jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
ναι με αυτον τον πονο ζουνε βλαμενε μη μου κρυωσει το φαι
ναι με αυτο τον πονο ζουνε
γιατι αν παρεις τηλεφωνο και κανεις παραπονα θα τους διωξουν
χαζοβιολη ρουλη
ναι με αυτον τον πονο ζουνε βλαμενε μη μου κρυωσει το φαι
οπως και να εχει ομως αυτη ειναι η δουλεια τους γιαυτη πληρωνονται και μονοι τους την διαλεξαν
οπως και να εχει ομως αυτη ειναι η δουλεια τους γιαυτη πληρωνονται και μονοι τους την διαλεξαν
Νὰ συμπληρώσωμεν ὅτι τὸ ἑλικόπτερον ἦτο λίαν παλαιόν.
και συ διαλεξες πασοκουπαλληλος και αυτοι που υποστηριζεις διαλεξαν. γιατι σκουζεις αμα τρωτε γιαουρτι και καρπαζα?
και ο τιτανικος καινουργιος ηταν αλλα βυθιστηκε
σοβαρο επιχειρημα διαλεξες
Ὦχ Βαγγελίστρα μου...
πα-σοκ και δεος
Σιγουρα εχει καποιο βαθμο επικινδυνοτητας δεν αντιλεγω.Τουναντίον. Ὁ χειρισμὸς ἑλικοπτέρου εἶναι πολὺ δυσχερέστερος ἀεροσκάφους σταθερῶν πτερύγων. Ἔτι περαιτέρω, ἡ συγκεκριμένη πτήσις διεξήγετο εἰς σχετικῶς χαμηλὸν ὕψος καὶ ἐν πλήρει σκότει, ὥστε νὰ καθίσταται ἐκ τῶν πλέον ἀπαιτητικῶν διὰ τὰς ἱκανότητας τοῦ ἀεροπόρου.
Σιγουρα εχει καποιο βαθμο επικινδυνοτητας δεν αντιλεγω.
Διαφωνω ομως ως προς την υπερβολικη δοση "ηρωισμου" που προσδιδουν καποιοι στο λυπηρο αυτο συμβαν.
Για μενα δεν ειναι ηρωες οπως βολευει καποιους να τους παρουσιαζουν.
Ειναι 3 ανθρωποι που σκοτωθηκαν κανοντας μια επικινδυνη δουλεια, οπως καθημερινα συμβαινει με τοσους αλλους ανθρωπους απο αλλα επαγγελματα.
εχουμε αναγκη τραμπουκα σε ναυαραχοΣιγουρα εχει καποιο βαθμο επικινδυνοτητας δεν αντιλεγω.
Διαφωνω ομως ως προς την υπερβολικη δοση "ηρωισμου" που προσδιδουν καποιοι στο λυπηρο αυτο συμβαν.
Για μενα δεν ειναι ηρωες οπως βολευει καποιους να τους παρουσιαζουν.
Ειναι 3 ανθρωποι που σκοτωθηκαν κανοντας μια επικινδυνη δουλεια, οπως καθημερινα συμβαινει με τοσους αλλους ανθρωπους απο αλλα επαγγελματα.
κληροδοτηματα παπαντρέαΑ. Παπανδρέου κληροδοτηθέντων οἰκονομικῶν συνθηκῶν,
Πραγματικα εμετος μυστηΈτσι ακριβώς είναι μύστη .Την δευτέρα είχαν περάσει και από την φρεγάτα που είμαι εγώ μιας και ο νικηφόρος φωκάς είχε δέσει δίπλα μας.Τότε μιας και 2 χειριστές είχαν περάσει λίγο παλιότερα ως πλήρωμα της φρεγάτας που είμαι τώρα εγώ,οι πιρφόροι και οι ελλεινίδες τους βρίζανε και τους κοροιδεύανε λόγω της συμπεριφοράς που είχαν ως άνθρωποι :S,χτες όμως μόλις έμαθαν για το γεγονός ξαφνικά έκαναν λες και ήταν οι καλύτεροί τους φίλοι .Όλη αυτή η υποκρισία είναι χαρακτηριστική του πιρφόρου και της ελλεινίδας και τους κάνει ακόμη πιο σιχαμερούς .
Έτσι ακριβώς είναι μύστη .Την δευτέρα είχαν περάσει και από την φρεγάτα που είμαι εγώ μιας και ο νικηφόρος φωκάς είχε δέσει δίπλα μας.Τότε μιας και 2 χειριστές είχαν περάσει λίγο παλιότερα ως πλήρωμα της φρεγάτας που είμαι τώρα εγώ,οι πιρφόροι και οι ελλεινίδες τους βρίζανε και τους κοροιδεύανε λόγω της συμπεριφοράς που είχαν ως άνθρωποι :S,χτες όμως μόλις έμαθαν για το γεγονός ξαφνικά έκαναν λες και ήταν οι καλύτεροί τους φίλοι .Όλη αυτή η υποκρισία είναι χαρακτηριστική του πιρφόρου και της ελλεινίδας και τους κάνει ακόμη πιο σιχαμερούς .
Ουτε καν δεν μπαινω στη διαδικασια να παραθεσω τις εμετικές απόψεις των δυο ΗΛΙΘΙΩΝ..Και καλά,τον φασινα θα τον περιλάβω,τον άλλο ΓΕΛΟΙΟ που τολμα να συγκρίνει τις συνθηκες ασκησης του ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ των ΕΔ με τον ντελιβερα, καθως και
την μαλακία περι ενστόλων ΔΥ,τον αφηνω στην περιφρόνηση της πλειοψηφιας..Ειναι γνωστο τοις πασοι οτι σε ενα καφασι φρουτα θα βρεις και ενα σαπιο..Εδω βρηκαμε δυο..
Να πας να κανεις παρεα με το γελοίο αληταρα που τον εκραξε ολη η Ελλαδα και κατεβασε τους λογαριασμους του απο fb,twitter και instagram πανικοβλητος,οταν τολμησε να σχολιασει με τον ιδιο τρόπο που εκανες εσυ.
Η μηπως εισαι ο ιδιος,ΗΛΙΘΙΕ?
Υπομονη μεχρι το καλοκαιρι...α δεν εχεις το θεο σου εσυ. ναυαρχε τα βλεπεις
Οτι βρω φιλε..Ολα τα διαβαζω...καλα ναυαρχε αν ενημερωνεσε απο το μακελειο (!)....βοηθεια σου...
δε φαινεται να ιδρωνει το αυτι του κωστακηΥπομονη μεχρι το καλοκαιρι...