Νέα

Πορνο-μαγειρέματα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 136408
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 264
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sopranos

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2019
Like
33
Πόντοι
1
Λατρεία το μιλκο!! Παει με ολα!! Καποτε δεν επαιζε να μην υπηρχε στο ψυγειο μου μια εξαδα μιλκο για τις δυσκολες ωρες!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
ω αυτος εισαι!

Παρατηρω ομως οτι σε ολα βαζεις μιλκο! τι ειναι αυτο, συνηθεια των βορειοελλαδιτων?

επισης τι ετοιμους κουραμπιεδες?? θα σε μαλωσω! λολλ

Ε ναι αμα δε πιεις λιγο σαπιο γαλα, πως θα κατεβουν τα γλυκα? :grin: (Αθηνα ειμαι btw)

Τωρα για τους ετοιμους, για καποιο λογο οι ετοιμοι (ειτε βιομηχανικοι, ειτε ζαχαροπλαστειου) εχουν καλυτερη γευση απ'τους σπιτικους... τουλαχιστον για τη δικη μου προτιμηση. Το μονο που μου τη σπαει εξαιρετικα ειναι οταν εχουν βαλει πολυ αμυγδαλο για να κλεψουν σε υλικο. Δε θελω να τρωω αμυγδαλα με λιγο κουραμπιε :rolleyes: Τωρα εχω βρει κατι ωραιους στο my market, εχουν ελαχιστο αμυγδαλο - ειναι οκ. Μπορω να φαω και 1 κουτι 450gr σε μια μερα :2funny: Αλλα παιρνω κιλα μ'αυτα... μετα πρεπει να κανεις αφαγια 2-3 μερες :P

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Λατρεία το μιλκο!! Παει με ολα!! Καποτε δεν επαιζε να μην υπηρχε στο ψυγειο μου μια εξαδα μιλκο για τις δυσκολες ωρες!!

ε ναι μονο μιλκο να πιεις ειναι σα να εχεις φαει γλυκο!

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Ε ναι αμα δε πιεις λιγο σαπιο γαλα, πως θα κατεβουν τα γλυκα? :grin: (Αθηνα ειμαι btw)

Τωρα για τους ετοιμους, για καποιο λογο οι ετοιμοι (ειτε βιομηχανικοι, ειτε ζαχαροπλαστειου) εχουν καλυτερη γευση απ'τους σπιτικους... τουλαχιστον για τη δικη μου προτιμηση. Το μονο που μου τη σπαει εξαιρετικα ειναι οταν εχουν βαλει πολυ αμυγδαλο για να κλεψουν σε υλικο. Δε θελω να τρωω αμυγδαλα με λιγο κουραμπιε :rolleyes: Τωρα εχω βρει κατι ωραιους στο my market, εχουν ελαχιστο αμυγδαλο - ειναι οκ. Μπορω να φαω και 1 κουτι 450gr σε μια μερα :2funny: Αλλα παιρνω κιλα μ'αυτα... μετα πρεπει να κανεις αφαγια 2-3 μερες :P

χαχαχα εδω λεμε οτι αμα δεν εχει ο κουραμπιες μεσα αμυγδαλο ειναι μουφα κ εσυ θες ελαχιστο!

νταξει και τα αγοραστα ειναι ωραια αλλα η διαδικασια του να φτιαξεις σπιτικα γλυκα με την οικογενεια ειναι αξια ανεκτιμητη.

Κανε οτι κανει ο πετρετζικης, δοκιμαζει απο ολα λογο δουλειας και μετα τρεχει 2 ωρες στο διαδρομο!
χαχαχα αν κ οι αντρες με κοιλιτσα ειναι σα καραμελιτσα! ( Και οι γυναικες επισηςς!λολ)

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
897
Πόντοι
86
κερά pentagiotissa δεν γράφεις κάνα τσελεμεντέ καλύτερα ναοικονομησεις και κανα φράγκο ?  :cheesy:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Κανε οτι κανει ο πετρετζικης, δοκιμαζει απο ολα λογο δουλειας και μετα τρεχει 2 ωρες στο διαδρομο!
χαχαχα αν κ οι αντρες με κοιλιτσα ειναι σα καραμελιτσα! ( Και οι γυναικες επισηςς!λολ)

Ζω ενα δραμα... εχω υποσχεθει σε ενα city tour τον Ιουλη οτι θα χασω 5 κιλα οταν τη ξαναδω το χειμωνα και ειχα φθασει 2 κιλα απ'το στοχο... τωρα εχω ξαναπαρει αλλα 2, πρεπει να χασω 4 :2funny:

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
κερά pentagiotissa δεν γράφεις κάνα τσελεμεντέ καλύτερα ναοικονομησεις και κανα φράγκο ?  :cheesy:

ολες αυτες τις συνταγες τις ειχα προχειρες σε ενα σαιτ βδσμ που ειμαι μελος κ τις εκανα κοπι πειστ αν ηταν να κατσω να γραψω απτο μηδεν τοτε ναι θα τις πηγαινα κατευθειαν στον εκδοτικο κ οχι εδω! λολ

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Ζω ενα δραμα... εχω υποσχεθει σε ενα city tour τον Ιουλη οτι θα χασω 5 κιλα οταν τη ξαναδω το χειμωνα και ειχα φθασει 2 κιλα απ'το στοχο... τωρα εχω ξαναπαρει αλλα 2, πρεπει να χασω 4 :2funny:

φαε μονο κοτοπουλο απαχο και ασπραδια μια βδομαδα πριν ερθει και θα φυγει το πρηξιμο!
αλλα τπτ αλλο μονο αυτα και γιαυρτι η γαλα μηδεν τις εκατο και θα με θυμηθειςς

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
φαε μονο κοτοπουλο απαχο και ασπραδια μια βδομαδα πριν ερθει και θα φυγει το πρηξιμο!
αλλα τπτ αλλο μονο αυτα και γιαυρτι η γαλα μηδεν τις εκατο και θα με θυμηθειςς

Δε τρωω γιαουρτια και γαλα σκετο... κοτοπουλο οκ τρωω... αυγα τα τρωω ολοκληρα, δε διαχωριζω ασπραδια.

Για ταχυρυθμη διαιτα το ριχνω στις ντοματες και τα αγγουρια που σε γεμιζουν μεν αλλα ειναι 0 σε θερμιδες.

Το προβλημα με διαιτες πασης φυσεως ειναι οτι μετα δε κανει κουκου σωστα το εργαλειο. Ειναι ημισκληρο... :S Πας να "μπεις" και λυγιζει :2funny:

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Δε τρωω γιαουρτια και γαλα σκετο... κοτοπουλο οκ τρωω... αυγα τα τρωω ολοκληρα, δε διαχωριζω ασπραδια.

Για ταχυρυθμη διαιτα το ριχνω στις ντοματες και τα αγγουρια που σε γεμιζουν μεν αλλα ειναι 0 σε θερμιδες.

Το προβλημα με διαιτες πασης φυσεως ειαι οτι μετα δε κανει κουκου σωστα το εργαλειο. Ειναι ημισκληρο... :S Πας να "μπεις" και λυγιζει :2funny:

ο κροκος εχει λιπαρα καλο ειναι να τρως μεχρι 2 την ημερα.

δε συμφωνω με τα λαχανικα γτ εχουν πολλες φυτικες ειναι κανεις κατακρατησεις δυσκολευεσαι να πας τουαλετα και πρηζεσαι.

εγω κανω αυτο π σ λεω με τη πρωτεινη και χανω για πλακα 5 κιλα σε μια βδομαδα
μετα τρωω παλι σα γουρουνα κ τα παιρνω εις διπλουν αλλα τουλαχιστον εχω ενα χαμογελο ευχαριστησης στα χειλη..

αυτο με τη στυση το εχω ακουσει οτι αν δεν τρως καλα δε σηκωνεται ευκολα παρολα αυτα ο γκομενος μ με αφαγιες που κανει λογο δουλειας λειτουργει αψογα..
αα ξεχασα να πω..πρωην γκομενος μ..χωρισα προχθεςς

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
αυτο με τη στυση το εχω ακουσει οτι αν δεν τρως καλα δε σηκωνεται ευκολα παρολα αυτα ο γκομενος μ με αφαγιες που κανει λογο δουλειας λειτουργει αψογα..
αα ξεχασα να πω..πρωην γκομενος μ..χωρισα προχθεςς

Εμενα σηκωνεται απλα ειναι ...ημισκληρο. Δεν εχει την σκληροτητα που θα πρεπε. Με τα αυγα το ρεφαρει λιγο... δλδ αμα φαω 2-3 αυγα βραστα ειναι πιο οκ.

Περαστικα για τον πρωην.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Εμενα σηκωνεται απλα ειναι ...ημισκληρο. Δεν εχει την σκληροτητα που θα πρεπε. Με τα αυγα το ρεφαρει λιγο... δλδ αμα φαω 2-3 αυγα βραστα ειναι πιο οκ.

Περαστικα για τον πρωην.

ευχαριστω μι αμορ

Εγώ τι να φάω που θέλω να μου στέκεται πάντα όρθιο?

τρωγε υγιεινα, αθλησου κ θα κανεις στυση πεταλο!

babies γραψτε καμια ωραια συνταγη που θα φτιαχνατε σε μια κοπελα για να την εντυπωσιασετε γαστρονομικα πριν την εντυπωσιασετε εννοειται σεξουαλικα! λολλ

Sopranos

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2019
Like
33
Πόντοι
1
Κοτοπουλο φιλετο γεμιστο με κιμα κ καστανο με δαμασκηνα και βερικοκα σβησμενο με κονιακ. Συνοδευτικο πουρε πατατα καροτο η ρυζι...

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.817
Πόντοι
456
Μεθυσμενα Τορτελινια με κοτοπουλο
( το φαγητο της υποτακτικηςς)

Υλικα:
4 στηθη κοτοπουλο
1 πακετο φρεσκα τορτελινια γεμιστα με σπανακι και ρικοτα
1 κεσεδακι μανιταρια σαμπιγιον σκουρα
1 κρασοποτηρο κρασι λευκο
2 κλωναρια δενδρολιβανο
αλατι, πιπερι, ζωμος κοτοπουλου

Πρετοιμασια :
Σοταρουμε το κοτοπουλο μεχρι να ροδισει, ριχνουμε τα μανιταρια και μολις πιουν το χυμο τους σβηνουμε με κρασι, ριχνουμε τα κλωναρια και αφου εξατμιστει το κρασι ριχνουμε ελαχιστο ζωμο ωσπου να παρει μια βραση..αλατοπιπερωνουμε και ριχνουμε τη κρεμα γαλακτοςς

Βραζουμε τα φρεσκα τορτελινια για 3 λεπτα

Σερβιρουμε σε ενα σκουρο πιατο 4 τορτελινια και ριχνουμε 2 κουταλιεςς απο τη σαλτσα με το κοτοπουλο! Αν δεν εχουμε σκουρο πιατο, σερβιρουμε στο σκουρο παγκο της κουζινας μας!!!
Καλη μαςςς ορεξη!!
θα το δοκιμάσω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom