Πρώτον δεν είναι η δουλειά μου ... απλά τυγχάνει να γνωρίζω αρκετά (και όχι τα πάντα) περί το τι είναι να είσαι ένστολος...
Από εκεί και πέρα έχεις κάνει διδακτορικό στην μπούρδα....Ο ΠΟΛΕΜΟΣ (και όχι τόσο ο στρατός εξειδικευμένα) είναι διαχρονικά αυτό που έκανε την ανθρωπότητα να προοδεύσει...
Τραγικό, παράδοξο, απαράδεκτο ... ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!!
Αν θέλεις να ζεις και εσύ την ζωή σου με το playstation ή με λογοτεχνικό τρόπο κάνε το ... όμως διαβάζουν και άνθρωποι με ωριμότητα...
Δεν υπάρχει ποιο γνήσια έκφραση "ανθρωπιάς" -δλδ. (έμμεσου) κέρδους ή εγωισμού- από τον ίδιο τον πόλεμο.
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑ!!!
Αυτός είναι ο άνθρωπος και η πρόοδος του...
Ελπίζω τώρα να αναθεωρήσεις εξαιτίας ποιων βγήκαμε έξω από τις σπηλιές...
Αν δεν σου αρέσει σε πληροφορώ ότι το ίδιο συμβαίνει και με μένα, προτιμώ όμως σαν έλλογο ον και μέσω της εμπειρίας που έχω συλλέξει να τα έχω καλά με τον "πατέρα" πόλεμο....
Το ποιανού δουλειά είναι πιο σημαντική δεν το σχολιάζω ... μπορείς είτε να ξαναδεις το βίντεο είτε να αποδείξεις
ότι προυπάρχει κάτι άλλο ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ πέραν του πολέμου ... τι να πω, μια μαία πιθανόν να πει ότι προυπάρχει και η μαιευτική, αφού λέμε ότι μαλακία μας κατέβει γιατί να μην το πεί ε?
Επίσης για το θέμα των συντάξεων ποιο θέμα ... οι στρατιωτικοί είναι ευνοημένοι, καλοπερνάνε οπότε και δεν τρέχουνε να βγουν στην σύνταξη ... από την καλοπέραση!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!!!