Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Τελικά έχεις δίκιο ... αν όντως υπάρχουν στρατιωτικοί και είναι σαν εσένα τότε ας τα να πάνε στο διάολο...

Μα καλά δεν διαβάζει κανένας ψυχίατρος ... είναι δυνατόν να υπάρχει στρατιωτικός με ελάχιστο μυαλό που να έχει και υψηλή θέση και ευθύνες και να λέει το παρακάτω (το οποίο ήταν στην ίδια σελίδα!):
Βγήκε παιχνίδι στο playstation ΓΕΝ:The Next Generation και δεν το πήρα γραμμή?

Ναι λοιπόν ... και εγώ τότε ήμουνα αναπλ. γ.γ. του ΝΑΤΟ ...

κι εγώ την ίδια περίοδο πρέπει να εκτελούσα τα ίδια καθήκοντα αλλά ταυτόχρονα ντιλιβερας και μάγια η μέλισσα ..οπότε περιορισμένες οι πληροφορίες που μπορώ να σας δώσω  :jerking:

Επισκέπτης
είσαι πολύ ηλίθιος τελικά.....δηλαδή πιστεύεις ότι είμαι αναρχας των εξαρχειων και ανθελλην.....χαχα :2funny: Βρε μαλακοπαπαραεχω υπηρετήσει πολύ περισότερο από εσένα στο π.ν. και το χερι ήταν γεματο από χρυσες γραμμες όταν αποστρατεύτηκα.....τελος όμως
δεν θα πεσω στο ελεινο σου ΕΠΙΠΕΔΟ. ΓΚΙΟΖΗ.

κανονικά επρεπε να γραφεις καμιά ανοχή στους κρετίνους ....σαν εσένα!!! :jerking: :jerking:

συγνωμη κυριε απογονε του Μ.Αλεξανδρου :jerking:

Κακομοιρη κατι χωριατες σαν εσενα τους εχουν οχι για χρυσες γραμμες αλλα για να πλενουν τα πιατα στα στρατοπαιδα :2funny: :2funny:

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.245
Πόντοι
4.365
Τελικά έχεις δίκιο ... αν όντως υπάρχουν στρατιωτικοί και είναι σαν εσένα τότε ας τα να πάνε στο διάολο...

Μα καλά δεν διαβάζει κανένας ψυχίατρος ... είναι δυνατόν να υπάρχει στρατιωτικός με ελάχιστο μυαλό που να έχει και υψηλή θέση και ευθύνες και να λέει το παρακάτω (το οποίο ήταν στην ίδια σελίδα!):
Βγήκε παιχνίδι στο playstation ΓΕΝ:The Next Generation και δεν το πήρα γραμμή?

Ναι λοιπόν ... και εγώ τότε ήμουνα αναπλ. γ.γ. του ΝΑΤΟ ...

αγαπητε όλοι εχουν ευθύνες.....είτε μαζεύεις σκουπίδια είτε χειρίζεσε απόρρητα.....δεν υπηρετώ πλέον , είναι η γνώμη μου και το ξαναλέω ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΙΑ ΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ.....εγώ πιστεύω ότι ο δασκαλος που στελνω τα παιδιά έχει περισσότερες ευθύνες π.χ......τεσπα

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
κι εγώ την ίδια περίοδο πρέπει να εκτελούσα τα ίδια καθήκοντα αλλά ταυτόχρονα ντιλιβερας και μάγια η μέλισσα ..οπότε περιορισμένες οι πληροφορίες που μπορώ να σας δώσω  :jerking:
Και εγώ είχα παράλληλα καθήκοντα ... ήμουν ο Τέρυ στο Κάντυ Κάντυ και τσαγκάρης στα Λαδάδικά....

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
αγαπητε όλοι εχουν ευθύνες.....είτε μαζεύεις σκουπίδια είτε χειρίζεσε απόρρητα.....δεν υπηρετώ πλέον , είναι η γνώμη μου και το ξαναλέω ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΙΑ ΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ.....εγώ πιστεύω ότι ο δασκαλος που στελνω τα παιδιά έχει περισσότερες ευθύνες π.χ......τεσπα
[size=13pt]Από εσένα που ξέρεις ακόμα .... κρατικά απόρρητά μυστικά για τα ΙΜΙΑ???!!!!

ΔΕΣΤΕ ΤΟΝ!!!
[/size]

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

και του δασκαλου ειναι μια δουλεια (απλα πιο ανευθυνη)
τουλαχιστον οι στρατιωτικοι κρινονται και ειναι πολυ λιγοτερο καφροι απο ολους τους αλλους δημοσιους  υπαλληλους

κανενας αλλος επαγγελματιας που πληρωνεται με τα λεφτα του ελληνα φορολογουμενου δεν βαθμολογειται.

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Και εγώ είχα παράλληλα καθήκοντα ... ήμουν ο Τέρυ στο Κάντυ Κάντυ και τσαγκάρης στα Λαδάδικά....
[size=13pt]Από εσένα που ξέρεις ακόμα .... κρατικά απόρρητά μυστικά για τα ΙΜΙΑ???!!!!

ΔΕΣΤΕ ΤΟΝ!!!
[/size]
Στα μπουρδελα είμαστε ρε φιλε..  ξεκουρασου :sunglasses:

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
τουλαχιστον οι στρατιωτικοι κρινονται και ειναι πολυ λιγοτερο καφροι απο ολους τους αλλους δημοσιους  υπαλληλους

κανενας αλλος επαγγελματιας που πληρωνεται με τα λεφτα του ελληνα φορολογουμενου δεν βαθμολογειται.

Συγνωμη που επεμβαινω ,αλλα στο τελευταιο που ανεφερες μην παιρνεις και ορκο αγαπητε !
Το πως γινετε καποιες φορες η αξιολογηση ,δεν μπορεις να φανταστεις !
Αλλιως δεν θα κυκλοφορουσαν τοσα ατομα με επιπεδο κατω του μεσου ορου .

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
... και το χερι ήταν γεματο από χρυσες γραμμες όταν αποστρατεύτηκα.....τελος όμως

400_F_3076393_CDE2PhMTrakuiNfp8eSkPD0ATGZNAT.jpg

ωπα νεο προϊον στη γειτονια? χρυσιζον? μενουμε πισω γμτ  :headbang:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Στα μπουρδελα είμαστε ρε φιλε..  ξεκουρασου :sunglasses:
Μα από την μία λέει ότι ξέρει ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ που μπορούν να εκθέσουν την χώρα παγκοσμίως, και από την άλλη ότι είναι πιο σημαντικός ο δάσκαλος που μαθαίνει τα ποτάμια της Ελλάδας στα παιδιά του!!!
Έλεος...

Α ρε πούστη Παπαχελά με το παλιοβιβλίο σου τι έκανες....

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.245
Πόντοι
4.365

η γνωμη μου είναι ότι ο δασκαλος φερει ευθύνη μεγαλη, έχει να κανει με το χαρακτήρα του παιδιού που είναι ενα ζυμαρι , πλαθετε......οπότε αν βγει το παιδί λεχρίτης και σπαει τζαμαρίες ή κοπανατζής φερει ευθύνη και ο δασκαλος.....μπορούμε να μιλαμε μερες...... :rockon:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ναυαρχε είσαι μέσα?
χαλάρωσες χθες?

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6

ενω η αξιολογηση στον ιδιωτικο τομέα είναι peachy :boobies:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
η γνωμη μου είναι ότι ο δασκαλος φερει ευθύνη μεγαλη, έχει να κανει με το χαρακτήρα του παιδιού που είναι ενα ζυμαρι , πλαθετε......οπότε αν βγει το παιδί λεχρίτης και σπαει τζαμαρίες ή κοπανατζής φερει ευθύνη και ο δασκαλος.....μπορούμε να μιλαμε μερες...... :rockon:

δεν ειδα κανα δασκαλο να χανει τη δουλεια του επειδη εβγαλε λεχριτες ....

αντιθετα οι στρατωτικοι αν τα σκατωσουν σε ασκηση, εχουν σοβαροτατες επιπτωσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom