james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.184
- Πόντοι
- 2.356
Μιλάμε για τη σωσία της σωσία δηλαδή!
Μαθαίνω ότι τραβιέται με γιατρο....Θα έλεγα διαθέσιμη, αρκεί να περιμένει κανείς την κατάλληλη στιγμή...
Άρα με τα στοιχεία αυτά ,σιγά μην αφήσει τον σύζυγο η τον γιατρό για μένα ...Θα έλεγα διαθέσιμη, αρκεί να περιμένει κανείς την κατάλληλη στιγμή...
Πώς δε μετράει!τύποι, δεσποινίδα επί των τιμών πριγκίπισσας μετράει?
Έχετε επικοινωνία;α ναι, και μια σκοπιανή νομικό που μετά έγινε πρέσβης...
Η στα γυάλινα γοβάκια της;Πώς δε μετράει!
Την έχυσες στα πριγκιπικά σεντόνια;;
ΔΥΝΑΤΟ!α ναι, και μια σκοπιανή νομικό που μετά έγινε πρέσβης...
όχιΈχετε επικοινωνία;
Εδώ κολλάει το "πρέσβη, μας κακομαθαίνετε..."α ναι, και μια σκοπιανή νομικό που μετά έγινε πρέσβης...
Αν ήσουν δίκαιος θα έβαζες και μια φωτογραφία του King KongΑς μιλήσω κι εγώ:
1. 1998-1999 σχέση με μελαχρινή σωσία της Αμερικανίδας ηθοποιού Jessica Lange, η οποία έγινε γνωστή από την ταινία King Kong (1976). Με βυζιά μεγαλύτερα της Jessica το κορίτσι. 23 εγώ τότε, 25 αυτή, πολύ πιο έμπειρη, με άφησε σχετικά γρήγορα.
2. 2016 ONS με σωσία της Δήμητρας Ματσούκα (στο πιο μινιόν), διπλωματική υπάλληλο. Τη Δήμητρα την ξέρετε, δε βάζω φωτό.
όχι σε ξενοδοχείο κανα χρόνο πριν πάρει τον "τίτλο"Πώς δε μετράει!
Την έχυσες στα πριγκιπικά σεντόνια;;
Μάπα το καρπούζι;;Ειχα για λιγο καιρο μικροτερος μια κοπελα που εφερνε πολυ σε Sasha Grey. Να ειχε και τα skills της ομως καλα θα ηταν...
Τύπε, το γεγονός ότι πέτυχα να κάνω δική μου αυτή τη γυναίκα, το παραλληλίζω με την κατάκτηση του Champions League από τον Αλμωπό Αριδαίας ας πούμε!Αν ήσουν δίκαιος θα έβαζες και μια φωτογραφία του King Kong
Μάπα το καρπούζι;;
βέλγιοRebirth, σε ποιον βασιλικό οίκο είναι κυρία επί των τιμών;
(Δεν εννοώ "μπουρδέλο" )