Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Συγνωμη που επεμβαινω ,αλλα στο τελευταιο που ανεφερες μην παιρνεις και ορκο αγαπητε !
Το πως γινετε καποιες φορες η αξιολογηση ,δεν μπορεις να φανταστεις !
Αλλιως δεν θα κυκλοφορουσαν τοσα ατομα με επιπεδο κατω του μεσου ορου .
Δεκτό!
Η αξιολόγηση των Ενόπλων Δυνάμεων δεν είναι αντικειμενική ... σχεδόν όλοι είναι άριστοι!!!
Αλλά αυτό οφείλεται στην κακή στάση της πολιτείας απέναντι τους...

Σε χώρες με σοβαρές ένοπλές δυνάμεις από ΗΠΑ μέχρι Τουρκία ή κατάσταση είναι η ανάποδη ... δες όμως τι αντιμετώπιση έχει ο κάθε στρατιωτικός εκεί....

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Μα από την μία λέει ότι ξέρει ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ που μπορούν να εκθέσουν την χώρα παγκοσμίως, και από την άλλη ότι είναι πιο σημαντικός ο δάσκαλος που μαθαίνει τα ποτάμια της Ελλάδας στα παιδιά του!!!
Έλεος...

Α ρε πούστη Παπαχελά με το παλιοβιβλίο σου τι έκανες....
πως θα αγαπήσουν τα παιδια την πατριδα χωρις κουλτουρα? κάτι για πατριδογνωσία δεν λένε?
χωρις λίγη γνώση και ιστορία?
μόνο επειδη το λένε κάποιοι σαν εσένα?

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Συγνωμη που επεμβαινω ,αλλα στο τελευταιο που ανεφερες μην παιρνεις και ορκο αγαπητε !
Το πως γινετε καποιες φορες η αξιολογηση ,δεν μπορεις να φανταστεις !
Αλλιως δεν θα κυκλοφορουσαν τοσα ατομα με επιπεδο κατω του μεσου ορου .

θεωρεις οτι η καθολου αξιολογηση ειναι καλυτερη?
και κατι ξερω απο αξιολογησεις και απο ΠΝ (οχι οσα εσυ βεβαια)

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
η γνωμη μου είναι ότι ο δασκαλος φερει ευθύνη μεγαλη, έχει να κανει με το χαρακτήρα του παιδιού που είναι ενα ζυμαρι , πλαθετε......οπότε αν βγει το παιδί λεχρίτης και σπαει τζαμαρίες ή κοπανατζής φερει ευθύνη και ο δασκαλος.....μπορούμε να μιλαμε μερες...... :rockon:
Και αν η κοπελίτσα στο φαρμακείο δώσει λάθος χάπι μπορεί να πεθάνεις, ενώ προοριζόσουνα να πάρεις το Νόμπελ Χημείας μέσω του οποίου θα προώθουσες τα απαράιτητα θεωρητικά εργαλεία στους βιοχημικούς της Ινδίας να καταπολεμήσουνε το γονίδιο της αλωπεκίασης το οποίο θα τόνωνε το ηθικό πολλών ανδρών, που πλέον η ψυχολογική τους αποφόρτιση θα μείωνε την οξύτητα των αποφάσεων τους στον εργασιακό τομέα τους και ... όλα αυτά για μια κοπελίτσα!!!

Και θες να με πείσεις ότι ήσουνα εσύ άνθρωπος ευθυνών ε?

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεκτό!
Η αξιολόγηση των Ενόπλων Δυνάμεων δεν είναι αντικειμενική ... σχεδόν όλοι είναι άριστοι!!!

Σε χώρες με σοβαρές ένοπλές δυνάμεις από ΗΠΑ μέχρι Τουρκία ή κατάσταση είναι η ανάποδη ... δες όμως τι αντιμετώπιση έχει ο κάθε στρατιωτικός εκεί....

Δυστηχως ετσι γινετε .

Χμμμμ το επιπεδο εκπαιδευσης εξω ειναι σε πολυ καλο επιπεδο !
Γιατι για καποιες αλλες καταστασεις δεν ειναι αξιο λογου να γινουν αναφορες .

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
πως θα αγαπήσουν τα παιδια την πατριδα χωρις κουλτουρα? κάτι για πατριδογνωσία δεν λένε?
χωρις λίγη γνώση και ιστορία?
μόνο επειδη το λένε κάποιοι σαν εσένα?
Έχω ευρύτατη παιδεία ("ελεύθερος" να ψάξεις παλιότερα ποστ μου) και δεν μου έδωσε το έναυσμα κανένας δάσκαλος σχολείου.
Ή μπορεί κάποιος μεμονωμένα να μου το έδωσε αλλά θα μπορούσε να είναι και απλός μου γείτονας που μου κέντρισε το ενδιαφέρον σε κάτι...

Όσο για το ότι πιθανόν να είμαι μεμονωμένη περίπτωση το αποκλείω ... οι συμμαθητές μου με τα, ίδια δλδ. ερεθίσματα εντός σχολείου, ντουβάρια παρέμειναν εφόσον είχαν βεβαια αυτή την προδιάθεση...
Άρα αλλού είναι το μυστικό...

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Και αν η κοπελίτσα στο φαρμακείο δώσει λάθος χάπι μπορεί να πεθάνεις, ενώ προοριζόσουνα να πάρεις το Νόμπελ Χημείας μέσω του οποίου θα προώθουσες τα απαράιτητα θεωρητικά εργαλεία στους βιοχημικούς της Ινδίας να καταπολεμήσουνε το γονίδιο της αλωπεκίασης το οποίο θα τόνωνε το ηθικό πολλών ανδρών, που πλέον η ψυχολογική τους αποφόρτιση θα μείωνε την οξύτητα των αποφάσεων τους στον εργασιακό τομέα τους και ... όλα αυτά για μια κοπελίτσα!!!

Και θες να με πείσεις ότι ήσουνα εσύ άνθρωπος ευθυνών ε?

Η κοπελιτσα πες οτι εκανε λαθος ,εσυ εστω απο περιεργεια
δεν θα κοιταξεις τα φαρμακα που σου εδωσε ?
Ετσι απλα θα τα πιεις σαν να ειναι καραμελες ?
Λιγο σοβαροτητα αγαπητε  ;)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

απλως ο άνθρωπος με χιουμορ εδειξε οτι μας τα χουν κανει τσουρεκια οι εκπαιδευτικοι με το ποσο λειτουργημα και ποσο ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ειναι....

λες και εχασε κανεις τη δουλεια του επειδη πατωσαν οι μαθητες του...

Αντιθετα, ξερω ατομα στο ΠΝ που εμειναν στασιμοι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεκτό!

δε τα ξες καλα και λες μαλακιες. Μεταξύ άλλων στις ΗΠΑ εχω δει διαταγες που ειναι να πεφτεις απο τα γελια. Οι δε τουρκοι εχουν και γαμω τη δουλοπρεπεια σε καθε ανώτερο, ακομα και σε βαθμους αντιστρατηγου με στρατηγο. Το κοινο που εχουνε ολοι ειναι το γλυψιμο και η πολιτικη για την εξελιξη.

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
απλως ο άνθρωπος με χιουμορ εδειξε οτι μας τα χουν κανει τσουρεκια οι εκπαιδευτικοι με το ποσο λειτουργημα και ποσο ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ειναι....

λες και εχασε κανεις τη δουλεια του επειδη πατωσαν οι μαθητες του...

Αντιθετα, ξερω ατομα στο ΠΝ που εμειναν στασιμοι.

Λογω "ασυμφωνιας χαρακτηρων" ,να το θεσω κομψα !

Αυτο ξαναπες το !

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Έχω ευρύτατη παιδεία ("ελεύθερος" να ψάξεις παλιότερα ποστ μου) και δεν μου έδωσε το έναυσμα κανένας δάσκαλος σχολείου.
Ή μπορεί κάποιος μεμονωμένα να μου το έδωσε αλλά θα μπορούσε να είναι και απλός μου γείτονας που μου κέντρισε το ενδιαφέρον σε κάτι...

Όσο για το ότι πιθανόν να είμαι μεμονωμένη περίπτωση το αποκλείω ... οι συμμαθητές μου με τα, ίδια δλδ. ερεθίσματα εντός σχολείου, ντουβάρια παρέμειναν εφόσον είχαν βεβαια αυτή την προδιάθεση...
Άρα αλλού είναι το μυστικό...
προφανως προτεινεις να κλείσουμε τα σχολεια και τα πανεπιστήμια
και να τα αφήσουμε όλα στην καλή διαθεση του καθενός μας για μορφωση
χωρίς λοιπον συμετοχή στην ελλήνικη παιδεία με απλή έμνευση και κάποιο ερεθισμα  απο κάποιο γειτονα αποκτας
Ελληνική συνήδειση !!! οι άλλοι απλα γινονται ντουβάρια!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δεκτό!

Ειναι απολυτα αντικειμενικη και ο καθε Μοιραρχος και Διοικητης εχει σαφη εικονα για το καθε Μονιμο Στελεχος.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
δεν ειδα κανα δασκαλο να χανει τη δουλεια του επειδη εβγαλε λεχριτες ....

αντιθετα οι στρατωτικοι αν τα σκατωσουν σε ασκηση, εχουν σοβαροτατες επιπτωσεις.
σε άσκηση?
Στο Κωστακος τι έγινε ?
δεν θυμάμαι μία ενημέρωση?

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
σε άσκηση?
Στο Κωστακος τι έγινε ?
δεν θυμάμαι μία ενημέρωση?

ουτε εγω.
δεν θα κατσω να αναλυω καθε συμβαν ξεχωριστα.
ξερω ομως οτι καθε φορα δεν προαγονται ολοι
και οτι λογοδοτουν

καμια σχεση με το διευθυντη κρατικης τραπεζας που πιεζε μηχανικο να αλλαξει την εκτιμηση του (εντελώς παρανομο) τονιζοντας του με νοημα "ειμαι δημοσιος υπαλληλος = δεν με κοουναει κανεις = μην κανεις τον κοπο να μου κανεις αναφορα.

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Μα το ίδιο ακριβώς λέμε!
Πρέπει να βάλεις και εσύ το χέρι σου.

Στο θέμα του παιδιού το "χέρι" αυτό είναι κυρίως το δικό σου και λιγότερο του δασκάλου ... ο οποίος αν ήταν ένα "σωστός" πατέρας και αυτός θα ήταν ίσως πιο καλό "χέρι" ως δάσκαλος κοκ.

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Ειναι απολυτα αντικειμενικη και ο καθε Μοιραρχος και Διοικητης εχει σαφη εικονα για το καθε Μονιμο Στελεχος.
Ναι έχει ... όσο πιο πολλά τσίπουρα πίνουνε παρέα τόσο καλύτερη γνώμη έχει ο ένας για τον άλλο...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Ναι έχει ... όσο πιο πολλά τσίπουρα πίνουνε παρέα τόσο καλύτερη γνώμη έχει ο ένας για τον άλλο...

εσυ ρε πουλακι μου τι δουλεια κάνεις και εισαι τοσο σιγουρος ότι τετοια γινονται στο ΠΝ και μονο εκει και ότι δεν ειναι καλυτερα απο αλλους τομεις.

γιατι εγω δεν υποστηριξα ότι ολα λειτουργουν στην εντελεια, αλλα σε σχεση με αλλους τομεις του Ελληνικου δημοσιου και καλυτερα και απ το μπουρδελο της Αστυνομιας-λιμενικου.

αν συνεχισεις να κριτικάρεις τουλάχιστον πες μας και που ειναι καλα, κατ εσενα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom