Επισκέπτης
ΡΕΒΥΘΙΑ ΓΙΑΧΝΙ. Συνταγη απευθείας απο μοναχό του Αγίου Όρους.
Υλικά -> 500 γρ ρεβυθια (τα οποία έχετε μουλιάσει απο το βράδυ). 3 γινομένες ντομάτες. 2 κρεμύδια. μαιντανό, άνιθο, σκόρδο, πράσο, 2 καρότα.
Εκτέλεση -> (ποδίτσα). Βράζεται για 1 ωρα μονα τους τα ρεβύθια. Τα στραγγιζεται. Ψηλοκόβετε το κρεμύδι, το πράσο και το καρότο και τα τσιγαρίζετε μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτετε τη ντομάτα και τον ανιθο με το μαιντανό. Αλατοπιπερώνετε. Σε 10 λεπτά, βαζετε μεσα και τα ρεβύθια. Αφήνετε σε μέτρια φωτιά για μισή ωρα.
(βγάζετε ποδίτσα). Πάει πολυ το φαί με Αγιωργτικο Νεμέας.
Καλή όεξη.
Υλικά -> 500 γρ ρεβυθια (τα οποία έχετε μουλιάσει απο το βράδυ). 3 γινομένες ντομάτες. 2 κρεμύδια. μαιντανό, άνιθο, σκόρδο, πράσο, 2 καρότα.
Εκτέλεση -> (ποδίτσα). Βράζεται για 1 ωρα μονα τους τα ρεβύθια. Τα στραγγιζεται. Ψηλοκόβετε το κρεμύδι, το πράσο και το καρότο και τα τσιγαρίζετε μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτετε τη ντομάτα και τον ανιθο με το μαιντανό. Αλατοπιπερώνετε. Σε 10 λεπτά, βαζετε μεσα και τα ρεβύθια. Αφήνετε σε μέτρια φωτιά για μισή ωρα.
(βγάζετε ποδίτσα). Πάει πολυ το φαί με Αγιωργτικο Νεμέας.
Καλή όεξη.