Νέα

Πορνο-μαγειρέματα...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 136408
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 264
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Μηνύματα
28.065
Κριτικές
42
Like
29.531
Πόντοι
28.246
ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΑΛΑ ΚΡΕΜ

Υλικά για 1-4 άτομα

Προμηθευόμαστε 2 τρυφερά πουτανάκια. Κατά προτίμηση φρέσκα (μερικοί, όπως ο κ blizardeye, τα προτιμούν κατεψυγμένα), μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους, που συχνάζουν στις μεγαλουπόλεις. Τα προμηθεύεστε είτε από τους επαΐοντες, είτε από τα πολυκαταστήματα, όπως GDE και Glamour. Αν έχετε όρεξη για κάτι πιο φρέσκο και οικονομικό, πετάγεστε μέχρι τα μέρη του popov.

Εκτέλεση

Καλό είναι να τα μαρινάρετε πρώτα. Τα αλείφετε με λάδι καρύδας Hawaian Tropic και τα αφήνετε για 2-4 ώρες στον καλοκαιρινό ήλιο. Στη συνέχεια, τα πλένετε σαπουνίζοντας καλά όλες τις περιοχές. Αλείφουμε με μια καλής ποιότητας ενυδατική κρέμα, που θα δώσει μια μεταξωτή αίσθηση και ένα φίνο άρωμα. Τα απλώνουμε σε διπλό κρεββάτι με ανοικτά τα χέρια και τα πόδια. Ξεκινάμε από πάνω, αλείφουμε τα χείλη με σιρόπι καραμέλας. Για πιο spicy γεύση, μπορούμε να βάλουμε στο στόμα μια γουλιά Bacardi ή άλλο απόσταγμα της αρεσκείας σας. Για το λαιμό θα σύστηνα μια μικρή τρούφα με λικέρ στο εσωτερικό της. Για το στήθος και ιδιαίτερα για τις θηλές, 2 κεράσια maraschino και αλείφουμε τη γύρω περιοχή με crème de cassis. Για την περιοχή στομάχου – κοιλίας κρατάμε το καλύτερο και το γευστικότερο. Έχουμε κτυπήσει σε blender δυνατά την κρέμα γάλακτος με μαύρη ζάχαρη και λίγο κονιάκ. Απλώνουμε χρησιμοποιώντας φιάλη ζαχαροπλαστικής για σαντιγί και  πασπαλίζουμε με λίγη τρούφα. Για την βουβωνική χώρα έχουμε ετοιμάσει crème broulee που έχουμε προηγουμένως κάψει με καμινέτο. Αν θέλουμε έχουμε περιποιηθεί τα δάκτυλα των ποδιών με μέλι θυμαρίσιο και κανέλλα.

Σερβίρεται σε θερμοκρασία δωματίου και συνοδεύεται με ένα dry αφρώδη οίνο ή καλύτερα καμπανίτη. Θα σύστηνα Moet ice.

Καλή σας όρεξη!
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
 
OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Πορνοσυνταγή για κοτόπουλο με μανιτάρια.

Υλικά:

1 στήθος κοτόπουλο ξεκοκκαλισμένο (500 γρ)
2 μεσαία καρότα
6-7 κρεμμύδια μεσαία, άσπρα
300 γρ μανιτάρια φρέσκα κατά προτίμηση Portobello (αν δεν έχουμε, τότε κονσέρβα)
Ελαιόλαδο, Αλατι, Πιπέρι μαύρο σε σκόνη, Πιπέρι κόκκινο γλυκό σε σκόνη, 6 σκάγια μαύρο πιπέρι, ψιλοτριμμένη θρούμπα / προαιρετικά:  1 πιπεριά μικρή καυτερή (για όσους το προτιμούν καυτό... :grin:)

DSC04418.jpg



Προετοιμασία: κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρές μπουκιές, το βάζουμε σε ένα πιάτο και του ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι μαύρο σε σκόνη, πιπέρι κόκκινο γλυκό και ψιλοτριμμένο θρούμπι, και ανακατεύουμε καλά. Σκεπάζουμε έπειτα προσεκτικά το πιάτο με αλουμινόχαρτο και το αφήνουμε στο ψυγείο για κανα τρίωρο, ώστε να συνομιλήσουν τα αρώματα. (Αν δεν υπάρχουν
τα απαραίτητα χρονικά περιθώρια, παραλείπουμε αυτό το βήμα). Κόβουμε σε φέτες τα μανιτάρια. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και περνάμε τα καρότα μας από τον τρίφτη.

DSC04422.jpg


Εκτέλεση: Ρίχνουμε ελαιόλαδο στην κατσαρόλα, ανάλογη ποσότητα με τα υλικά μας, ώστε να τσιγαριστούν όλα καλά.
Όταν κάψει το λάδι, ρίχνουμε αρχικά το κρεμμύδι. Μετά από λίγα λεπτα προσθέτουμε το κοτόπουλο και ανακατεύουμε. Έπειτα εξακολουθώντας το τσιγάρισμα, ρίχνουμε μέσα τα μανιτάρια και τα τριμμένα καρότα. Τσιγαρίζουμε τα πάντα, ανακατεύοντας καλά για να γίνει ομοιόμορφο το μίγμα περίπου για 10-15 λεπτά. Ρίχνουμε έπειτα από πάνω, αλάτι, μαύρο πιπέρι 5-6 σκάγια, ξανά κόκκινη γλυκιά πιπεριά και θρούμπι και προαιρετικά την μικρή καυτερή πιπεριά. Τα ανακατεύουμε και προσθέτουμε νερό (ένα γεμάτο νεροπότηρο) και τα αφήνουμε να βράσουν για 40-60 λεπτά σε μεσαία φωτιά. Επιθυμούμε να μην γίνει το φαγητό μας υδαρό, γι’ αυτό ελέγχουμε την ένταση της φωτιάς (αν στο τελικό αποτέλεσμα δεν είναι τόσο δεμένο όσο θα θέλαμε τότε δένουμε το ζουμί με λίγο cornflour). Κανα δεκάλεπτο πριν το τέλος, ρίχνουμε ένα κρασοπότηρο λευκό κρασί και το αφήνουμε να έχει τον τελευταίο λόγο στη γεύση, πριν το σβήσουμε.

Σερβίρισμα: Συνδυάζεται με λεπτοκομμένες και καλοψημμένες πατάτες φούρνου (όπως στη φωτογραφία), πουρέ πατάτας ή εναλλακτικά ρύζι πιλάφι. Πασπαλίζουμε με ψιλοκκομένο μαϊντανό το πιάτο μας και στολίζουμε την κορυφή του με λίγα φύλλα. Συνοδεύεται ιδανικά με ένα δροσερό και αρωματικό Chardonnay. Καλή όρεξη και καλή επιτυχία!  :cool2:

DSC04430.jpg





 

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Μηνύματα
28.065
Κριτικές
42
Like
29.531
Πόντοι
28.246
Γεια στα χερια σου μάστορα!  :respect:
 
OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Γεια στα χερια σου μάστορα!  :respect:

Ευχαριστώ φίλε! Κρίμα που δεν μπορώ να σερβίρω, ώστε να πιούμε κι ένα ποτηράκι μαζί!  :hi:
Πάντως, δοκίμασέ την όποτε μπορέσεις και θα με θυμηθείς!!  ;)
 

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Μηνύματα
4.708
Κριτικές
1
Like
4.489
Πόντοι
1.706
Γεια στα χερια σου τυπε

Και χαρα στην υπομονη σου να αναφερεις με καθε λεπτομερεια κ φωτογραφιες βημα βημα.

Προσπαθησα κ εγω να το κανω αλλα δεν.....λογω υπομονης
 

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Μηνύματα
5.460
Κριτικές
49
Like
7.221
Πόντοι
24.237
Ωραία συνταγή φίλε Popov, είπα και 'γω να φάω λίγο σούσι  :happy:
 

Συνημμένα

  • maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg
    43,9 KB · Εμφανίσεις: 13

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Μηνύματα
80.074
Κριτικές
40
Like
23.165
Πόντοι
26.096
Καλά όλα αυτά, βρε 'παιδιά' ... Αλλά συνταγή για ζουμερό και νόστιμο αιδοίο υπάρχει;;;  :think:
 
OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Καλά όλα αυτά, βρε 'παιδιά' ... Αλλά συνταγή για ζουμερό και νόστιμο αιδοίο υπάρχει;;;  :think:

Γέροντα, δεν διαβάσατε την εξαίρετο συνταγή του φίλτατου Βλανδή για "Πουτανάκια αλα κρεμ"; Αδιάβαστο σας βρίσκω!  :woldman:
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
45.486
Κριτικές
61
Like
42.752
Πόντοι
22.785
Πρόσφατα στο νήμα των παππούληδων, κάποιος φίλος ζητούσε συνταγή 

...........Αγαπητέ μου φίλε,,,,,,,

..........Είχα άνοίξη θρέντ μέ ήμερήσια πρόταση φαγητου...

Μπορω νά μεταφερθώ ΕΔΩ ?? καθ΄ότιν <<νεαάζων>> καί έγώ.
 
OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
...........Αγαπητέ μου φίλε,,,,,,,

..........Είχα άνοίξη θρέντ μέ ήμερήσια πρόταση φαγητου...

Μπορω νά μεταφερθώ ΕΔΩ ?? καθ΄ότιν <<νεαάζων>> καί έγώ.

Φυσικά φίλτατε, αρκεί οι συνταγές να είναι αυθεντικές και δοκιμασμένες (συνεπώς εφαρμόσιμες)
και όχι αντιγραφή συνταγών από διάφορα διαδικτυακά μαγειρικά sites. Είδα το εν λόγω νήμα
και κάποιοι νομίζω, δυστυχώς, ανέβαζαν συνταγές copy-paste. Κάθε καλή πρόταση, ευπρόσδεκτη! Τα σέβη μου φίλε!  :hi:
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
45.486
Κριτικές
61
Like
42.752
Πόντοι
22.785
Φυσικά φίλτατε, αρκεί οι συνταγές να είναι αυθεντικές και δοκιμασμένες (συνεπώς εφαρμόσιμες)
και όχι αντιγραφή συνταγών από διάφορα διαδικτυακά μαγειρικά sites. Είδα το εν λόγω νήμα
και κάποιοι νομίζω, δυστυχώς, ανέβαζαν συνταγές copy-paste. Κάθε καλή πρόταση, ευπρόσδεκτη! Τα σέβη μου φίλε!  :hi:
...........

...... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Μήν μού τό κάνεις αυτό...... αυτές πού άνεβάζω με copy paste πρώτα τίς κάνω έγώ....... καί έξάλου πλέον τό γράψψψψψιμο μέ σκοτώνει.....  :-* :-* :-* :smitten: :smitten:
 
OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
...........

...... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Μήν μού τό κάνεις αυτό...... αυτές πού άνεβάζω με copy paste πρώτα τίς κάνω έγώ....... καί έξάλου πλέον τό γράψψψψψιμο μέ σκοτώνει.....  :-* :-* :-* :smitten: :smitten:

Επειδή είσαι φίλος, έχεις ελευθέρας!  :hi:
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
45.486
Κριτικές
61
Like
42.752
Πόντοι
22.785
......

..... καί έπί εύκαιρία ίδού τό μεσημερινο-απογευμα....



καί δυό πλοκαμάκια

 
OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
......

..... καί έπί εύκαιρία ίδού τό μεσημερινο-απογευμα....



καί δυό πλοκαμάκια

Είδα την ψαριά και στο άλλο νήμα. Άστα αυτά. Ρίξε μας και το παρασύνθημα. Πως τα φτιάχνεις, τι βάζεις κλπ κλπ.
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
45.486
Κριτικές
61
Like
42.752
Πόντοι
22.785
Είδα την ψαριά και στο άλλο νήμα. Άστα αυτά. Ρίξε μας και το παρασύνθημα. Πως τα φτιάχνεις, τι βάζεις κλπ κλπ.
,,,,,,,,,,

....... απλό...... στρώνουμε τα ψαρια αφου μεσα στις κοιλιές βάλουμε δεντρολίβανο ....... κοβουμε φετες ντοματούλα οπως βλέπεις ..... μαιντανο κρεμυδακι , σκορδάκι & στό σερβήρισμα βάζουμε ψιλοκομένο δυοσμο.....
χρόνος ψησιματος 30 λεπτα !!
 
OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
,,,,,,,,,,

....... απλό...... στρώνουμε τα ψαρια αφου μεσα στις κοιλιές βάλουμε δεντρολίβανο ....... κοβουμε φετες ντοματούλα οπως βλέπεις ..... μαιντανο κρεμυδακι , σκορδάκι & στό σερβήρισμα βάζουμε ψιλοκομένο δυοσμο.....
χρόνος ψησιματος 30 λεπτα !!

Τώρα μιλάς μόρτικα!  :thumbsup:  :hi:  :grouphug:
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
45.486
Κριτικές
61
Like
42.752
Πόντοι
22.785
Χθεσινο έδεσματακι......... μυδοπήλαφο με ολοκληρα μύδια, μπροκολο μέ ρόκα , μελιτζανα γεμιστη <στυλ παπουτσακι> ρυζακι-μανιτάρι-καβουροψυχα-λάχανο ασπρο & κοκκινο -ντοματούλα -μοτσαρελα & διαφορα βοτανα. χταποδακι στιφαδο.


 

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Μηνύματα
4.708
Κριτικές
1
Like
4.489
Πόντοι
1.706
Χθεσινο έδεσματακι......... μυδοπήλαφο με ολοκληρα μύδια, μπροκολο μέ ρόκα , μελιτζανα γεμιστη <στυλ παπουτσακι> ρυζακι-μανιτάρι-καβουροψυχα-λάχανο ασπρο & κοκκινο -ντοματούλα -μοτσαρελα & διαφορα βοτανα. χταποδακι στιφαδο.


υπεροχα
Αλλα το θεμα ειναι να βαζουμε συνταγες που εχουμε φτιαξει εμεις
 
OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
υπεροχα
Αλλα το θεμα ειναι να βαζουμε συνταγες που εχουμε φτιαξει εμεις

:thumbsup:

Είναι σαφές από το χάρτινο τραπεζομάντιλο εστιατορίου, ότι ο φίλος μας, καλόφαγε (είναι αλήθεια!) εκτός...
Αν παρ' όλα αυτά, τα περιγραφέντα εδέσματα "τα έχει" και στο μαγειρικό οπλοστάσιό του, και μπορεί να μας δώσει
τις συνταγές, θα ήταν ευχής έργον, για να υπάρχει συνάφεια και με το θέμα μας...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom