Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Νομίζω είπες δεν είμαστε αδερφάκια...Για αυτό μου έστειλες pm?Ευχαριστώ για την αποδοχή...Νόμίζω ότι το έκανα μόνο σε ένα, βία δύο....Θα με τρελλάνεις...
Παίρνω πίσω λοιπόν τον ευχαριστώ για την αποδοχή...
ποσταρε το pm
τώρα!
εγώ σου είπα εγώ ειμαι κύριος κσιπόσο σεβομαι! :rockon:
εσυ?
αν κανω λάθος σε αυτά που είπα θα επανορθώσω!  :rockon:

αντε να δούμε εσυ ποσο κύριος είσαι κ και πόσο σεβεσαι! :pipa2:
είσαι ήδη τρελός  :uglystupid: αλλά και είπες ότι δεν θα ασχοληθεις μαζί μου γιατί το κάνεις
ποιος είσαι αυτος ο "τον ευχαριστώ"  :pipa2: που το παίρνεις είπες :2funny: πίσω :2funny:
φαινεται  :fuck1:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ΣΚΟΥΠΙΔΙ...
το βούλωσες τώρα ή ψάχνεις τι θα μου απαντήσεις?
τεσπα
μιση ώρα δεν απαντησες οπότε άστο άλλη ωρα!
έχω δουλεια και φευγω...

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Άντε να δούμε πως θα ησυ΄χασουμε από εσενα...
ποσταρε το pm
τώρα!
εγώ σου είπα εγώ ειμαι κύριος κσιπόσο σεβομαι! :rockon:
εσυ?
αν κανω λάθος σε αυτά που είπα θα επανορθώσω!  :rockon:
Αφού θες να το ποστάρω εγώ, γιατί μόλις το ανάρτησες εσύ?
Ήμαρτον Κύριε...

αντε να δούμε εσυ ποσο κύριος είσαι κ και πόσο σεβεσαι! :pipa2:
είσαι ήδη τρελός  :uglystupid: αλλά και είπες ότι δεν θα ασχοληθεις μαζί μου γιατί το κάνεις
ποιος είσαι αυτος ο "τον ευχαριστώ"  :pipa2: που το παίρνεις είπες :2funny: πίσω :2funny:
φαινεται  :fuck1:
Εντάξει ... δεν είμαι κύριος και δεν σέβομαι, ικανοποιήθηκες?
Άντε παίξε με τις κούκλες σου τώρα ... και μην το πεις στον μπαμπά μου ε?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πω ρε παιδιακισματα...δουλευετε και σε δουλειες εσεις τωρα ε... :jerking:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
ΣΚΟΥΠΙΔΙ...
το βούλωσες τώρα ή ψάχνεις τι θα μου απαντήσεις?
Θέλω να σου ζητήσω συγνώμη που παραβίασα το χρονικό όριο των 25 λεπτών (12:36-12:11= 25 λεπτά της ώρας), που έχεις επιβάλει στους συνομιλητές σου προκειμένου οι απαντήσεις τους να θεωρούνται εμπρόθεσμες!
Είναι αλήθεια ότι δεν έχω άλλες δουλειές και ότι ζω για να συνομιλώ με σένα...

:2funny: :2funny: :2funny:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Άντε να δούμε πως θα ησυ΄χασουμε από εσενα...Αφού θες να το ποστάρω εγώ, γιατί μόλις το ανάρτησες εσύ?
Ήμαρτον Κύριε...
Εντάξει ... δεν είμαι κύριος και δεν σέβομαι, ικανοποιήθηκες?
Άντε παίξε με τις κούκλες σου τώρα ... και μην το πεις στον μπαμπά μου ε?
φαινεσαι ότι ΔΕΝ είσαι ούτε κύριος αλλά και ότι δεν σέβεσαι...ΣΚΟΥΠΊΔΙ   :uglystupid:
είπαμε οι άθεοι και οι επαγγελματίες δεν απικαλούνται τον θεό  :helpplea:
εσύ άρχισες και τις μετάνοιες...άστο λέμε...
για τις κούκλες παλι μπερδέυεσαι... :2funny: δεν είμαι σαν εσένα
προτιμώ τα ζωντανα κοριτσακια  :rockon: που ξέρεις μπορει και να ανεβάσω εκθεσούλα αργότερα...
το έλεγα στη μαμα σου αλλα δεν αντέχει στο σκληρό γαμησι  :fuck1: όποτε άστο γρια γυναίκα μην πάθει και τίποτα  :o :o
(με συγχωρεις ακόμα και η δικη σου οικογένεια είναι σεβαστή, είναι πλάκα μήπως και δεν το κατάλαβες ...αλλά το τραβα ο οργανισμός σου και το θέλεις το δούλεμα)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Έχεις ένα δίκιο... :2funny:
κάνε μία άνάλυση για τα σύνολα πάλι...διδάκτορα :2funny: :2funny: :2funny:
ό άλλος δεν μετράει :2funny: έιναι πιο λίγος και απο εσένα :uglystupid: και δεν ασχολούμαι...
αντε γεια...τα λεμε
κάντε κάνα κονε μεταξύ σας μπορει να ταιριάζετε και να γίνετε ζευγάρι :fuck1:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
φαινεσαι ότι ΔΕΝ είσαι ούτε κύριος αλλά και ότι δεν σέβεσαι...ΣΚΟΥΠΊΔΙ   :uglystupid:
Το' παμε αυτό!!!
είπαμε οι άθεοι και οι επαγγελματίες δεν απικαλούνται τον θεό  :helpplea:
εσύ άρχισες και τις μετάνοιες...άστο λέμε...
Δλδ. αν πω μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, πρέπει σώνει και καλά να έχω μπροστά μου γκρεμό?
Αν δεν μπορείς να κατανοήσεις τον μεταφορικό λόγο δεν σου φταίω εγώ...
το έλεγα στη μαμα σου αλλα δεν αντέχει στο σκληρό γαμησι  :fuck1: όποτε άστο γρια γυναίκα μην πάθει και τίποτα  :o :o
(με συγχωρεις ακόμα και η δικη σου οικογένεια είναι σεβαστή, είναι πλάκα μήπως και δεν το κατάλαβες ...αλλά το τραβα ο οργανισμός σου και το θέλεις το δούλεμα)
Ευτυχώς που είσαι κύριος εσύ, κάτι που φαίνεται από τα γραφόμενα σου, αλλά δεν θα υιοθετήσω παρ' όλα αυτά το πρότυπο σου ... προτιμώ να μείνω τενεκές...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Νομίζω οτι το Γα****τε το thread!!!

Μάλλον πρεπει μερικοί να επισκευτείτε μερικές ιστοσελίδες και να δείτε (για όλους δήμόσιου και ιδιωτικού τομέα) τα μισθολόγια, επιδόματα άδειες κλπ καθώς και τι είναι αυτά που φέρουν στο στήθος μερικοί στρατιωτικοί και τι σημαίνουν.

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Νομίζω οτι το Γα****τε το thread!!!

Μάλλον πρεπει μερικοί να επισκευτείτε μερικές ιστοσελίδες και να δείτε (για όλους δήμόσιου και ιδιωτικού τομέα) τα μισθολόγια, επιδόματα άδειες κλπ καθώς και τι είναι αυτά που φέρουν στο στήθος μερικοί στρατιωτικοί και τι σημαίνουν.
Σωστό.
Να το κάνουν αυτό οι μπαχαλάκηδες που λένε ότι με τα παράσημα παίρνεις και παραπάνω λεφτά...

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Σωστό.
Να το κάνουν αυτό οι μπαχαλάκηδες που λένε ότι με τα παράσημα παίρνεις και παραπάνω λεφτά...
Κανεις από αυτούς δεν εχει αντιληφθει την αποστολή των ΕΔ...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Δεν νομιζω οτι πιστευει κανεις οτι δεν χρειαζομαστε τις ΕΔ. Οπως βλεπετε ομως αυτην την περιοδο, και πιο εντονα απο ποτε, η μια κοινωνικη ομαδα εχει αρχισει να κοιταζει στραβα την αλλη... Δεν ειδατε τους υπαλληλους του κοινοβουλιου? Δεν δεχονται λεει καμια μειωση μισθου! Ακου θρασσος... Ειδατε πως πληρωνονται? Για αυτο θα βουλιαξουμε....γιατι ο καθενας κοιταζει τον εαυτο του και οχι το συνολο.

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Δεν νομιζω οτι πιστευει κανεις οτι δεν χρειαζομαστε τις ΕΔ. Οπως βλεπετε ομως αυτην την περιοδο, και πιο εντονα απο ποτε, η μια κοινωνικη ομαδα εχει αρχισει να κοιταζει στραβα την αλλη...
Και εδώ είναι το πρόβλημα μας...
Οι ΕΔ δεν είναι άλλη μια "κοινωνικη ομάδα".
Είναι το "περίβλημα ασφαλείας" κάθες υγιούς κοινωνίας.
Το αν έχουν υποβιβαστεί σε "κοινωνική ομάδα" πρέπει να δημιουργεί προβληματισμό...

υ.γ. τελείως άστοχος ο παραλληλισμός με του υπαλληλίσκους της βουλής...

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Admiral,

Δεν έχω ούτε σκοπό, ούτε διάθεση να αντιδικήσω μαζί σου, άλλωστε εδώ μαζευόμαστε για να περνάμε μερικές ευχάριστες ώρες, αν μαθαίνουμε και κάτι κέρδος είναι, δεν έχω σκοπό να σε πείσω για τίποτα, αλλά μια που λέμε για το Ναυτικό, άκου (διάβασε) εδώ μια ωραία ιστορία, μου την είπαν και κάθομαι να τη γράψω.

Αφορά τον Ισπανό καπετάνιο Pascual Thervantes Maria Cervera Horatio y Topete di Castelano et Diaz, ξάδερφο του διάσημου εξερευνητή Juan Diaz (conquistador), ο οποίος είχε κατατροπώσει στις ναυμαχίες τόσο τους αντιπάλους του (οργανωμένους στόλους άλλων Ευρωπαϊκών κρατών), όσο και τους πειρατές, που πριν 300-400 χρόνια λυμαίνονταν τις θάλασσες.

494px-HoratioNelson1.jpg

Καθόταν λοιπόν ο Pascual Thervantes Maria Cervera Horatio y Topete di Castelano et Diaz στο πλοίο του που περιπολούσε στ’ ανοιχτά, ωραίος καιρός, ωραία εποχή, ηρεμία, το πλήρωμα καλό, το πλοία καινούριο, όλα καλά και ρέμβαζε.
Έρχεται τότε τρέχοντας ο Δεύτερος, και λέει στον καπετάνιο:
-Καπετάνιο, εχθρικό πλοίο στον ορίζοντα.
Ο καπετάνιος σηκώνεται, πάει στο σημείο παρατήρησης, βάζει στο μάτι του το κυάλι, βλέπει το εχθρικό πλοίο, και λέει στο δεύτερο:
-Θα ναυμαχήσουμε. Πες να μου φέρουν το κόκκινο πουκάμισο.

Τρέχει ένας δόκιμος και φέρνει το κόκκινο πουκάμισο από την καμπίνα του καπετάνιου, το φοράει ο καπετάνιος, δίνει τις κατάλληλες εντολές, πλησιάζουν το εχθρικό πλοίο, αρχίζει το κανονίδι (ναυμαχία κανονική), και τελικά βυθίζουν το εχθρικό πλοίο.
Ήταν φανερό ότι ο σπουδαίος Ισπανός καπετάνιος Pascual Thervantes Maria Cervera Horatio y Topete di Castelano et Diaz είχε σχεδιάσει στο μυαλό του και με δεξιοτεχνία είχε πραγματοποιήσει αριστοτεχνικούς ελιγμούς, και η ναυτοσύνη του και οι ικανότητές του χάρισαν στο Ισπανικό Ναυτικό άλλη μια νίκη απέναντι στον εχθρό.
Όλα τα μέλη του πληρώματος αισθανόντουσαν μεγάλη υπερηφάνεια που υπηρετούσαν  υπό τις διαταγές του.
Ο καπετάνιος Pascual Thervantes Maria Cervera Horatio y Topete di Castelano et Diaz δίκαια απολάμβανε το σεβασμό, την εμπιστοσύνη και την υπακοή του πληρώματός του.
Ο Δεύτερος, επίσης θαύμαζε τον προϊστάμενό του.
Αφού όλα επανήλθαν στο κανονικό, ο Δεύτερος πλησιάζει τον καπετάνιο και του λέει:
-Καπετάνιε μου αισθάνομαι μεγάλη τιμή που υπηρετώ υπό τις διαταγές σας. Για μένα είσαι το καλύτερο ναυτικό σχολείο που θα μπορούσα να πάω.
Ο καπετάνιος Pascual Thervantes Maria Cervera Horatio y Topete di Castelano et Diaz χαμογελάει συγκαταβατικά και ψελλίζει ένα “ευχαριστώ παιδί μου”
-Θα ήθελα όμως να σας ρωτήσω κάτι, που δε το κατάλαβα, συνεχίζει την κουβέντα ο Δεύτερος.
-Να σου πω ότι θέλεις, λέει υπερήφανος ο σπουδαίος Ισπανός καπετάνιος Pascual Thervantes Maria Cervera Horatio y Topete di Castelano et Diaz.
-Αρχηγέ μου, δε κατάλαβα γιατί όταν σας είπα για το εχθρικό πλοίο στον ορίζοντα και πριν από τη μάχη, άλλαξες το πουκάμισό σου με ένα κόκκινο, ρώτησε ο Δεύτερος.
Περήφανος ο καπετάνιος Pascual Thervantes Maria Cervera Horatio y Topete di Castelano et Diaz απαντάει:
-Ξέρεις παιδί μου, επρόκειτο να δώσουμε μάχη.  Στη μάχη αυτή υπήρχε περίπτωση να τραυματιστώ. Αν τραυματιζόμουν, θα έτρεχε αίμα.  Το πλήρωμά όμως δε θα έπρεπε να με έβλεπε τραυματισμένο, γιατί αυτό θα είχε άσχημη επίδραση στο ηθικό και στη μαχητική του διάθεση.  Επομένως έβαλα το κόκκινο πουκάμισο, ώστε και αν τραυματιζόμουν, να μη φαίνεται το κόκκινο αίμα στο πουκάμισό μου.

Ο Δεύτερος θαύμασε για άλλη μια φορά την επιτελική σκέψη, την ικανότητα και την προνοητικότητα του προϊσταμένου του, του μεγάλου Ισπανού καπετάνιου Pascual Thervantes Maria Cervera Horatio y Topete di Castelano et Diaz.

Μετά από λίγο, ο παρατηρητής από το κατάρτι φωνάζει τρομαγμένος προς τη γέφυρα:

-Καπετάνιο, καπετάνιο, είκοσι εχθρικά πλοία στον ορίζοντα.

Και ο καπετάνιος ατάραχος γυρνάει στο Δεύτερο και λέει:

-Πες να μου φέρουν το καφέ παντελόνι.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Admiral,

Δεν έχω ούτε σκοπό, ούτε διάθεση να αντιδικήσω μαζί σου, άλλωστε εδώ μαζευόμαστε για να περνάμε μερικές ευχάριστες ώρες, αν μαθαίνουμε και κάτι κέρδος είναι, δεν έχω σκοπό να σε πείσω για τίποτα, αλλά μια που λέμε για το Ναυτικό, άκου (διάβασε) εδώ μια ωραία ιστορία, μου την είπαν και κάθομαι να τη γράψω.

Αφορά τον Ισπανό καπετάνιο Pascual Thervantes Maria Cervera Horatio y Topete di Castelano et Diaz, ξάδερφο του διάσημου εξερευνητή Juan Diaz (conquistador), ο οποίος είχε κατατροπώσει στις ναυμαχίες τόσο τους αντιπάλους του (οργανωμένους στόλους άλλων Ευρωπαϊκών κρατών), όσο και τους πειρατές, που πριν 300-400 χρόνια λυμαίνονταν τις θάλασσες.

494px-HoratioNelson1.jpg

Καθόταν λοιπόν ο Pascual Thervantes Maria Cervera Horatio y Topete di Castelano et Diaz στο πλοίο του που περιπολούσε στ’ ανοιχτά, ωραίος καιρός, ωραία εποχή, ηρεμία, το πλήρωμα καλό, το πλοία καινούριο, όλα καλά και ρέμβαζε.
Έρχεται τότε τρέχοντας ο Δεύτερος, και λέει στον καπετάνιο:
-Καπετάνιο, εχθρικό πλοίο στον ορίζοντα.
Ο καπετάνιος σηκώνεται, πάει στο σημείο παρατήρησης, βάζει στο μάτι του το κυάλι, βλέπει το εχθρικό πλοίο, και λέει στο δεύτερο:
-Θα ναυμαχήσουμε. Πες να μου φέρουν το κόκκινο πουκάμισο.

Τρέχει ένας δόκιμος και φέρνει το κόκκινο πουκάμισο από την καμπίνα του καπετάνιου, το φοράει ο καπετάνιος, δίνει τις κατάλληλες εντολές, πλησιάζουν το εχθρικό πλοίο, αρχίζει το κανονίδι (ναυμαχία κανονική), και τελικά βυθίζουν το εχθρικό πλοίο.
Ήταν φανερό ότι ο σπουδαίος Ισπανός καπετάνιος Pascual Thervantes Maria Cervera Horatio y Topete di Castelano et Diaz είχε σχεδιάσει στο μυαλό του και με δεξιοτεχνία είχε πραγματοποιήσει αριστοτεχνικούς ελιγμούς, και η ναυτοσύνη του και οι ικανότητές του χάρισαν στο Ισπανικό Ναυτικό άλλη μια νίκη απέναντι στον εχθρό.
Όλα τα μέλη του πληρώματος αισθανόντουσαν μεγάλη υπερηφάνεια που υπηρετούσαν  υπό τις διαταγές του.
Ο καπετάνιος Pascual Thervantes Maria Cervera Horatio y Topete di Castelano et Diaz δίκαια απολάμβανε το σεβασμό, την εμπιστοσύνη και την υπακοή του πληρώματός του.
Ο Δεύτερος, επίσης θαύμαζε τον προϊστάμενό του.
Αφού όλα επανήλθαν στο κανονικό, ο Δεύτερος πλησιάζει τον καπετάνιο και του λέει:
-Καπετάνιε μου αισθάνομαι μεγάλη τιμή που υπηρετώ υπό τις διαταγές σας. Για μένα είσαι το καλύτερο ναυτικό σχολείο που θα μπορούσα να πάω.
Ο καπετάνιος Pascual Thervantes Maria Cervera Horatio y Topete di Castelano et Diaz χαμογελάει συγκαταβατικά και ψελλίζει ένα “ευχαριστώ παιδί μου”
-Θα ήθελα όμως να σας ρωτήσω κάτι, που δε το κατάλαβα, συνεχίζει την κουβέντα ο Δεύτερος.
-Να σου πω ότι θέλεις, λέει υπερήφανος ο σπουδαίος Ισπανός καπετάνιος Pascual Thervantes Maria Cervera Horatio y Topete di Castelano et Diaz.
-Αρχηγέ μου, δε κατάλαβα γιατί όταν σας είπα για το εχθρικό πλοίο στον ορίζοντα και πριν από τη μάχη, άλλαξες το πουκάμισό σου με ένα κόκκινο, ρώτησε ο Δεύτερος.
Περήφανος ο καπετάνιος Pascual Thervantes Maria Cervera Horatio y Topete di Castelano et Diaz απαντάει:
-Ξέρεις παιδί μου, επρόκειτο να δώσουμε μάχη.  Στη μάχη αυτή υπήρχε περίπτωση να τραυματιστώ. Αν τραυματιζόμουν, θα έτρεχε αίμα.  Το πλήρωμά όμως δε θα έπρεπε να με έβλεπε τραυματισμένο, γιατί αυτό θα είχε άσχημη επίδραση στο ηθικό και στη μαχητική του διάθεση.  Επομένως έβαλα το κόκκινο πουκάμισο, ώστε και αν τραυματιζόμουν, να μη φαίνεται το κόκκινο αίμα στο πουκάμισό μου.

Ο Δεύτερος θαύμασε για άλλη μια φορά την επιτελική σκέψη, την ικανότητα και την προνοητικότητα του προϊσταμένου του, του μεγάλου Ισπανού καπετάνιου Pascual Thervantes Maria Cervera Horatio y Topete di Castelano et Diaz.

Μετά από λίγο, ο παρατηρητής από το κατάρτι φωνάζει τρομαγμένος προς τη γέφυρα:

-Καπετάνιο, καπετάνιο, είκοσι εχθρικά πλοία στον ορίζοντα.

Και ο καπετάνιος ατάραχος γυρνάει στο Δεύτερο και λέει:

-Πες να μου φέρουν το καφέ παντελόνι.
Μέντες έκλασε ο ναύαρχος!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom