ALX79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2022
- Like
- 1.837
- Πόντοι
- 206
Αυτός είναι παρθένος κωλος έτσι όπως τον βλέπωΔινει η δεν δινει κολο?
Αυτός είναι παρθένος κωλος έτσι όπως τον βλέπωΔινει η δεν δινει κολο?
Υπάρχουν και αυτές οι Άγιες γυναίκες, που μπροστά είναι ποιο στενές από ότι πίσω…Και δεν είναι καν του χώρου η κοπέλα. Από το μουνι πιο στενή ήταν ...
Αν η φασολάδα είναι κρυα θα βγαζει και το λάδι σε κομμάτια.Μόνο ένα είναι το αλάνθαστο τέστ.
Ταΐζεις τη γκόμενα κρύα φασολάδα. Αν η κλανιά κροταλίζει μπάσα, είναι δουλεμένη, Αν πάλι η κλανιά τσιρίζει πρίμα, είναι αδούλευτη.
Μόνο εσύ μπορείς να μας ενημερώσεις!!! Δεν πιστεύω να έχεις γυρίσει το κοντέρ;;;Πόσα χιλιόμετρα να έχει γράψει;
Δεν ξέρω. Έτσι στρωμένο το πήραΜόνο εσύ μπορείς να μας ενημερώσεις!!! Δεν πιστεύω να έχεις γυρίσει το κοντέρ;;;
Στείλε φωτο να σου πούμεΕμένα δεν μ δίνει κωλο αλλά όταν κάθεται στα 4 φαίνεται πολύ ανοικτή !! Μπορεί να βοηθήσει κάποιος που γνωρίζει ; Ευχαριστώ
Δουλεμενη 110%
Χιλιόμετρα δεν ξέρω, άλλα καλά περνάς…Πόσα χιλιόμετρα να έχει γράψει;
Με τον σωστό κρατήρα από το δούλεμα !Δουλεμενη 110%
τυπε και βεβαια πραγματογνωμοσυνη ιατροδικαστη θα συνταξουμεΓεια σας !!! Να ανεβάσω εννοείται φωτό την κωλοτρυπιδα της και να μου πείτε γνώμες για το αν την ξεκολιασαν οι πρώην της ; Ηλικία της 21
Δεν θέλω ευγένεια !!! Την αλήθεια θέλω από κάποιον που μπορεί να γνωρίζει 10 πράγματα παραπάνω από έμπειρα !Υπαρχουν σεμιναρια εκτιμησης ακεραιοτητας κωλοτρυπιδας απο τα τραβελια της συγγρου
Πηγαινε εκει και ρωτησε τους να δουν ενα κωλο να σου πουν γνωμη.
Εχουν μεγαλη πειρα στο να εξεταζουν και να διακορευουν κωλους.
Εκει να αποτανθεις με σοβαροτητα και ευγενεια.
Θα λαβεις την πλεον εγκυρη απαντηση.
Καλησπέρα! Μια ερώτηση προς όλους τους έμπειρους κωλογαμιάδες!
Υπάρχει τρόπος να ξέρουμε αν μια γυναικεία κωλοτρυπίδα είναι δουλεμένη ή φρεσκογαμημένη?
Τυπε μου,σου αντιστρεφω την ερώτηση για να πάρεις την απάντηση από μόνος σου.Ποιος ποστης γιος δεν θα μερεμετιζε τέτοια τουμπανοκλωλαρα με πεταχτά κωλομαγουλα;Ο,τι σχήμα,μέγεθος,χρώμα κι αν είχε η κωλοτρυπιδα της υπό κ.σ. θα έπρεπε να της το ειχαν κάνει χωνι.Αρα;Εκτός κι αν έπεσε σε ειδικές περιπτώσεις πριν από σέναΔεν θέλω ευγένεια !!! Την αλήθεια θέλω από κάποιον που μπορεί να γνωρίζει 10 πράγματα παραπάνω από έμπειρα !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σε λίγο και μια ποιο καθαρή !