P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Μηνύματα
- 6.505
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Βαρβαρα ή Ασουρες
Υλικα
500γρ σιταρι 200γρ ζαχαρη ενα ξυλακι κανελα καμποσες σταφιδες ή ξερα βερυκοκα και μερικα σπασμενα καρυδια κ 2-3 κουταλιες κορν φλαουρ
Προετοιμασια
Αποβραδίς βαζουμε το σιταρι στο νερο, την αλλη μερα το βαζουμε να βρασει με νερο..οταν εχει καλοψηθει ριχνεις την ζαχαρη κ τα υπολοιπα υλικα τα αφηνεις να χυλωσει κ στο τελος ριχνεις κορν φλαουρ για να δεσει..σερβιρεται σε πιατο κ πασπαλιζεις με κανελα κ τριμενο μπισκοτο..
Ζαχαρη δοκιμαζετε κ προσθετετε αν θελετε πιο γλυκοοο καθως επισης την πυκνωτητα αν το θελετε πιο αραιο προσθετε νερο
Καλη σας ορεξη!!!!!!!
Υλικα
500γρ σιταρι 200γρ ζαχαρη ενα ξυλακι κανελα καμποσες σταφιδες ή ξερα βερυκοκα και μερικα σπασμενα καρυδια κ 2-3 κουταλιες κορν φλαουρ
Προετοιμασια
Αποβραδίς βαζουμε το σιταρι στο νερο, την αλλη μερα το βαζουμε να βρασει με νερο..οταν εχει καλοψηθει ριχνεις την ζαχαρη κ τα υπολοιπα υλικα τα αφηνεις να χυλωσει κ στο τελος ριχνεις κορν φλαουρ για να δεσει..σερβιρεται σε πιατο κ πασπαλιζεις με κανελα κ τριμενο μπισκοτο..
Ζαχαρη δοκιμαζετε κ προσθετετε αν θελετε πιο γλυκοοο καθως επισης την πυκνωτητα αν το θελετε πιο αραιο προσθετε νερο
Καλη σας ορεξη!!!!!!!