Νέα

Πορνο-μαγειρέματα...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 136408
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 264
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Godfather

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Μηνύματα
1.633
Κριτικές
14
Like
3.318
Πόντοι
2.606
Καλησπέρα. Όπως είπα και χθες, σήμερα θα δώσω συνταγή για μακαρονάδα με τηγανιτά αυγά. Εύκολη, γρήγορη, νόστιμη.
1. Βράζουμε τα μακαρόνια (σπαγγέτι νο 10) για 8-9 λεπτά το πολύ (προσοχή : το αλάτι το βάζουμε στην αρχή και τα μακαρόνια μόλις
βράσει το νερό και πολύ σημαντικό ΔΕΝ ΤΑ ΣΠΑΜΕ ΠΡΙΝ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΕΡΟ).
2. Σουρώνουμε τα μακαρόνια και τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα. Ρίχνουμε λίγο ωμό ελαιόλαδο από πάνω και τα ανακατεύουμε.
3. Τηγανίζουμε με ελαιόλαδο 2 αυγά μάτια για 2 λεπτά για να είναι μελάτος ο κρόκος σε αντικολλητικό τηγάνι.
4. Ρίχνουμε τα αυγά πάνω από τα μακαρόνια που έχουμε βγάλει στο πιάτο.
5. Σπάμε τους κρόκους για να πάει σε όλα τα μακαρόνια και τρίβουμε φρέσκο πιπέρι (όχι σκόνη, να προτιμήσετε τη συσκευασία με τον
μύλο)
6. Επικουρικά (γιατί είμαστε και Έλληνες), τρίβουμε από πάνω με έναν τρίφτη (ρεντέ το λένε οι Θεσσαλονικείς), φέτα.
Καλή όρεξη.
 
OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ωραίος ο παίχτης!  :hi:
 

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Μηνύματα
4.732
Κριτικές
1
Like
4.578
Πόντοι
1.706
Πλιγουρι με φρεσκια σαλτσα ντοματας κ μουτι κοτοπουλο

Ημιγλυκος νεμεα

Σταφυλι κοκκινο για επιδορπιο
 

Συνημμένα

  • 20170912_143911.jpg
    20170912_143911.jpg
    2,3 MB · Εμφανίσεις: 39

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Μηνύματα
4.732
Κριτικές
1
Like
4.578
Πόντοι
1.706
Πλιγουρι με φρεσκια σαλτσα ντοματας κ μουτι κοτοπουλο

Ημιγλυκος νεμεα

Σταφυλι κοκκινο για επιδορπιο
βαζεις το κοτοπουλο να βρασει
Συγχρονως ετοιμαζεις την φρεσκια σαλτσα
Οταν βρασει το κρεας το βγαζεις εξω απο την κατσαρολα,
Κ το ζουμι επισης.
Μετρας 2,5 κουπες ζουμι κ το ξαναριχνεις στην κατσαρολα, για να γινει ζουμερο,
Σε χαμηλη φωτια.
Αν θελεις πιο στεγνο τοτε 2 κουπες φτανουν
Ριχνεις την φρεσκια τοματα
Αλατι φρεσκοτριμενο πιπερι.
Οταν σχεδον ρουφηξει το νερο ειναι ετοιμο.

Συνολικος χρονος : καμμια ωρα
 
OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
βαζεις το κοτοπουλο να βρασει
Συγχρονως ετοιμαζεις την φρεσκια σαλτσα
Οταν βρασει το κρεας το βγαζεις εξω απο την κατσαρολα,
Κ το ζουμι επισης.
Μετρας 2,5 κουπες ζουμι κ το ξαναριχνεις στην κατσαρολα, για να γινει ζουμερο,
Σε χαμηλη φωτια.
Αν θελεις πιο στεγνο τοτε 2 κουπες φτανουν
Ριχνεις την φρεσκια τοματα
Αλατι φρεσκοτριμενο πιπερι.
Οταν σχεδον ρουφηξει το νερο ειναι ετοιμο.

Συνολικος χρονος : καμμια ωρα

Πολύ ενδιαφέρον πιάτο!  :hi:
 

The Godfather

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Μηνύματα
1.633
Κριτικές
14
Like
3.318
Πόντοι
2.606
βαζεις το κοτοπουλο να βρασει
Συγχρονως ετοιμαζεις την φρεσκια σαλτσα
Οταν βρασει το κρεας το βγαζεις εξω απο την κατσαρολα,
Κ το ζουμι επισης.
Μετρας 2,5 κουπες ζουμι κ το ξαναριχνεις στην κατσαρολα, για να γινει ζουμερο,
Σε χαμηλη φωτια.
Αν θελεις πιο στεγνο τοτε 2 κουπες φτανουν
Ριχνεις την φρεσκια τοματα
Αλατι φρεσκοτριμενο πιπερι.
Οταν σχεδον ρουφηξει το νερο ειναι ετοιμο.

Συνολικος χρονος : καμμια ωρα
Άκρως ενδιαφέρουσα η συνταγή του συντρόφου.
 

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Μηνύματα
1.074
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
Εξαιρετική η πρωτοβουλία του popov. Θεωρώ τη μαγειρική (και την κατανάλωση του προϊόντος της εννοείται) μαζί με εκλεκτό οίνο  τη δεύτερη μεγαλύτερη απόλαυση της ζωής!

Μια "πειραγμένη" ελληνική καλοκαιρινή συνταγή διακοπών

Σπαγγέτι καλοκαιρινή

- 1 πακέτο σπαγγέτι Νο 5
- 1 κιλό φρέσκες ώριμες ντομάτες (όχι λειωμένες)
- 4 σκελίδες σκόρδο
- Φύλλα βασιλικού, κατά προτίμηση όχι πλατύφυλλου, προτιμώ τον Αγιορείτικο, κομμένα από τη μέση του φυτού
- Ανθότυρο, 200 γραμμάρια περίπου
- 1/2 φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο. Συστήνω να προσεχθεί η ποιότητα του, κάνει διαφορά.
- Αλάτι και πιπέρι
- Λίγες σταγόνες Tabasco προαιρετικά.

Καθαρίζουμε τις ντομάτες και αφαιρούμε τα σπόρια και τα πολλά υγρά. Τις ψιλοκόβουμε στο χέρι. Όχι blender, όχι τρίφτη.
Καθαρίζουμε τις σκελίδες σκόρδου και τις κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια ώστε να μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα αργότερα.
Ψιλοκόβουμε τα φύλλα του βασιλικού, πάντα στο χέρι, όχι blender.
Σε ένα αρκετά μεγάλο μπολ μαγειρικής, που θα χωρέσει αργότερα και τα μακαρόνια (κατά προτίμηση μεταλλικό, διαφορετικά από διαφανές υλικό) τοποθετούμε την ψιλοκομμένη ντομάτα, βασιλικό και σκόρδο. Ρίχνουμε το λάδι, αλατοπιπερώνουμε και τα ανακατεύουμε καλά.
Σκεπάζουμε με πλαστική μεμβράνη, την οποία τρυπάμε σε μερικά σημεία.
Αφήνουμε το μπολ σε καυτό πρωινό ήλιο 6-8 ώρες. Χρειάζεται δυνατός ήλιος, ώστε να γίνει η ζύμωση των υλικών.
Βράζουμε τα μακαρόνια όταν έρθει η ώρα φαγητού σύμφωνα με τις οδηγίες. Δεν τα παραβράζουμε, δεν τα βουτυρώνουμε, δεν τα καίμε.
Στραγγίζουμε τα μακαρόνια, τα ρίχνουμε στο μπολ με το μίγμα και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια κομματιάζουμε και ρίχνουμε το ανθότυρο και ανακατεύουμε ξανά.

Είμαστε έτοιμοι! Εύκολο, ελαφρύ και πολύ καλοκαιρινό!

Συνοδεύεται με λευκό ξηρό κρασί καλής ποιότητας (όχι LIDL). Θα σύστηνα ένα καλό Σαντορινιό Ασύρτικο (όχι περασμένο από βαρέλι) ή για πιο οικονομικό, Μαντινεία Τσέλεπου ή Νασιάκου.
Μία απορία. Δεν είναι λίγο παρακινδυνευμένη η έκθεση των υλικών σε καυτό ήλιο ??
 

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Μηνύματα
1.074
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
ΣΠΑΝΑΚΟΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΟ ΦΥΛΛΟ

ΥΛΙΚΑ..

για το φυλλο

500GR αλευρι
1 κ.γλ αλατι
3 κ.σουπας ξυδι
μισο φλ καφε λαδι
νερο περιπου ενα νεροποτηρο...

ΕΚΤΕΛΕΣΗ...

ριχνουμε το αλευρι σε μια λεκανιτσα μαζι με το  αλατι το ξυδι και τα 2/3 του νερου...ζυμωνουμε μεχρι να γινει μια ζυμη σφιχτη..αν χρειαστει ριχνουμε λιγο νερακι ακομα...
αφου σχηματισουμε μια σφιχτη μπαλα ζυμης(τοσο σφιχτη οσο τα @ ενος 28χρονου)ραντιζουμε τη ζυμη με λιγο λαδακι ζυμωνοντας ταυτοχρονα...μεχρι να πιει το λαδακι της....σκεπαζουμε με μια σακουλα κι αφηνουμε μιση ωρα τη ζυμη να ξεκουραστει...

Εν τω μεταξυ αν θελουμε περιμενοντας ετοιμαζουμε τη γεμιση....εαν οχι κανουμε λιγο σεξ :2funny:.....παντως σιγουρα δεν κοιταμε το ταβανι..απαγορευεται δια ροπαλου

μολις η ζυμη ξεκουραστει δηλ ενεργοποιηθει η γλουτενη της  κι αποκτησει μια υφη σφιχτη μεν αλλα ελαστικη ..την ξαναζυμωνουμε ελαφρα και τη χωριζουμε σε 8 η 10 μπαλακια αναλογα με το ταψι μας...

κι αρχιζουμε να ανοιγουμε τα φυλλα μας αλευρωνοντας τα λιγο λιγο

Απο προσωπικη πειρα εχω πατρατηρησει οτι οταν τα ανοιγω λιγο λιγο βαζοντας τα στην ακρη...ανοιγουνε καλιτερα και πιο ευκολα χωρις να ζαρωνουν η να τρυπανε....καποιες νοικοκυρες βαζουνε λιγο νιζεστε στο ανοιγμα του φυλλου ..οι αλβανιδες που σημειωτεον κανουν πολυ καλες πιτες τα ανοιγουν μονο με νιζεστε...εγω μον με αλευρι γιατι δε μου αρεσει  η υφη του νιζεστε

Οταν λοιπον ανοιξουμε καλα τα φυλλα μας τα απλωνουμε σε ενα τραπεζι η κρεβατακι σε καθαρο σεντονι η τραπεζομαντηλο κι αφηνουμε λιγο να στεγνωσουν...ετσι εχουμε και το χρονο να ετοιμασουμε και τη γεμιση

ΥΛΙΚΑ ΓΕΜΙΣΗΣ

500ΓΡ σπανακι ζεματισμενο και στιμενο να μην εχει υγρα...
6 αυγα
200 gr τυρακι της αρεσκειας μας φετα γραβιερα κλπ...(αν βαλουμε τυρια δε βαζουμε καθολου αλατι στη γεμιση)
λιγο φρεσκο ψιλοκομενο δυοσμο και ανιθο και λιγο πιπερι καγιεν

ανακατευουμε με ενα πηρουνι ...λαδωνουμε το ταψι μας....και μετα εχοντας ενα πινελο ζαχαροπλαστικης λαδωνουμε τα φυλλα μας ενα ενα βαζοντας τα το ενα πανω στο αλλο...μολις βαλουμε τα μισα ριχνουμε και τη γεμιση και μετα τα αλλα μισα με διαδοχικα λαδωματα...εγω χρησιμοποιω ελαιολαδο οχι βουτυρο...

αφου τελειωσουμε το στρωσιμο της πιτας....παιρνουμε ενα μυτερο μαχαιρακι κι αρχιζουμε να κανουμε στην επιφανεια πολλες πολλες κοφτες μαχαιριες...κανοντας και συνειρμους εαν θελουμε...πεθερα πρωην γκομενος που ειχαμε καψουρα κλπ

αφου λοιπον η δυσμοιρη πιτουλα φαει καμμια 500αρια μαχαιριες και στρωσει χαρακτηρα...ανακατευουμε σε μια φλιτζανα 2 αυγα με λιγο νερακι και τα αλοιφουμε στην επιφανεια...Εν τω μεταξυ εχουμε προθερμανει το φουρνο μας στους 220 βαθμους....

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ...πριν την πεταξουμε στο φουρνο για ψησιμο κι αφου την ξαναμαχαιρωσουμε χωριζοντας της σε μεριδες ριχνουμε στην επιφανεια ενα κουτακι σοδα....

Ψηνουμε περιπου 15 λ σε δυνατη φωτια και μετα χαμηλωνουμε το φουρνο στους 200 βαθμους...συνολικο ψησιμο περιπου μια ωρα..

Η πιτα μας ειναι ετοιμη οταν ροδοκοκκινισουν τα φυλλα κι αρχισει να ξεχωριζει απο τα τοιχωματα του ταψιου..και εχουν εξατμιστει τα ζουμια της

υγ....εαν θελετε να εχετε ωραια γεμιση βαλτε μεσα λιγο πληγουρι η λιγο ρυζακι η λιγο τραχανα...και πιο ωραια γευση θα παρει και θα πιει τα ζουμια ,..εγω βαζω ενα φλιτζανακι πληγουρισιο τραχανα σε ολες τις χορτοπιτες

...............καλη επιτυχια
Πολύ ωραία συνταγή. Το μόνο το οποίο μπορεί να συγκριθεί με την σπανακόπιτα είναι ο πλαστός. Πρόκειται για ηπειρώτικη χορτόπιτα η οποία αντί για φύλλο έχει καλαμποκίσιο αλεύρι. Δυστυχώς δεν ξέρω τη συνταγή, γι αυτό όποις ξέρει ας ποστάρει
 

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Μηνύματα
28.887
Κριτικές
42
Like
31.400
Πόντοι
28.246
Συνταγή όχι τόσο γρήγορη αλλά πολύ νόστιμη.
1. Παίρνουμε δυο φιλέτα κοτόπουλο και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
2. Σε μια γαβάθα βάζουμε 2 κουτ. σούπας μουστάρδα, 2 κουτ. σούπας μέλι, κρεμμύδι και σκόρδο (που τα έχουμε περάσει από
  μπλέντερ), αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, δυόσμο και λίγο ελαιόλαδο και τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν ένα μείγμα.
3. Βάζουμε το κοτόπουλο μέσα και το πλάθουμε όπως τον κιμά.
4. Βάζουμε την γαβάθα στο ψυγείο για 2-3 ώρες.
5. Τα τηγανίζουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο για 3-4 λεπτά (1,5 με 2 λεπτά την κάθε πλευρά).
6. Σερβίρουμε με τηγανητές πατάτες ή ρύζι καρολίνα.
  (Σημ). Στις τηγανητές πατάτες βάζουμε ΠΑΝΤΑ ρίγανη. Απλά τις απογειώνει.
Λοιπόν μόλις το μαγείρεψα και το δοκίμασα! Blade είσαι μάστορας!
Το μείγμα το άφησα για 7 ώρες στο ψυγείο, για μουστάρδα επέλεξα καυτερή (εσείς βάλτε ό,τι μουστάρδα θέλετε) Δεν έκανα πανάρισμα όπως προτάθηκε από άλλους, την επόμενη φορά ίσως.  Δεν θέλει πατάτες κατ εμέ, γιατί είναι ήδη βαρύ (μέλι, μουστάρδα) με ρυζάκι ή με κάποια σαλάτα πάει καλύτερα. Ένας ειδικός για κρασιά μπορεί να μας πει με τι κρασί θα μπορούσε να συνοδευτεί.

Μπράβο στον Bladesinger για την πρόταση. Παραθέτω και το αποτέλεσμα με την ονομασία του πιάτου!  :rockon:

 

Συνημμένα

  • Chicken a la Bladesinger.jpg
    Chicken a la Bladesinger.jpg
    128,1 KB · Εμφανίσεις: 52

The Godfather

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Μηνύματα
1.633
Κριτικές
14
Like
3.318
Πόντοι
2.606
Λοιπόν μόλις το μαγείρεψα και το δοκίμασα! Blade είσαι μάστορας!
Το μείγμα το άφησα για 7 ώρες στο ψυγείο, για μουστάρδα επέλεξα καυτερή (εσείς βάλτε ό,τι μουστάρδα θέλετε) Δεν έκανα πανάρισμα όπως προτάθηκε από άλλους, την επόμενη φορά ίσως.  Δεν θέλει πατάτες κατ εμέ, γιατί είναι ήδη βαρύ (μέλι, μουστάρδα) με ρυζάκι ή με κάποια σαλάτα πάει καλύτερα. Ένας ειδικός για κρασιά μπορεί να μας πει με τι κρασί θα μπορούσε να συνοδευτεί.

Μπράβο στον Bladesinger για την πρόταση. Παραθέτω και το αποτέλεσμα με την ονομασία του πιάτου!  :rockon:

:kneel: :kneel: :kneel:
 
Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Μηνύματα
9.466
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΑΛΑ ΚΡΕΜ

Υλικά για 1-4 άτομα

Προμηθευόμαστε 2 τρυφερά πουτανάκια. Κατά προτίμηση φρέσκα (μερικοί, όπως ο κ blizardeye, τα προτιμούν κατεψυγμένα), μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους, που συχνάζουν στις μεγαλουπόλεις. Τα προμηθεύεστε είτε από τους επαΐοντες, είτε από τα πολυκαταστήματα, όπως GDE και Glamour. Αν έχετε όρεξη για κάτι πιο φρέσκο και οικονομικό, πετάγεστε μέχρι τα μέρη του popov.

Εκτέλεση

Καλό είναι να τα μαρινάρετε πρώτα. Τα αλείφετε με λάδι καρύδας Hawaian Tropic και τα αφήνετε για 2-4 ώρες στον καλοκαιρινό ήλιο. Στη συνέχεια, τα πλένετε σαπουνίζοντας καλά όλες τις περιοχές. Αλείφουμε με μια καλής ποιότητας ενυδατική κρέμα, που θα δώσει μια μεταξωτή αίσθηση και ένα φίνο άρωμα. Τα απλώνουμε σε διπλό κρεββάτι με ανοικτά τα χέρια και τα πόδια. Ξεκινάμε από πάνω, αλείφουμε τα χείλη με σιρόπι καραμέλας. Για πιο spicy γεύση, μπορούμε να βάλουμε στο στόμα μια γουλιά Bacardi ή άλλο απόσταγμα της αρεσκείας σας. Για το λαιμό θα σύστηνα μια μικρή τρούφα με λικέρ στο εσωτερικό της. Για το στήθος και ιδιαίτερα για τις θηλές, 2 κεράσια maraschino και αλείφουμε τη γύρω περιοχή με crème de cassis. Για την περιοχή στομάχου – κοιλίας κρατάμε το καλύτερο και το γευστικότερο. Έχουμε κτυπήσει σε blender δυνατά την κρέμα γάλακτος με μαύρη ζάχαρη και λίγο κονιάκ. Απλώνουμε χρησιμοποιώντας φιάλη ζαχαροπλαστικής για σαντιγί και  πασπαλίζουμε με λίγη τρούφα. Για την βουβωνική χώρα έχουμε ετοιμάσει crème broulee που έχουμε προηγουμένως κάψει με καμινέτο. Αν θέλουμε έχουμε περιποιηθεί τα δάκτυλα των ποδιών με μέλι θυμαρίσιο και κανέλλα.

Σερβίρεται σε θερμοκρασία δωματίου και συνοδεύεται με ένα dry αφρώδη οίνο ή καλύτερα καμπανίτη. Θα σύστηνα Moet ice.

Καλή σας όρεξη!


 
OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΑΛΑ ΚΡΕΜ

Υλικά για 1-4 άτομα

Προμηθευόμαστε 2 τρυφερά πουτανάκια. Κατά προτίμηση φρέσκα (μερικοί, όπως ο κ blizardeye, τα προτιμούν κατεψυγμένα), μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους, που συχνάζουν στις μεγαλουπόλεις. Τα προμηθεύεστε είτε από τους επαΐοντες, είτε από τα πολυκαταστήματα, όπως GDE και Glamour. Αν έχετε όρεξη για κάτι πιο φρέσκο και οικονομικό, πετάγεστε μέχρι τα μέρη του popov.

Εκτέλεση

Καλό είναι να τα μαρινάρετε πρώτα. Τα αλείφετε με λάδι καρύδας Hawaian Tropic και τα αφήνετε για 2-4 ώρες στον καλοκαιρινό ήλιο. Στη συνέχεια, τα πλένετε σαπουνίζοντας καλά όλες τις περιοχές. Αλείφουμε με μια καλής ποιότητας ενυδατική κρέμα, που θα δώσει μια μεταξωτή αίσθηση και ένα φίνο άρωμα. Τα απλώνουμε σε διπλό κρεββάτι με ανοικτά τα χέρια και τα πόδια. Ξεκινάμε από πάνω, αλείφουμε τα χείλη με σιρόπι καραμέλας. Για πιο spicy γεύση, μπορούμε να βάλουμε στο στόμα μια γουλιά Bacardi ή άλλο απόσταγμα της αρεσκείας σας. Για το λαιμό θα σύστηνα μια μικρή τρούφα με λικέρ στο εσωτερικό της. Για το στήθος και ιδιαίτερα για τις θηλές, 2 κεράσια maraschino και αλείφουμε τη γύρω περιοχή με crème de cassis. Για την περιοχή στομάχου – κοιλίας κρατάμε το καλύτερο και το γευστικότερο. Έχουμε κτυπήσει σε blender δυνατά την κρέμα γάλακτος με μαύρη ζάχαρη και λίγο κονιάκ. Απλώνουμε χρησιμοποιώντας φιάλη ζαχαροπλαστικής για σαντιγί και  πασπαλίζουμε με λίγη τρούφα. Για την βουβωνική χώρα έχουμε ετοιμάσει crème broulee που έχουμε προηγουμένως κάψει με καμινέτο. Αν θέλουμε έχουμε περιποιηθεί τα δάκτυλα των ποδιών με μέλι θυμαρίσιο και κανέλλα.

Σερβίρεται σε θερμοκρασία δωματίου και συνοδεύεται με ένα dry αφρώδη οίνο ή καλύτερα καμπανίτη. Θα σύστηνα Moet ice.

Καλή σας όρεξη!

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
 

spyros35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2017
Μηνύματα
26
Like
1
Πόντοι
0
γνωρίζει κανείς τη συνταγή αρχίδια καπαμά να τη περιγράψει;;
 

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Μηνύματα
5.460
Κριτικές
49
Like
7.314
Πόντοι
26.227
ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΑΛΑ ΚΡΕΜ

Υλικά για 1-4 άτομα

Προμηθευόμαστε 2 τρυφερά πουτανάκια. Κατά προτίμηση φρέσκα (μερικοί, όπως ο κ blizardeye, τα προτιμούν κατεψυγμένα), μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους, που συχνάζουν στις μεγαλουπόλεις. Τα προμηθεύεστε είτε από τους επαΐοντες, είτε από τα πολυκαταστήματα, όπως GDE και Glamour. Αν έχετε όρεξη για κάτι πιο φρέσκο και οικονομικό, πετάγεστε μέχρι τα μέρη του popov.

Εκτέλεση

Καλό είναι να τα μαρινάρετε πρώτα. Τα αλείφετε με λάδι καρύδας Hawaian Tropic και τα αφήνετε για 2-4 ώρες στον καλοκαιρινό ήλιο. Στη συνέχεια, τα πλένετε σαπουνίζοντας καλά όλες τις περιοχές. Αλείφουμε με μια καλής ποιότητας ενυδατική κρέμα, που θα δώσει μια μεταξωτή αίσθηση και ένα φίνο άρωμα. Τα απλώνουμε σε διπλό κρεββάτι με ανοικτά τα χέρια και τα πόδια. Ξεκινάμε από πάνω, αλείφουμε τα χείλη με σιρόπι καραμέλας. Για πιο spicy γεύση, μπορούμε να βάλουμε στο στόμα μια γουλιά Bacardi ή άλλο απόσταγμα της αρεσκείας σας. Για το λαιμό θα σύστηνα μια μικρή τρούφα με λικέρ στο εσωτερικό της. Για το στήθος και ιδιαίτερα για τις θηλές, 2 κεράσια maraschino και αλείφουμε τη γύρω περιοχή με crème de cassis. Για την περιοχή στομάχου – κοιλίας κρατάμε το καλύτερο και το γευστικότερο. Έχουμε κτυπήσει σε blender δυνατά την κρέμα γάλακτος με μαύρη ζάχαρη και λίγο κονιάκ. Απλώνουμε χρησιμοποιώντας φιάλη ζαχαροπλαστικής για σαντιγί και  πασπαλίζουμε με λίγη τρούφα. Για την βουβωνική χώρα έχουμε ετοιμάσει crème broulee που έχουμε προηγουμένως κάψει με καμινέτο. Αν θέλουμε έχουμε περιποιηθεί τα δάκτυλα των ποδιών με μέλι θυμαρίσιο και κανέλλα.

Σερβίρεται σε θερμοκρασία δωματίου και συνοδεύεται με ένα dry αφρώδη οίνο ή καλύτερα καμπανίτη. Θα σύστηνα Moet ice.

Καλή σας όρεξη!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΡΕ ΒΛΑΝΤΗ!!!!!!!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom