ALX79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2022
- Like
- 1.837
- Πόντοι
- 206
Κάτσε ακόμα μικρός είμαι 43 και η 3η 31Η τέταρτη;;;;;;
Εχω χρόνια μπροστά μου στην σύνταξη
Κάτσε ακόμα μικρός είμαι 43 και η 3η 31Η τέταρτη;;;;;;
Κάτσε ακόμα μικρός είμαι 43 και η 3η 31
Εχω χρόνια μπροστά μου στην σύνταξη
ΧαχαχαχαΓερός να’σαι τύπε και να αντέχεις τις δια(σ)τροφές!
Στείλε μόνο κανά πμ στον Σαμπ για το νόου χάου,γιατί μέχρι να το αποφασίσει θα είσαι στον πέμπτο γάμο.
Μπαααα....Ρε τύποι τι του λέτε του τύπου ...
Αν δοκιμάσει όλα αυτά θα σπάσουν οι μεντεσέδες της λεκάνης της τουαλέτας από το άνοιξε - κλείσε
Αν μπεις στο νήμα με τις ελλεϊνίδες,το έχει αναλύσει μέχρι κεραίας,ότι δεν υπάρχει αυτό που ψάχνει!Πολύ μαύρα τα βλέπει….Χαχαχαχα
Γιατί καίγατε να παντρευτεί ή τρενάρει το κορίτσι ;
Ανάλογος τα κριτήρια που έχειΑν μπεις στο νήμα με τις ελλεϊνίδες,το έχει αναλύσει μέχρι κεραίας,ότι δεν υπάρχει αυτό που ψάχνει!Πολύ μαύρα τα βλέπει….
Σκετες μπάμιες είναι άμεσο καθαριστικό....Μπαααα....
Με τις μπάμιες μπορεί όμως
Κινείται ιδεολογικά σε δεκαετία προ Ίνστα,Τικ Τοκ κτλ που δεν είχες να ανταγωνιστείς το σύμπαν,και οι ψωλές που έτρωγαν οι ψώλες δεν ήταν αθροιστικά σε χιλιομετρικά μεγέθη επιπέδου ΠΑΘΕ.Ας μιλήσει όμως ο ίδιος,γιατί αποπροσανατολίζω και το τόπικ που έχει ιερή θεματολογία.Ανάλογος τα κριτήρια που έχει
Έχεις 1 δίκιο,Κινείται ιδεολογικά σε δεκαετία προ Ίνστα,Τικ Τοκ κτλ που δεν είχες να ανταγωνιστείς το σύμπαν,και οι ψωλές που έτρωγαν οι ψώλες δεν ήταν αθροιστικά σε χιλιομετρικά μεγέθη επιπέδου ΠΑΘΕ.Ας μιλήσει όμως ο ίδιος,γιατί αποπροσανατολίζω και το τόπικ που έχει ιερή θεματολογία.
Άριστο νήμα!Καλησπέρα! Μια ερώτηση προς όλους τους έμπειρους κωλογαμιάδες!
Υπάρχει τρόπος να ξέρουμε αν μια γυναικεία κωλοτρυπίδα είναι δουλεμένη ή φρεσκογαμημένη?
Παραβιάζεις ανοιχτές θύρες και ανοιχτές κωλοτρυπίδες ..Άριστο νήμα!
Αν είναι φρεσκογαμημενη το καταλαβαίνεις από τον πρωκτικό κρεμπιε που στάζει!
Υπέροχος κώλος και ψηφίζω ότι δίνει ( αλλα οχι συστηματικα )Δινει η δεν δινει κολο?
Η φωτο ειναι τραβηγμενη επιτοπου , κολλητα ξαναμπηκαΑπο την οψη και το χρωμα σιγουρα
Μια πολλή σοβαρή ερώτηση ειδικά αν πρόκειται για τη σχέση μας η γυναίκα μας ....να μη μας λέει πίπες ότι δεν τον έχει φάει... Λοιπόν φίλε καταρχήν στην αγαπητή κολοτρυπα δεν πρέπει να μπορεί να μπει εύκολα ούτε το μικρό σου δάκτυλα κι... Οπτικά δεν πρέπει να έχει άλλο σχήμα από ολοστρόγγυλο... Αν μπαίνει ότι δηποτε εύκολα η έχει περίεργο σχήμα εκτός αν έχει αιμορροιδες αλλά κι αυτές μπορεί να έχουν προκύψει από τριβή...Καλησπέρα! Μια ερώτηση προς όλους τους έμπειρους κωλογαμιάδες!
Υπάρχει τρόπος να ξέρουμε αν μια γυναικεία κωλοτρυπίδα είναι δουλεμένη ή φρεσκογαμημένη?