Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 352K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μάθε λοιπόν ότι τα παράσημο πολλές φορές μειώνει τον μισθό ... αφού αναγκάζεται να το αγοράσει από την τσέπη του (!!!) γιατί εαν του έχει -αοράτως- απονεμηθεί και δεν το φέρει μπορεί να τιμωρηθεί!!!!Αντε ρε ... μιλάτε κανείς εδώ μέσα!!!

Ότι λες είναι άκυρο, βούλωστο!!!

παλι μαλακια ειπες αλλα δε γαμιεται

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
λέω ότι δεν πρέπει να απαξιώνουμε τις ΕΔ επειδή υπάρχουν μια-δυο χουφτες αργυρώνητοι/ανάξιοι κοιλαράδες/κομπλεξικοί.Σε διαβεβαιώνω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των υπηρετούντων

φίλτατε ναύαρχε δυστυχώς υπάρχει μία τάση αύξησης του αριθμού τους... και η τάση αυτη βαίνει συνεχώς αυξανόμενη...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
& αυτην..
καντετην μασουρι & βαλτετην στην σουφρα σας..

νομίζω ότι θα πρέπει να την βάλουμε στην δικιά σου.. μπας και πάψεις να λές συνεχώς μαλακίες .. διότι με τον κώλο μιλάς και όχι με το στόμα..

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
 Δεν εχω αναγκη απο χρηματα(ειμαι φτωχος σε χρημα) και ουτε πιστευω σε αυτα.Οι αξιες ειναι αλλες για τους σκεπτομενους ανθρωπους.Και οποτε κερδιζω χρηματα απο το ποδοσφαιρικο στοιχημα του Ο.Π.Α.Π ,το επενδυω στην τραπεζα Μουνοbank.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

ααα φίλε εδώ σε ρίχνω... στην τράπεζα αυτή είμαι hedge fund...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
& αυτην..
καντετην μασουρι & βαλτετην στην σουφρα σας..
Σημαια...Το Εθνικο μας Συμβολο.''Ορκιζομαι να φυλαττω πιστη στην Πατριδα.....Τας σημαιας να μην τας εγκαταλειπω,μηδε να αποχωριζομαι απο αυτας''.Αυτος ειναι ο Ορκος του ..ΕΛΛΗΝ Ποια ειναι η σημασια του ορκου??? Μια και μοναδικη.Να αγωνισθει μεχρι θανατου για να σωσει το ιερο λαβαρο του Εθνους απο την ταπεινωση.Ειναι μεγιστη τιμη για τον ΕΛΛΗΝ να πεθανει για το ιερο λαβαρο του Εθνους μας και της Πιστεως μας........Πηγαινε σε παρακαλω να σπαμαρεις σε κανενα αλλο θρεντ.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
φίλτατε ναύαρχε δυστυχώς υπάρχει μία τάση αύξησης του αριθμού τους... και η τάση αυτη βαίνει συνεχώς αυξανόμενη...
Σε όλες τις εργασίες συμβαίνει αυτό.Όλοι προσπαθούν να την πέσουν..Αυτό που δεν καταλαβαίνετε ,είναι ότι δεν μας συμφέρει σαν Κράτος να απαξιώνουμε το Στρατευμα.Κάποτε θα το βρούμε απέναντί μας αυτό...

Επισκέπτης
Σε όλες τις εργασίες συμβαίνει αυτό.Όλοι προσπαθούν να την πέσουν..Αυτό που δεν καταλαβαίνετε ,είναι ότι δεν μας συμφέρει σαν Κράτος να απαξιώνουμε το Στρατευμα.Κάποτε θα το βρούμε απέναντί μας αυτό...
οταν οι ελλΕηναρες αξιωματικοι σταματησουν να υπογραφουν τις υπερτιμολογησεις των προμηθειων,οταν σταματησουν να αγοραζουν αχρηστα οπλα,οταν επιβληθει το ποθεν εσχες,τοτε τα ξαναλεμε..
μεχρι τοτε,τουμπεκι ψιλοκομμενο..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σημαια...Το Εθνικο μας Συμβολο.''Ορκιζομαι να φυλαττω πιστη στην Πατριδα.....Τας σημαιας να μην τας εγκαταλειπω,μηδε να αποχωριζομαι απο αυτας''.Αυτος ειναι ο Ορκος του ..ΕΛΛΗΝ Ποια ειναι η σημασια του ορκου??? Μια και μοναδικη.Να αγωνισθει μεχρι θανατου για να σωσει το ιερο λαβαρο του Εθνους απο την ταπεινωση.Ειναι μεγιστη τιμη για τον ΕΛΛΗΝ να πεθανει για το ιερο λαβαρο του Εθνους μας και της Πιστεως μας........Πηγαινε σε παρακαλω να σπαμαρεις σε κανενα αλλο θρεντ.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

ηλιθιε, τοβαλες και μπολντ να δουμε την αμορφωσια σου. Επαιζες και στο καφε της Χαρας?  :jerking:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
τραβα να μαθεις γραμματικη μωρη αμοιβαδα..
Υ.Γ ουτε την στυα δεν εχεις τελειωσει ρε αγραμματε μπαστουρνοβλαχε ανθυπα..
 Το ΕΛΛΗΝ να εισαι σιγουρος οτι θα εισαι ο τελευταιος που θα το καταλαβει στην γραμματικη του και οχι μονο.Δεν σου συνεχιζω αλλο... προσευχομαι για σενα να γινεις καλυτερος Ανθρωπος και καλυτερος Ελλην.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

Επισκέπτης
 Το ΕΛΛΗΝ να εισαι σιγουρος οτι θα εισαι ο τελευταιος που θα το καταλαβει στην γραμματικη του και οχι μονο.Δεν σου συνεχιζω αλλο... προσευχομαι για σενα να γινεις καλυτερος Ανθρωπος και καλυτερος Ελλην.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
αει κιχου ρε μαλακα κλοουν..

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6

παιχτουρα μην ασχολεισαι με καμμενους :sunglasses:...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ηλιθιε, τοβαλες και μπολντ να δουμε την αμορφωσια σου. Επαιζες και στο καφε της Χαρας?  :jerking:
 Οτι εγραψα πηγαινε να σου το εξηγησουν τουλαχιστον ορθογραφικα....μην μου δειχνεις συνεχεια οτι εισαι ανωτερος ηλιθιος...δηλαδη Πανηλιθιος...το εχω καταλαβει αυτο.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
 Οτι εγραψα πηγαινε να σου το εξηγησουν τουλαχιστον ορθογραφικα....μην μου δειχνεις συνεχεια οτι εισαι ανωτερος ηλιθιος...δηλαδη Πανηλιθιος...το εχω καταλαβει αυτο.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

που να παω να μου την εξηγησουν αυτη τη γραμματικη? στο Κωλοκοτρονιτσι?

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
οταν οι ελλΕηναρες αξιωματικοι σταματησουν να υπογραφουν τις υπερτιμολογησεις των προμηθειων,οταν σταματησουν να αγοραζουν αχρηστα οπλα,οταν επιβληθει το ποθεν εσχες,τοτε τα ξαναλεμε..
μεχρι τοτε,τουμπεκι ψιλοκομμενο..
Α)Υπερτιμολογήσεις:Μιλάς για 10 άτομα της ΓΔΑΕΕ τα οποία όλοι ξέρουμε πώς αναρριχήθηκαν εκεί..Εχεις δικιο πάντως..
Β)Αχρηστα Όπλα:Ποιος αποφασίζει?Οι ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,Παπαντωνίου,Τσοχατζόπουλος μου ερχονται προχειρα..Αρα εδώ είσαι άδικος..
Γ)Πόθεν Έσχες:κάθε χρόνο υποβάλλω στην Εισαγγελία ΑΠ,Λ.Αλεξάνδρας γραφείο 114 Α' Όροφος,απ'έξω το εχω μάθει...Και αφού υποβάλλω εγω για ΜΙΑ συμμετοχή που είχα φαντάσου οι Μεγάλοι.Επι ποινή μάλιστα ,σε περίπτωση μη υποβολής ,μή Ετήσιας Τακτικής Κρίσης.Αρα κι εδω έχεις άδικο..
ΣΚΟΡ 1-2!!!Σαν στο Καραισκάκη!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Α)Υπερτιμολογήσεις:Μιλάς για 10 άτομα της ΓΔΑΕΕ τα οποία όλοι ξέρουμε πώς αναρριχήθηκαν εκεί..Εχεις δικιο πάντως..
Β)Αχρηστα Όπλα:Ποιος αποφασίζει?Οι ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,Παπαντωνίου,Τσοχατζόπουλος μου ερχονται προχειρα..Αρα εδώ είσαι άδικος..
Γ)Πόθεν Έσχες:κάθε χρόνο υποβάλλω στην Εισαγγελία ΑΠ,Λ.Αλεξάνδρας γραφείο 114 Α' Όροφος,απ'έξω το εχω μάθει...Και αφού υποβάλλω εγω για ΜΙΑ συμμετοχή που είχα φαντάσου οι Μεγάλοι.Επι ποινή μάλιστα ,σε περίπτωση μη υποβολής ,μή Ετήσιας Τακτικής Κρίσης.Αρα κι εδω έχεις άδικο..
ΣΚΟΡ 1-2!!!Σαν στο Καραισκάκη!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
β..ποιος κανει τις επαφες???
ποιος κανει τις εισηγησεις???
ποιος κανονιζει τις μιζες???
γ..& οι βουλευτες κανουν,μονο που κανεις δεν τις ελεγχει..
τραγουδα οσο θελεις..

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
 Οχι...στην Ελληνικη Ιστορια απο εγκυρους συγγραφεις.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.338
Πόντοι
22.785
Εχουμε μια απειλιτική εχθρική κατάσταση ένατίων μας και χρειαζόμαστε όπλικη ίσχυ,
και πολεμική ίκανότητα για να μη μπορεί να κάνει ότι θέλει η Τουρκία.....
Και λεφτά έχουμε.... καί ψυχή έχουμε
Θέληση δεν έχουν οι άδιαφοροι προδότες πολιτικοί, πού μας κυβερνάνε !!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom