Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και οι στρατιωτικοί είναι προφανώς αυτοί που δεν μπορούν εκ των πραγμάτων να κάνουν δεύτερη δουλειά λόγω ωραρίων και συνθηκών ... οπότε και πάλι γιατί το λες?

τι λογω ωραριων και συνθηκων ρε ΒΛΑΧΟΤΣΟΥΓΚΡΑΝΑ, Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι να δουλευουν δευτερη δουλεια. ΖΩΟ ουτε τα ελαχιστα βασικα δε γνωριζεις και κανεις τον γνωστη. Σκεψου στη δουλεια σου ποσες μαλακιες θα πυροβολας απο το στομα σου την ημερα, ποσους θα παιρνεις στο λαιμο σου που θα νομιζουν οτι ξερεις και το αντικειμενο σου. βλακα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Οι στρατιωτικοί πολλές φορές αγοράζουνε και τα παράσημα, και τα ξίφη τους και ράβουν τις στολές από την τσέπη τους ... και όχι απο το Μοναστηράκι.
Τώρα φυσικά ΕΣΥ λέγε ότι θέλεις...

μονο τη στολη ραβουνε μονοι τους ρε ΤΣΑΓΚΑΡΗ.  :jerking:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
οι στρατιωτικοι δουλευουν παραπανω σε σχεση με τους αλλους ΔΥ. Αλλα μην το παραχεσουμε κιόλας.
στα 55 με 2 και κατι χιλιαρικα συνταξη δεν ειναι και για λυπηση....
Και κάτι ακόμα ... έχουμε και δουλειές λέμε...

Το μόνο κράτος που γνωρίζω να έχει τους στρατιωτικούς σε τέτοιο χαμηλό κοινωνικό επίπεδο είναι η Ελλάδα.
Τι καπιταλιστικά κράτη τι ακόμα και τα κομμουνιστικά τους είχαν στα όπα-όπα.
Έτσι είναι άμα θες κράτος...
Υπενθυμίζω που βρίσκονταν οι στρατιωτικοί στην πρόσφατη ομιλία του Ομπάμα στο Κογκρέσσο, πρώτη θέση και απέναντι!!!!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Και κάτι ακόμα ... έχουμε και δουλειές λέμε...

Το μόνο κράτος που γνωρίζω να έχει τους στρατιωτικούς σε τέτοιο χαμηλό κοινωνικό επίπεδο είναι η Ελλάδα.
Τι καπιταλιστικά κράτη τι ακόμα και τα κομμουνιστικά τους είχαν στα όπα-όπα.
Έτσι είναι άμα θες κράτος...
Υπενθυμίζω που βρίσκονταν οι στρατιωτικοί στην πρόσφατη ομιλία του Ομπάμα στο Κογκρέσσο, πρώτη θέση και απέναντι!!!!

ναι αλλα στα άλλα κρατη (βλ Αμερική) πολεμούν κιόλας
δεν την εχουν δει ΔΥ.

αλλα ειπαμε... τι να ξερω κι εγω.... σαμπως εχω και καναν δικο μου άνθρωπο στο ΠΝ να ξερω τι περνάνε?

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
τι λογω ωραριων και συνθηκων ρε ΒΛΑΧΟΤΣΟΥΓΚΡΑΝΑ, Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι να δουλευουν δευτερη δουλεια. ΖΩΟ ουτε τα ελαχιστα βασικα δε γνωριζεις και κανεις τον γνωστη. Σκεψου στη δουλεια σου ποσες μαλακιες θα πυροβολας απο το στομα σου την ημερα, ποσους θα παιρνεις στο λαιμο σου που θα νομιζουν οτι ξερεις και το αντικειμενο σου. βλακα.
Ρε ηλίθιε δεν συζητάμε το αν επιτρέπεται η όχι ΚΑΘΕ δημόσιος υπάλληλος να κάνει δεύτερη δουλειά ή όχι ΑΣΧΕΤΕ, αυτό είναι γνωστό για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ και μόνο ΕΣΥ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Το θέμα είναι αν πραγματικά ΜΑΥΡΑ μπορεί να δουλέψει ... το είχαμε γράψει άλλωστε!!! :idiot:

"ΘΕΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ..."
Σωτ. Καλυβάτσης στην νέα διαφήμιση του 11888
:2funny: :2funny: :2funny:

υ.γ. παρ' όλα αυτά υπάρχουν στρατιωτικοί που επιτρέπεται να εργάζονται έξω ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ!!! ... έτσι για να δεις το ποιος ξέρει τι!!! :dancing:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Σωστό.
Επίσης ξέρουν και τα "προνόμια" ... αν τους τα στερήσεις -όταν μάλιστα τους έχεις εγκλωβίσεις υπηρεσιακά- τους έχεις ΚΛΕΨΕΙ!!!

Πολλά μπορούν να αλλάξουν σε 35 χρόνια επαγγελματικού βίου για όλους, γιατί όχι για τους στρατιωτικούς;

Και στην τελική εκτός του ότι είναι απωθητική η εικόνα 40αρη συνταξιούχου, στερεί και μια θέση από κάποιον νέο...

Οι στρατιωτικοί πολλές φορές αγοράζουνε και τα παράσημα, και τα ξίφη τους και ράβουν τις στολές από την τσέπη τους ... και όχι απο το Μοναστηράκι.
Τώρα φυσικά ΕΣΥ λέγε ότι θέλεις...

Άσε ρε που δεν τους χορηγούν στολές!
Σε λίγο θα μας πεις ότι δεν ψωνίζουν μισοτιμής από στρατιωτικά πρατήρια!

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Αν τους εδιωχναν ολους,στρατο,ναυτικο,αεροπορια ποσα δις ευρω θα κερδιζαμε....μπροστα μας η ελβετια θα ηταν αφγανισταν....

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
ναι αλλα στα άλλα κρατη (βλ Αμερική) πολεμούν κιόλας
δεν την εχουν δει ΔΥ.

αλλα ειπαμε... τι να ξερω κι εγω.... σαμπως εχω και καναν δικο μου άνθρωπο στο ΠΝ να ξερω τι περνάνε?
Προτείνω να κλείσουν οι ΕΔ και να τις ξανανοίξουμε όταν γίνει πόλεμος, είμαι σίγουρος ότι θα είναι fit.

Εναλlακτικά αφού δεν πολεμάνε να προσλάβουμε κόσμο με μισθούς το πολύ 700 ευρώ και όταν χρειαστούμε ΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ να βουτήξουμε όλοι από το Ζάλογγο...

Κάτι τέτοια είπε και ο Λοβέρδος και έκανε όλη η κυβέρνηση τουμπεκί ψιλοκομμένο στην συνέχεια ... αφού τους αρέσει να γίνονται γελοιοι οι πολιτικοί μας.

Γιατί σε αντίθεση με εμάς αυτοί πρέπει να ζούνε τον στρατό ρεαλιστικά και όχι μέσα απο το Call of Duty...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εγω ομως εχω βαρεσει τα ναρκωτικα μου & δεν χαμπαριαζω..
καρφωθηκε ο ρουφος..

πες του οτι καποιοι ανοιγουνε και δισκαδικα νομιμοτατα γιατι θα σκασει αμα δε το ακουσει  ;)

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Πολλά μπορούν να αλλάξουν σε 35 χρόνια επαγγελματικού βίου για όλους, γιατί όχι για τους στρατιωτικούς;

Και στην τελική εκτός του ότι είναι απωθητική η εικόνα 40αρη συνταξιούχου, στερεί και μια θέση από κάποιον νέο...
Δεν αντιλέγω ότι είναι απωθητική ... ας κάνουν κάτι να το αποτρέψουν, να δούμε ποιον θα βρουν...

Αλλά νομίζω ότι η εικόνα του 40αρη συνταξιούχου δεν στερεί μια θέση αλλά ανοίγει μία....

Άσε ρε που δεν τους χορηγούν στολές!
Σε λίγο θα μας πεις ότι δεν ψωνίζουν μισοτιμής από στρατιωτικά πρατήρια!
Τα τελευταία χρόνια ψιλοβελτιωθήκανε τα πράγματα αλλά μέχρι πρόσφατα τους χορηγούσανε μόνο το ... ύφασμα!!!

Τώρα το αν ψωνίζουνε μισοτιμής δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει αυτό αλλά ναι έχουν κάποιο ώφελος.
Προφανώς αφού δεν πρόκειται για εμπορικά καταστήματα ως επί το πλείστον οπότε και έχουν υποθέτω μικρό κέρδος ίσα ίσα για τα λειτουργικά κόστη.
Να βγάλουν κέρδος να το κάνουν τι?

Αλήθεια όμως οι Αμερικάνοι γιατί έχουν και αυτοί οι ξεφτίλες και γαμώ τα πρατήρια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom