Νέα

πως χωριζεις απο συγκατοικιση?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexiaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 852
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
sexiaris

sexiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν, το θέμα είναι απλό.. Πρώτον, μιλάς γι αυτήν λες και είναι σκυλάκι. Τί είδους αγάπη είναι αυτή επειδή λες ότι είναι καλό παιδί?
Δεύτερον, θέλεις να μείνεις μόνος...
τρίτον θέλεις να αρχίσεις να γαμάς  άλλες..
Εξήγησε μου γιατί κάθεσαι και το συζητάς..
Επειδή είσαι δειλός να κάνεις αυτό που θέλεις και πρέπει? Μήπως θέλεις να την κάνεις να έχει αυτή τύψεις όταν την εξωθήσεις στον χωρισμό?
Φτου σου λαμόγιο που θέλεις να πηδάς κιόλας.. Αν έχεις αρχίδια στο παντελόνι χώρισε την και μετά γάμα όποια θέλεις διότι τότε έχεις το δικαίωμα να λέγεσαι πραγματικός άντρας... Σε διαφορετική περίπτωση είσαι ένα ανθρωπάκι χωρίς αρχές και αρχίδια

αν δεν ειχα αρχες και αρχιδια μαγκα μου θα την κερατωνα καιρο τωρα και θα την ειχα στειλει με ασχημο τροπο..δειλος δεν ειμαι απλα δεν ειμαι σιγουρος..

diablosaki

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Like
475
Πόντοι
21
Θα μου επιτρέψεις να σου πω και την δικιά μου άποψη επί του θέματος.
Όλοι μας, καλούμαστε κάποια στιγμή να πάρουμε αποφάσεις για τη ζωή μας. Πολλές φορές, παίρνουμε τις σωστές, άλλες φορές τις λάθος. Το σύνολο των αποφάσεων αυτών και οι συνέπειές τους, είναι αυτές που διαμορφώνουν τον όποιο χαρακτήρα μας και συγχρόνως μας χαρίζουν κάποια εμπειρία.
Προσωπικά πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος, πρέπει να διατηρεί τη ζωή του απλή. Επίσης η εμπειρία μου, μου έχει δείξει ότι η πρώτη ''αφιλτράριστη'' σκέψη που έχω για οποιοδήποτε θέμα, είναι και η πιο σωστή.
Αν πραγματικά έχεις αποφασίσει να πας παρακάτω, κάν'το, όμορφα και αντρίκια. Εξηγήσου μαζί της, πες της τα όπως τα νοιώθεις και να είσαι σίγουρος ότι εν καιρώ θα εκτιμήσει την καθαρή στάση σου. Υπάρχει περίπτωση να το μετανοιώσεις στη πορεία, αλλά να είσαι σίγουρος ότι θα μετανοιώσεις αν δεν κάνεις αυτό που πραγματικά θέλεις.
Μπορεί η κοπέλα να είναι το ταίρι της ζωής σου, αλλά αν δεν το εκτιμάς πρώτος εσύ, προκοπή δεν γίνεται.
Επομένως με όλο το σεβασμό, θα σου έλεγα, να της μιλήσεις όμορφα και καθαρά και να την αφήσεις να πάρει αυτή το δρόμο της κι εσύ τον δικό σου.
Η δέσμευση με έναν άνθρωπο, απαιτεί πρώτα απ'όλα δεδομένες αποφάσεις από μέρους μας κι εσύ, μάλλον δεν τις έχεις. Ζήσε τη ζωή σου και προσπάθησε να την κάνεις καλύτερη από αυτό που έχεις τώρα.
Αυτά από τη μεριά μου, πάντα με σεβασμό.

Επισκέπτης
οχι πως να φερθω αλλα αν πρεπει να χωρισω η οχι..αν δεν γουσταρεις τραβα σ αλλο θεμα να σπαμαρεις. :uglystupid:
ρε σεξιαρι τυπε δν υπαρχουν πρεπει σε τετοια θεματα 28 χρονων ανθρωπος εισαι... δεν την γαμαμε εμεις ουτε την εχουμε ολη μερα σπιτι μας αν περνας καλα και γουσταρεις κατσε αν οχι στειλτη αλλα παντα ευγενικα (ειναι ο ανθρωπος που επελεξες να μοιραστεις τη ζωη σου εστω και για 1 χρονο) τα αλλα που λες για τυψεις κλπ δν υπαρχουν, πιο πολλες τυψεις θα εχεις αν το κανεις 1,2 χρονια αργοτρα.

OP
OP
sexiaris

sexiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
δε σπαμαρω.σου εχω κανει 10 σοβαρα ποστ.
ακομα χειροτερα.ρωτας ακυρους ανθρωπους τι να κανεις με την ζωη σου;;;30χρονων γαιδουρι???????????????
μας δουλευεις??θες να γαμας αλλες?μαγκια σου και γουστο σου.
δε θες να την κοροιδευεις;τιμη σου κ καμαρι σου.
χωρισε την λοιπον αντρικα κ ομορφα κ κανε την ζωουλα σου οπως γουσταρεις.
απλα ανοιξα ενα θεμα να ακουσω γνωμες,δεν σημαινει αυτο οτι θα ακολουθησω και καποια,στο τελος εγω θα αποφασισω..

gregoo

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
Τύπε, ολόκληρο Ευαγγέλιο στα Φιλαράκια (Friends), δεν σκέφτηκες να συμβουλευθείς;

Δες απλά τι έκανε ο Τρισμέγιστος Ross Geller, μόλις είπε στην Mona να συγκατοικήσουν και της έδωσε κλειδί για το διαμέρισμά του...και εκείνη τον έπιασε μετά, να αλλάζει κλειδαριές.  :2funny:

Οι συνταγές είναι γνωστές και δοκιμασμένες.

Υ.Γ. Αν και τότε δεν παίρνει από τα υπονοούμενα, πάρε καπνογόνο και αμόλλα το στο διαμέρισμα... Αν δεν πεθάνει, θα φύγει. :2funny: :2funny:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
αν δεν ειχα αρχες και αρχιδια μαγκα μου θα την κερατωνα καιρο τωρα και θα την ειχα στειλει με ασχημο τροπο..δειλος δεν ειμαι απλα δεν ειμαι σιγουρος..

Μαλακίες λες.. Καλύτερα να την κεράτωνες, τουλάχιστον θα ήσουν σίγουρος τι παίζει με σένα και αυτή και θα είχε τελειώσει το θέμα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.. Η θα αποφάσιζες ότι δεν θέλεις να μείνεις μαζί της αλλά να γαμάς άλλες ή θα έλεγες τι μαλακία έκανα και θα αναζωπυρώνονταν το ενδιαφέρον σου γι αυτήν. Πάντως σύμφωνα με τα λεγόμενα σου 2 λύσεις υπάρχουν. Η της κάνεις πρόταση γάμου ή της λες αντίο... Εγώ σε παρόμοια περίπτωση της έκανα πρόταση γάμου (και την αγαπούσα κιόλας έτσι?). Τώρα είμαι χωρισμένος (με μπερδεμένες διαδικασίες δικηγόροι κλπ μέχρι να ξεμπλέξω) διότι απλά δεν είχα το κουράγιο τότε να πω αντίο..

Ray

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
79
Like
538
Πόντοι
360
Αν έχει κρεμαστεί από πάνω σου γιατί απλώς ψάχνει να κρεμαστεί τότε κι αυτό δεν είναι καλό σημάδι...

Αν "κρεμαστεί" από αλλού να δεις για πότε θα είσαι ο άνθρωπος που σε αγαπάει αλλά όχι πλέον με το βαθμό που σε αγαπούσε και όχι σε ερωτική βάση αλλά σε ανθρώπινη βάση και άλλες τέτοιες ομορφιές.

Αν είναι να πας για γάμο με το ζόρι... τότε τι να πω.

Αν μπορείς να της εξηγήσεις και να καταλάβει ότι πρέπει να ζήσετε σαν 28+23 και να "περπατήσεις" κι άλλο... Αν η κατάσταση είναι να είσαι το σημείο "στήριξης" μάλλον καλύτερα να βρεις κάτι πιο ισορροπημένο γιατί και τα αισθήματα της και τη συμπεριφορά της κοπέλας δε τα βλέπω 100% ανιδιοτελή.

OP
OP
sexiaris

sexiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μαλακίες λες.. Καλύτερα να την κεράτωνες, τουλάχιστον θα ήσουν σίγουρος τι παίζει με σένα και αυτή και θα είχε τελειώσει το θέμα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.. Η θα αποφάσιζες ότι δεν θέλεις να μείνεις μαζί της αλλά να γαμάς άλλες ή θα έλεγες τι μαλακία έκανα και θα αναζωπυρώνονταν το ενδιαφέρον σου γι αυτήν. Πάντως σύμφωνα με τα λεγόμενα σου 2 λύσεις υπάρχουν. Η της κάνεις πρόταση γάμου ή της λες αντίο... Εγώ σε παρόμοια περίπτωση της έκανα πρόταση γάμου (και την αγαπούσα κιόλας έτσι?). Τώρα είμαι χωρισμένος (με μπερδεμένες διαδικασίες δικηγόροι κλπ μέχρι να ξεμπλέξω) διότι απλά δεν είχα το κουράγιο τότε να πω αντίο..

ακριβως 2 λυσεις υπαρχουν και επειδη δεν θελω να εχω αργοτερα λαθος γαμους και παιδι χωρισμενων γονιων γι αυτο δεν λεω οτι ειναι η γυναικα της ζωης μου και αντικειμενικα επειδη με ξερω δεν θα αντεξω για μια ζωη ετσι.

OP
OP
sexiaris

sexiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Αν έχει κρεμαστεί από πάνω σου γιατί απλώς ψάχνει να κρεμαστεί τότε κι αυτό δεν είναι καλό σημάδι...

Αν "κρεμαστεί" από αλλού να δεις για πότε θα είσαι ο άνθρωπος που σε αγαπάει αλλά όχι πλέον με το βαθμό που σε αγαπούσε και όχι σε ερωτική βάση αλλά σε ανθρώπινη βάση και άλλες τέτοιες ομορφιές.

Αν είναι να πας για γάμο με το ζόρι... τότε τι να πω.

Αν μπορείς να της εξηγήσεις και να καταλάβει ότι πρέπει να ζήσετε σαν 28+23 και να "περπατήσεις" κι άλλο... Αν η κατάσταση είναι να είσαι το σημείο "στήριξης" μάλλον καλύτερα να βρεις κάτι πιο ισορροπημένο γιατί και τα αισθήματα της και τη συμπεριφορά της κοπέλας δε τα βλέπω 100% ανιδιοτελή.

να σου δωσω να καταλαβεις τελειωσε απο σπουδες,το χαρτιζικι κοπηκε και η γυρναει επαρχεια στον καφρο πατερα της η ζει τον ερωτα της μαζι μου και παντρευεται στην αθηνα και δεν ξαναπαει πισω..αυτο εγινε και με την συγκατοικιση,επρεπε να ξενοικιασει και ηρθε σε μενα να μεινει απο την αρχη της σχεσης γιατι αλλιως θα ειχαμε χωρισει απο τοτε.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
να σου δωσω να καταλαβεις τελειωσε απο σπουδες,το χαρτιζικι κοπηκε και η γυρναει επαρχεια στον καφρο πατερα της η ζει τον ερωτα της μαζι μου και παντρευεται στην αθηνα και δεν ξαναπαει πισω..αυτο εγινε και με την συγκατοικιση,επρεπε να ξενοικιασει και ηρθε σε μενα να μεινει απο την αρχη της σχεσης γιατι αλλιως θα ειχαμε χωρισει απο τοτε.
πως προεκυψε η συγκατοικηση αφου εσυ δεν θες δεσμευσεις ?
Και γιατι εφοσον ειδες τι παιζει δεν το ξεκοψες εξ αρχης ?

Υγ. τωρα μας αναφερεις και τον καφρο πατερα ...... μετα τι θα παρει σειρα ?
Βρε και δεν ειναι Κυριακη.......  :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Mαλακία που συγκατοικήσατε για λάθος λόγους. Βοήθα τη αν μπορεις να σταθεί στα πόδια της και μετά κάντη.

OP
OP
sexiaris

sexiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
πως προεκυψε η συγκατοικηση αφου εσυ δεν θες δεσμευσεις ?
Και γιατι εφοσον ειδες τι παιζει δεν το ξεκοψες εξ αρχης ?

η συγκατοικιση ηταν μονοδρομος γιατι η θα εφευγε απο αθηνα τοτε η θα ερχοταν σε μενα.. δεν ειχα δει κατι ειμασταν μονο 3 μηνες και ειπα να παρω το ρισκο..στην πορεια ομως αρχισαν να στενευουν ολα και να σκαω..

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
η συγκατοικιση ηταν μονοδρομος γιατι η θα εφευγε απο αθηνα τοτε η θα ερχοταν σε μενα.. δεν ειχα δει κατι ειμασταν μονο 3 μηνες και ειπα να παρω το ρισκο..στην πορεια ομως αρχισαν να στενευουν ολα και να σκαω..
Καλα βρε φιλαρακο.... σε τρεις μηνες σχεσης, ακομη δεν την γνωρισες και παιρνεις ρισκο συγκατοικησης ?
Κατι δεν μου κολλαει εδω .... μηπως ησουν ολιγον επιπολαιος  ?

Αυτα δεν γινονται ετσι στο τσακ μπαμ φανταζομαι.....

Επισκέπτης
32 μελη και 24 επισκεπτες θελουν να σου κανουν το προξενιο :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom