Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2015
Like
4
Πόντοι
1
Βγάλε ρε παπάρα αυτό το άβαταρ.

Είναι κατοχυρωμένο σε άλλον στην ιστορία του bou.
Συγγνωμη δεν το ηξερα!
Θα φροντισω να τσεκαρω πρωτα ολα τα (150.738) προφιλ πριν επιλεξω το επομενο.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.334
Πόντοι
42.697
Με την ευκαιρία, ναύαρχε (πυλώνα του κράτους), τι έχεις να πεις για την παραχώρηση δικαιωμάτων στο ΝΑΤΟ (αρχικά) για τις δουλειές των συνόρων? Για τα θαλάσσια μιλάω, για τα στεριανά δεν έχει έρθει (ακόμα) φαίνεται η ώρα τους.

Μήπως επειδή "οι ξένιοι" τον έχουν βρει μπόσικο και στριμωγμένο το μικρό, έχουν βρει την ευκαιρία τώρα να τον στριμώχνουν για να περνάει κάτι τέτοια που στη συνέχεια θα τα βρούμε μπροστά μας?

Σαν πυλώνας που είσαι, και μάλιστα με ειδίκευση σ’ αυτό το χώρο, έχεις να πεις κάτι?

:thumbsup: :cool2:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Οφειλω μια απάντηση στο Mariath:
-Συμφωνώ στο θεμα των Ολυμπιονικών.
-Διαφωνώ στο θεμα της αποψης που "δικαιούσαι" να εχεις για τις ΕΔ. Δεν εχεις αποψη φιλε,περαστικός ησουν και εξ απαλών ονύχων περασες..
-Διαφωνώ καθετα στην αποψη που εχεις για τους Στρατιωτικούς. Για την πλειοψηφία, ασκούμε λειτούργημα, ως ενας από τους εναπομειναντες πυλώνες του Κρατους. Ενα συντασσεσαι με τη μειοψηφία, δεν μπορω να σου αλλάξω αποψη..
Στους αλλους δυο ΠΑΠΑΡΕΣ  που μαγαρίζουν το thread,απαξιώ να απαντησω...
Ευχαριστώ.

1) ΟΚ.
2) Δικαιούμαι να έχω άποψη για τα πάντα, φίλε. Ακόμα και για εγχειρήσεις ανοιχτής καρδιάς, χωρίς να είμαι καδριοχειρούργος. Απορώ πως διατυπώνεις έτσι εύκολα και άκριτα την άποψη ότι δεν ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ να έχω άποψη, με το ανοιχτό μυαλό που έχεις επιδείξει (μέχρι τώρα) να έχεις. Και όχι μόνο να έχω, αλλά και να την λέω.
3) Άσε το "λειτούργημα" στην άκρη, φίλε, δε σε συμφέρει να το υποστηρίζεις αυτό. Εγώ όποτε ακούω κάποιον να μου λέει "κάνω λειτούργημα, όχι επάγγελμα", κρατάω πιο σφιχτά το πορτοφίλι μου. Ακόμα κι αν είναι παπάς που κάνει λειτουργίες.

Πυλώνες κράτους...  Μάλιστα. Και τότε, γιατί έχει καταρρεύσει αυτό? Με το ζόρι σας κρατάνε, να μην ξεσηκωθείτε κι εσείς μαζί με όλους τους άλλους, γιατί όπως πάει το πράμα μόνο οι πέτρες θα μείνουν κάτω. (Όσες δε μαζευτούν από τους ξεσηκωμένους για να πεταχτούν).
Και τέλος, σαφώς είμαι μειοψηφία. Αν ήμουν πλειοψηφία, η χώρα δεν θα ήταν στα χάλια που είναι σήμερα.

Φιλικά.

Και ούτε κι εγώ ασχολούμαι με παπάρες.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Με την ευκαιρία, ναύαρχε (πυλώνα του κράτους), τι έχεις να πεις για την παραχώρηση δικαιωμάτων στο ΝΑΤΟ (αρχικά) για τις δουλειές των συνόρων? Για τα θαλάσσια μιλάω, για τα στεριανά δεν έχει έρθει (ακόμα) φαίνεται η ώρα τους.

Μήπως επειδή "οι ξένιοι" τον έχουν βρει μπόσικο και στριμωγμένο το μικρό, έχουν βρει την ευκαιρία τώρα να τον στριμώχνουν για να περνάει κάτι τέτοια που στη συνέχεια θα τα βρούμε μπροστά μας?

Σαν πυλώνας που είσαι, και μάλιστα με ειδίκευση σ’ αυτό το χώρο, έχεις να πεις κάτι?

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.107
Πόντοι
7.195
SPL, τα έκανες μπάχαλο με τις παραθέσεις, ούτε να γράφεις στο φορουμ δεν ξέρεις.
Δε θα σου απαντήσω, γιατί δεν έχεις καταλάβει τίποτα από όσα λέω.
λυπαμαι που θα σε στενοχωρησω αλλα εχω καταλαβει απολυτα την μπουρδολογια που προσπαθεις να αναπτυξεις.
γι αυτο και σου απηντησα με κοκκινα γραμματα ακριβως απο κατω απο καθε μπουρδα που εγραψες !!!!
ειμαι δε απολυτα σιγουρος , απο την χαζη σου απαντηση για αρχη , οτι εχεις κατανοησει τα παντα απο αυτα που αναφερω!!!!
και πρατεις αριστα που δεν απαντας γιατι τι εχεις να πεις ????
οσο για την λειτουργια του φορουμ , ασε να εχω την αποψη μου !!!
μην υπαγορευεις την δικη σου .......
βγαζει γελιο ....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Όσο για τις άλλες μαλακίες που έγραψες, ναι ρε, οι στρατιωτικοί με φώναξαν "να υπηρετήσω", γιατί αυτοί είναι το κράτος. Χρειάζονται βοήθεια (από τζάμπα χέρια) για να κάνουν τη δουλειά που έχουν να κάνουν, και γι' αυτό παίρνουν κόσμο απ' έξω. Τι δε σου αρπέσει σ' αυτή την ερμηνεία?

Και ναι, αυτός που είμαι (που δεν το ξέρεις) μου δίνει τη ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ (δε λέω "το δικαίωμα") να έχω άποψη για το ελικόπτερο.
Σίγουρα πάντως εσύ δεν έχεις το δικαίωμα να μου απαγορέψεις να τη λέω.

δε πα να γραφεις οτι θες σκασιλα μου. εγω εβγαλα πορισμα δεν ειχες δυσκολη μερα, βλαμενος εισαι

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Όσο για τις άλλες μαλακίες που έγραψες, ναι ρε, οι στρατιωτικοί με φώναξαν "να υπηρετήσω", γιατί αυτοί είναι το κράτος. Χρειάζονται βοήθεια (από τζάμπα χέρια) για να κάνουν τη δουλειά που έχουν να κάνουν, και γι' αυτό παίρνουν κόσμο απ' έξω. Τι δε σου αρπέσει σ' αυτή την ερμηνεία?

Και ναι, αυτός που είμαι (που δεν το ξέρεις) μου δίνει τη ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ (δε λέω "το δικαίωμα") να έχω άποψη για το ελικόπτερο.
Σίγουρα πάντως εσύ δεν έχεις το δικαίωμα να μου απαγορέψεις να τη λέω.

Φιλε μου δεν ζουμε- και ευτυχως δεν ζουμε- σε στρατιωτικη δικτατορια, αλλα σε κοινοβουλευτικη δημοκρατια. Ως εκ τουτουμ αυτοι οι οποιοι νομοθετουν δεν ειναι οι στρατιωτικοι αλλα οι πολιτικοι, οι εκλεγμενοι αντιπροσωποι του λαου. Η υποχρεωτικη στρατιωτικη θητεια λοιπον ειναι θεσμοθετημενη απο τους πολιτικους και οχι απο τους στρατιωτικους.
Οσο για τα υπολοιπα που εγραψες παραπανω, συμφωνω απολυτα και επαυξανω

Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε μου δεν ζουμε- και ευτυχως δεν ζουμε- σε στρατιωτικη δικτατορια, αλλα σε κοινοβουλευτικη δημοκρατια. Ως εκ τουτουμ αυτοι οι οποιοι νομοθετουν δεν ειναι οι στρατιωτικοι αλλα οι πολιτικοι, οι εκλεγμενοι αντιπροσωποι του λαου. Η υποχρεωτικη στρατιωτικη θητεια λοιπον ειναι θεσμοθετημενη απο τους πολιτικους και οχι απο τους στρατιωτικους.
Χινο με ατακτο ιποτακι :rockon:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Αντιθέτως, εγώ το προσεγγίζω τελείως διαφορετικά.

Με εξαίρεση τους ιπταμένους που παίζουν κορώνα γράμμα την ζωή τους,

οποιονδήποτε βιοπορίζεται από το αυτονόητο καθήκον του να υπερασπίζεται την πατρίδα του,

προσωπικά, δεν τον έχω καθόλου σε εκτίμηση.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αντιθέτως, εγώ το προσεγγίζω τελείως διαφορετικά.

Με εξαίρεση τους ιπταμένους που παίζουν κορώνα γράμμα την ζωή τους,

οποιονδήποτε βιοπορίζεται από το αυτονόητο καθήκον του να υπερασπίζεται την πατρίδα του,

προσωπικά, δεν τον έχω καθόλου σε εκτίμηση.

Μηπως ηθελες να κανεις παραθεση αλλο ποστ? Γιατι αυτο που απαντας δεν εχει σχεση με το παρατιθεμενο.
Τελοσπαντων το επαγγελμα του στελεχους χρειαζεται οσον αφορα την εκπαιδευση και την οργανωση του στρατεύματος. Τωρα αν το στρατευμα ειναι απο κληρωτους η επαγγελματιες μισθοφορους, αυτο ειναι αλλη ιστορια.
Και το θεμα ειναι ποιος το θεσμοθετησε . Αυτοι που αποφασιζουν αν ο στρατος ειναι μισθοφορικος η με θητεια ειναι οι πολιτικοι και οχι οι στρατιωτικοι, αυτο θελω να πω

alekos26

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Like
210
Πόντοι
21
αρχη παιδεύσεως η των ονομάτων επίσκεψις
ηρωας (εννοια) ανθρωπος που προβαινει σε γενναια πραξη συχνα μεχρι σημείου αυτοθυσιας
π.χ ΓΙΟΛΔΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΗΡΩΑΣ σκοτωθηκε για να μην πεσει το αεροπλανο του σε κατοικημενη περιοχη.
σεβομαι το πενθος συγγενών-ευσυνείδητων συναδελφων των τριων νεκρων αλλα πρεπει να  διευκρινησουμε καποιες εννοιες.
οσοι σκοτώνονται κατά την διαρκεια της εργασιας τους δεν είναι απαραιτητα ηρωες ο εναεριτης της ΔΕΗ είναι ηρωας;

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
ηρωας (εννοια) ανθρωπος που προβαινει σε γενναια πραξη συχνα μεχρι σημείου αυτοθυσιας
π.χ ΓΙΟΛΔΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΗΡΩΑΣ σκοτωθηκε για να μην πεσει το αεροπλανο του σε κατοικημενη περιοχη.
σεβομαι το πενθος συγγενών-ευσυνείδητων συναδελφων των τριων νεκρων αλλα πρεπει να  διευκρινησουμε καποιες εννοιες.
οσοι σκοτώνονται κατά την διαρκεια της εργασιας τους δεν είναι απαραιτητα ηρωες ο εναεριτης της ΔΕΗ είναι ηρωας;

Επίγειο μήνυμα:

Λεξικό Τριανταφυλλίδη

ήρωας ο [íroas] Ο5 θηλ. ηρωίδα [iroíδa] Ο26 : 1. στην αρχαία ελληνική μυθολογία θνητός με εντελώς ξεχωριστές ικανότητες και ιδιότητες, που λατρευόταν μετά το θάνατό του: Θεοί, ημίθεοι και ήρωες στην αρχαία ελληνική τέχνη. 2α. που αντιμετωπίζει τον κίνδυνο, κυρίως στις πολεμικές επιχειρήσεις, με εξαιρετικό θάρρος, τόλμη και γενναιότητα: Οι ήρωες του β' παγκόσμιου πολέμου. Hρωίδα της ελληνικής επανάστασης. Οι Έλληνες πολέμησαν πάντα σαν ήρωες. β. που διακρίνεται για το ήθος, την αρετή και την αυτοθυσία του στην υπηρεσία ενός ανώτερου σκοπού: Οι ήρωες της επιστήμης. 3α. καθένα από τα δρώντα βασικά πρόσωπα ενός λογοτεχνικού, θεατρικού ή κινηματογραφικού έργου: Mοιάζει με ηρωίδα του Tσέχωφ. Θετικός / αρνητικός ~. Kεντρικός ~. β. το κύριο πρόσωπο ενός συμβάντος: Ποιος ήταν ο ~ των επεισοδίων που έγιναν χτες;, ο δράστης.

Over and out.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
-Διαφωνώ καθετα στην αποψη που εχεις για τους Στρατιωτικούς.Για την πλειοψηφία,ασκούμε λειτούργημα,ως ενας από τους εναπομειναντες πυλώνες του Κρατους.Ενα συντασσεσαι με τη μειοψηφία,δεν μπορω να σου αλλάξω αποψη..
Στους αλλους δυο ΠΑΠΑΡΕΣ  που μαγαρίζουν το thread,απαξιώ να απαντησω...

Ενα σθεναρο κρατος πρεπει να συνδιοικειται απο τη βουλη, το στρατο και την εκκλησια! Αν αφησουμε τη δημοκρατια ανεξελεγκτη οδηγουμαστε σε επικινδυνες παρεκτροπες! Φανταστειστε να ζουσε σημερα ο Χριστοδουλος.....αν θα βρισκομασταν σε αυτο το χαλι.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
σεβομαι το πενθος συγγενών-ευσυνείδητων συναδελφων των τριων νεκρων αλλα πρεπει να  διευκρινησουμε καποιες εννοιες.
όχι ρε μαλακοκαυλι  ο εναεριτης δεν είναι ηρωας....και εσυ είσαι μαλάκας, ποιο από τα δύο δεν καταλαβαινεις?

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.975
Πόντοι
9.931
Ποινική δικογραφία για υβριστική ανάρτηση σε βάρος των νεκρών αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού
Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016 11:33 UPD:11:38

Αυτεπάγγελτη ποινική δικογραφία σχηματίζει η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας για προσβολή της μνήμης των αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού που σκοτώθηκαν όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη.
Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, το απόγευμα της Παρασκευής διαπιστώθηκε η ύπαρξη προφίλ σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, όπου είχε αναρτηθεί δημοσίευση με προσβλητικό και υβριστικό περιεχόμενο για τη μνήμη των αξιωματικών.
Παράλληλα, πραγματοποιούνταν μεγάλος αριθμός καταγγελιών πολιτών στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τόσο μέσω τηλεφωνικών κλήσεων όσο και ηλεκτρονικών μηνυμάτων στο Κέντρο Επιχειρησιακού Σχεδιασμού CYBER ALERT, σχετικά με την ύπαρξη της επίμαχης διαδικτυακής ανάρτησης.
Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κινητοποιήθηκε άμεσα, καθότι, όπως επισημαίνει, οι συγκεκριμένες δημοσιεύσεις υποκινούσαν δημόσια, μέσω του διαδικτύου, τη βία και το μίσος.
Συγκεκριμένα, εκδηλώθηκαν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, με την αποστολή επίσημου αιτήματος στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης για τη διαγραφή των κακόβουλων αναρτήσεων και διατήρηση των ηλεκτρονικών ιχνών του χρήστη που πραγματοποίησε την ανάρτηση.
Ο επίμαχος λογαριασμός απενεργοποιήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα, ενώ συνεχίζονται οι αναζητήσεις παρόμοιων αναρτήσεων.
Η ποινική δικογραφία θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελία.

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.107
Πόντοι
7.195
αντε να αρχισει το ξεβρωμισμα !
μας επνιξε η κοπρια των ανεγκεφαλων εδω μεσα !!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom