RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.062
- Πόντοι
- 3.556
πως τηνε λέγαν τύπε;Μην ρωτάτε,δεν υπάρχει λόγος να εκθέσουμε κανέναν.
πως τηνε λέγαν τύπε;Μην ρωτάτε,δεν υπάρχει λόγος να εκθέσουμε κανέναν.
Μελαχροινή,τότε 18 πατημένα,κορμάρα.....
τύπε συγχωρα με δεν άντεξα το μπάχαλο με γοητεύει
Έβαλες σοβαρό θέμα τώρα ποια είναι χαχαχα....η πρώτη που μου έρχεται στο μυαλό είναι αυτή που στο νήμα που έχει τους βρίζει όλους...ξανθιά τώρα ΧάχαχαΠριν μια 20ετία περίπου είχα σπιτώσει για 1 μήνα μια που έχει και νήμα εδώ.....
Επαρχιώτισα παντελώς άγνωστη τότε,ξάδερφη συμφοιτήτριας μου και φίλης μου που την φιλοξενούσε αρχικα...
Εντάξει άρρωστη με τον πούτσο(κωλαράκι,μουνάκι,πίπα οδοστρωτήρας),αλλά τόσο αγαθοβιόλα και βλήμα που ο 1 μήνας φάνηκε σαν 1 χρόνος....
Χτίκιασα....
Ευτυχώς την έκανα έξυπνα πάσα σε φίλο και ηρέμησα....
Μην ρωτάτε,δεν υπάρχει λόγος να εκθέσουμε κανέναν.
Μην ρωτάτε,δεν υπάρχει λόγος να εκθέσουμε κανέναν.
Ξερνάνε και εκείνους τους πράσινους καταρράκτες που ξέρναγε αυτή, κατά τη διάρκεια της πράξης, εντούρο?,ειτε μοιαζουν με την regan απο τον εξορκιστη,ειτε με την carrie,
Ξερνάνε και εκείνους τους πράσινους καταρράκτες που ξέρναγε αυτή, κατά τη διάρκεια της πράξης, εντούρο?
ωραία φάσητυπε απο τα βερνικια τις κολλες και τις λαδομπογιες που σνιφαρουν τοσα χρονια εχουν γινει ολοκληρες πρασινες και δεν μπορω να καταλαβω αν ξερνανε κατι
από εμένα έχεις ένα μεγάλο ναι!Μάγκες τον έχω παίξει βλέποντας το βασικό ένστικτο με την θεά την Σάρον Στόουν, πιάνετε αυτό;;;
Κλαιωωωρεεεεεεεε.....τυπε απο τα βερνικια τις κολλες και τις λαδομπογιες που σνιφαρουν τοσα χρονια εχουν γινει ολοκληρες πρασινες και δεν μπορω να καταλαβω αν ξερνανε κατι
Τ' αρχίδια μου τα δυο.Εγώ κάποτε πήδηξα την Σακελλαροπούλου, και μια άλλη φορά την μαμά του Χάρυ Πότερ. Δηλαδη την ίδια. Δηλαδη τον σωσία. Πως είναι στο θηλυκό ο σωσίας; Έχει γένος θηλυκο ο σωσίας πάντως δεν ήταν ο Χάρυ Πότερ. Την σωσία λέμε;
Ό χ ιΜάγκες τον έχω παίξει βλέποντας το βασικό ένστικτο με την θεά την Σάρον Στόουν, πιάνετε αυτό;;;
Η να ξαπλώσεις ξανά στο κρεβάτι της, για άλλο λόγο όμως... Εύχομαι στα πολύ βαθιά γεράματα...Μπράβο σου Φακίρη, καλύτερα όμως να μην αναφερόμαστε σε συγκεκριμένα στοιχεία διασήμων που είχαμε επαφή. Για ευνόητους λόγους...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
3. 2017, ONS με ιατρό, ειδικευόμενη ιατροδικαστή.
Πιθανότατα στο μέλλον να την πετύχω σε κάποιο δελτίο ειδήσεων...