Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
φαντάσου και να λένε κάποιο ότι έιπες κάτι σωστό είναι παπαριά! μα ποσο ανόητος είσαι!
:2funny: :2funny: :2funny:

Ρε ηλίθιε το Iq μου είναι πιο κοντά στου Αινστάιν από το το άνω όριο του μέσου ανθρώπου...

Ξανακοίτα ρε βλήμα τι ΕΣΥ έγραψες ...

το μόνο σωστο που είπες ώς τώρα!
Κοίτα τι εγώ απάντησα...
Και εσύ μια ακόμα παπαριά...

Ακόμα δεν κατάλαβες??? :2funny: :2funny: :2funny:
Ακόμα ισχυρίζεσαι ότι είπα πως να μου λες ότι μίλησα σωστά είναι παπαριά? :2funny:

Μόνο - μόνο - μόνο ...που πρέπει να είσαι ολίγον χαζούλης ε?
Το "μόνο" εσύ δεν το έβαλες?
Μάλιστα ΣΟΥ έβαλα και επεξήγηση τονίζοντας έμμεσα αλλά εμφατικά το "μόνο" λέγοντας "πάντα"!!!
:2funny:

υ.γ. το σύνολο των συνόλων ανήκει στα σύνολα?
Ποιοι είναι περισσότεροι ... οι άπειροι φυσικοί αριθμοί ή οι άπειροι πραγματικοί?

αποπήρες και τον παιχτουρα πιο πριν
Δλδ. ισχυρίζεσαι να κάνω τον κινέζο?

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
:2funny: :2funny: :2funny:

Ρε ηλίθιε το Iq μου είναι πιο κοντά στου Αινστάιν από το το άνω όριο του μέσου ανθρώπου...

Ξανακοίτα ρε βλήμα τι ΕΣΥ έγραψες ...
Κοίτα τι εγώ απάντησα...
Ακόμα δεν κατάλαβες??? :2funny: :2funny: :2funny:
Ακόμα ισχυρίζεσαι ότι είπα πως να μου λες ότι μίλησα σωστά είναι παπαριά? :2funny:

Μόνο - μόνο - μόνο ...που πρέπει να είσαι ολίγον χαζούλης ε?
Το "μόνο" εσύ δεν το έβαλες?
Μάλιστα ΣΟΥ έβαλα και επεξήγηση τονίζοντας έμμεσα αλλά εμφατικά το "μόνο" λέγοντας "πάντα"!!!
:2funny:

υ.γ. το σύνολο των συνόλων ανήκει στα σύνολα?
Ποιοι είναι περισσότεροι ... οι άπειροι φυσικοί αριθμοί ή οι άπειροι πραγματικοί?

Δλδ. ισχυρίζεσαι να κάνω τον κινέζο?
με τέτοιo iq και χάνεσαι στο ΠΝ, απο Αινσταιν...Ασπιρινη και τσάτσος του άλλου

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Δεν έχω σχέση με ναυτικό, για να μην πω με την θάλασσα γενικά...
τότε χαζούλη γιατί ποστάρεις εδώ? :2funny: :2funny: :2funny:
μπερδευτηκες  :2funny:
με τέτοιο iq να μην ξέρεις ότι δεν ανήκεις...στο συνολο της Ναυτικής Οικογένειας
εσύ δεν έκανες πιο πριν ανάλυση για σύνολα...
ΒΛΗΜΑ....
η μάλλον... έρμα
ΗΛΙΘΙΕ,ΞΕΡΟΛΑ,ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΕ,ΥΒΡΙΣΤΗ,ΒΛΑΚΑ,ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
μουγκα βλέπω
δεν μπορεις να απαντήσεις σε ενα...μέσο  άνθρωπο
στερεψαν τα...ευφυολογήματα και οι...παπαριες σου
τώρα θα αρχίσεις τις βρισιες και τά "βουλωσε το"
αντε καληνύχτα...

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
[size=11pt]...Σε διαβεβαιώνω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των υπηρετούντων-τουλάχιστον στο ΠΝ-δεν είναι έτσι.

Ανθρωπος που δεν πιστεύει στη Θρησκεία και ανέβηκε την Ιεραρχία απο χόμπυ είναι ανάξιος σχολιασμού...[/size]

Δυστυχώς, με απογοητεύεις.

1) Θα ήθελα να πιστέψω ότι έχεις δίκιο.  Όμως, η αξιοπιστία σου (και επομένως και τα κριτήριά σου) ελέγχονται, μέ βάση όσα λες:

Και συγκεκριμένα:

Η "συντριπτική" πλειοψηφία ΔΕΝ είναι όπως το λες. Υπάρχουν και αυτοί που λες, Να δεχτώ ότι είσαι και συ από αυτούς, αλλά είναι μειοψηφία.  Όχι πλειοψηφία. Αυτό, το έζησα.  Οπότε μη προσπαθείς να με διαψεύσεις.

2) Είναι γνωστό ότι κάποιος κάνει καλύτερα τη δουλειά του, αν αυτή ταυτίζεται με το χόμπυ του.
Έστω και αν έχεις δίκιο (και ο ΑΓΕΝ αυτός από χόμπυ έφτασε όπου έφτασε, όχι από αναριχητικές ικανότητες), καλύτερος θα ήταν από τους αυλοκόλακες κομματικούς που φτάνουν εκεί (ΑΓΕΝ) λόγω γλειψιμάτων.

3) Το ότι δε πιστεύει στη θρησκεία είναι μάλλον προσόν του, όχι μειονέκτημά του.  Τυχαίνει να ταυτίζομαι με αυτές τις απόψεις, άρα κρίνω από την ίδια σκοπιά.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Πατριδα-θρησκεια-οικογενεια.
Ναυαρχε τα συμβολα εχουν περισσοτερη αξια ή οι ανθρωποι? Οταν το κρατος δεν λειτουργει, και ο κοσμος δεν περναει καλα, τι σημασια εχουν τα συμβολα? Εμενα με πειραζει πιο πολυ που δεν περναει ο κοσμος καλα, παρα το καψιμο της οποιας σημαιας. Ας μιλησουμε για την ουσια των πραγματων. Οχι για το πως φαινονται. Για μενα θρησκος γενικα (χριστιανος και μουσουλμανος) σημαινει ανθρωπος με παρωπιδες με οτι αυτο συνεπαγεται. Ενα βιβλιο με ιστοριες, αμφιβολου προελευσης, με διαφορετικη εκδοχη αναλογως σε ποια περιοχη του πλανητη γεννηθηκες, ειναι μια απατη. Δεν χρειαζομαστε βιβλια να μας πουν πως πρεπει να φερομαστε. Μυαλο χρειαζομαστε και καποιους κανονες ηθικης μεσα μας. Γραψανε ενα βιβλιο, ή εστω του εκαναν αλλαγες οπως τους βολευε καποιους, οι οποιοι αργοτερα αιματοκυλησαν τον κοσμο με σταυροφοριες κτλ. Και προσπαθησαν να κρατησουν την ανθρωποτητα στο σκοταδι, απειλωντας την ζωη λαμπρων επιστημονων... Αυτο ειναι η θρησκεια. Σκοταδισμος! Και απο τοτε που εμφανιστηκε στον ελλαδικο χωρο(χριστιανισμος), ασπρη μερα δεν εχουμε δει. Οπως επισης ι μουσουλμανισμος εχει γινει αφορμη να πεθαινει κοσμος απο κατι ηλιθιους στο ονομα του Αλλαχ. Γιατι αν ο χριστιανος ειναι μια φορα ηλιθιος, ο μουσουλμανος ειναι εντελως καθυστερημενος.

Το να ειναι θρησκος καποιος δεν ειναι προσον, αδυναμια ειναι. Δεν λεω οτι δεν υπαρχει θεος. Λεω οτι οποιος πιστευει αυτα που εγραψαν οι ανθρωποι για τον θεο ειναι μαλακιες. Εκτος αν εισασταν μπροστα οταν γραφτηκε....και ξερετε κατι αλλο. Οσο για τους μουσουλμανους, αυτοι ειναι εντελως ηλιθιοι. Αμα τους πεις οτι το κορανι ειναι απλα ενα βιβλιο και μπορει να το εχουν <<πειραξει>>, σου λεει αποκλειεται γιατι ο αλλαχ λεει οτι κανεις δεν μπορει να το κανει αυτο. Για τετοια μυαλα μιλαμε...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Ναυαρχε τα συμβολα εχουν περισσοτερη αξια ή οι ανθρωποι? Οταν το κρατος δεν λειτουργει, και ο κοσμος δεν περναει καλα, τι σημασια εχουν τα συμβολα? Εμενα με πειραζει πιο πολυ που δεν περναει ο κοσμος καλα, παρα το καψιμο της οποιας σημαιας. Ας μιλησουμε για την ουσια των πραγματων. Οχι για το πως φαινονται. Για μενα θρησκος γενικα (χριστιανος και μουσουλμανος) σημαινει ανθρωπος με παρωπιδες με οτι αυτο συνεπαγεται. Ενα βιβλιο με ιστοριες, αμφιβολου προελευσης, με διαφορετικη εκδοχη αναλογως σε ποια περιοχη του πλανητη γεννηθηκες, ειναι μια απατη. Δεν χρειαζομαστε βιβλια να μας πουν πως πρεπει να φερομαστε. Μυαλο χρειαζομαστε και καποιους κανονες ηθικης μεσα μας. Γραψανε ενα βιβλιο, ή εστω του εκαναν αλλαγες οπως τους βολευε καποιους, οι οποιοι αργοτερα αιματοκυλησαν τον κοσμο με σταυροφοριες κτλ. Και προσπαθησαν να κρατησουν την ανθρωποτητα στο σκοταδι, απειλωντας την ζωη λαμπρων επιστημονων... Αυτο ειναι η θρησκεια. Σκοταδισμος! Και απο τοτε που εμφανιστηκε στον ελλαδικο χωρο(χριστιανισμος), ασπρη μερα δεν εχουμε δει. Οπως επισης ι μουσουλμανισμος εχει γινει αφορμη να πεθαινει κοσμος απο κατι ηλιθιους στο ονομα του Αλλαχ. Γιατι αν ο χριστιανος ειναι μια φορα ηλιθιος, ο μουσουλμανος ειναι εντελως καθυστερημενος.

Το να ειναι θρησκος καποιος δεν ειναι προσον, αδυναμια ειναι. Δεν λεω οτι δεν υπαρχει θεος. Λεω οτι οποιος πιστευει αυτα που εγραψαν οι ανθρωποι για τον θεο ειναι μαλακιες. Εκτος αν εισασταν μπροστα οταν γραφτηκε....και ξερετε κατι αλλο. Οσο για τους μουσουλμανους, αυτοι ειναι εντελως ηλιθιοι. Αμα τους πεις οτι το κορανι ειναι απλα ενα βιβλιο και μπορει να το εχουν <<πειραξει>>, σου λεει αποκλειεται γιατι ο αλλαχ λεει οτι κανεις δεν μπορει να το κανει αυτο. Για τετοια μυαλα μιλαμε...

Α, γεια σου!....

Επισκέπτης
Τόσες σελίδες,τόσα νικς,τόσα ποστς και όλοι ασχολείστε με το φιρδημίγδη  το φωτεινό παντογνώστη..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Να'στε καλά ρε παιδιά έλιωσα στο γέλιο πρωί-πρωί.

Υ.Γ. Ναύαρχε με γείωσες..

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

Καλημέρα, σε πολΛά έχεις δικιο.Ούτε κι εγώ είμαι φανατικός με τη Θρησκεία.Όμως φίλε είμαι Στρατιώτης..Και καμια φορά ξέρεις,χρειαζόμαστε κι ενα Άνωθεν Στήριγμα για να πιαστούμε...Για τον πρώην Αρχηγό ,που είπαε ο POLITIS 2 άστο φίλε...Δε νομίζω να ξέρεις καλυτερα απο μένα,αλλά αν ξέρεις πες μου να μαθω κι εγω..Μπορει να κάνω και λάθος..Για τον φίλο PATOS111 υπηρέτησε λεει με μεγάλο βαθμό στο ΓΕΝ την περίοδο των Ιμίων..PM φίλε να δω ποιος είσαι,ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη σε ξέρω....

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
τότε χαζούλη γιατί ποστάρεις εδώ? :2funny: :2funny: :2funny:
Υπάρχει απαγορευτικό?
Καθολου ... νομίζω ότι η συζήτηση πήγε γενικά πάνω σε θέματα των ΕΔ, μάλλον εσύ δεν το πήρες είδηση... :2funny:
με τέτοιο iq να μην ξέρεις ότι δεν ανήκεις...στο συνολο της Ναυτικής Οικογένειας
???
ΒΛΗΜΑ....
η μάλλον... έρμα
ΗΛΙΘΙΕ,ΞΕΡΟΛΑ,ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΕ,ΥΒΡΙΣΤΗ,ΒΛΑΚΑ,ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
μουγκα βλέπω
Ναι η αλήθεια είναι ότι μεταξύ των όσων γράφεις κάνω μούγκα καθ΄ότι ... μόνον εσύ πληκτρολογείς!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Τελικά ξερόλας ή αστοιχείωτος?
Αλήθεια γιατί το ξερόλας είναι μομφή ... δηλαδή η αμορφωσιά είναι ανώτερη ε?

Τι βλήμα Θεέ μου...
δεν μπορεις να απαντήσεις σε ενα...μέσο  άνθρωπο
στερεψαν τα...ευφυολογήματα και οι...παπαριες σου
τώρα θα αρχίσεις τις βρισιες και τά "βουλωσε το"
αντε καληνύχτα...
Τίποτα διαφορετικό από το ότι ήδη έκανες...

Πραγματικά με τάπωσες βρε αδερφέ ... μπράβο σου!

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Καλημέρα, σε πολΛά έχεις δικιο.Ούτε κι εγώ είμαι φανατικός με τη Θρησκεία.Όμως φίλε είμαι Στρατιώτης..Και καμια φορά ξέρεις,χρειαζόμαστε κι ενα Άνωθεν Στήριγμα για να πιαστούμε...
Όσοι θέλουν ένα Στηριγμα στην δουλειά τους είναι επαγγελματικά ανεπαρκείς.

Π.χ. ο χειρούργος μου δεν θέλω να έχει Στήριγμα, δεν θέλω να παρατήσει το νυστέρι και να σταυροκοπιέται ... θέλω να είναι επαρκής, να παίρνει την πέτρα και να την στίβει, να ξέρει ότι αυτό το καταφέρνει χάρη στην δική του αποφασιστικότητα και μόνο ... και ας τον βλέπουν οι ημιμαθείς γύρω-γύρω σαν τον μάγο της φυλής!!!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Όσοι θέλουν ένα Στηριγμα στην δουλειά τους είναι επαγγελματικά ανεπαρκείς.

Π.χ. ο χειρούργος μου δεν θέλω να έχει Στήριγμα, δεν θέλω να παρατήσει το νυστέρι και να σταυροκοπιέται ... θέλω να είναι επαρκής, να παίρνει την πέτρα και να την στίβει, να ξέρει ότι αυτό το καταφέρνει χάρη στην δική του αποφασιστικότητα και μόνο ... και ας τον βλέπουν οι ημιμαθείς γύρω-γύρω σαν τον μάγο της φυλής!!!
Μην εισαι απόλυτος.Όταν ταξιδεύεις ΚΑΒΟ-ΝΤΟΡΟ με 13Β άνεμο και 12Β θάλασσα,όταν πας με προχώρηση 0,1 δηλαδή ενα μπρος και τρια πίσω,και καταχτυπιέται η Φρεγάτα,σε ποιον θα αποτανθείς?Στην επαγγελματική επάρκεια?Τυχαία έχουμε τον αγιο Νικόλαο προστατη μας?....

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.312
Πόντοι
12.056
Μην εισαι απόλυτος.Όταν ταξιδεύεις ΚΑΒΟ-ΝΤΟΡΟ με 13Β άνεμο και 12Β θάλασσα,όταν πας με προχώρηση 0,1 δηλαδή ενα μπρος και τρια πίσω,και καταχτυπιέται η Φρεγάτα,σε ποιον θα αποτανθείς?Στην επαγγελματική επάρκεια?Τυχαία έχουμε τον αγιο Νικόλαο προστατη μας?....

Tσεκαρε και τον Ποσειδωνα...χεχεχεχεχ
Κατι ξερει και αυτος απο θαλασσα.. :grin:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Μην εισαι απόλυτος.Όταν ταξιδεύεις ΚΑΒΟ-ΝΤΟΡΟ με 13Β άνεμο και 12Β θάλασσα,όταν πας με προχώρηση 0,1 δηλαδή ενα μπρος και τρια πίσω,και καταχτυπιέται η Φρεγάτα,σε ποιον θα αποτανθείς?Στην επαγγελματική επάρκεια?
Ναι.
Από εκεί και πέρα είναι θέμα τύχης...

Και μια και είπες εκείνο το "αποτανθείς", πως γίνεται κάθε φορά που ένας σοβαρά άρρωστος που προσεύχεται και θεραπεύεται οφείλεται στον φιλέσπλαχνο Θεό ενώ όταν παθαίνει (σχεδόν πάντα)εκεί ο Θεός να ονομάζεται αιμοσταγής!!!
Δλδ. όταν μας κινδυνεύουμε και μας συμφέρει τότε "εισακουστήκαμε", όταν τρώμε την πατάτα κάνουμε γαργάρα τις προσευχούλες μας αντί τότε ακριβώς να απαιτήσουμε εξηγήσεις...

Εναλλακτικά πάντως προτείνω την κατάργηση της εκπαίδευσης στον Στρατό ... με τον Θεό στο πλευρό μας στα τέτοια μας τι κάνουν οι άλλοι, παντοδύναμος είναι εξ' άλλου.
οΥτε οι ίδιοι δεν τα πιστευετε...
Τυχαία έχουμε τον αγιο Νικόλαο προστατη μας?....
Για αυτό η Ιαπωνιά δεν έχει καλό ναυτικό ε?

Μην παρεξηγείς το ειρωνικό/αλληγορικό/μεταφορικό μου ύφος ... είναι "εργαλείο" ΣΟΒΑΡΟΥ προβληματισμού και παραγωγής σκέψης...

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
"Υπάρχει απαγορευτικό?Καθολου ..." αφου δεν ξερεις από θάλασσα πως ξέρεις τι είναι απαγορευτικό?
αφου δεν γαμεις πάς για ψάρεμα και το έμαθες...πονηρούλη :2funny: :2funny:
"νομίζω ότι η συζήτηση πήγε γενικά πάνω σε θέματα των ΕΔ, μάλλον εσύ δεν το πήρες είδηση..."
ενω εσυ που πιο πριν έλεγες κάτι για παράσημα και στολες και ότι οι αξιωματικοι που δεν τα φέρουν τιμωρούνται πως το ήξερες αφου δεν έχεις σχέση? πάλι μπερδευτηκες  :2funny: :2funny:
μα τώτε γιατι μας κάνεις ανάλυση για πιοος εισαι  και τις γνώσεις σου?  :2funny: :2funny:
Ναι η αλήθεια είναι ότι μεταξύ των όσων γράφεις κάνω μούγκα καθ΄ότι ...
μόνον εσύ πληκτρολογείς!!! :2funny: :2funny: :2funny: μαλλόν με μπερδεψεςς με τον εαυτό σου καθώς μόνον εσύ πληκτρολογείς
αλλά όλοι σε γράφουν και εγώ καθως είδα πιοος είσαι και δεν θα ξανασχοληθω
τουλάχιστον οι άλλοι που ποσταρανε αγαπάνε το Ναυτικο
"Τελικά ξερόλας ή αστοιχείωτος?
Αλήθεια γιατί το ξερόλας είναι μομφή ... δηλαδή η αμορφωσιά είναι ανώτερη ε?"
πάλι μπερδευτηκες το παίζεις ξερόλας ενω είσαι αστοιχειωτος

"Τι βλήμα Θεέ μου...Τίποτα διαφορετικό από το ότι ήδη έκανες..."
το βλήμα βάλτο στον πάτο σου ...αλλά αφου είσαι άθεος και επαγγλεματίας γιατί επικαλεισαι τον θεο

για τη τάπα αφου το λες κάτι θα ξερεις :pipa2:
εγώ αδρρφος σου? βιάστικες να με βάλεις στην οικογένεια σου, μαλλον σε εγκατέλειψαν όλοι... λόγω της εξυπνάδας σου! :headbang:
έκαναν οι γονεις σου έσενα και απογοητέυτηκαν και μετα σταμάτησαν να προσπαθουν :zfuck:...και σου μεινε το κομπλεξ
σε λυπάμαι...

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
αφιερωμένο σε εσας για να δείτε τι αξία...έχουν κάποια πραγματα

πάρτε ένα πραγματικο ΝΑΥΑΡΧΟ

Boorda died May 16, 1996 of an apparently self-inflicted gunshot wound to the chest.[8] The autopsy results were not released to the public. He reportedly also left two suicide notes, neither of which was released publicly.[9] He was reported to have been despondent over a news media investigation, led by David Hackworth, into Valor device enhancements he wore on his Navy Commendation Medal and Navy Achievement Medal ([size=20pt]small bronze "V" devices, signifying valor in combat[/size]), which the media report claimed he was not entitled to wear. Former CNO Elmo Zumwalt, who was Boorda's commander in Vietnam, later indicated that Boorda was authorized to wear them.[10] In 1998, one of Boorda's sons requested a review of his service record. The Board for Correction of Naval Records, the ultimate arbiter of whether Boorda was entitled to wear the Combat V on both Medals, determined that he was not.[11]

και δώστε μετα παράσημα και ευσημα ο ένας στον άλλο ...
και παρτε και κάνα εικονικο οδοιπορικό για να μην ξεχνιώμαστε...

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
"Υπάρχει απαγορευτικό?Καθολου ..." αφου δεν ξερεις από θάλασσα πως ξέρεις τι είναι απαγορευτικό?
αφου δεν γαμεις πάς για ψάρεμα και το έμαθες...πονηρούλη :2funny: :2funny:
"νομίζω ότι η συζήτηση πήγε γενικά πάνω σε θέματα των ΕΔ, μάλλον εσύ δεν το πήρες είδηση..."
ενω εσυ που πιο πριν έλεγες κάτι για παράσημα και στολες και ότι οι αξιωματικοι που δεν τα φέρουν τιμωρούνται πως το ήξερες αφου δεν έχεις σχέση? πάλι μπερδευτηκες  :2funny: :2funny:
μα τώτε γιατι μας κάνεις ανάλυση για πιοος εισαι  και τις γνώσεις σου?  :2funny: :2funny:
Ναι η αλήθεια είναι ότι μεταξύ των όσων γράφεις κάνω μούγκα καθ΄ότι ...
μόνον εσύ πληκτρολογείς!!! :2funny: :2funny: :2funny: μαλλόν με μπερδεψεςς με τον εαυτό σου καθώς μόνον εσύ πληκτρολογείς
αλλά όλοι σε γράφουν και εγώ καθως είδα πιοος είσαι και δεν θα ξανασχοληθω
τουλάχιστον οι άλλοι που ποσταρανε αγαπάνε το Ναυτικο
"Τελικά ξερόλας ή αστοιχείωτος?
Αλήθεια γιατί το ξερόλας είναι μομφή ... δηλαδή η αμορφωσιά είναι ανώτερη ε?"
πάλι μπερδευτηκες το παίζεις ξερόλας ενω είσαι αστοιχειωτος

"Τι βλήμα Θεέ μου...Τίποτα διαφορετικό από το ότι ήδη έκανες..."
το βλήμα βάλτο στον πάτο σου ...αλλά αφου είσαι άθεος και επαγγλεματίας γιατί επικαλεισαι τον θεο

για τη τάπα αφου το λες κάτι θα ξερεις :pipa2:
εγώ αδρρφος σου? βιάστικες να με βάλεις στην οικογένεια σου, μαλλον σε εγκατέλειψαν όλοι... λόγω της εξυπνάδας σου! :headbang:
έκαναν οι γονεις σου έσενα και απογοητέυτηκαν και μετα σταμάτησαν να προσπαθουν :zfuck:...και σου μεινε το κομπλεξ
σε λυπάμαι...
???

Ανάξιο σχολιασμού, να μην πω "στυλιζαρίσματος" ... αλλά και πάλι μπορείς να πιστεύεις σε ότι θέλεις...

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
???

Ανάξιο σχολιασμού, να μην πω "στυλιζαρίσματος" ... αλλά και πάλι μπορείς να πιστεύεις σε ότι θέλεις...
Μα γιατί ... :headbang: :headbang: :headbang:
δεν παιζεις τα αδερφάκια σου  :pipa2: :pipa2: δεν αγαπάς την οικογένεια σου :think:...ντροπή :uglystupid:

αλλά και πάλι δεν θέλω να ασκοληθώ και εγώ...
όποτε μην μου λες για το...ποιος είσαι...και τα πιστυεω σου...και τις γνώσεις σου   :2on1:
και συ μπορεις να πιστυεις ότι θες... είναι σεβαστο δικαιωμα σου  :boobies:
αλλά εγώ δεν σου είπα βουλωσε το όπως εσυ έκανες σε πολλους  :grin: :grin: :grin: :grin:
οι μορφωμένοι έξυπνοι καλλιεργημένοι άνθρωποι  σαν εσένα (μόνο εσύ το πιστευεις βέβαια αυτό!) να επιβάλουν την σιωπή...τσ....τσ...ντροπή :s&m_3:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Μα γιατί ... :headbang: :headbang: :headbang:
δεν παιζεις τα αδερφάκια σου  :pipa2: :pipa2: δεν αγαπάς την οικογένεια σου :think:...ντροπή :uglystupid:
Νομίζω είπες δεν είμαστε αδερφάκια...
αλλά και πάλι δεν θέλω να ασκοληθώ και εγώ...
Για αυτό μου έστειλες pm?
όποτε μην μου λες για το...ποιος είσαι...και τα πιστυεω σου...και τις γνώσεις σου   :2on1:
και συ μπορεις να πιστυεις ότι θες... είναι σεβαστο δικαιωμα σου  :boobies:
Ευχαριστώ για την αποδοχή...
αλλά εγώ δεν σου είπα βουλωσε το όπως εσυ έκανες σε πολλους  :grin: :grin: :grin: :grin:
Νόμίζω ότι το έκανα μόνο σε ένα, βία δύο....
οι μορφωμένοι έξυπνοι καλλιεργημένοι άνθρωποι  σαν εσένα (μόνο εσύ το πιστευεις βέβαια αυτό!) να επιβάλουν την σιωπή...τσ....τσ...ντροπή :s&m_3:
Θα με τρελλάνεις...
Παίρνω πίσω λοιπόν τον ευχαριστώ για την αποδοχή...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom