Νέα

Πώς καταλαβαίνεις μια κωλοτρυπίδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Erwtimatias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308
  • Εμφανίσεις 65K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.646
Πόντοι
456
Τυπε μου,σου αντιστρεφω την ερώτηση για να πάρεις την απάντηση από μόνος σου.Ποιος ποστης γιος δεν θα μερεμετιζε τέτοια τουμπανοκλωλαρα με πεταχτά κωλομαγουλα;Ο,τι σχήμα,μέγεθος,χρώμα κι αν είχε η κωλοτρυπιδα της υπό κ.σ. θα έπρεπε να της το ειχαν κάνει χωνι.Αρα;Εκτός κι αν έπεσε σε ειδικές περιπτώσεις πριν από σένα
τετοια κωλαρα ξεσκιζε την αφου στη δινει εισαι αρχοντας τωρα πριν τι γινονταν τι σε νοιαζει

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.264
Πόντοι
2.256
Δεν θέλω ευγένεια !!! Την αλήθεια θέλω από κάποιον που μπορεί να γνωρίζει 10 πράγματα παραπάνω από έμπειρα !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

IMG_7547.jpeg
σε λίγο και μια ποιο καθαρή !
Το αντιλαμβάνεσαι ότι με τέτοιας πχιότητας φώτο, μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε!!! Η επιστημονική επιτροπή του bou. Com χρειάζεται περισσότερη ανάλυση ώστε να συντάξει ασφαλές πόρισμα!!! :cheesy::cheesy::cheesy:

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
942
Πόντοι
81
τετοια κωλαρα ξεσκιζε την αφου στη δινει εισαι αρχοντας τωρα πριν τι γινονταν τι σε νοιαζει
Συμφωνώ φίλος αλλά δεν ειμαι εγώ ο τύπος που την μερεμετιζει δυστυχώς.Αλλος ανέβασε τις φωτογραφίες.

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.938
Πόντοι
22.886
Δεν θέλω ευγένεια !!! Την αλήθεια θέλω από κάποιον που μπορεί να γνωρίζει 10 πράγματα παραπάνω από έμπειρα !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

IMG_7547.jpeg
σε λίγο και μια ποιο καθαρή !
Τύπε με Nokia 3310 την τράβηξες ?? :think:

Δεν βοηθάς καθόλου την επιστημονική ομάδα :coffee:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.703
Πόντοι
3.656
Οχι ομως απο τα Lidl.

δεν εχουν ποιοτικα πραγματα τα λιντλ τυπε; :confused::confused::confused:
την ποιοτητα στα σωβρακα λιβερτζι που πουλανε τα λιντλ τα ξεπερνανε μονο αυτα που πουλανε οι χυστες στην λαϊκη στη φυλης :confused::confused::confused:

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.759
Πόντοι
1.346
απρεπει να παρεις ενα κωλοβυθομετρο τυπε :confused::confused::confused:
Χαλάρωσε τύπε, οι καιροί είναι χαλεποί, συνεπώς δεν έχει ο κόσμος την πολυτέλεια για τέτοιες αγορές και τώρα που θα πλακώσει ο χειμώνας, άσε το ακριβό ελαιόλαδο κι έλα βράδυ βάλε λάδι, τα κούτσουρα που βάζει ο λαουτζίκος στις ξυλόσομπες - γιατί δεν παίζουν παντού τζάκια - δεν κάνουν για ποποβυθομέτρηση;
Κάποιο μέλος παλιότερα δεν έβαζε κούτσουρα, πάλι το ξέχασες; :think:

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.938
Πόντοι
22.886
δεν εχουν ποιοτικα πραγματα τα λιντλ τυπε; :confused::confused::confused:
την ποιοτητα στα σωβρακα λιβερτζι που πουλανε τα λιντλ τα ξεπερνανε μονο αυτα που πουλανε οι χυστες στην λαϊκη στη φυλης :confused::confused::confused:
Τύπε @enduro δεν ξέρω τι γνώμη έχεις για τα προϊόντα λιντλ , εγώ πάντως με 5 λίτρα γάλα γαλπο έβαψα όλο το σαλόνι :confused::confused:

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom