Απαντάω και στους δυο σας αν και δεν ειμαι υποχρεωμένος να δικαιολογώ τα της δουλειάς μου:
1)Παράσημα:Ποιος σου είπε ότι τα σηματάκια αυτά αντικατοπτρίζουν τη συμμετοχή μας σε πολέμους?Τιμητικά τα παίρνουμε,όπως σου απαντησε και ο Παικτουρας,πλην όμως υπάρχει και το αρχαίο ρητό "ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ"..Σου λέει κάτι?Γι'αυτό έχω τα παράσημα,γιατί είμαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ ετοιμος..Να πολεμήσω ΓΙΑ ΣΕΝΑ,που μπορεί να εχεις ηδη φύγει για την ΕΛΒΕΤΙΑ-δεν αναφερομαι προσωπικά σε σενα-.
2)Μισθοι: Ποιος σε πληροφόρησε φίλε ,ότι οι μισθοί μας είναι ίδιοι με των Δικαστικών-Βουλευτών?Πλάκα μου κάνεις προφανώς γι'αυτό και δε συνεχίζω...Απλώς θα σου αναφέρω ότι στα 20 χρόνια υπηρεσίας ,εχω γράψει ΠΑΝΩ από 5 χρόνια συνολικά σε βάρδιες,ταξίδια,επιφυλακές,ένδον ΧΩΡΙΣ Προσθετη αποζημίωση που τυχόν παιρνεις -και με το δικιο σου εσυ-...
3)Συνταξη στα 48 και οχι 45:Κάνε εσυ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΟΝΟ στα Υποβρύχια-όχι 10 ΧΡΟΝΙΑ που κανουν οι υποβρύχιοι και αν δεν πάθεις νευρικό κλονισμό έλα να με φτύσεις!Τρέχα για σχοινάκια 20 μέρες το μήνα,κάνε 24ωρες στους Θαλαμους Επιχειρησεων χωρίς ανακυκλούμενο αέρα,κάτσε readyness επι 20ημερο ΣΥΝΕΧΩΣ,να κοιμασαι στην καρέκλα με τη αντι-G φόρμα,τράβα 10g κάθε φορά που καυλώνουν οι απέναντι....Να πω κι άλλα για τα 48 χρόνια?????
Για τα γκομενακια δε σχολιαζω,το θεωρώ χαβαλέ,όπως χαβαλέ θεωρώ και το σχόλιο πιο πάνω με την πολυτελή μου βίλα!!!!
Και κάτι τελευταίο:Ειμαι περηφανος για τη δουλειά μου και κανείς δεν μπορει να μου την απαξιώσει.Κάτι ανθρωπάκια που γίνονται πολιτικοί μου Προιστάμενοι προσπαθούν,αλλά είναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ....