giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Μηνύματα
- 10.018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 186
Ποσο παει το κιλο?
Δεν γνωρίζω τύπε γιατί δεν φτιάχνω ψάρια σπίτι ούτε τηγανίζω λόγο της μυρωδιάς :S :S :S
Ποσο παει το κιλο?
Δεν γνωρίζω τύπε γιατί δεν φτιάχνω ψάρια σπίτι ούτε τηγανίζω λόγο της μυρωδιάς :S :S :S
το τελευταίο διάστημα πολλά ψαράδικα τα ψήνουν κιόλας, για ψάξ'το.
εγώ έχω να ψήσω σπίτι πάνω από χρόνο και σχεδόν κάθε Σάββατο παίρνω ψάρι.
το τελευταίο διάστημα πολλά ψαράδικα τα ψήνουν κιόλας, για ψάξ'το.
εγώ έχω να ψήσω σπίτι πάνω από χρόνο και σχεδόν κάθε Σάββατο παίρνω ψάρι.
Τι εχει η μυρωδια ρε τύπεΔεν γνωρίζω τύπε γιατί δεν φτιάχνω ψάρια σπίτι ούτε τηγανίζω λόγο της μυρωδιάς :S :S :S
Το τηγανητό ψαρι? Δυσαρεστη μυρωδια? Πλακα κανετε?Δεν παλευεται τυπε. :S :S :S
Το τηγανητό ψαρι? Δυσαρεστη μυρωδια? Πλακα κανετε?
Φιλέτα σολομού με λαδολέμονο μουστάρδας
http://[URL unfurl="true"]www.gastronomos.gr/assets/modules/wnp/articles/201711/5890/images/b_fileto_solomou_krema_lemoniou.jpg[/img[/URL]]
Υλικά
4 φιλέτα σολομού (περίπου 300 γρ. το καθένα)
20 ml ελαιόλαδο
Για το λαδολέμονο
80 ml ελαιόλαδο
50 ml χυμός λεμονιού
1 κουτ. σούπας μουστάρδα, κατά προτίμηση απαλή
2 κουτ. σούπας άνηθος, ψιλοκομμένος (χωρίς τα χοντρά κοτσάνια)
το τρυφερό και πράσινο μέρος από 1 μικρό φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαδικασία
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C. Αλείφουμε με το λάδι τα φιλέτα σολομού, τα βάζουμε σε μέτριο ταψί και ψήνουμε για περίπου 8 - 10 λεπτά, μέχρι να χρυσίσουν και από τις δύο πλευρές.
Παράλληλα χτυπάμε στο μπλέντερ ή με το σύρμα το λάδι, το λεμόνι και τη μουστάρδα μέχρι να γίνει μια λεία κρέμα. Προσθέτουμε τον άνηθο, το κρεμμυδάκι και αλατοπίπερο και ανακατεύουμε μέχρι να σκορπιστούν ομοιόμορφα. Σερβίρουμε στα πιάτα τις φέτες σολομού, περιχύνουμε με την κρέμα λεμονιού και συνοδεύουμε με πατατοσαλάτα με κάππαρη ή σαλάτα μπρόκολο.
To εφτιαξα σημερα και επαθα πλακα. :S :S :S
Αυτην την Χρυσανθιδου την παω πολυ.
πηγη:
[URL unfurl="true"]http://www.gastronomos.gr/gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82/%CE%B5%CF%8D%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%AE%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1/%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AD%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CE%BC%CE%B5-%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%B4%CE%B1%CF%82[/URL]
[/quote] Βαλε και λίγο μέλι στη σάλτσα σου και θα δεις τρελή διαφορά. Και απο πανω πασπάλισε με καβουρδισμένο σουσάμι
Βαλε και λίγο μέλι στη σάλτσα σου και θα δεις τρελή διαφορά. Και απο πανω πασπάλισε με καβουρδισμένο σουσάμι
Βρωμανε τα παντα μετα τυπε, ρουχα επιπλα κουρτινες :S :S :S
Βρωμαει το τηγανητο ψαρι? Απο πού κι ως πού?Βρωμανε τα παντα μετα τυπε, ρουχα επιπλα κουρτινες :S :S :S
σε υπογειο στην αχαρνων μενεις τυπε μου ? :S :S