Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ουτε εγω.
δεν θα κατσω να αναλυω καθε συμβαν ξεχωριστα.
ξερω ομως οτι καθε φορα δεν προαγονται ολοι
και οτι λογοδοτουν

καμια σχεση με το διευθυντη κρατικης τραπεζας που πιεζε μηχανικο να αλλαξει την εκτιμηση του (εντελώς παρανομο) τονιζοντας του με νοημα "ειμαι δημοσιος υπαλληλος = δεν με κοουναει κανεις = μην κανεις τον κοπο να μου κανεις αναφορα.
προφανως το να χαθει ένα πλοιο σε άσκηση σε καιρο ειρήνης είναι κάτι που οι
αξιωματικοι του Ναυτικου φροντιζουν να μην θυμουνται! όυτε τους τέσσερις συναδέλφους τους που χάθηκαν!
να σου θυμήσω λοιπον

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
δε τα ξες καλα και λες μαλακιες. Μεταξύ άλλων στις ΗΠΑ εχω δει διαταγες που ειναι να πεφτεις απο τα γελια. Οι δε τουρκοι εχουν και γαμω τη δουλοπρεπεια σε καθε ανώτερο, ακομα και σε βαθμους αντιστρατηγου με στρατηγο. Το κοινο που εχουνε ολοι ειναι το γλυψιμο και η πολιτικη για την εξελιξη.
Και που τα είδες ρε βλήμα? ... στο Πλατούν ή στο Στραβοί Πιλότοι στα F16?

Που θα κρίνεις ρε Ελληνάκο εσύ τις διαταγές της μόνης υπερδύναμης στον κόσμο (μίλησε μου τώρα για το ... ξανθό γένος να με αποτελειώσεις!)
Που δεν είμαστε άξιοι να φτιάξουμε σχεδία και αυτοί πήγαν στο φεγγάρι...
Τι είδους εκπαίδευση και εμπειρία έχεις για να κρίνεις?

Η τουρκική δουλοπρέπεια ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΕ είναι θεσμός, είναι η κουλτούρα τους ... δες πως προσέυχονται...
Η δική σου νηστεία πανίβλακα είναι κάτι καλύτερο? ... να νομίζεις ότι με τις φακιές θα σώσεις την ψυχή σου?

Αντε τώρα με τις κούκλες, που είναι και των κυβικών σου...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
προφανως το να χαθει ένα πλοιο σε άσκηση σε καιρο ειρήνης είναι κάτι που οι
αξιωματικοι του Ναυτικου φροντιζουν να μην θυμουνται! όυτε τους τέσσερις συναδέλφους τους που χάθηκαν!
να σου θυμήσω λοιπον

αφου τα διαβασες ολα αυτα για πες.... ηθελες να καταληξεις καπου?
και αν εχεις κατι να πεις γιατι δεν το λες με δικα σου λογακια?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ναι έχει ... όσο πιο πολλά τσίπουρα πίνουνε παρέα τόσο καλύτερη γνώμη έχει ο ένας για τον άλλο...
 Διακρινω στον τροπο γραφης σου μια εμπαθεια για τους ανθρωπους αυτους.Φροντισε να μαθεις την Ιστορια τους και τις προσωπικες θυσιες που κανουν για να φυλλατουν την Πατριδα μας,ωστε να μπορεις εσυ να κοιμασαι ησυχος και να σπαμαρεις ελευθερα οτι μαλακια σου κατεβαινει.Δειξε λιγο σεβασμο και μην δειχνεις την αγωγη που εχεις παρει απο το σπιτι σου.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και που τα είδες ρε βλήμα? ... στο Πλατούν ή στο Στραβοί Πιλότοι στα F16?

Που θα κρίνεις ρε Ελληνάκο εσύ τις διαταγές της μόνης υπερδύναμης στον κόσμο (μίλησε μου τώρα για το ... ξανθό γένος να με αποτελειώσεις!)
Που δεν είμαστε άξιοι να φτιάξουμε σχεδία και αυτοί πήγαν στο φεγγάρι...
Τι είδους εκπαίδευση και εμπειρία έχεις για να κρίνεις?

Η τουρκική δουλοπρέπεια ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΕ είναι θεσμός, είναι η κουλτούρα τους ... δες πως προσέυχονται...
Η δική σου νηστεία πανίβλακα είναι κάτι καλύτερο? ... να νομίζεις ότι με τις φακιές θα σώσεις την ψυχή σου?

Αντε τώρα με τις κούκλες, που είναι και των κυβικών σου...

σαν υστερικια πουτανα στριγκλιζεις οταν δε γνωριζεις

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
 Διακρινω στον τροπο γραφης σου μια εμπαθεια για τους ανθρωπους αυτους.Φροντισε να μαθεις την Ιστορια τους και τις προσωπικες θυσιες που κανουν για να φυλλατουν την Πατριδα μας,ωστε να μπορεις εσυ να κοιμασαι ησυχος και να σπαμαρεις ελευθερα οτι μαλακια σου κατεβαινει.Δειξε λιγο σεβασμο και μην δειχνεις την αγωγη που εχεις παρει απο το σπιτι σου.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Η αγωγή που πήρα από το σπίτι μου ήταν η κλασσική νεοελληνική (σε καλύτερη βέρσιον όμως ομολογώ π.χ. όχι στις λοβιτουρες) και συνεπώς σύντομα την απέρριψα.
Ρηχή, με έλλειψη φαντασίας, ελληνο-μίζερη ... το ότι ήμουνα παιδί (προ)indigo κατά πάσα πιθανότητα, μόνο ελάχιστοι μπορούσαν να το κατανοήσουν ... φυσικά κανείς να το διαχειριστεί...

Άμα δεις είμαι υποστηρικτικός προς τις Ενοπλες Δυνάμεις ... τα πράγματα όμως πρέπει να λέγονται με το όνομα τους...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Η αγωγή που πήρα από το σπίτι μου ήταν η κλασσική νεοελληνική (σε καλύτερη βέρσιον όμως ομολογώ π.χ. όχι στις λοβιτουρες) και συνεπώς σύντομα την απέρριψα.
Ρηχή, με έλλειψη φαντασίας, ελληνο-μίζερη ... το ότι ήμουνα παιδί (προ)indigo κατά πάσα πιθανότητα, μόνο ελάχιστοι μπορούσαν να το κατανοήσουν ... φυσικά κανείς να το διαχειριστεί...

Άμα δεις είμαι υποστηρικτικός προς τις Ενοπλες Δυνάμεις ... τα πράγματα όμως πρέπει να λέγονται με το όνομα τους...

πριν τα ιντιγκο ηταν τα παιδια ντιλντο προφανως  :uglystupid:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
σαν υστερικια πουτανα στριγκλιζεις οταν δε γνωριζεις
Φερ' σου ώριμα ... ΒΟΥΛΩΣΤΟ!

Θα βγάλεις σκάρτες τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ και της Τουρκίας!!!

Για δες πόσα διδακτορικά έχουν οι Διοικητές των σχολών πολέμων τους, και τι δημοσιεύσεις που και με τι impact factor?

Ο πρύτανης της Παντείου όυτε για γραμματέας τους δεν κάνει...

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
εσυ ρε πουλακι μου τι δουλεια κάνεις και εισαι τοσο σιγουρος ότι τετοια γινονται στο ΠΝ και μονο εκει και ότι δεν ειναι καλυτερα απο αλλους τομεις.

γιατι εγω δεν υποστηριξα ότι ολα λειτουργουν στην εντελεια, αλλα σε σχεση με αλλους τομεις του Ελληνικου δημοσιου και καλυτερα και απ το μπουρδελο της Αστυνομιας-λιμενικου.

αν συνεχισεις να κριτικάρεις τουλάχιστον πες μας και που ειναι καλα, κατ εσενα...
Αναφέρομαι γενικά, γιατί είναι γενικό σύμπτωμα της ελληνικής νοοτροπίας...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Φερ' σου ώριμα ... ΒΟΥΛΩΣΤΟ!

Θα βγάλεις σκάρτες τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ και της Τουρκίας!!!

Για δες πόσα διδακτορικά έχουν οι Διοικητές των σχολών πολέμων τους, και τι δημοσιεύσεις που και με τι impact factor?

Ο πρύτανης της Παντείου όυτε για γραμματέας τους δεν κάνει...

σκασε μωρη υστερω, ολο τηλεοραση εισαι. να με ακους να μαθαινεις

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Και εσύ μια ακόμα παπαριά...

Εγώ πάντα μιλάω σωστά ... το πόση αλήθεια μπορεί να αντέξει κάποιος είναι το ζητούμενο...
φαντάσου και να λένε κάποιο ότι έιπες κάτι σωστό είναι παπαριά! μα ποσο ανόητος είσαι!
εσύ είπες πολλες παπαριές...είσαι γνωστος....
εσυ δεν αντεχεις σε αλήθεις...
σε καμιά αλήθεια δεν απάντησες...στα δυσκολα μονο υβρεις!
εξάλου με ....υπασπιστες δεν ασχολούμαι
αστοιχειωτε...  
αποπήρες και τον παιχτουρα πιο πριν

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Τελευταια μου γραφη σε αυτο το θρεντ...Υπηρετησα 26 πραγματικα χρονια την Πατριδα μου..τα παιδια,δηλαδη τους φανταρους..σμηνιτες στην Αεροπορια μας, τα αγαπουσα ανεξαρτητα του χαρακτηρα τους..σαν παιδια μου,ειμαστε ολοι μια Αεροπορικη οικογενεια διχως διακρισεις απο τον μεγαλυτερο στο βαθμο.. εως τον μικροτερο.Με αυτα που διαβαζω απο μερικους σε αυτο το θρεντ..μου εχετε προκαλεσει αηδια,να μην πω τιποτα αλλο απο τα πικροχολα και με κακια σχολια σας.. για μας τους Αξιωματικους... ανεξαρτητου σε τελικη αναλυση, Οπλου και Σωματος.Κλεινω με το να ευχηθω σε αυτη την κατηγορια των μελων να γινουν καλυτεροι Ανθρωποι.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Τελευταια μου γραφη σε αυτο το θρεντ...Υπηρετησα 26 πραγματικα χρονια την Πατριδα μου..τα παιδια,δηλαδη τους φανταρους..σμηνιτες στην Αεροπορια μας, τα αγαπουσα ανεξαρτητα του χαρακτηρα τους..σαν παιδια μου,ειμαστε ολοι μια Αεροπορικη οικογενεια διχως διακρισεις απο τον μεγαλυτερο στο βαθμο.. εως τον μικροτερο.Με αυτα που διαβαζω απο μερικους σε αυτο το θρεντ..μου εχετε προκαλεσει αηδια,να μην πω τιποτα αλλο απο τα πικροχολα και με κακια σχολια σας.. για μας τους Αξιωματικους... ανεξαρτητου σε τελικη αναλυση, Οπλου και Σωματος.Κλεινω με το να ευχηθω σε αυτη την κατηγορια των μελων να γινουν καλυτεροι Ανθρωποι.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

Μην σε πιάσει ο Λοβέρδος ή ο ... περσόνας!!! :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ένα σοβαρό στοιχείο/επιχείρημα/πληροφορία έχεις να δώσεις?

Ότι δεν ξέρεις γρι ήταν ήδη γνωστό...

εχω ρε αυνανη αλλα εισαι παιδι απο dildo και δε θα καταλαβεις σοβαρες κουβεντες. Πατα μια τσιρισια τωρα  :birdman:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Τραβα δες παιχτουρα τι γινεται στο πεζικο.... Ουτε μαμακιας ειμαι ουτε φαντασιοπληκτος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom