Επισκέπτης
Τουλαχιστον εγω έγω ευρυτατηπαιδειασουφρα
Τουλαχιστον εγω έγω ευρυτατηπαιδειασουφρα
Και ποιος σου ειπε οτι πετάω ονόματα για να κάνω εντύπωση?
Και ποιος εισαι εσυ που θα μας κανει ντα για τα λαθη μας?
Δεν το ηξερα οτι περναω και φιλολογικη εξεταση?
Τουλαχιστον εγω έγω ευρυτατη παιδεια σε πληθος θεματων και δεν τρεχω μετα στο google να δω περι τινος προκειται ... όπως εχω διαπιστωσει πολλάκις ότι γινεται....
Δεν είναι θέμα φιλολογικής εξέτασης.. Δεν μιλάμε για ορθογραφικά λάθη ούτε για λάθη που γίνονται από βιασύνη. Αλίμονο.
Ούτε ανέτρεξα φυσικά στο google για να σε διορθώσω. Άλλη δουλειά δεν είχα βλέπεις να ψάχνω τις μαλακίες που πετάς.
Η ευρύτατη παιδεία σου ονομάζετε ημιμάθεια. Αν ήξερες όντως το έργο της Zaha Hadid θα ήξερες και πως λέγεται η αρχιτέκτονας και δεν θα υπήρχε λόγος να τη μνημονεύεις σε ένα site όπως αυτό σε ένα νήμα για το Πολεμικό Ναυτικό.
Kανενα δανειο δεν περνεις τζαμπα...για τον ιδιο λογο που αλλαζεις αυτοκινητο καθε 5-10 χρονια.
Στο αυτοκινητο παιρνεις δωρο ραδιοσιντι , εμεις πηραμε δωρο τζαμπα δανειο.
ΥΓ1 δεν εχω σχεση με ενοπλες δυναμεις απλα ενημερωνομαι σχετικα οπως για τα περισσοτερα θεματα , ωστε και να εχω σφαιρικη αποψη
ΥΓ2 πως θα τα τσεπωσουν οι στρατιωτικοι απο διακρατικη συμφωνια?
Ε τότε προφανώς δεν αναφέρομαι στην αρχιτέκτονα αφού δεν ξέρω το έργο της ... αναφέρομαι σε μια μαγείρισσα με το ίδιο όνομα ...Δεν είναι θέμα φιλολογικής εξέτασης.. Δεν μιλάμε για ορθογραφικά λάθη ούτε για λάθη που γίνονται από βιασύνη. Αλίμονο.
Ούτε ανέτρεξα φυσικά στο google για να σε διορθώσω. Άλλη δουλειά δεν είχα βλέπεις να ψάχνω τις μαλακίες που πετάς.
Η ευρύτατη παιδεία σου ονομάζετε ημιμάθεια. Αν ήξερες όντως το έργο της Zaha Hadid θα ήξερες και πως λέγεται η αρχιτέκτονας και δεν θα υπήρχε λόγος να τη μνημονεύεις σε ένα site όπως αυτό σε ένα νήμα για το Πολεμικό Ναυτικό.
Εισαι πολυ ανωτερος...το εμπεδωσαμε...τωρα...Και δεν είμαι καν σαν τον Λεβί...
Να την "μάθουν" δι' αλληλογραφίας δεν γίνεται?Οσο για τα φραγκα...υπαρχει νομιμη προμηθεια περι εξοπλιστικων προγραμματων που κυμαινεται στο 2% επι του συνολικου ποσου αγορας...και φυσικα διαφορα ταξιδακια μηνων στη χωρα κατασκευης,για μεταφορα τεχνογνωσιας,επιβλεψη-προοδο εργου κ.α.
Το μεγαλο φαγοποτι...
Ρε ναυαρχε αμφιβαλεις οτι στο νομο περι προμηθειων υπαρχει το 2%...αμφιβαλεις οτι καποιοι καρπωνονται αυτα τα λεφτα?ειτε πολιτικοι ειτε ανωτεροι-λιγοτερο φυσικα-στρατιωτικοι...αμφιβαλεις οτι θα γινουν "εκπαιδευτικα" ταξιδακια στη γαλλια all inclusive και φυσικα με τα εκτος εδρας...Πώς το λέει η Μαρινέλλα?
Τα λόγια είναι περιττά.....Δεν υπάρχει λόγος να σας πείσω για κάτι,ένα θα λέω και δέκα σαχλαμάρες θα πετάμε.Το καινούργιο είναι ότι παίρνουμε και μίζες εμείς...άντε τρεχτε να δείτε τη βιλα του Colgate στη Συρο και το σκάφος του προηγούμενου-800.000 ευρώ παρακαλώ-και μετά μιλάτε για μίζες....
Το εκπαιδευτικά γιατί το βάζεις σε παρένθεση?Ρε ναυαρχε αμφιβαλεις οτι στο νομο περι προμηθειων υπαρχει το 2%...αμφιβαλεις οτι καποιοι καρπωνονται αυτα τα λεφτα?ειτε πολιτικοι ειτε ανωτεροι-λιγοτερο φυσικα-στρατιωτικοι...αμφιβαλεις οτι θα γινουν "εκπαιδευτικα" ταξιδακια στη γαλλια all inclusive και φυσικα με τα εκτος εδρας...κατι αναλογο με το κιελο...
Οσο για τον συνδικαλισμο του πραγματος καποτε ειχατε το μονομαχο-αν δεν κανω λαθος-και κατι εβγαινε προς τα εξω...τωρα??
Μα για αυτο και το εκαναν...για την οποια "διαφανεια" στις προμηθειες...τωρα στα 4δις προμηθεια 80εκ???αλλα ξεχασα ειναι νομιμο, αρα με τις νεες συνηθειες και ηθικον...Ααα... και κάτι άλλο...
Το 2% δεν είναι κάτι κρυφό ... δεν κατάλαβα προς τι η αντίδραση?
Είναι σαν το επίδομα π.χ. που παίρνουν οι αστυνομικοί με τις εκλογές ... ούτε εμένα μου αρέσει αλλά δεν είναι κάτι που γίνεται κρυφά και πίσω από την πλάτη μου...
Αγνοώ? ... πως είσαι τόσο σίγουρος?σιρτιμιδ γιατι ποσταρεις σε θεματα που αγνοεις;εισαι στρατιωτικος ή εχεις κανει στο υπουργειο αμυνας;
Όχι για το all inclusive δεν είσαι καθόλου υπερβολικός...υ.γ.για το all inclusive ημουν υπερβολικος...αλλα ενα ταξιδακι με ξενοδοχειο-μεταφορικα-διατροφη και εκτος εδρας δεν χαλαει και κανενα...
"Απαραίτητα" όλα ...Καλυτερα να ασχοληθουμε με το γιατι η χωρα μας ειναι μελος του ΝΑΤΟ, και οχι με τα μισθολογικα των στρατιωτικων.
Σαν μελος του ΝΑΤΟ στελνουμε ναυτικο και στρατο εκτος συνορων, για να κανουν αλλοι τις βρωμοδουλειες τους, χωρις η χωρα μας να εχει καποια βοηθεια στα εθνικα μας θεματα. Ειμαστε η χωρα που δινει το μεγαλυτερο ποσοστο του ΑΕΠ για εξοπλισμους στην ΕΕ, στελνουμε δυναμεις στο εξωτερικο, ειμαστε μελος της ΕΕ, μελος του ΝΑΤΟ, αλλα κανενας δεν μας βοηθησε στα προβληματα μας με την Τουρκια πχ. Ετσι αναγκαζομαστε και δινουμε πολλα χρηματα για εξοπλισμους, χρηματα που θα μπορουσαν να γινουν κατι αλλο. Δεν ειδα κανεναν εδω μεσα να το σχολιαζει αυτο. ΑΛηθεια απο τις φρεγατες που θα παρουμε τωρα, ποσες θα φυγουν για αποστολες στο εξωτερικο? Παλι θα πληρωσει ο φορολογουμενος απειρα χρηματα για αντρες+εξοπλισμο που μαλλον περισσευει για να τους εχουμε εκτος συνορων? Θα ηθελα ενα σχολιο...