Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
ΦΓ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ(F-463):Λόγος ζωής,αιτία θανάτου.Εύχομαι καλή αντοχή στα αδέλφια της ΦΓ ΣΑΛΑΜΙΣ που διασχίζει τα νερά του Ινδικού...

Περνάτε τουλάχιστον καλά εσείς στη Σούδα?
Ασε που τώρα θα πρέπει να δώσεις ευχές και στο ΛΗΜΝΟΣ

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.376
Πόντοι
7.885

Εδώ είναι παράδεισος,καμία σχέση με την γαμημένη την Σαλαμίνα :tickedoff:Το Λήμνος δεν ήξερα αν έφυγε,γι αυτό και δεν το έγραψα :idiot:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Εδώ είναι παράδεισος,καμία σχέση με την γαμημένη την Σαλαμίνα :tickedoff:Το Λήμνος δεν ήξερα αν έφυγε,γι αυτό και δεν το έγραψα :idiot:

Έχεις δίκιο. Κατέβηκα στο Ναύσταθμο την περασμένη εβδομάδα και σκάσαμε στο φαί και τα ρακόμελα..

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

εγω πάντως στη Σουδας πέρασα ενα πού ευτυχισμένο καλοκαιρι πριν αρκετα χρονια.

ναι ξερω, στα @@ σας....

zilberto

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
98
Πόντοι
1
Στα καρέ υπ/κών των Φ/Γ ΣΑΛΑΜΙΣ Κ Φ/Γ ΣΠΕΤΣΑΙ συνεχίζει να σερβιρεται το ίδιο εξαιρετικό φραπέ όπως προ 4-ετίας ?

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
εχεις σπασει ολα τα κοντερ ρε μαλακα..
Επειδή έσυ δεν τα έχεις κάνει, δεν σημαίνει ότι δεν τα έχει κάνει και κάποιος...
Κάποιος τελικά πρέπει να υπάρχει που τα κάνει ... τι λες ε?

Το άνω όριο του μέσου ανθρώπου είναι 110.
Το IQ του Αινστάιν λογίζεται προσεγγιστικά από 150-159.
Αν ανήκεις στην Μένσα εξορισμού είσαι κοντύτερα στο 150....

Πάντως το ζόρι το τραβάς βλέπω και χαίρομαι....

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αντμιραλ,

Μια που είσαι της δουλειάς και τα ξέρεις τα πράματα, μπορείς να μας πεις μια άποψη για το ερώτημα που μου έχει δημιουργηθεί παρακολουθώντας την επικαιρότητα και δε μου κάθεται καμια απάντηση:

Τι διάολο γίνεται εκεί έξω από τη Σομαλία και την πέφτουν οι ξυπόλυτοι στα εμπορικά, τα πιάνουν, ζητάνε λύτρα, και ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ τα λύτρα οι εφοπλιστές?

Έχουν μαζευτεί πολεμικά από όλο τον κόσμο (NATO, SEATO, και δικά μας έχει νομίζω) και δε μπορούν να ξεκαθαρίσουν κάμποσους μαύρους που σαλτάρουν στα καράβια από τις φελούκες?
Μπαμ και κάτω μόλις τους δουν (λέω εγώ), γιατί δε το κάνουν?

Και (δεύτερη απορία), γιατί δεν εξοπλίζονται στοιχειωδώς τα εμπορικά που περνάνε από αυτά τα σημεία, να μπορούν να αμυνθούν μόνοι τους όταν βλέπουν το Σομαλό να τους πλησιάζει?

Είπαμε, καλή η πλάκα εδώ, αλλά ας μαθαίνουμε και κάτι χρήσιμο!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Αντμιραλ,

Μια που είσαι της δουλειάς και τα ξέρεις τα πράματα, μπορείς να μας πεις μια άποψη για το ερώτημα που μου έχει δημιουργηθεί παρακολουθώντας την επικαιρότητα και δε μου κάθεται καμια απάντηση:

Τι διάολο γίνεται εκεί έξω από τη Σομαλία και την πέφτουν οι ξυπόλυτοι στα εμπορικά, τα πιάνουν, ζητάνε λύτρα, και ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ τα λύτρα οι εφοπλιστές?

Έχουν μαζευτεί πολεμικά από όλο τον κόσμο (NATO, SEATO, και δικά μας έχει νομίζω) και δε μπορούν να ξεκαθαρίσουν κάμποσους μαύρους που σαλτάρουν στα καράβια από τις φελούκες?
Μπαμ και κάτω μόλις τους δουν (λέω εγώ), γιατί δε το κάνουν?

Και (δεύτερη απορία), γιατί δεν εξοπλίζονται στοιχειωδώς τα εμπορικά που περνάνε από αυτά τα σημεία, να μπορούν να αμυνθούν μόνοι τους όταν βλέπουν το Σομαλό να τους πλησιάζει?

Είπαμε, καλή η πλάκα εδώ, αλλά ας μαθαίνουμε και κάτι χρήσιμο!
Φίλε αυτα που ρωτάς ,άπτονται εξωτερικής πολιτικής και δεν έχω καμια γνώση...Παίζονται πολλά παιχνίδια πάντως...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom