Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
επισης,οσο ανεχοσαστε να εκτελειτε διαταγες πολιτικων που (κατα την γνωμη σας) ξεπουλανε την πατριδα σας(σημιτης-παγκαλος),εισαστε συνυπευθυνοι οποτε ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ & κοψτε τα περι πατριωτισμου ΚΟΤΟΥΛΕΣ..

φαε ενα μαλακα Ναυαρχε. Και μετα θα ποσταρει βιδεο για τη πουτανα χουντα και τα αδερφια αγωνιστες  :2funny: :2funny:

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
επισης,οσο ανεχοσαστε να εκτελειτε διαταγες πολιτικων που (κατα την γνωμη σας) ξεπουλανε την πατριδα σας(σημιτης-παγκαλος),εισαστε συνυπευθυνοι οποτε ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ & κοψτε τα περι πατριωτισμου ΚΟΤΟΥΛΕΣ..

και τι θες να κανουν βρε καραγκιοζοπαιχτη; ; ;
πραξικοπημα;;;
για κοιταχτε ορε ενα ψευτοαναρχικο. .  :uglystupid:

Επισκέπτης
εισαστε τοσο μαλακες που απαξιω να ασχοληθω..
παραιτηση-καταγγελια σας λεει τιποτε???

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Σωστος. Ετσι ειναι. Εχετε παρεξηγησει την συναδελφικη αλληλεγγυη.
εισαστε τοσο μαλακες που απαξιω να ασχοληθω..
παραιτηση-καταγγελια σας λεει τιποτε???
Υπάρχει και ιεραρχία..Τι προτείνεις δηλαδή,να βαρέσω γροθιά στο μαχαίρι και να με στείλουν σπίτι μου?Εχουμε και οικογένεια αδερφέ..Το μόνο που μπορώ να κανω,στα πλαίσια της στρατιωτικής μου παιδείας,είναι να απορρίψω κάθε πρόταση που τυχόν θα μου γίνει.Όχι γιατί είμαι υπεράνω αλλά επειδή νοιάζομαι για την υστεροφημία μου,έχοντας και κάποιες ηθικές αναστολές...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Υπάρχει και ιεραρχία..Τι προτείνεις δηλαδή,να βαρέσω γροθιά στο μαχαίρι και να με στείλουν σπίτι μου?Εχουμε και οικογένεια αδερφέ..Το μόνο που μπορώ να κανω,στα πλαίσια της στρατιωτικής μου παιδείας,είναι να απορρίψω κάθε πρόταση που τυχόν θα μου γίνει.Όχι γιατί είμαι υπεράνω αλλά επειδή νοιάζομαι για την υστεροφημία μου,έχοντας και κάποιες ηθικές αναστολές...

Το ξερω ναυαρχε αυτο. Δυστυχως ο ιδιος ο τροπος που λειτουργουν οι ΕΔ βοηθουν τετοιες καταστασεις. Με λιγα λογια κλεινουν τα στοματα. Διαφωνω εντελως με αυτην την λογικη, δεν θα δεχομουν ποτε να εργαστω στις ΕΔ, σαν στρατιωτικος. Πες με αναρχικο, πες με οτι θες, αλλα δεν το δεχομαι. Τωρα λεω και ενα γεια χαρα και αλλαζω εταιρεια μολις μου σπασουν τα αχιδια. Φυσικα παλι με ζητανε να παω πισω για δουλεια, αλλα εγω παω παντα για κατι καλυτερο. Στις ΕΔ δεν εχεις τετοια ελευθερια. Σου υπογραφω πως σαν πολιτης πλεον δεν θα δισταζα να χτυπησω στρατιωτικο που παραφερεται.

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
τι προτεινεις τοτε ρε γιδοβλακα που μπηκες να το γαμησεις και εδω το θεμα? πραξικοπημα? ουτε ξερεις τι λες..εχεις πεσει στα βαρια εσυ παει τελειωσε

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
"Έχουμε γη και Πατρίδα,όταν έχουμε πλοια εις την Θαλασσαν"
ΘΟΥΚΙΔΙΔΗΣ
[size=15pt]Τιμή και Δόξα στα παλικάρια μας.....[/size]

Συνημμένα

• n558559733_818421_1567.jpg
    n558559733_818421_1567.jpg
    29,7 KB · Εμφανίσεις: 18

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.245
Πόντοι
4.365
ΘΟΥΚΙΔΙΔΗΣ

Μήπως .....λέω μήπως είσαι ΣΤΡΑΤΟΚΑΒΛΟΣ???????? :jerking:

στο κατω κατω μια δουλειά είναι και αυτή (ότι βαθμό και να έχεις) όπως όλες οι άλλες....

και διέπετε από τις γενικές αρχες κι κανόνες της κοινωνίας μας.....Τι επειδή φοράς στολή???

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

στο κατω κατω μια δουλειά είναι και αυτή (ότι βαθμό και να έχεις) όπως όλες οι άλλες....

και διέπετε από τις γενικές αρχες κι κανόνες της κοινωνίας μας.....Τι επειδή φοράς στολή???
Δεν κατάλαβα το θυμό και το emoticon της μαλακίας φίλε...Μήπως θα μου απαγορευσεις κιόλας να αισθάνομαι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για το ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ που επιτελώ?Η ,για το στρατόκαυλος,με είδες να προσπαθώ να σε πείσω για κάτι άλλο πέρα απο την απαξίωση που δεχεται η τάξη μας?Κάνε μου λοιπόν τη χάρη γιατί όσο και να βρίζεις δεν ξεφεύγω.....Και τράβα ρώτα εδώ μέσα ,για να σου μάθουν σε τι ύφος να απευθύνεσαι...

Επισκέπτης
Δεν κατάλαβα το θυμό και το emoticon της μαλακίας φίλε...Μήπως θα μου απαγορευσεις κιόλας να αισθάνομαι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για το ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ που επιτελώ?Η ,για το στρατόκαυλος,με είδες να προσπαθώ να σε πείσω για κάτι άλλο πέρα απο την απαξίωση που δεχεται η τάξη μας?Κάνε μου λοιπόν τη χάρη γιατί όσο και να βρίζεις δεν ξεφεύγω.....Και τράβα ρώτα εδώ μέσα ,για να σου μάθουν σε τι ύφος να απευθύνεσαι...

Να αναλαβω για εσενα φιλε Ναυαρχε.
Μην δινεις σημασια σε αυτα τα ελεινα πουτανοσπερματα των εξαρχειων που μακαρι να πεθανουν απο καρκινο αυτοι οι λεχριτες που δεν προσφερουν το παραμικρο στην πατριδα μας.
Αν ειχαμε σοβαρο κρατος η θα τους αυτοκτονουσε στο Αιγαιο η θα τους εστελνε σε καμια Τουρκια να πουνε εκει αν εχουν αρχιδακια καποιον του αξιωματος σου "στρατοκαυλο" να δουν ποσα απιδια βαζει ο σακος ;)

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
......βλέπω στον ύπνο ελάφια απολύωμαι ΠΙΛΑΦΙΑ!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

βάλε κανα κανελοπουλάκι να σχίζει τα νερα πα΄ση δυναμη...... ;) εκει να δειτε.....
χαχαχααχχααχχα!Έχεις πολύ πλάκα αδερφέ...Κάθησες κι εψαξες ποστ πίσω,αλλά δεν ξέρεις και σε ποιον απευθυνόμουν.Ο PITSI ναύτης!!!Εδώ γελάνε!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ΘΟΥΚΙΔΙΔΗΣ
  Ας παραμεινουν Φωτεινοι.... και ας λαμπει η θυσια τους(για τους νεοτερους)... που εκτελεσαν την κρισιμη εκεινη νυχτα.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

1. καλα κάνεις και εισαι περηφανος για τη δουλεια που κανεις. (αλλα ρε πουλακι μου, ολοι λεμε για τις δουλειες μας οτι ειναι λειτουργημα, ας χαλαρωσουμε ολοι σιγα σιγα)

2. απαξιωση? εγω δεν το δα κατι τετοιο πουθενα. περα απο κατι αριστεριστες τις πλακας, γενικοτερα δεν εχω διαπιστωσει οτι υπαρχει απαξιωση. Ιδιως για αυτους του ΠΝ.

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16

Μια φορά σαν μέλος μια αντιπροσωπείας στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας με προσκάλεσαν να μπω σε ένα υποβρύχιο...
Από τις πιο συγκλονιστικές εμπειρίες στην ζωή μου ... και στην ΖΩΗ ΜΟΥ έχω δει και κάνει πράγματα που ελάχιστοι ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ έχουν την τύχη να κάνουν...
Τόσο πολύ που φοβήθηκα (αν και δεν το έδειξα), τι να πω ...
Ιδιαίτερα συγκλονιστικό ήταν το ότι πήγα πίσω στο μηχανοστάσιο ... απίστευτα απάνθρωπες συνθήκες εργασίας!!!
Και όλα αυτά σε ανάδυση (καλά το λέω?) και αραγμένοι στην προκυμαία...
Τι να πω ...

ΗΡΩΕΣ και ΕΥΓΕ!!!

υ.γ. Αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ή να κατανοήσεις την χρησιμότητα του στρατου, τι να πω...
Ότι πιο σημαντικό σε μια κοινωνία ο στρατός...
Για αυτό οι στρατιωτικοί φορούν στολή (σε αντίθεση με τους άλλους κρατικούς λειτουργούς ακόμη και των Σωμάτων Ασφαλείας πολλές φορές) για να ξεχωρίζουν...
Για αυτό ονομάζονται οι ανώτεροι εξ αυτών "Αξιωματικοί"...
Για αυτό ο πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει "χρεωμένους" 3 από δαύτους (με τον ένα να είναι πάντα μαζί του), δεν ξέρω καμιά άλλη κατηγορία εξω-προεδρικών να το κάνει αυτό...
Για αυτό δεν τους επιτρέπεται να απεργούν...

υ.γ. νο 2 Είδες την χθεσινή ομιλία του Ομπάμα?
Είδες σε τι περίοπτη θέση τους είχε?
Πρώτοι πρώτοι και απέναντι!!!
Στην Bundestag υπάρχει μόνιμος αντιπρόσωπος των Ενόπλων Δυνάμεων, η μοναδική κοινωνική/επαγγελματική/ πες το όπως θες που έχει αυτό το δικαίωμα ...
Έτσι λειτουργεί κάθε σωστό κράτος...

Άντε τώρα ξαναγύρνα στο Playstation που σου πήρε ο μπαμπάς ...

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.245
Πόντοι
4.365

μπα? παρεξηγηθήκαμε....??? καλα δεν πειραζει που δε καταλαβαίνεις...το να σε πω "στρατόκαβλο" δεν είναι βρισιά....άλλωστε αν είχες διαβασει όλο το μύνημα θα είχες δει ότι λεω ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΙΑ ΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ....απλά μπορείς να είσαι όσο περήφανος θελεις και άλλο τόσο (και εγώ είμαι ) δεν μας το απαγορεύει κανεις....αυτό όμως που δεν μπορείς να κανεις είτε είσαι δύοπος είτε ναύαρχος είναι να ερεθήζεις και να οξύνεις τις καταστασεις....και αυτό επείδη έχεις κοινωνική όχι υπηρεσιακή ευθύνη, επειδή φοράς αυτή τη στολή.......αν το καταλαβες καλώς....αν όχι πάλι καλώς....
για τα ελάφια είναι παλίό και το έγραψ για να ελαφρύνουμε λίγο την συζήτηση.....στον άλλο τον καραγκιόζη :idiot: θα απαντήσω αμέσως αγαπητε συναδελφε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom