ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Εσυ σταματα να γαμας την κουβεντα, τουλαχιστον οχι εδω και οχι τωρα..Γκε γκε?δε φαινεται να ιδρωνει το αυτι του κωστακη
Εσυ σταματα να γαμας την κουβεντα, τουλαχιστον οχι εδω και οχι τωρα..Γκε γκε?δε φαινεται να ιδρωνει το αυτι του κωστακη
Εσυ σταματα να γαμας την κουβεντα, τουλαχιστον οχι εδω και οχι τωρα..Γκε γκε?
ξεχνώντας οτι τα πασοκικα παπατζιλικια γινοντουσαν δεκτα καθως συνοδευοντουσαν απο μπικικινια για το πόπολο.
δε φαινεται να ιδρωνει το αυτι του κωστακη
Ουτε καν δεν μπαινω στη διαδικασια να παραθεσω τις εμετικές απόψεις των δυο ΗΛΙΘΙΩΝ..Και καλά,τον φασινα θα τον περιλάβω,τον άλλο ΓΕΛΟΙΟ που τολμα να συγκρίνει τις συνθηκες ασκησης του ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ των ΕΔ με τον ντελιβερα, καθως και
την μαλακία περι ενστόλων ΔΥ,τον αφηνω στην περιφρόνηση της πλειοψηφιας..Ειναι γνωστο τοις πασοι οτι σε ενα καφασι φρουτα θα βρεις και ενα σαπιο..Εδω βρηκαμε δυο..
Να πας να κανεις παρεα με το γελοίο αληταρα που τον εκραξε ολη η Ελλαδα και κατεβασε τους λογαριασμους του απο fb,twitter και instagram πανικοβλητος,οταν τολμησε να σχολιασει με τον ιδιο τρόπο που εκανες εσυ.
Η μηπως εισαι ο ιδιος,ΗΛΙΘΙΕ?
Έτσι ακριβώς είναι μύστη .Την δευτέρα είχαν περάσει και από την φρεγάτα που είμαι εγώ μιας και ο νικηφόρος φωκάς είχε δέσει δίπλα μας.Τότε μιας και 2 χειριστές είχαν περάσει λίγο παλιότερα ως πλήρωμα της φρεγάτας που είμαι τώρα εγώ,οι πιρφόροι και οι ελλεινίδες τους βρίζανε και τους κοροιδεύανε λόγω της συμπεριφοράς που είχαν ως άνθρωποι :S,χτες όμως μόλις έμαθαν για το γεγονός ξαφνικά έκαναν λες και ήταν οι καλύτεροί τους φίλοι .Όλη αυτή η υποκρισία είναι χαρακτηριστική του πιρφόρου και της ελλεινίδας και τους κάνει ακόμη πιο σιχαμερούς .
Ποιος εισαγγελέας μωρε..Υπαρχει τιποτα όρθιο σημερα για να ιδρωσει το αυτι του εισαγγελέα?Υπερτατη προσβολη αυτη. Κανονικα θα επρεπε να αναλάβει άμεσα ο εισαγγελέας. Και μολις πέσει η ποινικη κυρωση να βγει σε ολα τα καναλια για να ακουσουν τι περιμένει οσους φερονται με αυτο τον τροπο.
σ αυτό συμφωνω...Ποιος εισαγγελέας μωρε..Υπαρχει τιποτα όρθιο σημερα για να ιδρωσει το αυτι του εισαγγελέα?Δημοκρατία-Αναρχία σου λεει εχουμε,οτι μου καυλώσει γραφω..
Κανονικά αυτον θα πρεπει να τον περιλάβουν οι χρυσαυγίτες να φτυσει το γαλα της μανας του το μουνοπανο...
το θεμα όμως δεν είναι εδώ μεσα, αλλα εξω τι γινεται κωστακηAντμιραλ έλα να κλάψεις παρέα με τους πιρφόρους και τις ελλεινίδες στην φρεγάτα ,εδώ μέσα πάλι στην φάπα και στην τραμπούκα σε έχουμε
κεφαλαιο 14
στρατιωτικη αγωγη-συμπεριφορα
αρθρο 1405 υποχρεωσεις υπηρετουντων στο Π.Ν
το θεμα όμως δεν είναι εδώ μεσα, αλλα εξω τι γινεται κωστακη
Για το πιρφόρισμα προβλέπει εκτέλεση
Ουτε καν δεν μπαινω στη διαδικασια να παραθεσω τις εμετικές απόψεις των δυο ΗΛΙΘΙΩΝ..Και καλά,τον φασινα θα τον περιλάβω,τον άλλο ΓΕΛΟΙΟ που τολμα να συγκρίνει τις συνθηκες ασκησης του ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ των ΕΔ με τον ντελιβερα, καθως και
την μαλακία περι ενστόλων ΔΥ,τον αφηνω στην περιφρόνηση της πλειοψηφιας..Ειναι γνωστο τοις πασοι οτι σε ενα καφασι φρουτα θα βρεις και ενα σαπιο..Εδω βρηκαμε δυο..
Τι να γίνεται έξω ρε νώντα,οι πιρφόροι κάνουν τις κότες,οι ελλεινίδες μας βλέπουν και αλλάζουν δρόμο και μετά θάβονται μεταξύ τους όπως περιέγραψα πριν Μετά τους φταίνε οι πολιτικοί και απορούν γιατί φτάσαμε ως εδώ
Τι λες ρε παραπληγα;Ουτε καν δεν μπαινω στη διαδικασια να παραθεσω τις εμετικές απόψεις των δυο ΗΛΙΘΙΩΝ..Και καλά,τον φασινα θα τον περιλάβω,τον άλλο ΓΕΛΟΙΟ που τολμα να συγκρίνει τις συνθηκες ασκησης του ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ των ΕΔ με τον ντελιβερα, καθως και
Να πας να κανεις παρεα με το γελοίο αληταρα που τον εκραξε ολη η Ελλαδα και κατεβασε τους λογαριασμους του απο fb,twitter και instagram πανικοβλητος,οταν τολμησε να σχολιασει με τον ιδιο τρόπο που εκανες εσυ.
Η μηπως εισαι ο ιδιος,ΗΛΙΘΙΕ?
ειναι κοματι της απαντησης του MARIATH σδε ποστ δικο σου που μιλας για την αποκατασταση της χηρας και των παιδιων.Αυτο ειναι αλλο κειμενο απο αυτο που ποσταρε ο Mariath!Πώς το ανέκτησες??Γιατι και η απάντηση μου θα ειναι διαφορετική...Σε ποιο από τα δυο να απαντησω?