Cuckoldcpl90
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2021
- Like
- 6.475
- Πόντοι
- 1.041
που θες να καταλήξεις? εννοω και τι σε νοιαζει αν ειναι η δεν ειναι?Καλησπέρα! Μια ερώτηση προς όλους τους έμπειρους κωλογαμιάδες!
Υπάρχει τρόπος να ξέρουμε αν μια γυναικεία κωλοτρυπίδα είναι δουλεμένη ή φρεσκογαμημένη?
Εδώ τι πιστεύετε παιδιά?
Έχουν γραφτεί χιλιόμετρα σε αυτή την κωλοτρυπίδα?
Εγώ πιστεύω πάντως ότι όλοι θα ήθελαν αυτή την κωλαρα να την πηδήξουν
Έτοιμος να μιλήσει είναι να σου πει ιστορίεςΕδώ τι πιστεύετε παιδιά?
Δουλεμένη καλάΕδώ τι πιστεύετε παιδιά?
Τύπε την πιο καθαρή δεν είδαμε.. πως θα κρίνουμε με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας;re paidia eseis to pame sto troll egw milhsa sovara omws oti den gnwrizw polla ! prwth sxesh einai kai den exw dei alles ! diavasa gia mauro stefani pou eipe enas kurios kai oti uparxei tropos na katalabeis an exei kanei sex genika apo kwlo !!! h photo p anevasa einai prin 5 meres kai kathete sta 4 kai ta anoigei ta magoula !! twra an thelete na apanthsete kai na m eksigisete tha to ithela ! thn alihtia gt exw mperdeutei .. misoi lete parthena misoi oxi
Το fisting είναι αηδιαστικό και ντεκαυλέ.Απορώ πώς σας καυλώνει!Έχω να καταθέσω ότι Ρουμάνα γκόμενά που μου το έπαιζε σφικτοκωλα ...
Μετά από επικά κωλογαμησια ... πήρε με fisting το χέρι μου μέχρι τον καρπό
Μετά από αυτό ... ότι και να μου πείτε για γκομενες θα το πιστέψω...
Παρθένα δεν είναι αλλα κατι λιγα χιλιόμετρα για στρώσιμο τα εχει κάνει.Εδώ τι πιστεύετε παιδιά?
Ρε φιλε εδω βαζουν και ποδι,στο χερι εχεις μεινειΤο fisting είναι αηδιαστικό και ντεκαυλέ.Απορώ πώς σας καυλώνει!
Καραδουλεμενη τρυπα,πανω απο 1 εκατοστο ανοιγμα,Και δεν είναι καν του χώρου η κοπέλα. Από το μουνι πιο στενή ήταν ...
βολευει να μετραμε με φιλερ οπως στα μπουζι η καποιο αλλο εργαλειο για ακριβεια;!Λοιπον για να διακρινεται κωλοτρυπιδα,τη βαζεται στα 4 με τα βυζια της να ακουμπανε στρωμα.
Ο κωλος τουρλα και εσεις με την δεικτη του χεριου σας θα πατε να τον βαλετε.
Πρωτου βαλετε δεικτη δειτε αν ειναι ανοιχτή αρχικα η τρυπα εστω και μια ελαφρα τρυπουλα να κανει αυτο ειναι σημαδι οτι εχει δώσει.
Εν συνεχεία με το δεικτη προσπαθειστε να μπείτε αν βρειτε μεγαλη αντισταση με λιγα λογια ο σφιγκτηρας κραταει αντισταση τοτε δεν ειναι,αν μπείτε σχετικα ευκολα χωρις πονο αντίσταση τοτε 100% εχει δωσει.
Εδω φιλος μου αναριωτιοταν για κωλοτρυπιδα γκομενας του ειπα να τη βαλει ξαπλα κλπ και πηρε φωτογραφία, του ελεγε οτι δεν ε ει δωσει κωλο,μόλις ειδα τη φωτογραφια ειδα μια τρυπουλα .05 ανοιχτη και του ασε ρε φιλε σε δουλεύει με δουλεμενη κωλοτρυπιδα 150.000 χιλιομέτρων
Ελα ρε με το μάτι δεν χρειαζεται μέτροβολευει να μετραμε με φιλερ οπως στα μπουζι η καποιο αλλο εργαλειο για ακριβεια;!
α οκ...ειπα μηπως βολευε καποια ακριβης μετρηση..Ελα ρε με το μάτι δεν χρειαζεται μέτρο
Οοοοοοο.... Εξαιρετικος... Της καύλας σου είναι???Εδώ τι πιστεύετε παιδιά?
Σωστός... Αλλά το μικρόβιο στο κωλάντερο δεν παύει να υφίσταται και στις σταθερές σχέσεις!!!Σε ευκαιριακές επαφές εννοειται αδιαπραγμάτευτο το προφυλακτικό. Σε σταθερές σχέσεις όμως έχει αλλη γλύκα το ελεύθερο.
Από τη φώτο καταλαβαίνω ότι σίγουρα δεν έχεις πάρει κώλο... Και μάλλον ούτε οι πρώην της....εμένα της γυναίκας μου μια ανοιγει κ μια κλείνει και μπερδευομαι
Για να αξιολογηθει σωστα ο κωλος , ειναι απαραιτητο να ξερουμε ποια εργαλεια χρησιμοποιουμε και που. Το φιλερ ειναι για το διακενο των βαλβιδων και οχι τα μπουζι, τα μπουζι ελεγχονται οπτικα και αν ειναι ζεστα και δια της οσμης.βολευει να μετραμε με φιλερ οπως στα μπουζι η καποιο αλλο εργαλειο για ακριβεια;!