Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Και ποιος σου ειπε οτι πετάω ονόματα για να κάνω εντύπωση?

Και ποιος εισαι εσυ που θα μας κανει ντα για τα λαθη μας?
Δεν το ηξερα οτι περναω και φιλολογικη εξεταση?
Τουλαχιστον εγω έγω ευρυτατη παιδεια σε πληθος θεματων και δεν τρεχω μετα στο google να δω περι τινος προκειται ... όπως εχω διαπιστωσει πολλάκις ότι γινεται....

Δεν είναι θέμα φιλολογικής εξέτασης.. Δεν μιλάμε για ορθογραφικά λάθη ούτε για λάθη που γίνονται από βιασύνη. Αλίμονο.
Ούτε ανέτρεξα φυσικά στο google για να σε διορθώσω. Άλλη δουλειά δεν είχα βλέπεις να ψάχνω τις μαλακίες που πετάς.
Η ευρύτατη παιδεία σου ονομάζετε ημιμάθεια. Αν ήξερες όντως το έργο της Zaha Hadid θα ήξερες και πως λέγεται η αρχιτέκτονας και δεν θα υπήρχε λόγος να τη μνημονεύεις σε ένα site όπως αυτό σε ένα νήμα για το Πολεμικό Ναυτικό.

Επισκέπτης
Δεν είναι θέμα φιλολογικής εξέτασης.. Δεν μιλάμε για ορθογραφικά λάθη ούτε για λάθη που γίνονται από βιασύνη. Αλίμονο.
Ούτε ανέτρεξα φυσικά στο google για να σε διορθώσω. Άλλη δουλειά δεν είχα βλέπεις να ψάχνω τις μαλακίες που πετάς.
Η ευρύτατη παιδεία σου ονομάζετε ημιμάθεια. Αν ήξερες όντως το έργο της Zaha Hadid θα ήξερες και πως λέγεται η αρχιτέκτονας και δεν θα υπήρχε λόγος να τη μνημονεύεις σε ένα site όπως αυτό σε ένα νήμα για το Πολεμικό Ναυτικό.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γουστάρω τρελά ρε μάγκα που του απαντάς σοβαρά..

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
για τον ιδιο λογο που αλλαζεις αυτοκινητο καθε 5-10 χρονια.
Στο αυτοκινητο παιρνεις δωρο ραδιοσιντι , εμεις πηραμε δωρο τζαμπα δανειο.

ΥΓ1 δεν εχω σχεση με ενοπλες δυναμεις απλα ενημερωνομαι σχετικα οπως για τα περισσοτερα θεματα , ωστε και να εχω σφαιρικη αποψη
ΥΓ2 πως θα τα τσεπωσουν οι στρατιωτικοι απο διακρατικη συμφωνια?
Kανενα δανειο δεν περνεις τζαμπα...
Πραγματι η προμηθεια 4+2 φρεγατων ειναι απο το προηγουμενο εμπαε 2006-10,εγγραφησαν και στο 2011-15...
Το κοστος ειναι κατι σχετικο αναλογα παντα με τα  οπλικα συστηματα ,μια πανομοιοτυπη με τις γαλλικες κοστιζει κατι λιγοτερο απο 700εκ για το ελληνικο κρατος...
Τα 2,5+ δις αναφερονται στη προμηθεια 4 σκαφων,προβλεπεται γυρω στα 4,2 δις για εξι...
Η αποφαση για την προμηθεια ειναι συνδυασμος πολλων παραμετρων...της στηριξης του σαρκοζι στο μακεδονικο,στα προβληματα που προεκυψαν με τους γερμανους με τα τ-214(αδυνατη η προμηθεια μεκο),στο οτι οι γαλλοι δεχθηκαν να μην προμηθευσουν με αναλογα οπλικα συστηματα τους γειτονες(scalp naval-εμβελεια 1000ΚΜ)....
Δυστυχως ομως για τους απανταχου ελληνοφρονες η ΦΡΕΜΜ(γαλλικη φρεγατα) ειναι πολλαπλων αποστολων κατα βαση,καταλληλη για διεθνεις αποστολες(ΝΑΤΟ)και οχι ΑΑW για το αιγιακο περιβαλλον....(για τυχον αποριες τραβατε σε κανα site καραβαναδων)
Οσο για τα φραγκα...υπαρχει νομιμη προμηθεια περι εξοπλιστικων προγραμματων που κυμαινεται στο 2% επι του συνολικου ποσου αγορας...και φυσικα διαφορα ταξιδακια μηνων στη χωρα κατασκευης,για μεταφορα τεχνογνωσιας,επιβλεψη-προοδο εργου κ.α.
Το μεγαλο φαγοποτι...

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Ε τότε προφανώς δεν αναφέρομαι στην αρχιτέκτονα αφού δεν ξέρω το έργο της ... αναφέρομαι σε μια μαγείρισσα με το ίδιο όνομα ...
Νομίζω ότι οι παρεμβάσεις μαγειρικής ανεβάζουν το πρεστίζ μου ε?
Την λέξη "μπριγιάν" για αυτό την είχα βάλει ... είμαι σίγουρος ότι πολλοί δεν την γνωρίζετε...

Προφανώς εσύ έπιασες στα πράσα τον Λεβί πρόσφατα με τον επινοημένο φιλόσοφο ... είμαι σίγουρος ότι την ξέρεις την ιστορία ...

Και δεν είμαι καν σαν τον Λεβί...

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Οσο για τα φραγκα...υπαρχει νομιμη προμηθεια περι εξοπλιστικων προγραμματων που κυμαινεται στο 2% επι του συνολικου ποσου αγορας...και φυσικα διαφορα ταξιδακια μηνων στη χωρα κατασκευης,για μεταφορα τεχνογνωσιας,επιβλεψη-προοδο εργου κ.α.
Το μεγαλο φαγοποτι...
Να την "μάθουν" δι' αλληλογραφίας δεν γίνεται?

Και εσύ ρε Γιωργάκη εντολές από τους αξιωματικούς του ΠΝ εκτελείς?

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Πώς το λέει η Μαρινέλλα?
Τα λόγια είναι περιττά.....Δεν υπάρχει λόγος να σας πείσω για κάτι,ένα θα λέω και δέκα σαχλαμάρες θα πετάμε.Το καινούργιο είναι ότι παίρνουμε και μίζες εμείς...άντε τρεχτε να δείτε τη βιλα του Colgate στη Συρο και το σκάφος του προηγούμενου-800.000 ευρώ παρακαλώ-και μετά μιλάτε για μίζες....

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Α,και φυσικά δε συμφωνώ με το συνδικαλισμό στην τωρινή του μορφή.Αυτό το είχαμε προβλέψει στο καταστατικό μας."Αρθρο 3,απαγορεύεται η κάθε μορφής απεργία"...αλλά για να κατεβάσουμε ένα κοινό αίτημα,κάτι θα μας ωφελούσε πιστεύω...

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πώς το λέει η Μαρινέλλα?
Τα λόγια είναι περιττά.....Δεν υπάρχει λόγος να σας πείσω για κάτι,ένα θα λέω και δέκα σαχλαμάρες θα πετάμε.Το καινούργιο είναι ότι παίρνουμε και μίζες εμείς...άντε τρεχτε να δείτε τη βιλα του Colgate στη Συρο και το σκάφος του προηγούμενου-800.000 ευρώ παρακαλώ-και μετά μιλάτε για μίζες....
Ρε ναυαρχε αμφιβαλεις οτι στο νομο περι προμηθειων υπαρχει το 2%...αμφιβαλεις οτι καποιοι καρπωνονται αυτα τα λεφτα?ειτε πολιτικοι ειτε ανωτεροι-λιγοτερο φυσικα-στρατιωτικοι...αμφιβαλεις οτι θα γινουν "εκπαιδευτικα" ταξιδακια στη γαλλια all inclusive και φυσικα με τα εκτος εδρας...

Οσο για τον συνδικαλισμο του πραγματος καποτε ειχατε το μονομαχο-αν δεν κανω λαθος-και κατι εβγαινε προς τα εξω...τωρα??

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Ρε ναυαρχε αμφιβαλεις οτι στο νομο περι προμηθειων υπαρχει το 2%...αμφιβαλεις οτι καποιοι καρπωνονται αυτα τα λεφτα?ειτε πολιτικοι ειτε ανωτεροι-λιγοτερο φυσικα-στρατιωτικοι...αμφιβαλεις οτι θα γινουν "εκπαιδευτικα" ταξιδακια στη γαλλια all inclusive και φυσικα με τα εκτος εδρας...κατι αναλογο με το κιελο...

Οσο για τον συνδικαλισμο του πραγματος καποτε ειχατε το μονομαχο-αν δεν κανω λαθος-και κατι εβγαινε προς τα εξω...τωρα??
Το εκπαιδευτικά γιατί το βάζεις σε παρένθεση?
Δλδ. δεν γίνεται εκπαίδευση?
Αν δεν χρειάζεται εκπαίδευση να στείλουμε εσένα που τα ξέρεις...
Επίσης για τα all inclusive τι ξέρεις?
Δεν προβλέπεται all inclusive ούτε καν για τον πρωθυπουργό...
Αυτό που θέλω να πω είναι το αν ο Χ προκειμένου να μείνει σε ένα ξενοδοχείο του προσφέρουν το all inclusive χωρίς έξτρα επιβάρυνση που το κακό?

Εγώ πολλές φορές λόγω της δουλειάς μου έχω τέτοιες παροχές σε ξενοδοχεία που θέλουν να με έχουν πελάτη, λόγω του επιπέδου της πελατείας που θέλουν να κρατάνε.
Πολλές φορές για αυτό το λόγο ένας λεφτάς μπορεί να μείνει μέχρι και τζάμπα σε ένα τέτοιο ξενοδοχείο ενώ ο φτωχός να το χρυσοπληρώσει.
Επίσης πολλές φορές έχω νοικιασμένα πολυτελή τζιπ μέχρι και σπορ αμάξια, δεν κλέβω τίποτα ότι προβλέπεται απο τα προεδρικά διατάγματα ... σπάνια να δώσω κάτι από την τσέπη μου και αυτό συνήθως είναι πολύ λίγο...

Όσο για το αν τα παίρνουν κάποιοι ... πολύ πιθανόν αν και επειδή η συμφωνία επιβεβαιώθηκε με "πολιτικό" τρόπο και όχι στρατιωτικό είναι μάλλον φανερό ποιοι θα φάνε ... οι γαλονάδες μάλλον θα ταιστούν για να μην μιλήσουν και όχι για να τα αρπάξουν χοντρά.
Και δεδομένου ότι μάλλον έρχονται δύσκολες μέρες για αυτούς τότε δεν θα δυσκολευτούν να υποκύψουν....

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Ααα... και κάτι άλλο...
Το 2% δεν είναι κάτι κρυφό ... δεν κατάλαβα προς τι η αντίδραση?

Είναι σαν το επίδομα π.χ. που παίρνουν οι αστυνομικοί με τις εκλογές ... ούτε εμένα μου αρέσει αλλά δεν είναι κάτι που γίνεται κρυφά και πίσω από την πλάτη μου...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σιρτιμιδ γιατι ποσταρεις σε θεματα που αγνοεις;εισαι στρατιωτικος ή εχεις κανει στο υπουργειο αμυνας; :think:

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ααα... και κάτι άλλο...
Το 2% δεν είναι κάτι κρυφό ... δεν κατάλαβα προς τι η αντίδραση?

Είναι σαν το επίδομα π.χ. που παίρνουν οι αστυνομικοί με τις εκλογές ... ούτε εμένα μου αρέσει αλλά δεν είναι κάτι που γίνεται κρυφά και πίσω από την πλάτη μου...
Μα για αυτο και το εκαναν...για την οποια "διαφανεια" στις προμηθειες...τωρα στα 4δις προμηθεια 80εκ???αλλα ξεχασα ειναι νομιμο, αρα με τις νεες συνηθειες και ηθικον...

υ.γ.για το all inclusive ημουν υπερβολικος...αλλα ενα ταξιδακι με ξενοδοχειο-μεταφορικα-διατροφη και εκτος εδρας δεν χαλαει και κανενα...

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
σιρτιμιδ γιατι ποσταρεις σε θεματα που αγνοεις;εισαι στρατιωτικος ή εχεις κανει στο υπουργειο αμυνας; :think:
Αγνοώ? ... πως είσαι τόσο σίγουρος?

Έχεις την εντύπωση ότι όσοι ποστάρουν στα διάφορα θέματα γνωρίζουν?
Και δεν εννοώ μόνο σε αυτό το φόρουμ, εννοώ και σε πολλά άλλα...
Μια πρόχειρη ματιά στο ίντερνετ ή μονο σε αυτό το φόρουμ δείχνει ότι ένα ασυνήθιστα μεγάλο κομμάτι Ελλήνων είναι εξοικειωμένο με θέματα άμυνας, οικονομικών, πολιτισμού, διεθνών σχέσεων κτλ. κτλ. κτλ. ... σε σημείο που ούτε ειδήμονες δεν μπορούν να απαντούν με τόση σιγουριά!!!

Το έχω δει πολύ καλά το τι γνωρίζουν κάποιοι σε θέματα τα οποία δεν είναι ανάγκη να τα έχεις σπουδάσει, απλά θέλει λίγη κοινή λογική...
Και το πόσο σχετικοί είναι κάποιοι σε αυτό το θρεντ το δείχνουν λέγοντας ότι με τα παράσημα αυξάνει ο μισθός(!!!) ... από κει και πέρα καταλαβα ότι ο καθένας απλά γράφει ότι μαλακία θέλει...
Άρα άσε με να "αγνοώ" ... ίσως να αγνοώ λιγότερο από άλλους οπότε είμαι χρήσιμος ...
Στο "ακριβή" τομέα που εργάζομαι ουδέποτε έχω ποστάρει κάτι στο νετ και δεν έχω συμμετάσχει στο φόρουμ αυτό, αλλά παρατηρώ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΜΑ ΤΟΣΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
Όλοι ειδικοί γίνανε ενώ εμείς φτύνουμε αίμα και ακόμα τόσα δεν ξέρουμε....

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
υ.γ.για το all inclusive ημουν υπερβολικος...αλλα ενα ταξιδακι με ξενοδοχειο-μεταφορικα-διατροφη και εκτος εδρας δεν χαλαει και κανενα...
Όχι για το all inclusive δεν είσαι καθόλου υπερβολικός...
Εγώ προσωπικά σχετικά σύντομα αναχωρώ για ένα "διηπειρωτικό" τέτοιο με 5στερο Halfboard + τζιπ.
Το κράτος δεν θα επιβαρυνθεί τίποτα επιπλέον ... δεν γίνεται εξάλλου, τα λεφτά είναι συγκεκριμένα.
Πιστεύεις ότι θέλω να πάω φυλακή?
Αλλά και να θέλω να πάω φυλακή πάλι είναι πολύ δύσκολο να πάρεις επιπλέον λεφτά, έτσι λέω τουλάχιστον δεν ξέρω τι συμβαίνει ... δεν το έχω κάνει ποτέ...

Σίγουρα δεν με χαλάει ... προφανώς πάω για δουλειά, εκτός αν θέλουμε να σταματήσουμε το κράτος να κάνει τις δουλειές του.
Από εκεί και ύστερα και την βόλτα μου θα κάνω ... και τους φυλακισμένους ακόμα βόλτα τους βγάζουν ξέρεις...

Όσο για το αν το νόμιμο είναι πάντα "ηθικό", συμφωνώ απόλυτα.
Γιατί αλλιώς ο καθένας θα εφάρμοζε το ότι ήθελε ανεξάρτητα από τι ισχύει ... η ηθική είναι σχετική ενώ ο νόμος μπορεί να είναι "άδικος" αλλά είναι ίδιος για όλους...
Και μπορεί να σου φαίνεται ανήθικο κάτι, αλλά πρέπει να το εφαρμόζεις για να είσαι νόμιμος...
Μην ξεχναμε ότι ο πιο μορφωμένος λαός του κόσμου στα μεσα του προηγούμενου αιώνα άρχισε να ξεκληρίζει ράτσες ολόκληρες γνωρίζοντας ότι ο φόνος είναι παράνομος, θεωρώντας όμως ότι προσφέρει ηθικές υπηρεσίες στην ανθρωπότητα...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Καλυτερα να ασχοληθουμε με το γιατι η χωρα μας ειναι μελος του ΝΑΤΟ, και οχι με τα μισθολογικα των στρατιωτικων.
Σαν μελος του ΝΑΤΟ στελνουμε ναυτικο και στρατο εκτος συνορων, για να κανουν αλλοι τις βρωμοδουλειες τους, χωρις η χωρα μας να εχει καποια βοηθεια στα εθνικα μας θεματα. Ειμαστε η χωρα που δινει το μεγαλυτερο ποσοστο του ΑΕΠ για εξοπλισμους στην ΕΕ, στελνουμε δυναμεις στο εξωτερικο, ειμαστε μελος της ΕΕ, μελος του ΝΑΤΟ, αλλα κανενας δεν μας βοηθησε στα προβληματα μας με την Τουρκια πχ. Ετσι αναγκαζομαστε και δινουμε πολλα χρηματα για εξοπλισμους, χρηματα που θα μπορουσαν να γινουν κατι αλλο. Δεν ειδα κανεναν εδω μεσα να το σχολιαζει αυτο. ΑΛηθεια απο τις φρεγατες που θα παρουμε τωρα, ποσες θα φυγουν για αποστολες στο εξωτερικο? Παλι θα πληρωσει ο φορολογουμενος απειρα χρηματα για αντρες+εξοπλισμο που μαλλον περισσευει για να τους εχουμε εκτος συνορων? Θα ηθελα ενα σχολιο...

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Καλυτερα να ασχοληθουμε με το γιατι η χωρα μας ειναι μελος του ΝΑΤΟ, και οχι με τα μισθολογικα των στρατιωτικων.
Σαν μελος του ΝΑΤΟ στελνουμε ναυτικο και στρατο εκτος συνορων, για να κανουν αλλοι τις βρωμοδουλειες τους, χωρις η χωρα μας να εχει καποια βοηθεια στα εθνικα μας θεματα. Ειμαστε η χωρα που δινει το μεγαλυτερο ποσοστο του ΑΕΠ για εξοπλισμους στην ΕΕ, στελνουμε δυναμεις στο εξωτερικο, ειμαστε μελος της ΕΕ, μελος του ΝΑΤΟ, αλλα κανενας δεν μας βοηθησε στα προβληματα μας με την Τουρκια πχ. Ετσι αναγκαζομαστε και δινουμε πολλα χρηματα για εξοπλισμους, χρηματα που θα μπορουσαν να γινουν κατι αλλο. Δεν ειδα κανεναν εδω μεσα να το σχολιαζει αυτο. ΑΛηθεια απο τις φρεγατες που θα παρουμε τωρα, ποσες θα φυγουν για αποστολες στο εξωτερικο? Παλι θα πληρωσει ο φορολογουμενος απειρα χρηματα για αντρες+εξοπλισμο που μαλλον περισσευει για να τους εχουμε εκτος συνορων? Θα ηθελα ενα σχολιο...
"Απαραίτητα" όλα ...
Ήδη οι σύμμαχοι μας πιέζουν ότι η συμμετοχή μας είναι ελάχιστη...
Φαντάσου αν δεν είμασταν μέλη του ΝΑΤΟ τι θα γινόταν ... αν μια φορά αισθανόμαστε (δίκαια) ριγμένοι, τότε θα αισθανόμασταν 100 και δεν θα μας άκουγε και κανένας...

Taiwanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Και οι αποστολες μας, σημαντικες ειναι ναι, αλλα μεχρι στιγμης την εχουμε γλιτωσει και δεν εχουμε στειλει στρατευματα σε εμπολεμες ζωνες, τουλαχιστον οχι στον αριθμο και την ενταση που εχουν στειλει αλλες χωρες. Σε αυτον τον τομεα πιστευω οτι δεν πρεπει να παραπονιομαστε. μια χαρα χαιδεμενους μας εχουν σε αυτο το θεμα πιστευω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom