zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
i)Για να παραθεσεις εδω το στορυ προφανως θα θελεις να ανταλλαξουμε αποψεις ,οποτε θα ηθελα να παρατηρησω απο την πλευρα μου τα εξης:
1. Αρχικα παρατηρω πως η τυπα εχει μια συνεχεια στη ζωη της με την ενοια πως δεν πουλουσε τοτε κουλτουρα και τωρα ανεβαινει σε τραπεζια σε παρακμιακα μπουζουκομαγαζα οπως αλλες πολλες της ηλικιας της
2. Παρατηρω πως εχει το γνωθι σαυτον αφου γνωριζοντας πως ii)ηταν ενα 7αρι δεν παραθετει ουτε ψευτικα προφιλ με μουναρες ουτε φωτοσοπιες του εαυτου της
3. Το οτι η τυπα τοτες που εκανε την σερβιτορα iii)χιλοπιτιαζε τον καθε σουρουκλεμε που την γλυκοκοιταζε η της την επεφτε δεν την καθιστα ουτε αλαζονα ουτε καβαλημενη .Δεδομενου δε οτι σε εσενα προσωπικα εξεφρασε την περιεργεια της για τα μανικετοκουμπα και τις μανσετες σου μου δειχνει μια εναλλακτικη προσωπικοτητα που συναδει απολυτα με τις φωτογραφιες του fb με τις νεραιδες και τα τοπια στο φευγα.
Τουτο δε ερχεται να επιβεβαιωσει η επιλογη της τοτε να συνουσιαζεται με τον ρεμπεσκε φιλο του αφεντικου της και iv) οχι με τους δηθεν και τους καθωσπρεπει που συχναζαν στον χωρο.Καταληγοντας θα σου ελεγα ενδοσκοπικα v)να αναρωτηθεις γιατι σου αποτυπωθηκε η εν λογω κυρια στο υποσυνειδητο αφου δεν επροκειτο ουτε για ερωτικη απογοητευση ουτε για ρομαντικο πλατωνικο ερωτα αφου οπως δηλωνεις και στο αβαταρ σου ρομαντισμο θεωρεις τον ακαποτο σοδομισμο με κρεμπιε.
vi)Μηπως οντως τελικα προκειται για μια δικη σου εσωτερικη αναζητηση ,ενα ερωτικο ρεγιουνιον με ρεβασινστικη διαθεση που απο θρυλικο κομπαρσο με μανικετοκουμπα θα σε αναγαγει σε πρωταγωνιστη - ηρωα?
i)Στο φόρουμ τούτο , έχουμε θέματα μέχρι και για το χέσιμο.
Δεν σηκώνουν πολύ ανάλυση , ούτε πολλές διαφορετικές απόψεις.
Γίνεται γελοίο.
ii)Δεν παραθέτει τίποτε, γιατί δεν έχει ζωή προφανώς. Συχνά πυκνά , είδα στο προφίλ της , να κάνει like σε δραστηριότητες άλλων , συχνά και με εκδηλώσεις ζήλιας , του τύπου "τι κρίμα να μην ειμαι κι εγώ" κτλ
iii)Εκείνη η επιλογη της, την καθιστά ξεφτυλισμένη. Αν όσοι της την επεφταν , ήταν όλα τα αρνητικά που ανέφερες, ΑΣ ΕΒΡΙΣΚΕ ΕΝΑΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΟ. Δεν το είχε πράξει.
Γαμιόταν με ένα ναυάγιο, χωρίς καν να λένε ότι είχαν σχέση. Ενώ αυτός την έπεφτε σε κάθε μουνί πάνω από .... 4/10 . Στο ίδιο μαγαζί που δούλευε αυτή.
iv)Το ότι σύχναζαν δήθεν και καθωσπρέπει στο χώρο, είναι αποκλειστικά δικό σου συμπέρασμα. Αν φαντάζεσαι πράγματα γενικώς, να ανατρέξεις στη φαρμακολογία , να βρεις σε ποιάς ουσίας παρενέργειες οφείλονται αυτές οι φαντασιώσεις (π.χ. βρωμαζεπάμη, τετραϋδροκανναβινόλη , φθοριονιτραζεπάμη , αλπραζολάμη , λυσεργίδη , λοραζεπάμη ... ή ό,τι άλλο παίρνεις) .
v). Πάλι σε παραπέμπω να ψάξεις, μήπως το ότι μου αποτυπώθηκε η συγκεκριμένη στο υποσυνείδητο , έχει να κάνει με τη βρωμαζεπάμη, την τετραϋδροκανναβινόλη , τη φθοριονιτραζεπάμη , την αλπραζολάμη , τη λυσεργίδη , τη λοραζεπάμη ... ή ό,τι άλλο παίρνεις .
Είναι σαφές, ότι δεν θυμόμουν την ύπαρξή της και ότι τη θυμήθηκα έτσι
Πριν λίγες μέρες όμως, έκανα φίλους στο φατσοβιβλίο , δύο άτομα από εκεινη την παρέα.
Οπότε .... αναδύθηκε στους ... "people you may know"
και η λεγάμενη ..........
vi)Προσωπικά , ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟΤΕ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ 7/10.
Σήμερα που δεν είναι ούτε 3/10 ... καταλαβαίνεις ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΥΤΕ ΑΙΤΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ ΣΤΟ fb να στείλω.
Το έκανα κι αυτό ... σαφές από την αρχή !
Ιδού ...
ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΑΝΩ FRIEND REQUEST,
Αν έχεις πρόβλημα κατανόησης , είπαμε ....
Ψάξε στις παρενέργειες της βρωμαζεπάμης, της τετραϋδροκανναβινόλης , τςη φθοριονιτραζεπάμης , της αλπραζολάμης , της λυσεργίδης , της λοραζεπάμης ... ή ό,τι άλλο παίρνεις ....