Νέα

Πορνο-μαγειρέματα...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 136408
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 264
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Μηνύματα
1.881
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
Να είσαι καλά φίλε! Δοκίμασε και θα δείς! Είναι άκρως καυλωτική!  :woldman:
ειναι και αφροδισιακή; τοτε πρέπει να καλέσω και κάποια να τη δοκιμασουμε παρέα. Πάντως πέρα από την πλάκα αυριο που θα γυρίσω χωμα και δεν θα εχω μαγειρεψει τίποτα η συνταγή σου θα με σώσει
 

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Μηνύματα
4.732
Κριτικές
1
Like
4.574
Πόντοι
1.706
Η μαγειρικη ενα απο τα χομπυ μου μαζι με τα ταξιδιια κ το σεξ.

Μακαροναδα caccio e pepe (τυρι πιπερι) σημερα
Απλο κ ευκολο πιατο για τους φαν του γρηγορου μεν ,προχειρου οχι,φαγητου.
Συνταγες που απαιτουν συνολικα οχι πανω απο μια ωρα (προετοιμασια, μαγειρεμα) λογω ελλειψης υπομονης.
Φωτογραφια δεν υπαρχει γιατι δεν ηξερα οτι υπαρχει το παρον θρεντ.
Βραζουμε τα μακαρονια al dente
Σουρωνουμε
Δεν πεταμε το νερο
Σε αντικολλητικο τηγανι ριχνουμε τα μακαρονια, μια κουταλα απο το νερο, τριμενο σκληρο τυρι κ ανακατευουμε μεχρι να δεσει
Αν χρειαστει συμπληρωνουμε νερο
Στο τελειωμα προσθετουμε φρεσκοτριμενο μαυρο πιπερι μπολικο.
Σερβιρουμε με ενα φυλαρακι βασιλικο η μαιντανο


Την αλλη φορα το  μενου εχει μακαροναδα olho e alho (ελαιολαδο-σκορδο)
 

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Μηνύματα
1.881
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
Σατανάδες μου ανοίξατε την όρεξη βραδιάτικα! Και γω σήμερα είδα το νήμα και θα σας φέρω και γω συνταγες απο τις μαγειρικες μου απόπειρες
 
OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
ειναι και αφροδισιακή; τοτε πρέπει να καλέσω και κάποια να τη δοκιμασουμε παρέα. Πάντως πέρα από την πλάκα αυριο που θα γυρίσω χωμα και δεν θα εχω μαγειρεψει τίποτα η συνταγή σου θα με σώσει

Ελπίζω να σε ικανοποιήσει! Θα χαρώ πολύ να μοιραστείς μαζί μας τις εντυπώσεις σου!  :hi:
 
OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Η μαγειρικη ενα απο τα χομπυ μου μαζι με τα ταξιδιια κ το σεξ.

Μακαροναδα caccio e pepe (τυρι πιπερι) σημερα
Απλο κ ευκολο πιατο για τους φαν του γρηγορου μεν ,προχειρου οχι,φαγητου.
Συνταγες που απαιτουν συνολικα οχι πανω απο μια ωρα (προετοιμασια, μαγειρεμα) λογω ελλειψης υπομονης.
Φωτογραφια δεν υπαρχει γιατι δεν ηξερα οτι υπαρχει το παρον θρεντ.
Βραζουμε τα μακαρονια al dente
Σουρωνουμε
Δεν πεταμε το νερο
Σε αντικολλητικο τηγανι ριχνουμε τα μακαρονια, μια κουταλα απο το νερο, τριμενο σκληρο τυρι κ ανακατευουμε μεχρι να δεσει
Αν χρειαστει συμπληρωνουμε νερο
Στο τελειωμα προσθετουμε φρεσκοτριμενο μαυρο πιπερι μπολικο.
Σερβιρουμε με ενα φυλαρακι βασιλικο η μαιντανο


Την αλλη φορα το  μενου εχει μακαροναδα olho e alho (ελαιολαδο-σκορδο)

:respect: :respect: :respect:
 
OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Σατανάδες μου ανοίξατε την όρεξη βραδιάτικα! Και γω σήμερα είδα το νήμα και θα σας φέρω και γω συνταγες απο τις μαγειρικες μου απόπειρες

Πάντα καλοδεχούμενες εφόσον είναι και δοκιμασμένες! Σε άλλη φάση, όταν λίγο αρχίσει να κρυαδίζει
θα ανεβάσω και συνταγή για ουκρανικό μπόρς λαχανικών, όπως το φτιάχνουν στο Ντονμπας. Όλα τα λεφτά!
 

The Godfather

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Μηνύματα
1.633
Κριτικές
14
Like
3.318
Πόντοι
2.606
Συνταγή όχι τόσο γρήγορη αλλά πολύ νόστιμη.
1. Παίρνουμε δυο φιλέτα κοτόπουλο και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
2. Σε μια γαβάθα βάζουμε 2 κουτ. σούπας μουστάρδα, 2 κουτ. σούπας μέλι, κρεμμύδι και σκόρδο (που τα έχουμε περάσει από
  μπλέντερ), αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, δυόσμο και λίγο ελαιόλαδο και τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν ένα μείγμα.
3. Βάζουμε το κοτόπουλο μέσα και το πλάθουμε όπως τον κιμά.
4. Βάζουμε την γαβάθα στο ψυγείο για 2-3 ώρες.
5. Τα τηγανίζουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο για 3-4 λεπτά (1,5 με 2 λεπτά την κάθε πλευρά).
6. Σερβίρουμε με τηγανητές πατάτες ή ρύζι καρολίνα.
  (Σημ). Στις τηγανητές πατάτες βάζουμε ΠΑΝΤΑ ρίγανη. Απλά τις απογειώνει.
 
OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Συνταγή όχι τόσο γρήγορη αλλά πολύ νόστιμη.
1. Παίρνουμε δυο φιλέτα κοτόπουλο και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
2. Σε μια γαβάθα βάζουμε 2 κουτ. σούπας μουστάρδα, 2 κουτ. σούπας μέλι, κρεμμύδι και σκόρδο (που τα έχουμε περάσει από
  μπλέντερ), αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, δυόσμο και λίγο ελαιόλαδο και τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν ένα μείγμα.
3. Βάζουμε το κοτόπουλο μέσα και το πλάθουμε όπως τον κιμά.
4. Βάζουμε την γαβάθα στο ψυγείο για 2-3 ώρες.
5. Τα τηγανίζουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο για 3-4 λεπτά (1,5 με 2 λεπτά την κάθε πλευρά).
6. Σερβίρουμε με τηγανητές πατάτες ή ρύζι καρολίνα.
  (Σημ). Στις τηγανητές πατάτες βάζουμε ΠΑΝΤΑ ρίγανη. Απλά τις απογειώνει.

Πάρα πολύ καλό μου φαίνεται! Θα δοκιμαστεί σε πρώτη ευκαιρία!  :rockon:
 

The Godfather

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Μηνύματα
1.633
Κριτικές
14
Like
3.318
Πόντοι
2.606
Πάρα πολύ καλό μου φαίνεται! Θα δοκιμαστεί σε πρώτη ευκαιρία!  :rockon:
Αν έχεις ώρα, βάλε την γαβάθα με το μείγμα από βραδύς στο ψυγείο, για να τραβήξει περισσότερα υγρά το κοτόπουλο. Επικουρικά μπορείς να τα περάσεις από τριμμένη φρυγανιά πριν τα τηγανίσεις.
 
OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Αν έχεις ώρα, βάλε την γαβάθα με το μείγμα από βραδύς στο ψυγείο, για να τραβήξει περισσότερα υγρά το κοτόπουλο. Επικουρικά μπορείς να τα περάσεις από τριμμένη φρυγανιά πριν τα τηγανίσεις.

Μόλις το διάβασα, αμέσως σκέφτηκα για τη φρυγανιά. Σίγουρα του πάει άριστα.  :thumbsup:
Σε αυτή την περίπτωση όμως θα το προτιμούσα με συνοδεία ωραίας σαλάτας και κάποιου τυριού, και όχι με πατάτες
τηγανητές ή ρύζι, για να πέσει κάπως ελαφρύτερο...
 

The Godfather

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Μηνύματα
1.633
Κριτικές
14
Like
3.318
Πόντοι
2.606
Μόλις το διάβασα, αμέσως σκέφτηκα για τη φρυγανιά. Σίγουρα του πάει άριστα.  :thumbsup:
Σε αυτή την περίπτωση όμως θα το προτιμούσα με συνοδεία ωραίας σαλάτας και κάποιου τυριού, και όχι με πατάτες
τηγανητές ή ρύζι, για να πέσει κάπως ελαφρύτερο...
Δεν έχεις άδικο...
Δεν το είχα συνδυάσει ποτέ έτσι. Την επόμενη φορά θα ακολουθήσω την προτροπή σου.
 

The Godfather

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Μηνύματα
1.633
Κριτικές
14
Like
3.318
Πόντοι
2.606
Αύριο, κάτι πολύ εύκολο, γρήγορο και γευστικό . Μακαρονάδα με τηγανιτά αυγά.
 

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Μηνύματα
372
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311
Παρ όλα αυτά μπορείτε κάτι πρόχειρο , εύκολο και γρήγορο να ετοιμάσετε , πιστεύω μπορεί ο κάθε ένας να το κάνει ,είναι μια ποικιλία τυριών ... από ένα κομμάτι γραβιέρα ένα κομμάτι μοτσαρέλα και ένα κομμάτι ενταν η κασέρι  η φέτα κομμένα σε μακρόστενα κομμάτια λίγα αγγουράκια  λίγο ρόκα ,  αν έχετε λίγο σουσάμι και μερικές σταγόνες βαλσαμικο μελί ,  και με ένα κρύο μπουκάλι μοσχοφίλερο , κάλλιστα είναι μια σωστή προετοιμασία για να ρίξετε στο κρεβάτι την συνοδό σας ......
 

Συνημμένα

  • IMG_20170830_014426.jpg
    IMG_20170830_014426.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 39

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Μηνύματα
13.369
Like
492
Πόντοι
186
Αντι για φρυγανια στο παναρισμα χρησιμοποιειστε ξερο ψωμι του τοστ που θα τριψετε στο μπλεντερ
 

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Μηνύματα
28.887
Κριτικές
42
Like
31.400
Πόντοι
28.246
Συνταγή όχι τόσο γρήγορη αλλά πολύ νόστιμη.
1. Παίρνουμε δυο φιλέτα κοτόπουλο και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
2. Σε μια γαβάθα βάζουμε 2 κουτ. σούπας μουστάρδα, 2 κουτ. σούπας μέλι, κρεμμύδι και σκόρδο (που τα έχουμε περάσει από
  μπλέντερ), αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, δυόσμο και λίγο ελαιόλαδο και τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν ένα μείγμα.
3. Βάζουμε το κοτόπουλο μέσα και το πλάθουμε όπως τον κιμά.
4. Βάζουμε την γαβάθα στο ψυγείο για 2-3 ώρες.
5. Τα τηγανίζουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο για 3-4 λεπτά (1,5 με 2 λεπτά την κάθε πλευρά).
6. Σερβίρουμε με τηγανητές πατάτες ή ρύζι καρολίνα.
  (Σημ). Στις τηγανητές πατάτες βάζουμε ΠΑΝΤΑ ρίγανη. Απλά τις απογειώνει.
Ωραια προταση ρε παίχτη.
Και με το παναρισμα ακομα καλυτερα.
 

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Μηνύματα
28.887
Κριτικές
42
Like
31.400
Πόντοι
28.246
Αντι για φρυγανια στο παναρισμα χρησιμοποιειστε ξερο ψωμι του τοστ που θα τριψετε στο μπλεντερ
Συμπερασμα.  Ακομα και αν κατι δεν ειναι φαγώσιμο οπως ενα ξεραμένο ψωμι του τοστ, παντα μπορει να φανεί χρησιμο απο το να παει στα σκουπιδια...
 

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Μηνύματα
4.732
Κριτικές
1
Like
4.574
Πόντοι
1.706
Φιλες και φιλοι μου γεια σας (με φινετσα Βεφας Αλεξιαδου)

Κατι που πολλοι γουσταρουμε
Ενα σπιτικο ζουμερο cheeseburger

Μαλακο φρεσκο ψωμακι για χαμπουργκερ
100% μοσχαρισιο μπιφτεκι χωρις μπαχαρικα,αλατι, πιπερι 100-150γρ το μπιφτεκι.
Τυρι cheddar για να λιωνει
Φετα ντοματας

Προαιρετικα
Αυγο τηγανητο
Αγγουρακι πικλα

Τηγανιζουμε σε σιγανη φωτια τα μπιφτεκια (η στον φουρνο για πιο υγιεινα αλλα περισσοτερος χρονος)

Αλειφουμε τα ψωμακια απο μεσα με σως της αρεσκειας μας.
Βαζουμε το μπιφτεκι κ αμεσως το τυρι για να λειωσει.
Αν θελουμε κ αυγο το βαζουμε αυτη τη στιγμη , λιγο μελατο ομως.
Απο πανω την ντοματα κομμενη σε ροδελα  κ καπακωνουμε


Χρονος ετοιμασιας-ψησιματος κανα 15-20 λεπτα
 

Συνημμένα

  • 20170911_212610.jpg
    20170911_212610.jpg
    2,1 MB · Εμφανίσεις: 47
  • 20170911_213212.jpg
    20170911_213212.jpg
    2,2 MB · Εμφανίσεις: 46

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Μηνύματα
1.938
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Ίσως σε παρασύρει η εικόνα του αποτελέσματος. Πάντως, αν τυχόν κάνεις έναν κόπο,  να το δοκιμάσεις, ίσως και να αλλάξεις γνώμη διότι όσο και αν σου φαίνεται πληθωρικό, είναι ισορροπημενο σαν γεύση. Τα στοιχεία που το συνιστούν, οδηγούν προς μια συγκεκριμένη και συμπυκνωμένη γευστική κατεύθυνση. Οπότε μην σε τρομάζουν τα πολλά στοιχεία που βλέπεις, εφόσον εξυπηρετούν αρμονικά, το ένα το άλλο. Κατά τ' άλλα, μετά χαράς να ακούσουμε και κάποια δική σου πρόταση, για κάποιο καλό πιάτο, αν ξέρεις και ασχολείσαι.  :hi:

Δεν διαφωνώ ότι μπορεί να "παρασύρθηκα" από την εικόνα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom