Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 352K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Καλά ρε φταίνε οι στρατιωτικοί για το πόσο στοίχησε ένας πόλεμος ή μήπως οι πολιτικοί προιστάμενοι τους?
Και τι φταίνε οι στρατιωτικοί που οι φαντάροι πέρνουνε ψίχουλα?
Λες να τους παρείχε κονδύλια το κράτος για τους φαντάρους, και αυτοί να πήγαν με αυτά να περάσουν μπάνια D&G στα σπίτια τους?
Για σύνελθε και ψάξε τις απαντήσεις εκεί που υπάρχουν...

Ααα και κάτι άλλο ... οι βρωμοπιλότοι των μαχητικών φταίνε για όλα που τα παίρνουν για να κάνουν βόλτες στο Αιγαίο καίγοντας λίγο παραπάνω την μετάκαυση...
Γενικά έχεις δώσει ρέστα...

Και για τα εικονικά οδοιπορικά, ουσιαστικά δινονται για να εξαγοράσουν την σιωπή των στρατιωτικών, κανείς δεν θα αρνιόταν να ενσωματωθούν στον μισθό τους με οιονδήποτε τρόπο.
Επίσης ένας στρατιωτικός στα 65 του χρόνια θα έχει ...47(!!!) χρόνια υπηρεσίας αν μπήκε σε παραγωγική σχολή από τα 18 του.
Πόσοι τεμπελχανάδες μη-στρατιωτικοί θα έχουν τόσα χρόνια προσφοράς?

Έχω ιδιαίτερη σχέση με το στρατιωτικό περιβάλλον, και γνωρίζω αρκετά καλά πιστεύω τα προβλήματα τους...

Μαλλον δεν γνωριζεις την ελληνικη γλωσσα. Η φανταζεσαι διαφορα ή παραφραζεις τα οσα ειπα. Που το ειδες γραμμενο οτι κατηγορησα καποιον συγκεκριμενα?
Εσυ για συνελθε, γιατι στα θερετρα διακοπων που παραθεριζουν οι καραβαναδες υπηρετουν φανταροι, ενω τα στρατοπεδα ειναι αδεια, και ο αλλος εχει να βγει καιρο εξοδουχος. Συνεχεια υπηρεσια.
Δεν ειπα να βγαινουν στα 65, νομιζω ομως με ορισμενες εξαιρεσεις θα μπορουσαν να βγαινουν λιγο αργοτερα στην συνταξη.
Οσο τα για τα καυσιμα, την μετακαυση και το κοστος, γινεσαι εντελως καραγκιοζης...

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
...και μετά τους πήρε η ΝΑΣΑ, ε?

Τι άλλο θα ακούσουμε....
Εσυ είσαι και μαλάκας και άσχετος
μέχρι πριν λίγα χρόνια για να πας στα F-16 περνουσες από τα F-5
αφου συμπληρωνες ώρες και περνουσες αξιολόγηση πηγαινες σχολέιο
και εκει μετά αποφασιζόταν αν θα συνεχισεις...

τα λέω καλά παίχτες?
τώρα χωρις F-5 χειρότερα τα πράγματα
με centreline δυσκολή η προσγείωση....

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Πιστεύω να καλύφτηκες...

Αρχηγε θα το ξαναπω. Δεν εχω προβλημα με ομαδες ανθρωπων, με συμπεριφορες εχω προβλημα. Ναι καλυφτηκα, εξαλλου ουδεποτε σε κατηγορησα προσωπικα. Ετσι δεν ειναι?

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
  Να τελειωνουμε τα περι ψωλης-ειμαι μονογαμικοςκαι παντρεμενος αρα δεν ξενογαμω λογω συνειδητης επιλογης και γουστο μου και καπελο μου στην τελικη...παει αυτο

Γαλονας δεν ειμαι αν και το ηθελα πολυ καποτε-ας οψεται η στραβομαρα τη μυωπιας...
 οποτε και δεν μπορω να σου απαντησω επι προσωπικων εμπειριων οπως ο αντμιραλης...

Θα μπορουσα να σου πω επιχειρηματολογησω με διαφορες ιστοριες τυπου "μου ειπαν-
 καποιος κατι-ακουσα- μου το ειπε ενας φιλος" και λοιπες μαλακιες αλλα δεν το
 κανω-σιγουρα θα εχεις και εσυ να πεις πολλες τετοιες...

Οι κατηγοριες που αναφερεις περι επαναξιολογησεων πιλοτων και περι αποζημιωσεων
 των επαγγελματιων του Στρατου(υπερωριες-μισθοι-παρασημα και λοιπα) εχω ακουστα και
 εγω αλλα δεν εχω αποδειξεις οπως δεν εχεις και εσυ....Πιπες λεμε και οι δυο-προς
 τι η λασπη και η προσωπικη επιθεση σε ατομα εδω μεσα;

Τωρα για 9αρια που λεγαμε....οσα θελεις και οποτε θελεις,ειδικα με τα πιο συγχρονα
 των αεροσκαφων μας.....F-16 και Mirage και οποιαδηποτε στιγμη...

Ρωτα να μαθεις σχετικα η διαβασε καμμια Πτηση με τις εμπειριες του Καββαθα

καμία επίθεση ή λάσπη σε κανένα...προς θεου
ότι έχω πει ως τώρα αφορά μόνο προσωπικη εμπειρία
όχι τι μου είπε κάποιος μαλάκας
αλλά άλλό είμουν εκεί και αλλό πως θα αποδείξω αυτά σε εσάς
απλά με ακούτε και αποφασίζετε
πτήση διαβάζα παίδι γιατι σε παιδια απευθηνεται..

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Μαλλον δεν γνωριζεις την ελληνικη γλωσσα. Η φανταζεσαι διαφορα ή παραφραζεις τα οσα ειπα. Που το ειδες γραμμενο οτι κατηγορησα καποιον συγκεκριμενα?
Εσυ για συνελθε, γιατι στα θερετρα διακοπων που παραθεριζουν οι καραβαναδες υπηρετουν φανταροι, ενω τα στρατοπεδα ειναι αδεια, και ο αλλος εχει να βγει καιρο εξοδουχος. Συνεχεια υπηρεσια.
Δεν ειπα να βγαινουν στα 65, νομιζω ομως με ορισμενες εξαιρεσεις θα μπορουσαν να βγαινουν λιγο αργοτερα στην συνταξη.
Οσο τα για τα καυσιμα, την μετακαυση και το κοστος, γινεσαι εντελως καραγκιοζης...
Αν ήσουνα φαντάρος στα θέρετρα θα έλεγες μακάρι να με κρατούσαν εδώ συνέχεια ... προφανώς κάτι δεν πέτυχες και για αυτό το λες.
Οπότε φταίει το βύσμα σου και όχι ο στρατός...
Ή εναλλακτικά βάλτα με τα φαντάρια που δεν ξεκολλάνε από τα θέρετρα κια κάνουν τους κινέζους, σαν βδέλλες ένα πράγμα ...
Όσο για το αν γίνομαι καραγκιόζης εσύ να δεις που ακόμα και για την διεξαγωγή των πολέμων ...κατηγορείς τον στρατό!!!
Τι να σου πω, τίγκα στην πρωτοβουλία είναι ο καημένος...
Εσυ είσαι και μαλάκας και άσχετος
μέχρι πριν λίγα χρόνια για να πας στα F-16 περνουσες από τα F-5
αφου συμπληρωνες ώρες και περνουσες αξιολόγηση πηγαινες σχολέιο
και εκει μετά αποφασιζόταν αν θα συνεχισεις...

τα λέω καλά παίχτες?
τώρα χωρις F-5 χειρότερα τα πράγματα
με centreline δυσκολή η προσγείωση....
Ένα θα σου πω κύριε "Ποιος σχετικός δεν γίνεται" ... ΣΕΒΑΣΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΤΟ!!!
ΤΕΛΟΣ.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εχοντας καθηκον στην οικογενεια της Ελληνικης Πολεμικης Αεροποριας της οποιας ειμαι μελος (προσφατα αποστρατευτηκα αλλα και σαν αποστρατος συνεχιζω να προσφερω τις υπηρεσιες μου σε οτι θεματα μου ζητηθουν,το βαθμο μου δεν βρισκω λογους να το γραψω..ο καθενας μπορει στο Internet,να γραφει οτι θελει... εξαλλου οσοι με γνωριζουν ξερουν οτι ειμαι Ελλην αλλα πανω απ'ολα... Ανθρωπος διχως διαθεση ατομικης προβολης) κλεινει η παρενθεση και συνεχιζω απο τη λεξη μελος...η Ελληνικη Πολεμικη Αεροπορια καθημερινα.. διατηρει σε μονιμου(24ωρου βασης) σε πολλα προωθημενα αεροδρομια των νησιων του Αιγαιου αεροσκαφη ετοιμοτητας των δυο-πεντε-δεκαπεντε-τριαντα λεπτων της ωρας καθως και χειριστες μαζι με τεχνικους για (Readinnes).Αναλογες ετοιμοτητες διατηρουνται και σε πολλα αλλα αεροδρομια της ηπειρωτικης χωρας. Τουτο σημαινει οτι απο την στιγμη,που δοθη σε αυτα εντολη απογειωσης(scramble)στους προαναφερομενους χρονους οφειλουν να απογειωθουν και πραγματι απογειωνονται με αποτελεσματα παντα θετικα και αριστα.. αλλα και συνεπειες να εχουν υπαρξει καποιες φορες απο τις αερομαχιες..απωλειες αεροσκαφων αλλα και χειριστων απο ασταθμητους παραγοντες και απο τις δυο πλευρες.Τελευταιο θυμα αυτων των σχεδον καθημερινων προκλησεων της Τουρκιας στο Αιγαιο ηταν ο ηρωας Σμηναγος(Ι)Ηλιακης που εγινε θυσια στο βωμο του καθηκοντος πανω απο την Καρπαθο το Μαιο του 2006.Η Πατριδα μας για να μπορει να αντιμετωπιζει τις καθημερινες αυτες προκλησεις της Τουρκιας ειναι υποχρεωμενη να διατηρει μια αξιομαχη και ετοιμοπολεμη πολεμικη Αεροπορια,η οποια ειναι συγχρονως και το κυριο αποτρεπτικο οπλο μας,ικανο να ανταποδωσει τουλαχιστον ισοδυναμο χτυπημα εαν χρειασθει.Γι αυτο οσοι δεν μας ξερουν καλα,ας φροντισουν να μαθουν για την Ιστορια μας και την καθημερινη συμβολη μας  στην διαφυλαξη της ειρηνης στην ευρυτερη Περιοχη αλλα και την υπερασπιση των συνορων μας οποτε αμφισβητουνται.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
καταρχήν δεν θέλω να σχολιάσω το επίπεδο σου και την νοημοσυνη σου θα μπορούσα...
Εγώ δεν προτεινα να ξεκινήσουμε πόλεμο. Οι τούρκοι πήραν την μισή κύπρο και δεν έγινε
τίποτα δεν θα γίνει κάτι τώρα...
τα παράσημα σε καιρο ειρήνης ευτελίζου αυτους που πολέμησαν για να τα πάρουν
ό μόνος λόγος που δίνονται είναι γιατί έτσι ανεβαίνει ο μισθός...
κανένας δεν υποχρεώνει τους αξιωματικούς να πάρουν με το ζόρι εικόνικά οδοιπορικά
δεν σέβεσαι αυτους που υπήρετουν σαν απλοί στρατιώτες αν τους σεβόσουνν θα ήξερες
ότι φαντάρους λένε τα μουλάρια κανένας αξιωματικός με επίπεδο δεν χρησιμοποιει αυτή την λέξη
ο διοικητης μου τρελενόταν όταν άκουγε αυτή την λέξη άπο κάποιον
κάνενας δεν πλήρωνεται όταν σπουδάζει, οι στρατιωτικοι πλήρώνονται από την πρώτη μέρα που μπαινουν στη σχολή
έχεις σχέση με στρατιωτικό περιβάλλον ειπες
που υπηρέτησες? τι βίσμα έβαλες?
πόσοι δουλέυουν και έχου τα ίδια χρόνια προσφορας στην κοινωνία και θα πάρουν πολύ λιγότερα

Δεν θέλω να πολυασχοληθώ με το θέμα, αλλά επιλεκτικά θα πω δυο-τρία πράγματα...
Δλδ. τι προτείνεις ... να ξεκινήσουμε πόλεμο ή να καταργήσουμε τον στρατό?
Ααα ... το πρόβλημα σου είναι τα παράσημα?
Τι είδους κόμπλεξ έχεις με τα παράσημα, σου τρώνε τα γκομενάκια οι παρασημοφορημένοι?
Εγώ προσωπικά ουδέποτε έιχα πρόβλημα...
Πόσο σίγουρος είσαι για αυτό?
Αλλά και έτσι να είναι τι θες να γίνει ... να μην παίρνουν μισθό?
Καλά ρε φταίνε οι στρατιωτικοί για το πόσο στοίχησε ένας πόλεμος ή μήπως οι πολιτικοί προιστάμενοι τους?
Και τι φταίνε οι στρατιωτικοί που οι φαντάροι πέρνουνε ψίχουλα?
Λες να τους παρείχε κονδύλια το κράτος για τους φαντάρους, και αυτοί να πήγαν με αυτά να περάσουν μπάνια D&G στα σπίτια τους?
Για σύνελθε και ψάξε τις απαντήσεις εκεί που υπάρχουν...

Ααα και κάτι άλλο ... οι βρωμοπιλότοι των μαχητικών φταίνε για όλα που τα παίρνουν για να κάνουν βόλτες στο Αιγαίο καίγοντας λίγο παραπάνω την μετάκαυση...
Γενικά έχεις δώσει ρέστα...

Και για τα εικονικά οδοιπορικά, ουσιαστικά δινονται για να εξαγοράσουν την σιωπή των στρατιωτικών, κανείς δεν θα αρνιόταν να ενσωματωθούν στον μισθό τους με οιονδήποτε τρόπο.
Επίσης ένας στρατιωτικός στα 65 του χρόνια θα έχει ...47(!!!) χρόνια υπηρεσίας αν μπήκε σε παραγωγική σχολή από τα 18 του.
Πόσοι τεμπελχανάδες μη-στρατιωτικοί θα έχουν τόσα χρόνια προσφοράς?

Έχω ιδιαίτερη σχέση με το στρατιωτικό περιβάλλον, και γνωρίζω αρκετά καλά πιστεύω τα προβλήματα τους...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Αν ήσουνα φαντάρος στα θέρετρα θα έλεγες μακάρι να με κρατούσαν εδώ συνέχεια ... προφανώς κάτι δεν πέτυχες και για αυτό το λες.
Οπότε φταίει το βύσμα σου και όχι ο στρατός...
Ή εναλλακτικά βάλτα με τα φαντάρια που δεν ξεκολλάνε από τα θέρετρα κια κάνουν τους κινέζους, σαν βδέλλες ένα πράγμα ...
Όσο για το αν γίνομαι καραγκιόζης εσύ να δεις που ακόμα και για την διεξαγωγή των πολέμων ...κατηγορείς τον στρατό!!!

Κοιτα να δεις γαμω-σειρια παντα υπηρχαν.Ο ενας περναει καλα, ο αλλος γαμιεται. Οσο για το βυσμα που ειπες, εγω δεν ειχα ουτε ηθελα να παω να κανω τον σερβιτορο στους μονιμαδες. Πηγα Εβρο και μετα ΠΦ, χωρις να ερωτηθω ποτε αν θελω να παω. Παλι ακυρος εισαι. Μην κανεις υποθεσεις για πραγματα που δεν γνωριζεις.
Που ακριβως κατηγορησα οτι φταινε οι στρατιωτικοι για τους πολεμους? Αλλα πραγματα ειπα, αλλα δεν τα καταλαβες μαλλον.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
έκανε πουστιά ο τουρκος γιατι δεν το λες? τζάμπα πήγε το παλληκάρι
εφόσον αποστρατεύτηκες είσαι πολίτης τώρα ξέχνα την Αεροπορία...
κάποιοι αυτά που λες τα ξέρουμε δεν είναι αυτό το θέμα που συζητάμε...
για τα φράγκα δεν μιλάμε και τις απολαβές...
Εχοντας καθηκον στην οικογενεια της Ελληνικης Πολεμικης Αεροποριας της οποιας ειμαι μελος (προσφατα αποστρατευτηκα αλλα και σαν αποστρατος συνεχιζω να προσφερω τις υπηρεσιες μου σε οτι θεματα μου ζητηθουν,το βαθμο μου δεν βρισκω λογους να το γραψω..ο καθενας μπορει στο Internet,να γραφει οτι θελει... εξαλλου οσοι με γνωριζουν ξερουν οτι ειμαι Ελλην αλλα πανω απ'ολα... Ανθρωπος διχως διαθεση ατομικης προβολης) κλεινει η παρενθεση και συνεχιζω απο τη λεξη μελος...η Ελληνικη Πολεμικη Αεροπορια καθημερινα.. διατηρει σε μονιμου(24ωρου βασης) σε πολλα προωθημενα αεροδρομια των νησιων του Αιγαιου αεροσκαφη ετοιμοτητας των δυο-πεντε-δεκαπεντε-τριαντα λεπτων της ωρας καθως και χειριστες μαζι με τεχνικους για (Readinnes).Αναλογες ετοιμοτητες διατηρουνται και σε πολλα αλλα αεροδρομια της ηπειρωτικης χωρας. Τουτο σημαινει οτι απο την στιγμη,που δοθη σε αυτα εντολη απογειωσης(scramble)στους προαναφερομενους χρονους οφειλουν να απογειωθουν και πραγματι απογειωνονται με αποτελεσματα παντα θετικα και αριστα.. αλλα και συνεπειες να εχουν υπαρξει καποιες φορες απο τις αερομαχιες..απωλειες αεροσκαφων αλλα και χειριστων απο ασταθμητους παραγοντες και απο τις δυο πλευρες.Τελευταιο θυμα αυτων των σχεδον καθημερινων προκλησεων της Τουρκιας στο Αιγαιο ηταν ο ηρωας Σμηναγος(Ι)Ηλιακης που εγινε θυσια στο βωμο του καθηκοντος πανω απο την Καρπαθο το Μαιο του 2006.Η Πατριδα μας για να μπορει να αντιμετωπιζει τις καθημερινες αυτες προκλησεις της Τουρκιας ειναι υποχρεωμενη να διατηρει μια αξιομαχη και ετοιμοπολεμη πολεμικη Αεροπορια,η οποια ειναι συγχρονως και το κυριο αποτρεπτικο οπλο μας,ικανο να ανταποδωσει τουλαχιστον ισοδυναμο χτυπημα εαν χρειασθει.Γι αυτο οσοι δεν μας ξερουν καλα,ας φροντισουν να μαθουν για την Ιστορια μας και την καθημερινη συμβολη μας  στην διαφυλαξη της ειρηνης στην ευρυτερη Περιοχη αλλα και την υπερασπιση των συνορων μας οποτε αμφισβητουνται.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
καταρχήν δεν θέλω να σχολιάσω το επίπεδο σου και την νοημοσυνη σου θα μπορούσα...
Εγώ δεν προτεινα να ξεκινήσουμε πόλεμο. Οι τούρκοι πήραν την μισή κύπρο και δεν έγινε
τίποτα δεν θα γίνει κάτι τώρα...
τα παράσημα σε καιρο ειρήνης ευτελίζου αυτους που πολέμησαν για να τα πάρουν
ό μόνος λόγος που δίνονται είναι γιατί έτσι ανεβαίνει ο μισθός...
κανένας δεν υποχρεώνει τους αξιωματικούς να πάρουν με το ζόρι εικόνικά οδοιπορικά
δεν σέβεσαι αυτους που υπήρετουν σαν απλοί στρατιώτες αν τους σεβόσουνν θα ήξερες
ότι φαντάρους λένε τα μουλάρια κανένας αξιωματικός με επίπεδο δεν χρησιμοποιει αυτή την λέξη
κάνενας δεν πλήρωνεται όταν σπουδάζει, οι στρατιωτικοι πλήρώνονται από την πρώτη μέρα που μπαινουν στη σχολή
έχεις σχέση με στρατιωτικό περιβάλλον ειπες
που υπηρέτησες? τι βίσμα έβαλες?
πόσοι δουλέυουν και έχου τα ίδια χρόνια προσφορας στην κοινωνία και θα πάρουν πολύ λιγότερα
Θα σου απαντούσα αλλά και μόνο που λες ότι με το παράσημο αυξάνει ο μισθός σου δείχνει την ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ!!!

Μάθε λοιπόν ότι τα παράσημο πολλές φορές μειώνει τον μισθό ... αφού αναγκάζεται να το αγοράσει από την τσέπη του (!!!) γιατί εαν του έχει -αοράτως- απονεμηθεί και δεν το φέρει μπορεί να τιμωρηθεί!!!!Αντε ρε ... μιλάτε κανείς εδώ μέσα!!!

Ότι λες είναι άκυρο, βούλωστο!!!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Θα σου απαντούσα αλλά και μόνο που λες ότι με το παράσημο αυξάνει ο μισθός σου δείχνει την ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ!!!

Μάθε λοιπόν ότι τα παράσημο πολλές φορές μειώνει τον μισθό ... αφού αναγκάζεται να το αγοράσει από την τσέπη του (!!!) γιατί εαν του έχει -αοράτως- απονεμηθεί και δεν το φέρει μπορεί να τιμωρηθεί!!!!Αντε ρε ... μιλάτε κανείς εδώ μέσα!!!

Ότι λες είναι άκυρο, βούλωστο!!!
όπα ζορίστηκες βλέπω !
να σου αγοράσω εγώ φίλε για να μην χάσεις κανα φράγκο!
μιλά εσύ για να μάθω εγώ ο αδαής...αφόυ μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις
στα άλλα όμως μουγκα...
αλλίως βούλωσε το εσύ...
ακυρο σε όσους υπηρετούν μαζί σου...

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
όπα ζορίστηκες βλέπω !
να σου αγοράσω εγώ φίλε για να μην χάσεις κανα φράγκο!
μιλά εσύ για να μάθω εγώ ο αδαής...αφόυ μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις
αλλίως βούλωσε το εσύ...
ακυρο σε όσους υπηρετούν μαζί σου...
Εγώ δεν φέρω παράσημα, αλλά ζορίζομαι με την περιρρέουσα άγνοια και βλακεία ... ιδίως για πράγματα που γνωρίζω κάπως...

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Εγώ δεν φέρω παράσημα, αλλά ζορίζομαι με την περιρρέουσα άγνοια και βλακεία ... ιδίως για πράγματα που γνωρίζω κάπως...
συμφωνω...
Αν υπάρχει άγνοια κακως την επιτρέπετε αν υπηρχε ανημέρωση και σωστη συμπεριφορα απο τους αξιωματικους χωρίς
υπαινιγμους, βρισιες και υπονοούμενα ίσως να μην υπήρχε τόση καχυποψία και εχθρότητα απεναντι σας.
Αν γνωρίζεις πραγματα που μπορουν να ειπωθουν κακώς δεν τα λες! Διαφωτισε μας βρε παιδί μου
Ο στρατος είναι αναγκαιότητα για την κοινωνία και την ασφάλεια των πολιτών οι κακοι αξιωματικοι με την αλλαζονικη συμπεριφορα όχι. Ελπίζω τουλάχιστον να είσαι σωστος επαγγελματίας που τελικά αυτό έχει σημασία   
Πάντως είσαι παράδειγμα γιατί υπάρχει καχυποψία για τους στρατιωτικους
εφόσον δεν φέρεις παράσημα πως ξέρεις?  άκουσες και εσύ?
Να μην ζορίζεσαι και να φέρεσαι σωστά
τεσπα έχω δουλεια και άργησα  θα τα πούμε άλλη ώρα
όπω λέει και ο φίλος Παίχτουρας
Μετα τιμης και χωρίς εμπάθειες..

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
για εσας που πετάτε στα 10g
"In designing the F-16, advanced aerospace science and proven reliable systems from other aircraft such as the F-15 and F-111 were selected. These were combined to simplify the airplane and reduce its size, purchase price, maintenance costs and weight. The light weight of the fuselage is achieved without reducing its strength. With a full load of internal fuel, [size=20pt]the F-16 can withstand up to nine G's [/size] -- nine times the force of gravity -- which exceeds the capability of other current fighter aircraft."
δεν ασχολούμαι με διαμορφωση και αποστολή... γυμνό

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Απο την βαση ελικοπτερων του ναυτικου στον μαραθωνα ειχε περασει πολυ ενταξει διοικητης. Μια μερα ολοι οι ναυτες εξω, τραβαγανε τα αρχιδια τους τα πιλαφια. Και γενικα δεν κυνηγουσε τους ναυτες αλλα τους μονιμαδες.
Απο αυτους πρεπει να εχουν απαιτησεις εξαλλου, οχι απο αυτον που πηγε να κανει θητεια.
Δυστυχως ομως για τους περισσοτερους ειναι φανταροι...για τετοια μυαλα μιλαμε.

Μην μας παρουσιαζεστε και αδικημενοι παντως. Εμεις δεν πληρωνομασταν 4 χρονια στο πανεπιστημιο, ουτε πληρωνομασταν κατα την διαρκεια της θητειας μας. Γιατι δεν το κανουν αυτο και στα σωματα ασφαλειας? Να πατε πρωτα για θητεια οπως ολοι οι αλλοι, ανευ μισθου εννοειται, και μετα να ξεκινησετε την αστυνομικη/στρατιωτικη σχολη, παλι ανευ μισθου εννοειται. Ετσι για να δειτε πως ειναι να κανεις θητεια, και πως ειναι για τις οικογενειες μας να μας πληρωνουν μεχρι να τελειωσουμε. Οταν αποφοιτησετε απο την σχολη η οποια δεν θα μετραει σαν προυπηρεσια εννοειται οπως δεν μετραει για μας το πανεπιστημιο, δουλεψτε 25 χρονακια, δεν σας λεω να δουλεψετε οσα χρονια και εμεις. Αντι για προσβολες και εξυπναδες ας μας πειτε το σχολιο σας πανω σε αυτο.

zilberto

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
98
Πόντοι
1
Ημαρτον ρε πουστη μου...μονο εμενα πρεπει να επαιξε 22 μερες ενδον στη ΒΕΝ...παπαπαπα...

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
[size=11pt]...γιατί είμαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ ετοιμος.. Να πολεμήσω ΓΙΑ ΣΕΝΑ,

...εχω γράψει ΠΑΝΩ από 5 χρόνια συνολικά σε βάρδιες,ταξίδια,επιφυλακές,ένδον ΧΩΡΙΣ Προσθετη αποζημίωση που τυχόν παιρνεις -και με το δικιο σου εσυ-...

...Κάνε εσυ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΟΝΟ στα Υποβρύχια-όχι 10 ΧΡΟΝΙΑ που κανουν οι υποβρύχιοι και αν δεν πάθεις νευρικό κλονισμό έλα να με φτύσεις!

...να κοιμασαι στην καρέκλα με τη αντι-G φόρμα,τράβα 10g κάθε φορά που καυλώνουν οι απέναντι....

...Κάτι ανθρωπάκια που γίνονται πολιτικοί μου Προιστάμενοι προσπαθούν, αλλά είναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ....[/size]

Admiral,

Εγώ θητεία έχω υπηρετήσει (στο ΠΝ), και βέβαια η εμπειρία μου δε συγκρίνεται με τη δική σου, αλλά κάπου με τσίγκλησες με αυτά που γράφεις και θα σου πω από τα ολίγα που ξέρω:

Ήμουν σε μικρό στρατόπεδο του ΠΝ (δύο διαδιχικά, όχι ένα), και Η ΓΕΝΙΚΗ εντύπωση μου ήταν ότι ανθύπες και αρχικελευστές όλη μέρα ασχολιόντουσαν να καθαρίζουν και να γυαλίζουν τα αυτοκίνητά τους.  Οι φόροι των γονιών μου (τότε - πάνε χρόνια) πήγαιναν για να μισθοδοτούνται αυτοί οι απίστευτοι τύποι...  Παραγωγή, ΜΗΔΕΝ. Με άλλα λόγια, τα έξυναν.

Πρόσεξε: Δε λέω ότι όλοι, ή εσύ ειδικά είστε τέτοιοι τύποι. Αλλά ΥΠΑΡΧΟΥΝ τέτοιοι τύποι, και (τότε τουλάχιστον) ήταν πολλοί.  Δε ξέρω τι γίνεται σήμερα.

Επίσης:  Το "ανθρωπάκια" (για τους πολιτικούς) ίσως είναι επιεικές, μάλλον βαρύτερο χαρακτηρισμό θα έπρεπε να μεταχειριστείς.  Οι σκοποί τους είναι ΑΛΛΟΙ, και όχι να συμβάλλουν στην άμυνα της χώρας.
Αλλά: Διάβασε το βιβλίο του Ε.Α. συναδέλφου σου Αντωνιάδη (πρέπει να το έχεις διαβάσει), και θα δεις ότι "ανθρωπάκια" υπάρχουν (δυστυχώς) και στις τάξεις σας, όχι μόνο στον πολιτικό κόσμο.  Είναι αυτοί που "γλύφουν" τους πολιτικούς, για λόγους που όλοι καταλαβαίνουν/με.  Και πάλι, δεν υποννοώ ότι εσύ προσωπικά ή όλοι είναι "ανθρωπάκια". ΥΠΑΡΧΟΥΝ όμως, και τους έχω δει και με τα μάτια μου, στο σχετικά σύντομο διάστημα που εντάχθηκα στις τάξεις του ΠΝ. Οι γλαφυρές (και επώνυμες) περιγραφές του Α.Αντ. δεν απέχουν (στο κομμάτι που εγώ γνωρίζω) από την πραγματικότητα, επομένως δε βλέπω γιατί να απέχουν και στα κομμάτια που δε γνωρίζω.

Οπότε μη τα καλύπτουμε όλα με παλληκαρισμούς, σημαίες, γενναιότητα, ετοιμότητα, θάρρος και άλλες τέτοιες ωραίες έννοιες.  Κράτει λίγο. Κόψε κάτι.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Admiral,

Εγώ θητεία έχω υπηρετήσει (στο ΠΝ), και βέβαια η εμπειρία μου δε συγκρίνεται με τη δική σου, αλλά κάπου με τσίγκλησες με αυτά που γράφεις και θα σου πω από τα ολίγα που ξέρω:

Ήμουν σε μικρό στρατόπεδο του ΠΝ (δύο διαδιχικά, όχι ένα), και Η ΓΕΝΙΚΗ εντύπωση μου ήταν ότι ανθύπες και αρχικελευστές όλη μέρα ασχολιόντουσαν να καθαρίζουν και να γυαλίζουν τα αυτοκίνητά τους.  Οι φόροι των γονιών μου (τότε - πάνε χρόνια) πήγαιναν για να μισθοδοτούνται αυτοί οι απίστευτοι τύποι...  Παραγωγή, ΜΗΔΕΝ. Με άλλα λόγια, τα έξυναν.

Πρόσεξε: Δε λέω ότι όλοι, ή εσύ ειδικά είστε τέτοιοι τύποι. Αλλά ΥΠΑΡΧΟΥΝ τέτοιοι τύποι, και (τότε τουλάχιστον) ήταν πολλοί.  Δε ξέρω τι γίνεται σήμερα.

Επίσης:  Το "ανθρωπάκια" (για τους πολιτικούς) ίσως είναι επιεικές, μάλλον βαρύτερο χαρακτηρισμό θα έπρεπε να μεταχειριστείς.  Οι σκοποί τους είναι ΑΛΛΟΙ, και όχι να συμβάλλουν στην άμυνα της χώρας.
Αλλά: Διάβασε το βιβλίο του Ε.Α. συναδέλφου σου Αντωνιάδη (πρέπει να το έχεις διαβάσει), και θα δεις ότι "ανθρωπάκια" υπάρχουν (δυστυχώς) και στις τάξεις σας, όχι μόνο στον πολιτικό κόσμο.  Είναι αυτοί που "γλύφουν" τους πολιτικούς, για λόγους που όλοι καταλαβαίνουν/με.  Και πάλι, δεν υποννοώ ότι εσύ προσωπικά ή όλοι είναι "ανθρωπάκια". ΥΠΑΡΧΟΥΝ όμως, και τους έχω δει και με τα μάτια μου, στο σχετικά σύντομο διάστημα που εντάχθηκα στις τάξεις του ΠΝ. Οι γλαφυρές (και επώνυμες) περιγραφές του Α.Αντ. δεν απέχουν (στο κομμάτι που εγώ γνωρίζω) από την πραγματικότητα, επομένως δε βλέπω γιατί να απέχουν και στα κομμάτια που δε γνωρίζω.

Οπότε μη τα καλύπτουμε όλα με παλληκαρισμούς, σημαίες, γενναιότητα, ετοιμότητα, θάρρος και άλλες τέτοιες ωραίες έννοιες.  Κράτει λίγο. Κόψε κάτι.
  Ο Ναυαρχος Α. Αντωνιαδης,ενας λαμπρος και σκεπτομενος ΕΛΛΗΝ Αξιωματικος...μιλαει και για κατι αλλα πιο σημαντικα πραγματα που δεν τα αναφερεις αυτα και δειχνεις σε αυτον που σε διαβαζει οτι γραφεις απλως για να γραψεις.Μπες στο κοπο και διαβασε το βιβλιο αυτου του λαμπρου Ελληνα Αξιωματικου και μετα ξαναγραψε μας.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
   Ο [move]Ναυαρχος Α. Αντωνιαδης[/move],ενας λαμπρος και σκεπτομενος ΕΛΛΗΝ Αξιωματικος...μιλαει και για κατι αλλα πιο σημαντικα πραγματα που δεν τα αναφερεις αυτα και δειχνεις σε αυτον που σε διαβαζει οτι γραφεις απλως για να γραψεις.Μπες στο κοπο και διαβασε το βιβλιο αυτου του λαμπρου Ελληνα Αξιωματικου και μετα ξαναγραψε μας.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
  Μια διορθωση στο παραπανω κειμενο που εγραψα...Ναυαρχος(ε.α)Α. Αντωνιαδης.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Admiral,

Φίλε καλημέρα.Δε διαφωνώ ουτε κατ'ελάχιστο με όσα αναφέρεις.Αν όμως είδες τα προηγούμενα μου ποστ,λέω ότι δεν πρέπει να απαξιώνουμε τις ΕΔ επειδή υπάρχουν μια-δυο χουφτες αργυρώνητοι/ανάξιοι κοιλαράδες/κομπλεξικοί.Σε διαβεβαιώνω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των υπηρετούντων-τουλάχιστον στο ΠΝ-δεν είναι έτσι.Όσο για τον πρώην Αρχηγό μας,σε παραπέμπω στα σχόλια του παίκτουρα.Ανθρωπος που δεν πιστεύει στη Θρησκεία και ανέβηκε την Ιεραρχία απο χόμπυ είναι ανάξιος σχολιασμού...
Όσον αφορά το άτομό μου ,θέλω να πιστεύω ότι παραμένω ΑΝΘΡΩΠΟΣ ,ταγμένος σε αυτά τα οποία ορκίστηκα να υπερασπίζω..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom