madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Προτείνω να κλείσουν οι ΕΔ και να τις ξανανοίξουμε όταν γίνει πόλεμος, είμαι σίγουρος ότι θα είναι fit.
Εναλlακτικά αφού δεν πολεμάνε να προσλάβουμε κόσμο με μισθούς το πολύ 700 ευρώ και όταν χρειαστούμε ΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ να βουτήξουμε όλοι από το Ζάλογγο...
Κάτι τέτοια είπε και ο Λοβέρδος και έκανε όλη η κυβέρνηση τουμπεκί ψιλοκομμένο στην συνέχεια ... αφού τους αρέσει να γίνονται γελοιοι οι πολιτικοί μας.
Γιατί σε αντίθεση με εμάς αυτοί πρέπει να ζούνε τον στρατό ρεαλιστικά και όχι μέσα απο το Call of Duty...
Μην τα γαμαμε ολα τωρα. Και φυσικα χρειαζομαστε τις ΕΔ. Αλλα πανω απο ολα χρειαζομαστε σωστους επαγγελματιες, σωστα αμοιβομενους, στις ΕΔ οπως και σε καθε αλλο επαγγελμα φυσικα. Ναι γενικα το προσωπικο των ΕΔ ειναι ευνοημενο σε σχεση με αλλους εργαζομενους που θα δουλεψουν περισσοτερα χρονια και θα παρουν μικροτερη συνταξη. Και φυσικα δεν πρεπει να μειωνουμε ολους τους αλλους εργαζομενους λεγωντας οτι η δουλεια τους ειναι για τον πουτσο σε σχεση με αυτη των στρατιωτικων. Απο αυτο εξαλλου ξεκινησε και η συζητηση. Εγω προσωπικα το βρηκα απαραδεκτο και αδικο, χωρις να εχω κατι να χωρισω με κανεναν.