Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ναι με αυτον τον πονο ζουνε βλαμενε μη μου κρυωσει το φαι

ναι με αυτο τον πονο ζουνε

γιατι αν παρεις τηλεφωνο και κανεις παραπονα θα τους διωξουν

χαζοβιολη ρουλη

Επισκέπτης
οπως και να εχει ομως αυτη ειναι η δουλεια τους γιαυτη πληρωνονται και μονοι τους την διαλεξαν

Διὰ τὸ δεύτερον, δεδομένων τῶν ὑπὸ τοῦ Α. Παπανδρέου κληροδοτηθέντων οἰκονομικῶν συνθηκῶν, μὴν εἶσθε βέβαιος.

Νὰ συμπληρώσωμεν ὅτι τὸ ἑλικόπτερον ἦτο λίαν παλαιόν.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οπως και να εχει ομως αυτη ειναι η δουλεια τους γιαυτη πληρωνονται και μονοι τους την διαλεξαν

και συ διαλεξες πασοκουπαλληλος και αυτοι που υποστηριζεις διαλεξαν. γιατι σκουζεις αμα τρωτε γιαουρτι και καρπαζα?

Εγγρ.
6 Οκτ 2015
Like
4
Πόντοι
1
Τουναντίον. Ὁ χειρισμὸς ἑλικοπτέρου εἶναι πολὺ δυσχερέστερος ἀεροσκάφους σταθερῶν πτερύγων. Ἔτι περαιτέρω, ἡ συγκεκριμένη πτήσις διεξήγετο εἰς σχετικῶς χαμηλὸν ὕψος καὶ ἐν πλήρει σκότει, ὥστε νὰ καθίσταται ἐκ τῶν πλέον ἀπαιτητικῶν διὰ τὰς ἱκανότητας τοῦ ἀεροπόρου.
Σιγουρα εχει καποιο βαθμο επικινδυνοτητας δεν αντιλεγω.
Διαφωνω ομως ως προς την υπερβολικη δοση "ηρωισμου" που προσδιδουν καποιοι στο λυπηρο αυτο συμβαν.
Για μενα δεν ειναι ηρωες οπως βολευει καποιους να τους παρουσιαζουν.
Ειναι 3 ανθρωποι που σκοτωθηκαν κανοντας μια επικινδυνη δουλεια, οπως καθημερινα συμβαινει με τοσους αλλους ανθρωπους απο αλλα επαγγελματα.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
Διαφωνω ομως ως προς την υπερβολικη δοση "ηρωισμου" που προσδιδουν καποιοι στο λυπηρο αυτο συμβαν.
Ειναι 3 ανθρωποι που σκοτωθηκαν κανοντας μια επικινδυνη δουλεια, οπως καθημερινα συμβαινει με τοσους αλλους ανθρωπους απο αλλα επαγγελματα.

Έτσι ακριβώς είναι μύστη  :rockon: :rockon:.Την δευτέρα είχαν περάσει και από την φρεγάτα που είμαι εγώ μιας και ο νικηφόρος φωκάς είχε δέσει δίπλα μας.Τότε μιας και 2 χειριστές είχαν περάσει λίγο παλιότερα ως πλήρωμα της φρεγάτας που είμαι τώρα εγώ,οι πιρφόροι και οι ελλεινίδες τους βρίζανε και τους κοροιδεύανε λόγω της συμπεριφοράς που είχαν ως άνθρωποι  :uglystupid: :S,χτες όμως μόλις έμαθαν για το γεγονός ξαφνικά έκαναν λες και ήταν οι καλύτεροί τους φίλοι  :tickedoff: :headbang:.Όλη αυτή η υποκρισία είναι χαρακτηριστική του πιρφόρου και της ελλεινίδας και τους κάνει ακόμη πιο σιχαμερούς  :birdman: :birdman:.

Επισκέπτης
εχουμε αναγκη τραμπουκα σε ναυαραχο :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Α. Παπανδρέου κληροδοτηθέντων οἰκονομικῶν συνθηκῶν,
κληροδοτηματα παπαντρέα
1)Πασοκική ξετσιπωσια.Τη βλέπεις στο πάγκαλο που ως πασοκος εκπροσωπος τη τεμπελιας της απάτης και της βρωμιας του πασοκισμου που εκπροσωπουσε  κατηγορουσε στρατιωτικούς ως μη παραγωγικους ενω ακομα και σημερα εκφράζει απόψη περι παντως επιστητου. Λογικο απο την άλλη αν σκεφτεις πως ο συγκεκριμενος μεγαλοπασοκος όπως και αρκετοι άλλοι πρασινοι γκανγκστερ  κυκλοφορει ακομα εκτος φυλακής.
2)Πασοκικό παπατζιλίκι.Πολλοι προσπαθησαν να το μιμηθουν μη γνωρίζοντας βασικές του πτυχές.Τελευταιο κρουσμα απο τον ημιπαραφρων σαπιοκοιλιά καμμένο.
Αυτός ο κρετίνος βιάστηκε να προλάβει τους επικριτές του για το ξεπούλημα που έκανε στο Νάτο με τον πιο αγαρμπο τρόπο και προσπαθώντας να κάνει το άσπρο μαύρο ξεχνώντας οτι τα πασοκικα παπατζιλικια γινοντουσαν δεκτα καθως συνοδευοντουσαν απο μπικικινια για το πόπολο.
Αυτός ο κουτοπονηρος χλαπάτσας παει να πουλησει παπατζα για Νατο και δηθεν επιτυχη συμφωνια με αφιερώσεις και κορδελάκια πάνω σε πτώματα  :uglystupid:

Εγγρ.
6 Οκτ 2015
Like
4
Πόντοι
1
Έτσι ακριβώς είναι μύστη  :rockon: :rockon:.Την δευτέρα είχαν περάσει και από την φρεγάτα που είμαι εγώ μιας και ο νικηφόρος φωκάς είχε δέσει δίπλα μας.Τότε μιας και 2 χειριστές είχαν περάσει λίγο παλιότερα ως πλήρωμα της φρεγάτας που είμαι τώρα εγώ,οι πιρφόροι και οι ελλεινίδες τους βρίζανε και τους κοροιδεύανε λόγω της συμπεριφοράς που είχαν ως άνθρωποι  :uglystupid: :S,χτες όμως μόλις έμαθαν για το γεγονός ξαφνικά έκαναν λες και ήταν οι καλύτεροί τους φίλοι  :tickedoff: :headbang:.Όλη αυτή η υποκρισία είναι χαρακτηριστική του πιρφόρου και της ελλεινίδας και τους κάνει ακόμη πιο σιχαμερούς  :birdman: :birdman:.
Πραγματικα εμετος μυστη  :vomit:
Τελικα εχεις απολυτο δικιο που τους ξεφτυλιζεις καθε μερα, το χουν τεραστια αναγκη :rockon:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ουτε καν δεν μπαινω στη διαδικασια να παραθεσω τις εμετικές απόψεις των δυο ΗΛΙΘΙΩΝ..Και καλά,τον φασινα θα τον περιλάβω,τον άλλο ΓΕΛΟΙΟ που τολμα να συγκρίνει τις συνθηκες ασκησης του ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ των ΕΔ με τον ντελιβερα, καθως και
την μαλακία περι ενστόλων ΔΥ,τον αφηνω στην περιφρόνηση της  πλειοψηφιας..Ειναι γνωστο τοις πασοι οτι σε ενα καφασι φρουτα θα βρεις και ενα σαπιο..Εδω βρηκαμε δυο..
Να πας να κανεις παρεα με το γελοίο αληταρα που τον εκραξε ολη η Ελλαδα και κατεβασε τους λογαριασμους του απο fb,twitter και instagram πανικοβλητος,οταν τολμησε να σχολιασει με τον ιδιο τρόπο που εκανες εσυ.
Η μηπως εισαι ο ιδιος,ΗΛΙΘΙΕ?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

α δεν εχεις το θεο σου εσυ. ναυαρχε τα βλεπεις

Επισκέπτης
δυνατο ποστ από ναυαρχο

να δουμε αν οι εξτραδακηδες μπορουν να απαντησουν

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.334
Πόντοι
42.697
Ουτε καν δεν μπαινω στη διαδικασια να παραθεσω τις εμετικές απόψεις των δυο ΗΛΙΘΙΩΝ..Και καλά,τον φασινα θα τον περιλάβω,τον άλλο ΓΕΛΟΙΟ που τολμα να συγκρίνει τις συνθηκες ασκησης του ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ των ΕΔ με τον ντελιβερα, καθως και
την μαλακία περι ενστόλων ΔΥ,τον αφηνω στην περιφρόνηση της  πλειοψηφιας..Ειναι γνωστο τοις πασοι οτι σε ενα καφασι φρουτα θα βρεις και ενα σαπιο..Εδω βρηκαμε δυο..
Να πας να κανεις παρεα με το γελοίο αληταρα που τον εκραξε ολη η Ελλαδα και κατεβασε τους λογαριασμους του απο fb,twitter και instagram πανικοβλητος,οταν τολμησε να σχολιασει με τον ιδιο τρόπο που εκανες εσυ.
Η μηπως εισαι ο ιδιος,ΗΛΙΘΙΕ?

καλα ναυαρχε αν ενημερωνεσαι απο το μακελειο (!)....βοηθεια σου...   :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom