Μήπως .....λέω μήπως είσαι ΣΤΡΑΤΟΚΑΒΛΟΣ????????
στο κατω κατω μια δουλειά είναι και αυτή (ότι βαθμό και να έχεις) όπως όλες οι άλλες....
και διέπετε από τις γενικές αρχες κι κανόνες της κοινωνίας μας.....
Τι επειδή φοράς στολή???
Μια φορά σαν μέλος μια αντιπροσωπείας στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας με προσκάλεσαν να μπω σε ένα υποβρύχιο...
Από τις πιο συγκλονιστικές εμπειρίες στην ζωή μου ... και στην ΖΩΗ ΜΟΥ έχω δει και κάνει πράγματα που ελάχιστοι ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ έχουν την τύχη να κάνουν...
Τόσο πολύ που φοβήθηκα (αν και δεν το έδειξα), τι να πω ...
Ιδιαίτερα συγκλονιστικό ήταν το ότι πήγα πίσω στο μηχανοστάσιο ... απίστευτα απάνθρωπες συνθήκες εργασίας!!!
Και όλα αυτά σε ανάδυση (καλά το λέω?) και αραγμένοι στην προκυμαία...
Τι να πω ...
ΗΡΩΕΣ και ΕΥΓΕ!!!
υ.γ. Αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ή να κατανοήσεις την χρησιμότητα του στρατου, τι να πω...
Ότι πιο σημαντικό σε μια κοινωνία ο στρατός...
Για αυτό οι στρατιωτικοί φορούν στολή (σε αντίθεση με τους άλλους κρατικούς λειτουργούς ακόμη και των Σωμάτων Ασφαλείας πολλές φορές) για να ξεχωρίζουν...
Για αυτό ονομάζονται οι ανώτεροι εξ αυτών "Αξιωματικοί"...
Για αυτό ο πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει "χρεωμένους" 3 από δαύτους (με τον ένα να είναι πάντα μαζί του), δεν ξέρω καμιά άλλη κατηγορία εξω-προεδρικών να το κάνει αυτό...
Για αυτό δεν τους επιτρέπεται να απεργούν...
υ.γ. νο 2 Είδες την χθεσινή ομιλία του Ομπάμα?
Είδες σε τι περίοπτη θέση τους είχε?
Πρώτοι πρώτοι και απέναντι!!!
Στην Bundestag υπάρχει μόνιμος αντιπρόσωπος των Ενόπλων Δυνάμεων, η μοναδική κοινωνική/επαγγελματική/ πες το όπως θες που έχει αυτό το δικαίωμα ...
Έτσι λειτουργεί κάθε σωστό κράτος...
Άντε τώρα ξαναγύρνα στο Playstation που σου πήρε ο μπαμπάς ...