Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Θα σου απαντήσω εγώ
Καταρχήν στην πολεμική αεροπορία είναι χειρηστές όχι πιλότοι
γαμημένοι πιλότοι στην F1
πόσοι όμως κόπηκαν στα F16 και έπεσε βίσμα και ξαναπήγαν για αξιολόγηση ?
μία φορά δεν περνας αξιολόγηση για εκεί ή κάνω λάθος?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εσυ δεν μου απάντησες περί εικονικών φυλλων πορειας γαιτί τώρα μου τα γυρνας πιο πριν μου είπες ότι
τα αξίζεις τώρα μου λες τον βαθμό σου γιατί? θα με βγάλεις αναφορά?
Υπάρχει κανεις από τους κληρωτους που σε γνωρίζει και σε χαιρετάει στον δρόμο όταν είσαι χωρίς την στολή?
Εκεί φαίνεται η αξία σου όταν δεν φορας την στολή?
  ''Δεν ζει χωρις Πατριδα,η ανθρωπινη ψυχη'' Κ.Παλαμας.Δειξε σεβασμο σε παρακαλω σε ανθρωπους που πιστευουν τα λογια του Κ. Παλαμα.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Ολοι πρεπει να πληρωνονται με βαση το εργο που παραγουν, αυτο που προσφερουν. Οχι συμφωνα με τα μορια με τα οποια μπηκαν σε μια σχολη. Εδω Admiral GR σε βρισκω εντελως λαθος. Δεν βλεπω να παραδεχεσαι το λαθος σου. Επισης αν καταλαβες οτι υποννοησα οτι παιρνετε τα ιδια χρηματα με του βουλευτες-δικαστικους μαλλον δεν γνωριζεις καλα την ελληνικη γλωσσα. Ξανα δες το ποστ μου και διαβασε το ξανα. Ημουν σαφεστατος σε οτι εγραψα. Και αλλα επαγγελματα ειναι πολύ δυσκολα και ανθυγιεινα, οχι μονο των σωματων ασφαλειας. Σεβομαι και θαυμαζω τους πιλοτους της ΠΑ, αλλα λογω ασχημων εμπειριων στην θητεια μου αντιπαθησα ολους αυτους τους υπαξιωματικους και αξιωματικους του στρατου ξηρας για την συμπεριφορα τους και την αδιαφορια τους, με ελαχιστες εξαιρεσεις. Απο οσο γνωριζω οι ιπταμενοι ανηκουν σε αλλη κατηγορια ανθρωπων. Οσο για το πολεμικο ναυτικο, ο αδερφος μου που υπηρετησε εκει και εκανε ατελειωτες ωρες υπηρεσιας συνεχομενα δεν προσεφερε? Η επειδη εκανε απλα την θητεια του δεν μετραει? Δεν σας ειδα να κανετε κατι για να περνανε οι ναυτες καλυτερα. Απο σκατενια συμπεριφορα αλλο τιποτα. Δες σας ειδα να νοιαζεστε για ολους εμας που αναγκαστηκαμε να υπηρετησουμε και να ανεχομαστε τον καθε κομπλεξικο μαλακα. Εγω υπηρετησα ΠΦ, ελιωσα στην εκπαιδευση, και στην ορθοστασια, απολυθηκα με κιρσοκοιλη και με ενα ταλαιπωρημενο γονατο. Αλλα φυσικα ηταν υποχρεωση μου να εργαστω 12 μηνες δωρεαν για το Ελληνικο κρατος, που με εχει απογοητευσει σε καθε τομεα. Εγω ημουν υποχρεωμενος να υπηρετησω. Εσας ειναι επιλογη σας. Αφηστε τα του κλαδου σας, και κοιταξτε λιγο πως περνανε και τα παιδια των αλλων που πανε να κανουν την θητεια τους, και τι μαλακισμενες συμπεριφορες εχουν να αντιμετωπισουν απο ολους εσας.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
 Στα αρχιδια μας ο ιδιωτικος τομεας φιλε
 Εαν δεν αντεχεις το "καραβανιλικι" και τις χαιρετουρες και τις συνεχεις μεταθεσεις
 και τα "ζορια" του ειδους τοτε κατσε στον ιδιωτικο και ωρα καλη.....
 Αλλοι το μπορουν και το υπηρετουν ευσυνειδητως,εσυ τι ζορι εχεις;
 Σε "πηδαει" η προισταμενη σου;

Σεμνααααααααα
 Τραβα ριξε καμμια ψωλη σε καμμια τουριστρια και προσεχεεεεεε πως μιλας

παρεμπιπτοντος,μπες στο νοημα φιλαρακι της κουβεντας του συνομιλητη σου και μην προσπαθεις να το κανεις γελοιο!!!Τα 9αρια ειναι κανονας στις εμπλοκες πανω απο το Αιγαιο,με το "δεκα τζι" ηθελε να τονισει ο αντμιραλης την δυσκολια της ολης καταστασης...
φίλε μου καταρχήν είσαι φίλος...φίλου οπότε δεν θέλω να χαλαστώ μαζί του και πρσέχω πως μιλάω
καλύτερα να προσέψεις και εσύ...ψωλές ρίχνω αρκέτες δεν χρειάζομαι υποδίξειε.. και εγω είμαι ο προιστάμενος στην δουλειά μου? Εσένα οι γαλονάδες σε διτάζουν οι σε πηδάνε?
αλλά και πάλι το σεμνά δεν το κατάλαβα εσύ γιατι έγινες στρατιωτικός γιατί αγαπάς την πατρίδα η για τον σίγουρο μισθό?
αν έγινες γιατι αγαπάς την πατρίδα... τα περί μισθου,κακοπέρασης  μεταθέσεων κινδύνων είναι περιτά?
έχω άδικο?
9άρι δεν υπάρχει ξέχνα το ξεπερνα τα όρια αντοχής του αεροπλάνου.. μόνο σε καιρό πολεμου... και αν
συζητάμε...δεν...μαλλώνουμε
εγώ δεν κατέφυγα σε χαρακτηρισμους οπότε εσύ σεμνααααααααα τράβα ρίξε εσύ καμία ψωλή...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Θα σου απαντήσω εγώ
Καταρχήν στην πολεμική αεροπορία είναι χειρηστές όχι πιλότοι
γαμημένοι πιλότοι στην F1

Παλι πιπες λες
 Το ιδιο πραμα ειναι-κοιτα Μπαμπινιωτη
 Πιλοτος=χειριστης στην περιπτωση του Πολεμικου Ναυτικου,εκει
 αλλαζει λιγο και σημαινει τον Πλοηγο,εχω λαθος αντμιραλη;

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
μαζι σου και εγώ
αλλα έγω ειμουν εκει σε πληρωφωρώ?
έχω να πω πολυ πιο άσχημα πράγματα από αυτά που έχεις γράψει?
για τον κινέζο
τον παλαιογιώργο
τον καραγκίοζη τον ΑΤΑ που τον έψαχναν στην σκοτίνα και δεν τον ευρισκαν
άσε μη μου τα θυμήζεις έχω υπογράψει και χαρτί θα μπλέξω!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
 Παλι πιπες λες

ρώτας τον φίλο πιο πρίν που είναι στη αεροπορία και σου απαντα?
εγώ δεν κάνω το μπαμπινιωτη πολλα καψονια έπεφταν για αυτή τη λέξη?

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Δε συνεχίζω μαζί σου την κουβέντα,έχεις εμπαθεια και κόμπλεξ απέναντι στη Στολή....Όταν θα μιλάς όμως με μένα,έναν Ελληνα Ανώτερο Αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού ,θα είσαι πιο προσεκτικός στις αναφορές περί τιμής και αξιοπρέπειας....

Η τιμη και η αξιοπρεπεια φαινεται απο το πως φερομαστε στους αλλους. Π.χ σε αυτους που κανουν την θητεια τους. Στην ηλικια σου επρεπε να γνωριζεις πως ο σεβασμος κερδιζεται, δεν χαριζεται. Η αυτο δεν σας το εμαθαν στην σχολη,που ειναι ανωτερη απο ολες τις αλλες συμφωνα με οσα λες?

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
 Παλι πιπες λες

Αν και καθήμενος..... :thumbsup:.Πάντως για να χαλαρώσω λίγο την συζήτηση,δε φταίνε κι αυτοί που μας κατηγορούν στο ακέραιο.Πέρα από τους εμπαθείς/κομπλεξικούς ή αυτούς που μπλέξανε στη Θητεία με κανενα στρατόκαυλο που ηθελε να πουλήσει μουρη στα φανταρια,είναι το πολιτικό σύστημα που απαξιώνει τις Ενοπλες Δυνάμεις με την ευκολη  απάντηση: τη  Χούντα..Όχι πως δεν υπήρξε,αλλά ούτε και να πληρώνουμε μια ζωή εμείς οι επόμενοι.

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Δεν θέλω να πολυασχοληθώ με το θέμα, αλλά επιλεκτικά θα πω δυο-τρία πράγματα...

να ρωτήσω και εγώ κάτι φίλε μου...
η Ελλάδα έχει να πολεμήσει επίσημα σε πόλεμο 70 χρόνια
μπορεί να μου πεις σε ποιον πολεμο κέρδισατε εσείς οι τιμημένοι αξιωματικοι
ειδικά οι ανώτεροι τα παρασημα σας?
έχω μια πολυ μεγάλη απορία
Δλδ. τι προτείνεις ... να ξεκινήσουμε πόλεμο ή να καταργήσουμε τον στρατό?
Ααα ... το πρόβλημα σου είναι τα παράσημα?
Τι είδους κόμπλεξ έχεις με τα παράσημα, σου τρώνε τα γκομενάκια οι παρασημοφορημένοι?
Εγώ προσωπικά ουδέποτε έιχα πρόβλημα...

πλάκα κάνω φίλε προσφερετε οι στρατιωτικοι αλλά ξεχνάτε ότι το 60% του αμυντικου προυπολογισμου
πάει σε μισθους και συντηρήσεις κτιρίων και ξέρουμε όλοι πως είναι τα στρατόπεδα.εριπεία όλα...
Πόσο σίγουρος είσαι για αυτό?
Αλλά και έτσι να είναι τι θες να γίνει ... να μην παίρνουν μισθό?

Κακως προεκυψε η Κορεα, ο Περσικος κολπος,τα Βαλκανια και οι ειρηνευτικες δυναμεις κτλ. Μονη εξαιρεση η Κυπρος. Ξερεις ποσο κοστισαν στον ελληνα φορολογουμενο? Αλλα ο φανταρος εκει, 7-8 ευρω το μηνα αν θυμαμαι καλα. "Ο στρατος φροντιζει για ολες σου τις αναγκες, δεν χρειαζεσαι χρηματα"...τι καραγκιοζηδες....
Καλά ρε φταίνε οι στρατιωτικοί για το πόσο στοίχησε ένας πόλεμος ή μήπως οι πολιτικοί προιστάμενοι τους?
Και τι φταίνε οι στρατιωτικοί που οι φαντάροι πέρνουνε ψίχουλα?
Λες να τους παρείχε κονδύλια το κράτος για τους φαντάρους, και αυτοί να πήγαν με αυτά να περάσουν μπάνια D&G στα σπίτια τους?
Για σύνελθε και ψάξε τις απαντήσεις εκεί που υπάρχουν...

Ααα και κάτι άλλο ... οι βρωμοπιλότοι των μαχητικών φταίνε για όλα που τα παίρνουν για να κάνουν βόλτες στο Αιγαίο καίγοντας λίγο παραπάνω την μετάκαυση...
Γενικά έχεις δώσει ρέστα...

Και για τα εικονικά οδοιπορικά, ουσιαστικά δινονται για να εξαγοράσουν την σιωπή των στρατιωτικών, κανείς δεν θα αρνιόταν να ενσωματωθούν στον μισθό τους με οιονδήποτε τρόπο.
Επίσης ένας στρατιωτικός στα 65 του χρόνια θα έχει ...47(!!!) χρόνια υπηρεσίας αν μπήκε σε παραγωγική σχολή από τα 18 του.
Πόσοι τεμπελχανάδες μη-στρατιωτικοί θα έχουν τόσα χρόνια προσφοράς?

Έχω ιδιαίτερη σχέση με το στρατιωτικό περιβάλλον, και γνωρίζω αρκετά καλά πιστεύω τα προβλήματα τους...

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
μαζι σου και εγώ
αλλα έγω ειμουν εκει σε πληρωφωρώ?
έχω να πω πολυ πιο άσχημα πράγματα από αυτά που έχεις γράψει?
για τον κινέζο
τον παλαιογιώργο
τον καραγκίοζη τον ΑΤΑ που τον έψαχναν στην σκοτίνα και δεν τον ευρισκαν
άσε μη μου τα θυμήζεις έχω υπογράψει και χαρτί θα μπλέξω!
Πιο κοντά απο μένα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ήσουν..Εκτος αν είμασταν μαζί..Για τα άλλα κοίτα την υπογραφή μου...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
φίλε μου καταρχήν είσαι φίλος...φίλου οπότε δεν θέλω να χαλαστώ μαζί του και πρσέχω πως μιλάω
καλύτερα να προσέψεις και εσύ...ψωλές ρίχνω αρκέτες δεν χρειάζομαι υποδίξειε.. και εγω είμαι ο προιστάμενος στην δουλειά μου? Εσένα οι γαλονάδες σε διτάζουν οι σε πηδάνε?
αλλά και πάλι το σεμνά δεν το κατάλαβα εσύ γιατι έγινες στρατιωτικός γιατί αγαπάς την πατρίδα η για τον σίγουρο μισθό?
αν έγινες γιατι αγαπάς την πατρίδα... τα περί μισθου,κακοπέρασης  μεταθέσεων κινδύνων είναι περιτά?
έχω άδικο?
9άρι δεν υπάρχει ξέχνα το ξεπερνα τα όρια αντοχής του αεροπλάνου.. μόνο σε καιρό πολεμου... και αν
συζητάμε...δεν...μαλλώνουμε
εγώ δεν κατέφυγα σε χαρακτηρισμους οπότε εσύ σεμνααααααααα τράβα ρίξε εσύ καμία ψωλή...

Να τελειωνουμε τα περι ψωλης-ειμαι μονογαμικοςκαι παντρεμενος αρα δεν ξενογαμω λογω συνειδητης επιλογης και γουστο μου και καπελο μου στην τελικη...παει αυτο

Γαλονας δεν ειμαι αν και το ηθελα πολυ καποτε-ας οψεται η στραβομαρα τη μυωπιας...
 οποτε και δεν μπορω να σου απαντησω επι προσωπικων εμπειριων οπως ο αντμιραλης...

Θα μπορουσα να σου πω επιχειρηματολογησω με διαφορες ιστοριες τυπου "μου ειπαν-
 καποιος κατι-ακουσα- μου το ειπε ενας φιλος" και λοιπες μαλακιες αλλα δεν το
 κανω-σιγουρα θα εχεις και εσυ να πεις πολλες τετοιες...

Οι κατηγοριες που αναφερεις περι επαναξιολογησεων πιλοτων και περι αποζημιωσεων
 των επαγγελματιων του Στρατου(υπερωριες-μισθοι-παρασημα και λοιπα) εχω ακουστα και
 εγω αλλα δεν εχω αποδειξεις οπως δεν εχεις και εσυ....Πιπες λεμε και οι δυο-προς
 τι η λασπη και η προσωπικη επιθεση σε ατομα εδω μεσα;

Τωρα για 9αρια που λεγαμε....οσα θελεις και οποτε θελεις,ειδικα με τα πιο συγχρονα
 των αεροσκαφων μας.....F-16 και Mirage και οποιαδηποτε στιγμη...

Ρωτα να μαθεις σχετικα η διαβασε καμμια Πτηση με τις εμπειριες του Καββαθα

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
πόσοι όμως κόπηκαν στα F16 και έπεσε βίσμα και ξαναπήγαν για αξιολόγηση ?
μία φορά δεν περνας αξιολόγηση για εκεί ή κάνω λάθος?
...και μετά τους πήρε η ΝΑΣΑ, ε?

Τι άλλο θα ακούσουμε....

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Αν και καθήμενος..... :thumbsup:.Πάντως για να χαλαρώσω λίγο την συζήτηση,δε φταίνε κι αυτοί που μας κατηγορούν στο ακέραιο.Πέρα από τους εμπαθείς/κομπλεξικούς ή αυτούς που μπλέξανε στη Θητεία με κανενα στρατόκαυλο που ηθελε να πουλήσει μουρη στα φανταρια,είναι το πολιτικό σύστημα που απαξιώνει τις Ενοπλες Δυνάμεις με την ευκολη  απάντηση: τη  Χούντα..Όχι πως δεν υπήρξε,αλλά ούτε και να πληρώνουμε μια ζωή εμείς οι επόμενοι.

Εγω να δεχτω οτι εισαι καλος ανθρωπος. Οταν ειδες εναν αλλο αξιωματικο να το παρακανει με τους ναυτες, απλα γυρισες το κεφαλι απο την αλλη και εφυγες, ή του εβαλες χερι? Αν φυσικα δεν ηταν ανωτερος σου. Σου εγραψα καποια πραγματα πιο πριν, δεν εχω εμπαθεια απεναντι σε οποιαδηποτε ομαδα ανθρωπων. Εμπαθεια εχω απεναντι σε συμπεριφορες μονο.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
εγώ προσωπικά δεν κατηγόρησα κανένα!
αλλά δίνετε δικαιώματα και όταν κάποιος σας πάει κόντρα αρχίζετε τους χαρακτηρισμους
μπερδευετε την αγάπη για την πατριδα μα τα συμφέρονατ των αξιωματικών δεν είναι πάντα τα ίδια
τα προβλήματα της χωρας τα πληρώνουν όλοι
όσο για τους πολιτικούς και τις παρεμβάσεις τα γνωστά...γάμα τα...
αλλά δεν μιλάει κανένας...    

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
  Να τελειωνουμε τα περι ψωλης-ειμαι μονογαμικοςκαι παντρεμενος αρα δεν ξενογαμω λογω συνειδητης επιλογης και γουστο μου και καπελο μου στην τελικη...παει αυτο

Γαλονας δεν ειμαι αν και το ηθελα πολυ καποτε-ας οψεται η στραβομαρα τη μυωπιας...
 οποτε και δεν μπορω να σου απαντησω επι προσωπικων εμπειριων οπως ο αντμιραλης...

Θα μπορουσα να σου πω επιχειρηματολογησω με διαφορες ιστοριες τυπου "μου ειπαν-
 καποιος κατι-ακουσα- μου το ειπε ενας φιλος" και λοιπες μαλακιες αλλα δεν το
 κανω-σιγουρα θα εχεις και εσυ να πεις πολλες τετοιες...

Οι κατηγοριες που αναφερεις περι επαναξιολογησεων πιλοτων και περι αποζημιωσεων
 των επαγγελματιων του Στρατου(υπερωριες-μισθοι-παρασημα και λοιπα) εχω ακουστα και
 εγω αλλα δεν εχω αποδειξεις οπως δεν εχεις και εσυ....Πιπες λεμε και οι δυο-προς
 τι η λασπη και η προσωπικη επιθεση σε ατομα εδω μεσα;

Τωρα για 9αρια που λεγαμε....οσα θελεις και οποτε θελεις,ειδικα με τα πιο συγχρονα
 των αεροσκαφων μας.....F-16 και Mirage και οποιαδηποτε στιγμη...

Ρωτα να μαθεις σχετικα η διαβασε καμμια Πτηση με τις εμπειριες του Καββαθα

Μα τι λες τώρα ... ο άλλος ξέρει και πόσα G τραβάνε ανάλογα με την μέρα!!!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Η τιμη και η αξιοπρεπεια φαινεται απο το πως φερομαστε στους αλλους. Π.χ σε αυτους που κανουν την θητεια τους. Στην ηλικια σου επρεπε να γνωριζεις πως ο σεβασμος κερδιζεται, δεν χαριζεται. Η αυτο δεν σας το εμαθαν στην σχολη,που ειναι ανωτερη απο ολες τις αλλες συμφωνα με οσα λες?
Απάντησα πιο πάνω περί κομπλεξικών,αλλά αυτοί είναι η μειοψηφία..Και τους απομονώνουμε.Όσο για το άλλο που θίγεις,δεν μπορώ να σε πίσω για το ποιον μου,αλλά τράβα από ΑΣ ,ΚΕΦΝ να σου πούνε για μένα.Τα ναυτάκια έτσι?Ενα δωμάτιο με ευχαριστήρια δώρα έχω ,γιατι όταν απολύθηκαν,δεν ξέχασαν πώς τους φερόμουν.Α,και να μην πάμε μακριά,στείλε ενα pm στο SOLITONIO να σου πει.Ηταν και moderator εδω...

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Εγω να δεχτω οτι εισαι καλος ανθρωπος. Οταν ειδες εναν αλλο αξιωματικο να το παρακανει με τους ναυτες, απλα γυρισες το κεφαλι απο την αλλη και εφυγες, ή του εβαλες χερι? Αν φυσικα δεν ηταν ανωτερος σου. Σου εγραψα καποια πραγματα πιο πριν, δεν εχω εμπαθεια απεναντι σε οποιαδηποτε ομαδα ανθρωπων. Εμπαθεια εχω απεναντι σε συμπεριφορες μονο.
Πιστεύω να καλύφτηκες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom