ξεφνηκα βρεθήκαμε να φιλιωμαστε.και έτσι συνέχισε η βραδιά με εμάς τους δύο στο δωμάτιο. Το ποια ήταν το κατάλαβα, καθώς οπως σας είπα δεν βλέπω τηλεόραση, όταν μου το είπε ένας φίλος την επόμενη μέρα.
Με την πρώτη μιλάμε ακόμα αλλά δεν ξαναεγινε κάτι.
την δεύτερη δεν την ξαναείδα από κοντά ποτέ μετά από εκείνο το 2ημερο.
Δε σε "τρώει" που μιλάτε αλλά δεν έχει γίνει τίποτα από τότε;

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
Δεν ειναι αναγκη να γραψετε φιδια μαγκες, υπαρχουν και ασχημες διασημες.
Ολο και καποιος σαβουρης εχει γαμησει dopplegangers της βασιλισσας ελισαβετ ή εστω της δαναης μπαρκα ας πουμε :tooth:

Vasilisperisteri

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2020
Κριτικές
30
Like
4.585
Πόντοι
2.836
Δε σε "τρώει" που μιλάτε αλλά δεν έχει γίνει τίποτα από τότε;
Κάποιες στιγμές Ναι....ειδικά μέχρι τα 20.... Αλλά η αλήθεια είναι μου έμαθε πολλά για τις γυναίκες, ας πούμε ήταν ο προσωπικός μου συμβουλατορας στα γυναικεία θέματα και στις σχέσεις μου...

Nikitas7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
1.936
Πόντοι
206
Καλοκαίρι Ολυμπιάδας έχω γαμησει τη σωσία της Jennifer Lopez, στη Νέα Σμύρνη, γνωστή και ως Λοπεζάκι, όσοι είναι της περιοχής θα τη θυμούνται,

OP
OP
james tiberius kirk

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.344
Πόντοι
2.356
Δεν ειναι αναγκη να γραψετε φιδια μαγκες, υπαρχουν και ασχημες διασημες.
Ολο και καποιος σαβουρης εχει γαμησει dopplegangers της βασιλισσας ελισαβετ ή εστω της δαναης μπαρκα ας πουμε :tooth:
Ξερνώ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλοκαίρι Ολυμπιάδας έχω γαμησει τη σωσία της Jennifer Lopez, στη Νέα Σμύρνη, γνωστή και ως Λοπεζάκι, όσοι είναι της περιοχής θα τη θυμούνται,
Ελληνίδα;

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.173
Πόντοι
206

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.754
Πόντοι
3.656
:confused::confused::confused: τυπε την φαντα την ηπιες πριν?

τυπε με τη φαντα δεν εχει διαφορα ποτε θα παρεις τη δοση :confused::confused::confused:
μπορεις να την πιεις πριν ριξεις το μπουτζον σαν βιταμινη η βιαγκρα,αφου ριξεις το μπουτζον σαν αντιβιωση,η μπορει να να την κανεις εντριβη :wanker::wanker::wanker:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.500
Πόντοι
8.846
Σεβαστό
τουλάχιστον πες, Αθήνα, προς πατήσια?
όχι.
γνωριστήκαμε "κάπου / για κάποιο λόγο επαγγελματικό" τέλος πάντων, και για τον ίδιο λόγο συναντιόμασταν τακτικά για ένα διάστημα.
μετά συνεχίσαμε για λίγο να συναντιόμαστε στη θεσσαλονίκη όπου κατέβαινε τακτικά από σκόπια (εγώ ανέβαινα).
είπα ήδη πολλά...

Τελευταία τροποποίηση:

CockaLinos

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2020
Like
25
Πόντοι
0
όχι.
γνωριστήκαμε "κάπου / για κάποιο λόγο επαγγελματικό" τέλος πάντων, και για τον ίδιο λόγο συναντιόμασταν τακτικά για ένα διάστημα.
μετά συνεχίσαμε για λίγο να συναντιόμαστε στη θεσσαλονίκη όπου κατέβαινε τακτικά από σκόπια (εγώ ανέβεναι).
είπα ήδη πολλά...
κάτι τελευταίο
μικρόσωμη?
μαύρο κοντό μαλί?
απαλή επιδερμίδα?

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.293
Πόντοι
1.056

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.293
Πόντοι
1.056
Μια της οικογένειας των Κονιτόπουλων από την Νάξο ! το 1990 !

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.771
Πόντοι
6.536
Πριν μια 20ετία περίπου είχα σπιτώσει για 1 μήνα μια που έχει και νήμα εδώ.....
Επαρχιώτισα παντελώς άγνωστη τότε,ξάδερφη συμφοιτήτριας μου και φίλης μου που την φιλοξενούσε αρχικα...
Εντάξει άρρωστη με τον πούτσο(κωλαράκι,μουνάκι,πίπα οδοστρωτήρας),αλλά τόσο αγαθοβιόλα και βλήμα που ο 1 μήνας φάνηκε σαν 1 χρόνος....
Χτίκιασα....
Ευτυχώς την έκανα έξυπνα πάσα σε φίλο και ηρέμησα....

Μην ρωτάτε,δεν υπάρχει λόγος να εκθέσουμε κανέναν.

:coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom