argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.905
- Πόντοι
- 9.297
Όχι...μάλλον σε βρωμιαρες πέσανε.Κατάλαβα. Πήγαινε το τσιλιμπουρδισμα σύννεφο
Όχι...μάλλον σε βρωμιαρες πέσανε.Κατάλαβα. Πήγαινε το τσιλιμπουρδισμα σύννεφο
Ο ορισμος την απρωκτηςαμα ειναι καπως ετσι, να εισαι υποψιασμενος
εμένα της γυναίκας μου μια ανοιγει κ μια κλείνει και μπερδευομαι
άντε να το γράψω και εδώ για να μην απαντάω στα μηνύματα 1+1
η 1η μου γυναίκα ξεκίνησε να τον δίνει από τα 17 της σε μένα δίχως αύριο ούτε μα ούτε μου (Γερμανίδα)
πήγε στα 18 της 1η φορά στον γυναικολόγο για τεστ ΠΑΠ και της είπε με ύφος… με μέτρο ο πρωκτικός έρωτας.
Στην ερώτηση της μα πως ? Της είπε και από την χαλαση και από το μαύρο στεφάνι
Στην 2η γυναίκα μου (Ελληνίδα) όταν την ειχα γκομενα, μου ειπε 1η φορά απα πά πα ξέχασε το με τέτοιο πουλί και αλλά κλαψιάρικα
Οταν την έβαλα στα 4ρα και είδα το στεφάνι… της λέω Σονια μην το παίζεις παρθένα, είπε ένα μα… και στο 2ο όταν της είπα άσε ρε, τον πήρε κανονικά με ιδιαίτερη ευκολία
Στην 3η γυναίκα μου, δοκίμασε 2 φορές από τον παρθενο της κωλο και δεν ξανά έδωσε ποτέ…
2 φορές την πήγα Νοσοκομειο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποιο μεροκάματο; Ο Εντούρος, λίγο από το ακορντεόν, λίγο από το σαλέπι, τα κάστανα, τα καλαμπόκια, τα συσσίτια και τα χαρτόκουτα, πρέπει να έχει περισσότερα χρήματα και από τον Νίπλη...
Και οσο πιο καφε ειναι σημαινει οτι μπορεις να μπεις αφοβα τυπε.Ωραίος! Άρα όσο πιο μαύρο είναι τόσο πιο πολύ πούτσο έχει φάει? Επίσης ξεχωρίζεις κάπως πόσο πρόσφατα?
Έχεις και κλειστά τα PM!
Για τα χιλιόμετρα που λες ότι έχει γράψει, κρατιέται εξαιρετικά.Λοιπόν, ορίστε ένα γνήσιο δείγμα: έτσι δείχνει η κωλοτρυπίδα που έχει γράψει χιλιόμετρα. Εγώ τη δικιά μου περίπου έτσι τη γνώρισα και πείτε ό,τι θέλετε, δεν το μετάνιωσα ποτέ!!!
καυλα!!Λοιπόν, ορίστε ένα γνήσιο δείγμα: έτσι δείχνει η κωλοτρυπίδα που έχει γράψει χιλιόμετρα. Εγώ τη δικιά μου περίπου έτσι τη γνώρισα και πείτε ό,τι θέλετε, δεν το μετάνιωσα ποτέ!!!
Ο τρόπος είναι ένας ,την βάζεις να κλάσει και αν δεν ακουστεί ήχος τότε πάει να πει ότι τον έχει φάει
Βουτάς με αλεξίπτωτο.Η τεχνολογία μπορεί να κάνει το μαύρο άσπρο παιδιά. Ιδού ένα κραυγαλέο παράδειγμα. Κατάλευκη κωλοτρυπίδα, μετά από αμέτρητα γαμίσια
Απ το ΦΚαλησπέρα! Μια ερώτηση προς όλους τους έμπειρους κωλογαμιάδες!
Υπάρχει τρόπος να ξέρουμε αν μια γυναικεία κωλοτρυπίδα είναι δουλεμένη ή φρεσκογαμημένη?
Τύπε η τύπισσα θέλει να την ταισεις μπουγάτσα ζεστή με μιλκο παγωμένο πρωί πρωί και μετά να της κρύψεις το κλειδί της τουαλέτας και να σφίγγεται ψάχνοντας να το βρειαμα ειναι καπως ετσι, να εισαι υποψιασμενος
Ρε δεν παιζεσαι, το εχεις παει σε αλλο επιπεδοΤύπε η τύπισσα θέλει να την ταισεις μπουγάτσα ζεστή με μιλκο παγωμένο πρωί πρωί και μετά να της κρύψεις το κλειδί της τουαλέτας και να σφίγγεται ψάχνοντας να το βρει
Ρε guys, γιατί λέτε για το milko + μπουγάτσα?Τύπε η τύπισσα θέλει να την ταισεις μπουγάτσα ζεστή με μιλκο παγωμένο πρωί πρωί και μετά να της κρύψεις το κλειδί της τουαλέτας και να σφίγγεται ψάχνοντας να το βρει
Μιλάει για όσους δυσανεξιες...της μοδος τώρα τελευταία μετά από τόση σαπιλα και πλαστικουρα εχει κατανάλωσει μια ολόκληρη γενιά αστών.Ρε guys, γιατί λέτε για το milko + μπουγάτσα?
Για εμένα ήταν και είναι από τα πιο cool πρωινά.
Από τα νιάτα μου έως τώρα, και χωρίς να τρέχουμε σε τουαλέτες και τέτοια.