Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 352K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
είναι πολοι λίγοι...
αληθεια εικονικά φίλα πορειάς δεν έχετε πάρει ποτέ?
Διαβασε πιο πανω για τα "εικονικά φύλλα πορείας".Συνοψίζοντας,πληρώστε μου τις ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ 20 χρόνων και μη μου δίνετε ψίχουλα...

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Απαντάω και στους δυο σας αν και δεν ειμαι υποχρεωμένος να δικαιολογώ τα της δουλειάς μου:
1)Παράσημα:Ποιος σου είπε ότι τα σηματάκια αυτά αντικατοπτρίζουν τη συμμετοχή μας σε πολέμους?Τιμητικά τα παίρνουμε,όπως σου απαντησε και ο Παικτουρας,πλην όμως υπάρχει και το αρχαίο ρητό "ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ"..Σου λέει κάτι?Γι'αυτό έχω τα παράσημα,γιατί είμαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ ετοιμος..Να πολεμήσω ΓΙΑ ΣΕΝΑ,που μπορεί να εχεις ηδη φύγει για την ΕΛΒΕΤΙΑ-δεν αναφερομαι προσωπικά σε σενα-.
2)Μισθοι: Ποιος σε πληροφόρησε φίλε ,ότι οι μισθοί μας είναι ίδιοι με των Δικαστικών-Βουλευτών?Πλάκα μου κάνεις προφανώς γι'αυτό και δε συνεχίζω...Απλώς θα σου αναφέρω ότι στα 20 χρόνια υπηρεσίας ,εχω γράψει ΠΑΝΩ από 5 χρόνια συνολικά σε βάρδιες,ταξίδια,επιφυλακές,ένδον ΧΩΡΙΣ Προσθετη αποζημίωση που τυχόν παιρνεις -και με το δικιο σου εσυ-...
3)Συνταξη στα 48 και οχι 45:Κάνε εσυ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΟΝΟ στα Υποβρύχια-όχι 10 ΧΡΟΝΙΑ που κανουν οι υποβρύχιοι και αν δεν πάθεις νευρικό κλονισμό έλα να με φτύσεις!Τρέχα για σχοινάκια 20 μέρες το μήνα,κάνε 24ωρες στους Θαλαμους Επιχειρησεων χωρίς ανακυκλούμενο αέρα,κάτσε readyness επι 20ημερο ΣΥΝΕΧΩΣ,να κοιμασαι στην καρέκλα με τη αντι-G φόρμα,τράβα 10g κάθε φορά που καυλώνουν οι απέναντι....Να πω κι άλλα για τα 48 χρόνια?????
Για τα γκομενακια δε σχολιαζω,το θεωρώ χαβαλέ,όπως χαβαλέ θεωρώ και το σχόλιο πιο πάνω με την πολυτελή μου βίλα!!!!
Και κάτι τελευταίο:Ειμαι περηφανος για τη δουλειά μου και κανείς δεν μπορει να μου την απαξιώσει.Κάτι ανθρωπάκια που γίνονται πολιτικοί μου Προιστάμενοι προσπαθούν,αλλά είναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ....
στα υποβρυχια πάνε ή δε πάνε εθελοντες και επεγγελματίες?
ποιος σου είπε ότι εγώ δεν έχω φυλάξει readyness?
για τους πολιτικους συμφωνω αλλά πόσοι αξιωματικοι συκώνου ανάστημα στις πολιτικες παρεμβάσεις?

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΜΑΣ:

"ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ απ τους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας"

"Αυτή την "δουλειά" δεν ξεκινήσαμε να την κάνουμε για τα χρήματα...
Δώσαμε εξετάσεις για να μπούμε στην Σχολή Ικάρων γνωρίζοντας ότι θα στερηθούμε 4 από τα καλύτερα χρόνια ενός εφήβου (τα φοιτητικά) κλεισμένοι μέσα σε ένα στρατόπεδο...το τίμημα του να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, αυτό που λατρεύουμε...να πετάξουμε μια μέρα πάνω από το Αιγαίο
Δεν περιμένουμε να γίνουμε πλούσιοι από αυτό. Το μόνο που ζητήσαμε είναι να υπάρχει ηρεμία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή μας ώστε να αφοσιωθούμε ψυχή τε και σώματι στην λατρεία μας...στην δουλειά μας.

Ούτως ή αλλιώς τα λεφτά ΗΔΗ έφταναν οριακα για να συντηρήσω την οικογένειά μου με την γυναίκα μου να δουλεύει και εκείνη. Η "σπάταλη" ζωή μας?? Ένα στεγαστικό δάνειο όλο κι όλο για να έχουμε το δικό μας σπίτι...

Θα έκανα ευχαρίστως κύριοι και δεύτερη δουλειά για να μην τους λείψει τίποτα. Δεν προλαβαίνω όμως όταν 6 μήνες τον χρόνο λείπω για υπηρεσίες σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Το να βάλουμε όλοι το χέρι στην τσέπη φαντάζει δίκαιο. Δεν είναι όμως ρεαλιστικό και δυστυχώς δεν είναι εφαρμόσιμο για όλους.

Εμείς θα συνεχίσουμε να πετάμε ακόμα και με 100% μείωση μισθού, ακόμα κι αν "κλείσουν" τα σπίτια μας.
Ο λόγος?? Η εξάρτηση της πτήσης, η περηφάνεια της προσφοράς όχι στο κράτος (αυτό το έχουμε σιχαθεί προ πολλού) μα στις πέτρες αυτού του τόπου, το "πανί" στο οποίο ορκιστήκαμε, το γαμώτο για μια ακόμα "διακριτική" αναγνώριση στην εξάδα που αλωνίζει αμέριμνη όπου γουστάρει...

Μην φοβάστε κύριοι δεν θα κάνουμε...λευκή απεργία. Τα scrable θα είναι στον αέρα σε λιγότερο από 2 λεπτά και τα ελικόπτερα θα συνεχίζουν να σέρνονται πάνω από τα κύματα για να σώζουν ναυαγούς και λαθρομετανάστες με καιρούς που ούτε να τους περιγράψετε δεν μπορείτε...

Μόνο μια χάρη από όλους εμάς...το πρωί που θα σηκωθείτε να πάτε να ψηφίσετε το επίμαχο νομοσχέδιο, σπαταλήστε 2 μόνο λεπτά από τον χρόνο σας για να κοιταχτήτε στον καθρέφτη. Αν δεν καταλάβετε τίποτα, χαλάλι σας!!
[size=15pt]Έτσι κι αλλιώς από ψηλά δεν φαίνεστε καθόλου...[/size]"

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
στα υποβρυχια πάνε ή δε πάνε εθελοντες και επεγγελματίες?
ποιος σου είπε ότι εγώ δεν έχω φυλάξει readyness?
για τους πολιτικους συμφωνω αλλά πόσοι αξιωματικοι συκώνου ανάστημα στις πολιτικες παρεμβάσεις?
Ρε συ θα με τρελλάνεις?ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ πάνε,για επαγγελματίες δε μιλάμε εδώ?Όσο για το τρίτο,μαζί σου....

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
καταρχήν μιλας για τον πατέρα σου όχι για την δική σου πείρα, και δεν έχεις κανένα βίωμα όποτε μάλον θα μου επιτρψεις
να σου πω ότι κάνεις λάθος αλλά ακόμα και έτσι πόσο κινδυνεψε ο πατέρας σου
ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ
ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ? ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ?
και εγώ όταν βγαίνω από το σπιτι μου και ταξειδέυω κινδυνευω δεν παίρνω παράσημα όμως γι'αυτο...
καμία εμπάθεια φίλε κάνεις λάθος λίγα έχω πει, αν αρχιζα με αυτά ζησει θα εβλεπες
γ αυτο σου λεω..αν αρχισει τωρα ο καθενας με οτι εχει ζησει θα το κανουμε και αυτο το thread μπουρδελο. αποψη σου και αποψη μου.το θεμα για μενα ειναι η απαξιωση που δειχνουν ολοι στο προσωπο του Ελληνικου στρατου και οτι θεωρουν πως ακριβοπληρωνονται οι αξιωματικοι μεσα σε ολη τη σαπιλα που κυκλοφορει.οι αξιωματικοι δουλευουν χωρις ωραρια χωρις να πληρωνονται υπερωριες και  δεν εχουν σπιτι και οικογενεια επειδη καθε δυο χρονια ειναι απο μεθωριο σε μεθωριο.ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΛΟΚΑ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΕΙΕΣ επειδη τα λεφτα δεν τους φτανουν για προικα στη κορη τους.καταλαβε το ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ.καλο βραδυ

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Απαντάω και στους δυο σας αν και δεν ειμαι υποχρεωμένος να δικαιολογώ τα της δουλειάς μου:
1)Παράσημα:Ποιος σου είπε ότι τα σηματάκια αυτά αντικατοπτρίζουν τη συμμετοχή μας σε πολέμους?Τιμητικά τα παίρνουμε,όπως σου απαντησε και ο Παικτουρας,πλην όμως υπάρχει και το αρχαίο ρητό "ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ"..Σου λέει κάτι?Γι'αυτό έχω τα παράσημα,γιατί είμαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ ετοιμος..Να πολεμήσω ΓΙΑ ΣΕΝΑ,που μπορεί να εχεις ηδη φύγει για την ΕΛΒΕΤΙΑ-δεν αναφερομαι προσωπικά σε σενα-.
2)Μισθοι: Ποιος σε πληροφόρησε φίλε ,ότι οι μισθοί μας είναι ίδιοι με των Δικαστικών-Βουλευτών?Πλάκα μου κάνεις προφανώς γι'αυτό και δε συνεχίζω...Απλώς θα σου αναφέρω ότι στα 20 χρόνια υπηρεσίας ,εχω γράψει ΠΑΝΩ από 5 χρόνια συνολικά σε βάρδιες,ταξίδια,επιφυλακές,ένδον ΧΩΡΙΣ Προσθετη αποζημίωση που τυχόν παιρνεις -και με το δικιο σου εσυ-...
3)Συνταξη στα 48 και οχι 45:Κάνε εσυ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΟΝΟ στα Υποβρύχια-όχι 10 ΧΡΟΝΙΑ που κανουν οι υποβρύχιοι και αν δεν πάθεις νευρικό κλονισμό έλα να με φτύσεις!Τρέχα για σχοινάκια 20 μέρες το μήνα,κάνε 24ωρες στους Θαλαμους Επιχειρησεων χωρίς ανακυκλούμενο αέρα,κάτσε readyness επι 20ημερο ΣΥΝΕΧΩΣ,να κοιμασαι στην καρέκλα με τη αντι-G φόρμα,τράβα 10g κάθε φορά που καυλώνουν οι απέναντι....Να πω κι άλλα για τα 48 χρόνια?????
Για τα γκομενακια δε σχολιαζω,το θεωρώ χαβαλέ,όπως χαβαλέ θεωρώ και το σχόλιο πιο πάνω με την πολυτελή μου βίλα!!!!
Και κάτι τελευταίο:Ειμαι περηφανος για τη δουλειά μου και κανείς δεν μπορει να μου την απαξιώσει.Κάτι ανθρωπάκια που γίνονται πολιτικοί μου Προιστάμενοι προσπαθούν,αλλά είναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ....
Σεβαστε,αγνωστε φιλε δεν υπαρχει λογος να τους αναλυεις. τα αυτονοητα για μας..Ειμαστε ετοιμοι και περηφανοι οχι μονο σαν Ελληνες στρατιωτικοι.... αλλα προπαντον σαν ΕΛΛΗΝΕΣ,να συνεχισουμε τις διαδρομες του Αχιλλεα και του Μεγα Αλεξανδρου,οποτε χρειαστει και κινδυνεψει στο μελλον η Πατριδα μας.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Διαβασε πιο πανω για τα "εικονικά φύλλα πορείας".Συνοψίζοντας,πληρώστε μου τις ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ 20 χρόνων και μη μου δίνετε ψίχουλα...
αλήθεια πέσμου με τι μισθο ξεκίνησες και αν κάποιος με την αντιστοιχη πανεπιστημιακή μορφωση παίρνει τα ίδια
στο ιδιωτκο τομέα? Κάτι για τιμη και αξιοπρέπεια δεν σας έμαθαν στην σχολή?
Επειδή δεν σας πλήρώνου τις υπερωρίες πρέπει να κλέβετε? αυτό είναι πολυ άσχημο!
παρεπιπτωντως σκορπάει στα 10g το αεροπλάνο πριν το σκορπίσουν οι απέναντι (με έκανες και γέλασα!)

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6

τι απαντας ρε φιλε στο καθε μαλακα κωλοαριστερο????
δε βλεπεις οτι εδω περα οτιδηποτε ελληνικο τους φερνει ναυτια;;;

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Σεβαστε,αγνωστε φιλε δεν υπαρχει λογος να τους αναλυεις. τα αυτονοητα για μας..Ειμαστε ετοιμοι και περηφανοι οχι μονο σαν Ελληνες στρατιωτικοι.... αλλα προπαντον σαν ΕΛΛΗΝΕΣ,να συνεχισουμε τις διαδρομες του Αχιλλεα και του Μεγα Αλεξανδρου,οποτε χρειαστει και κινδυνεψει στο μελλον η Πατριδα μας.
Για σένα η παρακάτω φωτό: Για να ανατριχιάσουν αυτοί που ξέρουν....

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

...Μπραβο ρε Αρχοντα,τα ειπες ολα με δυο προτασεις!!!!

Μεγα το της Θαλασσης Κρατος !!!!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
αλήθεια πέσμου με τι μισθο ξεκίνησες και αν κάποιος με την αντιστοιχη πανεπιστημιακή μορφωση παίρνει τα ίδια
στο ιδιωτκο τομέα? Κάτι για τιμη και αξιοπρέπεια δεν σας έμαθαν στην σχολή?
Επειδή δεν σας πλήρώνου τις υπερωρίες πρέπει να κλέβετε? αυτό είναι πολυ άσχημο!
παρεπιπτωντως σκορπάει στα 10g το αεροπλάνο πριν το σκορπίσουν οι απέναντι (με έκανες και γέλασα!)
Δε συνεχίζω μαζί σου την κουβέντα,έχεις εμπαθεια και κόμπλεξ απέναντι στη Στολή....Όταν θα μιλάς όμως με μένα,έναν Ελληνα Ανώτερο Αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού ,θα είσαι πιο προσεκτικός στις αναφορές περί τιμής και αξιοπρέπειας....

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
τι απαντας ρε φιλε στο καθε μαλακα κωλοαριστερο????
δε βλεπεις οτι εδω περα οτιδηποτε ελληνικο τους φερνει ναυτια;;;
αν και βλέπω ότι και εδώ έχεις παράσημο θα σου απαντήσω και σένα
κάνεις λάθος η πολιτική τοποθέτηση του καθενός δεν σημαίνει ότι δεν αγαπα την πατρίδα
οι στρατιωτικοι σε κάθε χώρα βρισκετε σαν διακιωλογία΄και άλλοθι την αγάπη για την πατρίδα για τα άιση που κάνετε
εγώ μάτωσα για αυτή την χώρα έφαγα ομως και το αστέρι ενός γαλονα...αντί.. εξαιτίας μου δεν έγινε
μου έδωσαν συγχαρητήρια.... και σε δέκα μέρες μετάθεση

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
Δε συνεχίζω μαζί σου την κουβέντα,έχεις εμπαθεια και κόμπλεξ απέναντι στη Στολή....Όταν θα μιλάς όμως με μένα,έναν Ελληνα Ανώτερο Αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού ,θα είσαι πιο προσεκτικός στις αναφορές περί τιμής και αξιοπρέπειας....

και πολυ ασχοληθηκες φιλε με τον καθε απλυτο των εξαρχειων που σταζει χολη για τις ενοπλες δυναμεις μας.

και για να μην ξεχνιομαστε το σαββατο εχουμε την πορεια-εκδηλωση μνημης για τα ΙΜΙΑ :thumbsup:

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
αν και βλέπω ότι και εδώ έχεις παράσημο θα σου απαντήσω και σένα
κάνεις λάθος η πολιτική τοποθέτηση του καθενός δεν σημαίνει ότι δεν αγαπα την πατρίδα
οι στρατιωτικοι σε κάθε χώρα βρισκετε σαν διακιωλογία΄και άλλοθι την αγάπη για την πατρίδα για τα άιση που κάνετε
εγώ μάτωσα για αυτή την χώρα έφαγα ομως και το αστέρι ενός γαλονα...αντί.. εξαιτίας μου δεν έγινε
μου έδωσαν συγχαρητήρια.... και σε δέκα μέρες μετάθεση

αλλο το ενα που λες και αλλοτο αλλο. .
μην μπερδευεις καταστασεις...
και μονο που αλλαζουν τοπο διαμονης καθε 2 χρονια δεν ειναι και λιγο πραμα.. ;)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Εσυ δεν μου απάντησες περί εικονικών φυλλων πορειας γαιτί τώρα μου τα γυρνας πιο πριν μου είπες ότι
τα αξίζεις τώρα μου λες τον βαθμό σου γιατί? θα με βγάλεις αναφορά?
Υπάρχει κανεις από τους κληρωτους που σε γνωρίζει και σε χαιρετάει στον δρόμο όταν είσαι χωρίς την στολή?
Εκεί φαίνεται η αξία σου όταν δεν φορας την στολή?

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
και πολυ ασχοληθηκες φιλε με τον καθε απλυτο των εξαρχειων που σταζει χολη για τις ενοπλες δυναμεις μας.

και για να μην ξεχνιομαστε το σαββατο εχουμε την πορεια-εκδηλωση μνημης για τα ΙΜΙΑ :thumbsup:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.307
Πόντοι
5.097
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΜΑΣ:

"ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ απ τους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας"

"Αυτή την "δουλειά" δεν ξεκινήσαμε να την κάνουμε για τα χρήματα...
Δώσαμε εξετάσεις για να μπούμε στην Σχολή Ικάρων γνωρίζοντας ότι θα στερηθούμε 4 από τα καλύτερα χρόνια ενός εφήβου (τα φοιτητικά) κλεισμένοι μέσα σε ένα στρατόπεδο...το τίμημα του να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, αυτό που λατρεύουμε...να πετάξουμε μια μέρα πάνω από το Αιγαίο
Δεν περιμένουμε να γίνουμε πλούσιοι από αυτό. Το μόνο που ζητήσαμε είναι να υπάρχει ηρεμία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή μας ώστε να αφοσιωθούμε ψυχή τε και σώματι στην λατρεία μας...στην δουλειά μας.

Ούτως ή αλλιώς τα λεφτά ΗΔΗ έφταναν οριακα για να συντηρήσω την οικογένειά μου με την γυναίκα μου να δουλεύει και εκείνη. Η "σπάταλη" ζωή μας?? Ένα στεγαστικό δάνειο όλο κι όλο για να έχουμε το δικό μας σπίτι...

Θα έκανα ευχαρίστως κύριοι και δεύτερη δουλειά για να μην τους λείψει τίποτα. Δεν προλαβαίνω όμως όταν 6 μήνες τον χρόνο λείπω για υπηρεσίες σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Το να βάλουμε όλοι το χέρι στην τσέπη φαντάζει δίκαιο. Δεν είναι όμως ρεαλιστικό και δυστυχώς δεν είναι εφαρμόσιμο για όλους.

Εμείς θα συνεχίσουμε να πετάμε ακόμα και με 100% μείωση μισθού, ακόμα κι αν "κλείσουν" τα σπίτια μας.
Ο λόγος?? Η εξάρτηση της πτήσης, η περηφάνεια της προσφοράς όχι στο κράτος (αυτό το έχουμε σιχαθεί προ πολλού) μα στις πέτρες αυτού του τόπου, το "πανί" στο οποίο ορκιστήκαμε, το γαμώτο για μια ακόμα "διακριτική" αναγνώριση στην εξάδα που αλωνίζει αμέριμνη όπου γουστάρει...

Μην φοβάστε κύριοι δεν θα κάνουμε...λευκή απεργία. Τα scrable θα είναι στον αέρα σε λιγότερο από 2 λεπτά και τα ελικόπτερα θα συνεχίζουν να σέρνονται πάνω από τα κύματα για να σώζουν ναυαγούς και λαθρομετανάστες με καιρούς που ούτε να τους περιγράψετε δεν μπορείτε...

Μόνο μια χάρη από όλους εμάς...το πρωί που θα σηκωθείτε να πάτε να ψηφίσετε το επίμαχο νομοσχέδιο, σπαταλήστε 2 μόνο λεπτά από τον χρόνο σας για να κοιταχτήτε στον καθρέφτη. Αν δεν καταλάβετε τίποτα, χαλάλι σας!!
[size=15pt]Έτσι κι αλλιώς από ψηλά δεν φαίνεστε καθόλου...[/size]"
εχεις θιξει κατι πολυ συγκεκριμενο οσοι ειναι πιλοτοι εχουν παει απο την καβλα τους και συμφωνω δεν εχουν παει για το χρημα ειχαν την καυλα το ονειρο τους να πουμε να γινουν πιλοτοι.
στην σχολη ικαρων μονοι οι ικανοι προχαρανε εξεταζονται οπως γνωριζεις λεπτομεπως και το παραμικρο ψεγαδι να βρουν τους πετανε απ'εξω{μιλαω απο θεμα υγειας}και αυτοι που τα οικονομανε ειναι λιγοι οταν και εαν βγουνε καποια στιγμη στον διωτικο τομεα γιατι μαχιμος πιλοτος μετραει πολυ για τις αεροπορικες εταιριες.
αξιζουν πολλα αυτα τα παλικαρια και μονο με την ψυχραιμια που πρεπει να εχουν την καταληλη στιγμη με αυτους τους κολοτουρκους που εχουμε μπλεξει αλλα θα ερθει η στιγμη που θα τους κανουμε το οθωμανικο και ακαποτο και χωρις κρεμα.
εγω που ειμαι απ'εξω και τρελαινομαι με τις παραβιασεις τους ειλικρινα αν ημουν πιλοτος δεν ξερω πως θα αντιδρουσα αν εβλεπα καθε μερα το ιδιο εργο με τσουτσεκια.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
αλήθεια πέσμου με τι μισθο ξεκίνησες και αν κάποιος με την αντιστοιχη πανεπιστημιακή μορφωση παίρνει τα ίδια στο ιδιωτκο τομέα?

Στα αρχιδια μας ο ιδιωτικος τομεας φιλε
 Εαν δεν αντεχεις το "καραβανιλικι" και τις χαιρετουρες και τις συνεχεις μεταθεσεις
 και τα "ζορια" του ειδους τοτε κατσε στον ιδιωτικο και ωρα καλη.....
 Αλλοι το μπορουν και το υπηρετουν ευσυνειδητως,εσυ τι ζορι εχεις;
 Σε "πηδαει" η προισταμενη σου;

Κάτι για τιμη και αξιοπρέπεια δεν σας έμαθαν στην σχολή?

Σεμνααααααααα
 Τραβα ριξε καμμια ψωλη σε καμμια τουριστρια και προσεχεεεεεε πως μιλας

παρεπιπτ[size=14pt]ω[/size]ντως σκορπάει στα 10g το αεροπλάνο πριν το σκορπίσουν οι απέναντι (με έκανες και γέλασα!)

παρεμπιπτοντος,μπες στο νοημα φιλαρακι της κουβεντας του συνομιλητη σου και μην προσπαθεις να το κανεις γελοιο!!!Τα 9αρια ειναι κανονας στις εμπλοκες πανω απο το Αιγαιο,με το "δεκα τζι" ηθελε να τονισει ο αντμιραλης την δυσκολια της ολης καταστασης...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom