Νέα

Πορνο-μαγειρέματα...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 136408
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 264
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Don Pornos

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Μηνύματα
5.145
Κριτικές
26
Like
6.813
Πόντοι
9.865
Θα πρότεινα, να δοκιμάσεις να αφαιρέσεις το κοτσανάκι τους και μέσα να ρίξεις λίγο ψιλοκομμένο σκορδάκι
και από πάνω να βάλεις κάλυμμα λίγο κασέρι. Όταν λιώσει και ροδίσει, γίνονται
άλλο πράγμα. Θα με θυμηθείς... ;)
έτσι τα φτιάχνω και εγώ μόνο που βάζω roquefort ή stilton  :headbaning1:  :hi:
 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Μηνύματα
13.369
Like
492
Πόντοι
186
Νουντλ απο κινα ειναι ασφαλη προς καταναλωση;
 

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Μηνύματα
4.732
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Θα πρότεινα, να δοκιμάσεις να αφαιρέσεις το κοτσανάκι τους και μέσα να ρίξεις λίγο ψιλοκομμένο σκορδάκι
και από πάνω να βάλεις κάλυμμα λίγο κασέρι. Όταν λιώσει και ροδίσει, γίνονται
άλλο πράγμα. Θα με θυμηθείς... ;)
ναι
Ηθελα να το πω αλλα το ξεχασα.

Για σημερα τα ηθελα light αλλα με κασερι ειναι αλλο πραμα....
 

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Μηνύματα
4.732
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
ο κυριακάτικος μεζές του μεταναστη εργενη.

μύδια αχνιστά
βάζουμε στην κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά τα μύδια για 10 λεπτά περίπου να ανοίξει το κέλυφος (θα ευοδιάσει και ο τόπος) δεν προσθέτουμε τίποτα άλλο. κόβουμε ένα παντζάρι βρασμένο έτοιμο ,σκόρδο ψιλοκομμένο ,φρεσκοτριμμένο αλάτι,
ελαιόλαδο φέτα σε κομματάκια, φρεσκοτριμμένο πιπέρι ,και ελαιόλαδο αγγουράκι τουρσί
αντζούγια φιλέτο στο λάδι
συνοδεύουμε με το τελευταίο τσιπουράκι που έμεινε από την Ελλάδα και ύστερα καμιά μπύρα

Προεραιτικα ψωμακι
 

Συνημμένα

  • 20171001_121744.jpg
    20171001_121744.jpg
    2,2 MB · Εμφανίσεις: 37
  • 20171001_121716.jpg
    20171001_121716.jpg
    2 MB · Εμφανίσεις: 41
OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
ο κυριακάτικος μεζές του μεταναστη εργενη.

μύδια αχνιστά
βάζουμε στην κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά τα μύδια για 10 λεπτά περίπου να ανοίξει το κέλυφος (θα ευοδιάσει και ο τόπος) δεν προσθέτουμε τίποτα άλλο. κόβουμε ένα παντζάρι βρασμένο έτοιμο ,σκόρδο ψιλοκομμένο ,φρεσκοτριμμένο αλάτι,
ελαιόλαδο φέτα σε κομματάκια, φρεσκοτριμμένο πιπέρι ,και ελαιόλαδο αγγουράκι τουρσί
αντζούγια φιλέτο στο λάδι
συνοδεύουμε με το τελευταίο τσιπουράκι που έμεινε από την Ελλάδα και ύστερα καμιά μπύρα

Προεραιτικα ψωμακι

Ωραίος! Σαν τελευταία γευστική νότα ενός καλοκαιριού που έφυγε... :hi:
 
OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Πορνοσυνταγή για ουκρανικό μπόρς λαχανικών

Καθώς μπήκαμε στο Φθινόπωρο και έχει αρχίσει ήδη να κρυαδίζει, μια τονωτική σούπα λαχανικών είναι ό,τι πρέπει. Η συγκεκριμένη παραλλαγή του μπόρς «μπεζ μιάσα ή αλλιώς, πόστναϊ» (δηλ. χωρίς κρέας, καθώς χρησιμοποιείται και μοσχαράκι αντίστοιχα) προέρχεται από την ανατολική Ουκρανία, από τα μέρη του Λουχάνσκ στο Ντόνμπας, από όπου κατάγεται και η «πηγή» μου. Παίζει σε διάφορες παραλλαγές, ανάλογα με τη γεωγραφική περιοχή που μαγειρεύεται. Τα βασικά στοιχεία, όμως, που δεν λείπουν ποτέ, είναι το παντζάρι και το λάχανο.  

Υλικά:

1 λάχανο μεσαίο
1-2 κρεμμύδια
2 καρότα
1 πιπεριά κόκκινη
1 μεσαίο παντζάρι
2 πατάτες μεσαίες
3 ντομάτες ώριμες
Ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι ολόκληρο 6-7 σκάγια, 2 δαφνόφυλλα, θρούμπι, μαϊντανός

Προετοιμασία:

image.jpg


Ψιλοκόβουμε το λάχανο και τα κρεμμύδια, καθώς και την πιπεριά σε πολύ λεπτές λωρίδες. Περνάμε τα καρότα από τον τρίφτη, όπως και το παντζάρι. Κόβουμε τις πατάτες σε μικρά κυβάκια. Τέλος, περνάμε τις ντομάτες από τον τρίφτη και ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό.

Εκτέλεση:

image.jpg


Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, σοτάρουμε σε ικανή ποσότητα λαδιού, το κρεμμύδι, την πιπεριά και τα τριμμένα καρότα με το παντζάρι. Τα σοτάρουμε καλά, για 10-15 λεπτά, μέχρι να βγάλουν τα υγρά τους, ενώ παράλληλα ανακατεύουμε καλά τα υλικά μας. Προσθέτουμε αλάτι, τα σκάγια του πιπεριού τα δύο δαφνόφυλλα και θρούμπι ψιλοτριμμένο, προς το τέλος του σοταρίσματος. Ακολούθως, έχοντας ζεστάνει προκαταβολικά νερό, το ρίχνουμε στην κατσαρόλα ώστε να φτάσει λίγο πάνω από τη μέση και το αφήνουμε να βράσει. Όταν αρχίζει να βράζει καλά, τότε ρίχνουμε τις πατάτες και προσθέτουμε λίγο ακόμα αλάτι. Παρακολουθούμε το βράσιμο και ελέγχουμε τις πατάτες. Όταν οι πατάτες είναι πια μισοβρασμένες, ρίχνουμε μέσα και το λάχανο ανακατεύοντας για να ομογενοποιηθεί και προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό, αν χρειαστεί. Τα αφήνουμε να βράσουν και σε λίγο δοκιμάζουμε το λάχανο. Όταν το λάχανο έχει αρχίσει να μαλακώνει, τότε προσθέτουμε την ντομάτα και αφού ανακατέψουμε τα αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί. Όταν οι πατάτες και το λάχανο, έχουν πλέον βράσει σωστά, λίγο πρίν σβήσουμε το φαγητό προσθέτουμε στο τέλος τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και ανακατεύουμε, αφήνοντας να βράσει για δύο-τρία λεπτά, ώστε να έχει τον τελευταίο λόγο στη γεύση.

image.jpg


Σερβίρισμα:

Σερβίρεται σε βαθιά κούπα, μαζί με μια γενναία κουταλιά κρέμα γάλακτος (σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιμη, τότε μια κουταλιά γιαούρτι ή μαγιονέζα μπορεί να δώσει μια εναλλακτική λύση, είναι καλό, όμως, να έχουμε φροντίσει νωρίτερα για την κρέμα μας). Συνοδεύεται με ψημμένες φέτες πολύσπορου ψωμιού. Το ιδανικό είναι να έχουμε αλείψει τις ζεστές φέτες μας με βούτυρο και να τις πασπαλίσουμε με τρίμματα σκόρδου. Επειδή, όμως, είμεθα πορνομάγειρες, το σκόρδο είναι καλό να το αποφύγουμε για ευνόητους λόγους. Καλή όρεξη και καλή επιτυχία!  :hi:

image.jpg

 

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Μηνύματα
13.427
Like
47.288
Τα μανιτάρια αποτελούνται κατά 97% από νερό. Fact #2: Τα μανιτάρια που χρησιμοποιούμε περισσότερο στην Ελλάδα (λευκά, πλευρώτους & πορτομπέλο), μεγαλώνουν μέσα σε μεγάλες μπάλες σανό, σε μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους. Fact #3: Τα μανιτάρια, απορροφούν τα υγρά σαν σφουγγάρι. Αυτά τα 3 facts είναι και αυτά που σου φωνάζουν “Σταμάτα να πλένεις τα μανιτάρια σου”, γιατί αν το κάνεις, θα απορροφήσουν ακόμα περισσότερο νερό τα οποία θα βγάλουν στο μαγείρεμα, θα σου νερώσουν το φαγητό κτλ κτλ…

Ο τρόπος για να καθαρίσεις σωστά τα μανιτάρια σου είναι ένας και είναι απλός. Με ένα υγρό χαρτί κουζίνας καθαρίζεις λίγο το κεφάλι ή αν είναι πολύ βρώμικο ή έχει χτυπήματα, το ξεφλουδίζεις βγάζοντας πρώτα το κοτσάνι. Απλά. Είναι τόσο καθαρά που μπορείς να τα φας και ωμά μέσα σε μια σαλάτα.

 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Μηνύματα
13.369
Like
492
Πόντοι
186
Ωραιο το μπορς και ευκολο. Λαχανο γιαχνι θα μπορουσαμε να το πουμε. Μπορω να προσθεσω λιγο κορν φλαουρ να δεσω τη σαλτσα;
 
OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ωραιο το μπορς και ευκολο. Λαχανο γιαχνι θα μπορουσαμε να το πουμε. Μπορω να προσθεσω λιγο κορν φλαουρ να δεσω τη σαλτσα;

Δεν έχει ανάγκη από δέσιμο, διότι όταν βάλεις την κρέμα γάλακτος στην κούπα με το σερβίρισμα και ανακατέψεις
έρχεται στα ίσα του... ;)
 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Μηνύματα
13.369
Like
492
Πόντοι
186
Εννοουσα αντι για κρεμα γαλακτος ή γιαουρτι.
 
OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Εννοουσα αντι για κρεμα γαλακτος ή γιαουρτι.

Αν δεν τα τρώς, μπορείς να το δέσεις, γιατί όχι. Αν σου αρέσει πιο πηχτό. Πάντως στην κανονική συνταγή
το αφήνουν έτσι ζουμερό. Αν και περί ορέξεως, κλπ. κλπ....
 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Μηνύματα
13.369
Like
492
Πόντοι
186
ευχαριστω τυπε πολυ ωραια συνταγη
 

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Μηνύματα
1.938
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Πορνοσυνταγή για ουκρανικό μπόρς λαχανικών

Καθώς μπήκαμε στο Φθινόπωρο και έχει αρχίσει ήδη να κρυαδίζει, μια τονωτική σούπα λαχανικών είναι ό,τι πρέπει. Η συγκεκριμένη παραλλαγή του μπόρς «μπεζ μιάσα ή αλλιώς, πόστναϊ» (δηλ. χωρίς κρέας, καθώς χρησιμοποιείται και μοσχαράκι αντίστοιχα) προέρχεται από την ανατολική Ουκρανία, από τα μέρη του Λουχάνσκ

Αυτό μάλιστα! (και όχι, δεν είμαι χορτοφάγος).
 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Μηνύματα
13.369
Like
492
Πόντοι
186
Ποιος εχει φουρνακι για πιτσες;
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom