on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
ενω η αξιολογηση στον ιδιωτικο τομέα είναι peachy
εκει που δεν πληρωνω, δεν με νοιαζει...
ενω η αξιολογηση στον ιδιωτικο τομέα είναι peachy
Δεκτό!Συγνωμη που επεμβαινω ,αλλα στο τελευταιο που ανεφερες μην παιρνεις και ορκο αγαπητε !
Το πως γινετε καποιες φορες η αξιολογηση ,δεν μπορεις να φανταστεις !
Αλλιως δεν θα κυκλοφορουσαν τοσα ατομα με επιπεδο κατω του μεσου ορου .
πως θα αγαπήσουν τα παιδια την πατριδα χωρις κουλτουρα? κάτι για πατριδογνωσία δεν λένε?Μα από την μία λέει ότι ξέρει ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ που μπορούν να εκθέσουν την χώρα παγκοσμίως, και από την άλλη ότι είναι πιο σημαντικός ο δάσκαλος που μαθαίνει τα ποτάμια της Ελλάδας στα παιδιά του!!!
Έλεος...
Α ρε πούστη Παπαχελά με το παλιοβιβλίο σου τι έκανες....
Συγνωμη που επεμβαινω ,αλλα στο τελευταιο που ανεφερες μην παιρνεις και ορκο αγαπητε !
Το πως γινετε καποιες φορες η αξιολογηση ,δεν μπορεις να φανταστεις !
Αλλιως δεν θα κυκλοφορουσαν τοσα ατομα με επιπεδο κατω του μεσου ορου .
Και αν η κοπελίτσα στο φαρμακείο δώσει λάθος χάπι μπορεί να πεθάνεις, ενώ προοριζόσουνα να πάρεις το Νόμπελ Χημείας μέσω του οποίου θα προώθουσες τα απαράιτητα θεωρητικά εργαλεία στους βιοχημικούς της Ινδίας να καταπολεμήσουνε το γονίδιο της αλωπεκίασης το οποίο θα τόνωνε το ηθικό πολλών ανδρών, που πλέον η ψυχολογική τους αποφόρτιση θα μείωνε την οξύτητα των αποφάσεων τους στον εργασιακό τομέα τους και ... όλα αυτά για μια κοπελίτσα!!!η γνωμη μου είναι ότι ο δασκαλος φερει ευθύνη μεγαλη, έχει να κανει με το χαρακτήρα του παιδιού που είναι ενα ζυμαρι , πλαθετε......οπότε αν βγει το παιδί λεχρίτης και σπαει τζαμαρίες ή κοπανατζής φερει ευθύνη και ο δασκαλος.....μπορούμε να μιλαμε μερες......
Δεκτό!
Η αξιολόγηση των Ενόπλων Δυνάμεων δεν είναι αντικειμενική ... σχεδόν όλοι είναι άριστοι!!!
Δεκτό!
Η αξιολόγηση των Ενόπλων Δυνάμεων δεν είναι αντικειμενική ... σχεδόν όλοι είναι άριστοι!!!
Αλλά αυτό οφείλεται στην κακή στάση της πολιτείας απέναντι τους...
Σε χώρες με σοβαρές ένοπλές δυνάμεις από ΗΠΑ μέχρι Τουρκία ή κατάσταση είναι η ανάποδη ... δες όμως τι αντιμετώπιση έχει ο κάθε στρατιωτικός εκεί....
Έχω ευρύτατη παιδεία ("ελεύθερος" να ψάξεις παλιότερα ποστ μου) και δεν μου έδωσε το έναυσμα κανένας δάσκαλος σχολείου.πως θα αγαπήσουν τα παιδια την πατριδα χωρις κουλτουρα? κάτι για πατριδογνωσία δεν λένε?
χωρις λίγη γνώση και ιστορία?
μόνο επειδη το λένε κάποιοι σαν εσένα?
Και αν η κοπελίτσα στο φαρμακείο δώσει λάθος χάπι μπορεί να πεθάνεις, ενώ προοριζόσουνα να πάρεις το Νόμπελ Χημείας μέσω του οποίου θα προώθουσες τα απαράιτητα θεωρητικά εργαλεία στους βιοχημικούς της Ινδίας να καταπολεμήσουνε το γονίδιο της αλωπεκίασης το οποίο θα τόνωνε το ηθικό πολλών ανδρών, που πλέον η ψυχολογική τους αποφόρτιση θα μείωνε την οξύτητα των αποφάσεων τους στον εργασιακό τομέα τους και ... όλα αυτά για μια κοπελίτσα!!!
Και θες να με πείσεις ότι ήσουνα εσύ άνθρωπος ευθυνών ε?
Η κοπελιτσα πες οτι εκανε λαθος ,εσυ εστω απο περιεργεια
δεν θα κοιταξεις τα φαρμακα που σου εδωσε ?
Ετσι απλα θα τα πιεις σαν να ειναι καραμελες ?
Λιγο σοβαροτητα αγαπητε ;)
Δεκτό!
Σε χώρες με σοβαρές ένοπλές δυνάμεις από ΗΠΑ μέχρι Τουρκία ή κατάσταση είναι η ανάποδη ... δες όμως τι αντιμετώπιση έχει ο κάθε στρατιωτικός εκεί....
απλως ο άνθρωπος με χιουμορ εδειξε οτι μας τα χουν κανει τσουρεκια οι εκπαιδευτικοι με το ποσο λειτουργημα και ποσο ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ειναι....
λες και εχασε κανεις τη δουλεια του επειδη πατωσαν οι μαθητες του...
Αντιθετα, ξερω ατομα στο ΠΝ που εμειναν στασιμοι.
προφανως προτεινεις να κλείσουμε τα σχολεια και τα πανεπιστήμιαΈχω ευρύτατη παιδεία ("ελεύθερος" να ψάξεις παλιότερα ποστ μου) και δεν μου έδωσε το έναυσμα κανένας δάσκαλος σχολείου.
Ή μπορεί κάποιος μεμονωμένα να μου το έδωσε αλλά θα μπορούσε να είναι και απλός μου γείτονας που μου κέντρισε το ενδιαφέρον σε κάτι...
Όσο για το ότι πιθανόν να είμαι μεμονωμένη περίπτωση το αποκλείω ... οι συμμαθητές μου με τα, ίδια δλδ. ερεθίσματα εντός σχολείου, ντουβάρια παρέμειναν εφόσον είχαν βεβαια αυτή την προδιάθεση...
Άρα αλλού είναι το μυστικό...
Ειναι απολυτα αντικειμενικη και ο καθε Μοιραρχος και Διοικητης εχει σαφη εικονα για το καθε Μονιμο Στελεχος.Δεκτό!
σε άσκηση?δεν ειδα κανα δασκαλο να χανει τη δουλεια του επειδη εβγαλε λεχριτες ....
αντιθετα οι στρατωτικοι αν τα σκατωσουν σε ασκηση, εχουν σοβαροτατες επιπτωσεις.
Μολις ενας ναυτης ειπε για πιπες τσουπ ο ΠΠος!!!!
φταιω εγω τωρα να κανω το συνειρμο? οχι πεστε μου!!!!!!
σε άσκηση?
Στο Κωστακος τι έγινε ?
δεν θυμάμαι μία ενημέρωση?
Μα το ίδιο ακριβώς λέμε!Η κοπελιτσα πες οτι εκανε λαθος ,εσυ εστω απο περιεργεια
δεν θα κοιταξεις τα φαρμακα που σου εδωσε ?
Ετσι απλα θα τα πιεις σαν να ειναι καραμελες ?
Λιγο σοβαροτητα αγαπητε ;)
Ναι έχει ... όσο πιο πολλά τσίπουρα πίνουνε παρέα τόσο καλύτερη γνώμη έχει ο ένας για τον άλλο...Ειναι απολυτα αντικειμενικη και ο καθε Μοιραρχος και Διοικητης εχει σαφη εικονα για το καθε Μονιμο Στελεχος.
Ναι έχει ... όσο πιο πολλά τσίπουρα πίνουνε παρέα τόσο καλύτερη γνώμη έχει ο ένας για τον άλλο...