You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Καλησπέρα σας, επειδή θα λείπω για ψάρεμα.. Την Παρασκευή θα δώσω την μπελαλιδικη συνταγή για την γέμιση της μελιτζανας.. Τα άλλα είναι απλά... Τα σέβη μου λατρεμενοι μου φίλοι.
Σωστός!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Μηνύματα
- 45.629
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.352
- Πόντοι
- 22.785
καλημέρα φίλοι μου,,,, χρωστάω μιά συνταγούλα....
Μελιτζάνα γεμιστή.
Λοιπόν χαραζζουμε τη μελιτζανα κατα μήκος , ττήν ανοίγουμε αφαιρώνας τήν ψύχα και τήν βάζουμε σε ένα ταψάκι <γιά μία όμιλούμε τώρα> σε ένα μικρό κατσαρολάκι βαζουμε όλα τα καλα λαδάκι -ψιλοκομένο κρεμυδάκι-σκορδάκι-ντοματούλα σε κυβακια-μαιντανό-δυόσμο- ρυζακι-μανηταρι........καί τσιγαρίζουμε έως να μελώση λιγακι τό κρεμύδι....... μέ τήν γέμιση αυτή γεμίζουμε τήν μελιτζανα μας αφού τήν έχουμε αλατίση έκ των προτέρων.......προσθέτουμε λαδάκι σε όλο τό μήκος και ψήνουμε στό φούρνο μέχρι νά ροδίση....... στό σερβίρισμα είναι προσωπικη πινελιά το πώς θα φαίνεται ή <<νύφη >> μέ τά πρικιά της......
Προσωπικη πινελιά ??
υ.γ. καβουροψυχα-μοτσαρέλα -ντοματούλα-δυόσμος-τριμένο τυράκι.
Αύτά τά όλίγα ψές......
Μελιτζάνα γεμιστή.
Λοιπόν χαραζζουμε τη μελιτζανα κατα μήκος , ττήν ανοίγουμε αφαιρώνας τήν ψύχα και τήν βάζουμε σε ένα ταψάκι <γιά μία όμιλούμε τώρα> σε ένα μικρό κατσαρολάκι βαζουμε όλα τα καλα λαδάκι -ψιλοκομένο κρεμυδάκι-σκορδάκι-ντοματούλα σε κυβακια-μαιντανό-δυόσμο- ρυζακι-μανηταρι........καί τσιγαρίζουμε έως να μελώση λιγακι τό κρεμύδι....... μέ τήν γέμιση αυτή γεμίζουμε τήν μελιτζανα μας αφού τήν έχουμε αλατίση έκ των προτέρων.......προσθέτουμε λαδάκι σε όλο τό μήκος και ψήνουμε στό φούρνο μέχρι νά ροδίση....... στό σερβίρισμα είναι προσωπικη πινελιά το πώς θα φαίνεται ή <<νύφη >> μέ τά πρικιά της......
Προσωπικη πινελιά ??
υ.γ. καβουροψυχα-μοτσαρέλα -ντοματούλα-δυόσμος-τριμένο τυράκι.
Αύτά τά όλίγα ψές......
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Μηνύματα
- 4.735
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.596
- Πόντοι
- 1.706
Με τα κρυα που πιασανε στην γερμανια τραβιετε μια μανιταροσουπα.
Μια συσκευασια μανιταρια απο το σουπερ μαρκετ
Ενα μικρο κοκκινο κρεμυδι
Φρεσκο κρεμυδακι λιγο
Ζωμος λαχανικων
Ελαιολαδο
Κοβουμε στα 3 καθε μανιταρι
Φετες το κρεμυδακι
Λεπτοκομμενο το φρεσκο κρεμυδακι
Τα ριχνουμε ολα στην κατσαρολα σε μετρια φωτια
Σε 30-40 λεπτα το αφαιρουμε απο την φωτια κ με το ειδικο μηχανημα το περναμε κανα 5λεπτο να γινει "βελουτε"
Αλατι κ φρεσκοτριμενο πιπερι όσο εμεις θελουμε
Ψιλοκομμενο μαιντανο πριν το σερβιρισμα
Καλη ορεξη
Μια συσκευασια μανιταρια απο το σουπερ μαρκετ
Ενα μικρο κοκκινο κρεμυδι
Φρεσκο κρεμυδακι λιγο
Ζωμος λαχανικων
Ελαιολαδο
Κοβουμε στα 3 καθε μανιταρι
Φετες το κρεμυδακι
Λεπτοκομμενο το φρεσκο κρεμυδακι
Τα ριχνουμε ολα στην κατσαρολα σε μετρια φωτια
Σε 30-40 λεπτα το αφαιρουμε απο την φωτια κ με το ειδικο μηχανημα το περναμε κανα 5λεπτο να γινει "βελουτε"
Αλατι κ φρεσκοτριμενο πιπερι όσο εμεις θελουμε
Ψιλοκομμενο μαιντανο πριν το σερβιρισμα
Καλη ορεξη
Συνημμένα
kronos
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2006
- Μηνύματα
- 4.483
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.620
- Πόντοι
- 3.506
Οι σαρδελες ειναι ενα υγιεινο,νοστιμο και φθηνο φαγητο.Το μονο τους μειονεκτημα ειναι οτι εχουν πολλα κοκκαλα για αυτο δυσκολα τρωγονται.Προσφατα εφαγα σε μια μικρη νησιωτικη ταβερνα σαρδελες φιλετο,χωρις το παραμικρο κοκκαλο.Ο ιδιοκτητης,ψαρας ο ιδιος, μου εδειξε πως γινεται.Περνουμε περιπου 1 κιλο σαρδελες,μετριες σε μεγεθος.(Για 3-4 ατομα).Τις καθαριζουμε ως εξης.Κοβουμε το κεφαλι.Μετα με το μεγαλο δαχτυλο,πιεζουμε στο στομαχι της σαρδελας, ελαφρα προς την ουρα και προς τα κατω.Τραβουμε τη σπονδυλικη στηλη η οποια βγαινει με ολα τα κοκκαλα.Ανοιγουμε τη σαρδελα,αφαιροντας οτι εχει μεινει,εντοσθια κλπ.Ενωνουμε τα φιλετα ανα δυο με ελαφρια πιεση και τα βαζουμε σε ενα πιατο,ριχνουμε επανω λιγο αλατι,καλυπτουμε με μια μεμβρανη και τις βαζουμε στο ψυγειο για 12 περιπου ωρες.Τις ψηνουμε στο γκριλ,για 15 λεπτα περιπου.(10 λεπτα απο τη μια πλευρα και 5 λεπτα απο την αλλη).
Μετα το ψησιμο ριχνουμε ενα απλο λαδολεμονο στο οποιο εχουμε βαλει και λιγο μουσταρδα.Συνοδευεται με χορταρικα κατα προτιμηση αμπελοφασουλα και ενα καλο μοσχοφιλερο.
Καλη ορεξη.!
Μετα το ψησιμο ριχνουμε ενα απλο λαδολεμονο στο οποιο εχουμε βαλει και λιγο μουσταρδα.Συνοδευεται με χορταρικα κατα προτιμηση αμπελοφασουλα και ενα καλο μοσχοφιλερο.
Καλη ορεξη.!
Συνημμένα
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Οι σαρδελες ειναι ενα υγιεινο,νοστιμο και φθηνο φαγητο.Το μονο τους μειονεκτημα ειναι οτι εχουν πολλα κοκκαλα για αυτο δυσκολα τρωγονται.Προσφατα εφαγα σε μια μικρη νησιωτικη ταβερνα σαρδελες φιλετο,χωρις το παραμικρο κοκκαλο.Ο ιδιοκτητης,ψαρας ο ιδιος, μου εδειξε πως γινεται.Περνουμε περιπου 1 κιλο σαρδελες,μετριες σε μεγεθος.(Για 3-4 ατομα).Τις καθαριζουμε ως εξης.Κοβουμε το κεφαλι.Μετα με το μεγαλο δαχτυλο,πιεζουμε στο στομαχι της σαρδελας, ελαφρα προς την ουρα και προς τα κατω.Τραβουμε τη σπονδυλικη στηλη η οποια βγαινει με ολα τα κοκκαλα.Ανοιγουμε τη σαρδελα,αφαιροντας οτι εχει μεινει,εντοσθια κλπ.Ενωνουμε τα φιλετα ανα δυο με ελαφρια πιεση και τα βαζουμε σε ενα πιατο,ριχνουμε επανω λιγο αλατι,καλυπτουμε με μια μεμβρανη και τις βαζουμε στο ψυγειο για 12 περιπου ωρες.Τις ψηνουμε στο γκριλ,για 15 λεπτα περιπου.(10 λεπτα απο τη μια πλευρα και 5 λεπτα απο την αλλη).
Μετα το ψησιμο ριχνουμε ενα απλο λαδολεμονο στο οποιο εχουμε βαλει και λιγο μουσταρδα.Συνοδευεται με χορταρικα κατα προτιμηση αμπελοφασουλα και ενα καλο μοσχοφιλερο.
Καλη ορεξη.!
Ωραίος!
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Μηνύματα
- 13.369
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Θελετε συνταγη για πορνοπιλαφο με μπαχαρικα;
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Θελετε συνταγη για πορνοπιλαφο με μπαχαρικα;
Ρίξε την άφοβα...
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Μηνύματα
- 13.369
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Εχει σημασια η εκτελεση.
Κοβουμε ντοματα σε κυβους. Κοβουμε καροτα σε λεπτες ροδελες καθως κ οποιο αλλο ψιλοκομμενο λαχανικο μας αρεσει οπως πιπεριες. Προσθετουμε μπολικο τζινζερ ψιλοκομμενο. Προσθετουμε μπολικη ριγανη κ βασιλικο. Μπορουμε να βαλουμε φρεσκα ή αποξηραμενα. Περιχυνουμε με ελαιολαδο.
Βραζουμε το ρυζι με λιγο σαφραν. Σουρωνουμε κ το ριχνουμε καφτο στα λαχανικα. Ανακατευουμε.
Σε κατσαρολακι πανω σε σιγανη φωτια βαζουμε λιγο ελαιλαδο. Ριχνουμε 1 σκελιδα σκορδο. Αν μας αρεσει η δυνατη γευση σκορδου ψιλοκοβουμε τη σκελιδα κ την αφηνουμε να κατσει. Τριβουμε τζιντζερ κ το αφηνουμε να τσιγαριστει με το σκορδο. Τσιγαριζουμε ελαφρα. Μετα ριχνουμε μια κουταλια σουπας κουρκουμα κ περιμενουμε να αλλαξει χρωμα. Μολις γινει αυτο προσθετουμε μια μεγαλη κουταλια της σουπας πελτε αραιωμενο. Προσθετουμε πιπερι μαυρο κ προαιρετικα καγιεν κολιανδρο τριμμενο σιναποσπορο μαραθοσπορο γλυκανισο αστεροειδη κανελογαρυφαλλο καρδαμο ισως και ξυσμα πορτοκαλιου. Για πιο εντονη γευση μπορουμε να ψησουμε ελαφρως τα μπαχαρικα κ μετα να τα τριψουμε. Φυσικα δε χρειαζεται να τα χρησιμοποιησουμε ολα μαζι. Ανακατευουμε καλα για λιγα λεπτα.
Προσθετουμε τη σαλτσα στο πιλαφι μας.
Κοβουμε ντοματα σε κυβους. Κοβουμε καροτα σε λεπτες ροδελες καθως κ οποιο αλλο ψιλοκομμενο λαχανικο μας αρεσει οπως πιπεριες. Προσθετουμε μπολικο τζινζερ ψιλοκομμενο. Προσθετουμε μπολικη ριγανη κ βασιλικο. Μπορουμε να βαλουμε φρεσκα ή αποξηραμενα. Περιχυνουμε με ελαιολαδο.
Βραζουμε το ρυζι με λιγο σαφραν. Σουρωνουμε κ το ριχνουμε καφτο στα λαχανικα. Ανακατευουμε.
Σε κατσαρολακι πανω σε σιγανη φωτια βαζουμε λιγο ελαιλαδο. Ριχνουμε 1 σκελιδα σκορδο. Αν μας αρεσει η δυνατη γευση σκορδου ψιλοκοβουμε τη σκελιδα κ την αφηνουμε να κατσει. Τριβουμε τζιντζερ κ το αφηνουμε να τσιγαριστει με το σκορδο. Τσιγαριζουμε ελαφρα. Μετα ριχνουμε μια κουταλια σουπας κουρκουμα κ περιμενουμε να αλλαξει χρωμα. Μολις γινει αυτο προσθετουμε μια μεγαλη κουταλια της σουπας πελτε αραιωμενο. Προσθετουμε πιπερι μαυρο κ προαιρετικα καγιεν κολιανδρο τριμμενο σιναποσπορο μαραθοσπορο γλυκανισο αστεροειδη κανελογαρυφαλλο καρδαμο ισως και ξυσμα πορτοκαλιου. Για πιο εντονη γευση μπορουμε να ψησουμε ελαφρως τα μπαχαρικα κ μετα να τα τριψουμε. Φυσικα δε χρειαζεται να τα χρησιμοποιησουμε ολα μαζι. Ανακατευουμε καλα για λιγα λεπτα.
Προσθετουμε τη σαλτσα στο πιλαφι μας.
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Εχει σημασια η εκτελεση.
Κοβουμε ντοματα σε κυβους. Κοβουμε καροτα σε λεπτες ροδελες καθως κ οποιο αλλο ψιλοκομμενο λαχανικο μας αρεσει οπως πιπεριες. Προσθετουμε μπολικο τζινζερ ψιλοκομμενο. Προσθετουμε μπολικη ριγανη κ βασιλικο. Μπορουμε να βαλουμε φρεσκα ή αποξηραμενα. Περιχυνουμε με ελαιολαδο.
Βραζουμε το ρυζι με λιγο σαφραν. Σουρωνουμε κ το ριχνουμε καφτο στα λαχανικα. Ανακατευουμε.
Σε κατσαρολακι πανω σε σιγανη φωτια βαζουμε λιγο ελαιλαδο. Ριχνουμε 1 σκελιδα σκορδο. Αν μας αρεσει η δυνατη γευση σκορδου ψιλοκοβουμε τη σκελιδα κ την αφηνουμε να κατσει. Τριβουμε τζιντζερ κ το αφηνουμε να τσιγαριστει με το σκορδο. Τσιγαριζουμε ελαφρα. Μετα ριχνουμε μια κουταλια σουπας κουρκουμα κ περιμενουμε να αλλαξει χρωμα. Μολις γινει αυτο προσθετουμε μια μεγαλη κουταλια της σουπας πελτε αραιωμενο. Προσθετουμε πιπερι μαυρο κ προαιρετικα καγιεν κολιανδρο τριμμενο σιναποσπορο μαραθοσπορο γλυκανισο αστεροειδη κανελογαρυφαλλο καρδαμο ισως και ξυσμα πορτοκαλιου. Για πιο εντονη γευση μπορουμε να ψησουμε ελαφρως τα μπαχαρικα κ μετα να τα τριψουμε. Φυσικα δε χρειαζεται να τα χρησιμοποιησουμε ολα μαζι. Ανακατευουμε καλα για λιγα λεπτα.
Προσθετουμε τη σαλτσα στο πιλαφι μας.
Όλα καλά Δούκα μου, όμως έχω μια μικρή ένσταση για το κατά πόσο ταιριάζει η ψιλοκομμένη πιπεριά.
Θα προτιμούσα μανιταράκια ή αρακά. Νομίζω ότι του πάνε καλύτερα.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Μηνύματα
- 13.369
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Εγω το εκανα με κοκκινη πιπερια κ μου αρεσε. Ειναι πιατο στο οποιο κυριαρχει η καυτεραδα του ωμου τζιντζερ.
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Πορνοσυνταγή για μοσχαράκι με πιπεριές και τέσσερα τυριά, σε πήλινη γάστρα.
Υλικά:
500 γρ. μοσχάρι κομμένο σε μικρά κομμάτια (κατά προτίμηση από ωμοπλάτη ή λαιμό)
2 πιπεριές πράσινες
2 πιπεριές κόκκινες (Φλωρίνης)
1 πιπεριά πορτοκαλί
5-6 πατάτες κομμένες κυδωνάτες
2 ντομάτες ώριμες μεγάλες (αν κάποιος το θέλει πιό ζουμερό, μπορεί να χρησιμοποιήσει 3 ντομάτες)
3 σκελίδες σκόρδο
200 γρ. Κασέρι
200 γρ. Ένταμ
200 γρ Γκούντα
200 γρ. Μοτσαρέλα / (άπαντα τριμμένα)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σημείωση: η επιλογή των παραπάνω τυριών δίνει ένα πιο ελαφρύ γευστικό αποτέλεσμα. Αν κάποιος, ωστόσο, επιθυμεί περισσότερη σπιρτάδα στη γεύση των τυριών, τότε μπορεί να παίξει αντίστοιχα με: κασέρι, κεφαλοτύρι, φέτα και γραβιέρα.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2 δαφνόφυλλα
6-7 μπαχάρια
Ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι μαύρο σε σκόνη, πιπέρι γλυκό κόκκινο σε σκόνη.
Εκτέλεση:
Στην πήλινη γάστρα, βάζουμε τα κομμάτια του μοσχαριού και τις κομμένες πατάτες με τις σκελίδες σκόρδου και αλατοπιπερώνουμε. Έπειτα βάζουμε τις πιπεριές αφού τις έχουμε κόψει σε φαρδιές ροδέλες, και ακολούθως ρίχνουμε από πάνω τις ντομάτες, περασμένες προηγουμένως από τον τρίφτη. Ρίχνουμε από πάνω κόκκινο γλυκό πιπέρι, λίγο ακόμα αλατοπίπερο, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, μαζί με τα δαφνόφυλλα και τα μπαχάρια και ανακατεύουμε ελαφρά. Βάζουμε το καπάκι και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου δύο ώρες. Προς το τελείωμα, βγάζουμε από τον φούρνο τη γάστρα και ρίχνουμε από πάνω τα τριμμένα τυριά και την ξαναβάζουμε πάλι στον φούρνο χωρίς το καπάκι, μέχρι τα τυριά να αρχίσουν να ροδίζουν.
Σερβίρισμα: Είναι καλό να μην σερβίρουμε αμέσως, αλλά να το αφήσουμε ελάχιστα να κρυώσει, ώστε να σφίξουν κάπως τα τυριά και να γίνουν πιο συμπαγή για να μας διευκολύνουν στο σερβίρισμα. Μπορεί να διακοσμηθεί με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό, αν και προσωπικά το προτιμώ σερβιρισμένο straight. Συνοδεύεται ιδανικά με ένα γεωργιανό Saperavi, αλλά αν δεν βρίσκεται διαθέσιμο, τότε μπορεί να συνδυαστεί κάλλιστα με ένα καλό Merlot.
Καλή όρεξη και καλή επιτυχία!
Υλικά:
500 γρ. μοσχάρι κομμένο σε μικρά κομμάτια (κατά προτίμηση από ωμοπλάτη ή λαιμό)
2 πιπεριές πράσινες
2 πιπεριές κόκκινες (Φλωρίνης)
1 πιπεριά πορτοκαλί
5-6 πατάτες κομμένες κυδωνάτες
2 ντομάτες ώριμες μεγάλες (αν κάποιος το θέλει πιό ζουμερό, μπορεί να χρησιμοποιήσει 3 ντομάτες)
3 σκελίδες σκόρδο
200 γρ. Κασέρι
200 γρ. Ένταμ
200 γρ Γκούντα
200 γρ. Μοτσαρέλα / (άπαντα τριμμένα)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σημείωση: η επιλογή των παραπάνω τυριών δίνει ένα πιο ελαφρύ γευστικό αποτέλεσμα. Αν κάποιος, ωστόσο, επιθυμεί περισσότερη σπιρτάδα στη γεύση των τυριών, τότε μπορεί να παίξει αντίστοιχα με: κασέρι, κεφαλοτύρι, φέτα και γραβιέρα.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2 δαφνόφυλλα
6-7 μπαχάρια
Ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι μαύρο σε σκόνη, πιπέρι γλυκό κόκκινο σε σκόνη.
Εκτέλεση:
Στην πήλινη γάστρα, βάζουμε τα κομμάτια του μοσχαριού και τις κομμένες πατάτες με τις σκελίδες σκόρδου και αλατοπιπερώνουμε. Έπειτα βάζουμε τις πιπεριές αφού τις έχουμε κόψει σε φαρδιές ροδέλες, και ακολούθως ρίχνουμε από πάνω τις ντομάτες, περασμένες προηγουμένως από τον τρίφτη. Ρίχνουμε από πάνω κόκκινο γλυκό πιπέρι, λίγο ακόμα αλατοπίπερο, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, μαζί με τα δαφνόφυλλα και τα μπαχάρια και ανακατεύουμε ελαφρά. Βάζουμε το καπάκι και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου δύο ώρες. Προς το τελείωμα, βγάζουμε από τον φούρνο τη γάστρα και ρίχνουμε από πάνω τα τριμμένα τυριά και την ξαναβάζουμε πάλι στον φούρνο χωρίς το καπάκι, μέχρι τα τυριά να αρχίσουν να ροδίζουν.
Σερβίρισμα: Είναι καλό να μην σερβίρουμε αμέσως, αλλά να το αφήσουμε ελάχιστα να κρυώσει, ώστε να σφίξουν κάπως τα τυριά και να γίνουν πιο συμπαγή για να μας διευκολύνουν στο σερβίρισμα. Μπορεί να διακοσμηθεί με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό, αν και προσωπικά το προτιμώ σερβιρισμένο straight. Συνοδεύεται ιδανικά με ένα γεωργιανό Saperavi, αλλά αν δεν βρίσκεται διαθέσιμο, τότε μπορεί να συνδυαστεί κάλλιστα με ένα καλό Merlot.
Καλή όρεξη και καλή επιτυχία!
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Δούκας και κατασκοπος. Δεν ανοίγουμε ενα πορνομαγειριο; Εσεις ειστε καλοι ρε.
Αν είναι να έρχονται και "φίλες" σου και να μας πληρώνουν σε "είδος", τότε να το βάλουμε αμέσως μπροστά...
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Μηνύματα
- 28.905
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.435
- Πόντοι
- 28.246
Εγω λεω να ερχονται οι δικες σου οι "φιλές" που ειναι περισσοτερες.Αν είναι να έρχονται και "φίλες" σου και να μας πληρώνουν σε "είδος", τότε να το βάλουμε αμέσως μπροστά...
Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Μηνύματα
- 9.466
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Εξαιρετική η πρόταση του popov! Η γάστρα βοηθά να μαλακώσει το ενίοτε σκληρό μοσχαρίσιο κρέας, ενώ ταυτόχρονα δίνει τη γεύση του ψητού, χωρίς να το στεγνώνει!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Μηνύματα
- 45.629
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.352
- Πόντοι
- 22.785
.............
,,,,,,,,,,, Τά εύωδιαστικπορνόγευστα φαγητά τά γεύομαι κάθε δεύτερη πέμπτη άπόγευμα , παρέα μερικές φορές μέ τήν πάλαι ποτέ Λορένα, στόν πεζόδρομο τού θρυλικού amnezia στό έστιατόριον Μακεδονία......... Κοπιάστε.......
,,,,,,,,,,, Τά εύωδιαστικπορνόγευστα φαγητά τά γεύομαι κάθε δεύτερη πέμπτη άπόγευμα , παρέα μερικές φορές μέ τήν πάλαι ποτέ Λορένα, στόν πεζόδρομο τού θρυλικού amnezia στό έστιατόριον Μακεδονία......... Κοπιάστε.......
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Μηνύματα
- 13.369
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Συναδελφοι πορνομαγειρες γνωριζετε που μπορω να προμηθευτω ποιοτικα αλλα και οικονομικα μπαχαρικα; Τα mccormick που πωλουνται στα σουπερ ειναι καλα αλλα πανακριβα. Ενδιαφερομαι πρωτιστως για κουρκουμα που τον κανω και ροφημα.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Μηνύματα
- 45.629
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.352
- Πόντοι
- 22.785
>>>>>>>>>>>Συναδελφοι πορνομαγειρες γνωριζετε που μπορω να προμηθευτω ποιοτικα αλλα και οικονομικα μπαχαρικα; Τα mccormick που πωλουνται στα σουπερ ειναι καλα αλλα πανακριβα. Ενδιαφερομαι πρωτιστως για κουρκουμα που τον κανω και ροφημα.
>>>>>>>>>> Μέσα στήν κεντρικη λαχαναγορά στό Ρέντη ύπαρχει ένα καταστημα πού πουλάει ξηρούς καρπούς..... <<ΑΝΤΩΝΗΣ>> Εχει τά πάντα & μπαχαρικά φρέσκα καί ποιοτικά !!