σκατά στο στόμα των απανταχού αλητών που τολμούν να πιασουν στο στομα τους τις Ελληνικές ΕΔ...
Βουλωσε το επιτελους ρε βοθρε
Κανω εμετο οταν σε τετοια περιστατικα βγαινουν παραπληγικοι σαν και σενα και να μας τα πρηζουν με ηρωισμους και ιστοριες γι αγριους.
Κριμα για τους ανθρωπους και συλληπητηρια στις οικογενειες τους οπως κριμα για καθε ανθρωπο που σκοτωνεται αδικα!
Γιατι δηλαδη να τιμαμε περισσοτερο τον χειριστη ελικοπτερου απο τον ντελιβερα που σκοτωθηκε σε ωρα αιχμης οταν πηγαινε τα πιτογυρα στο Γαλατσι;
Επικινδυνες δουλειες και οι 2 και εν ωρα εργασιας σκοτωθηκαν και οι 2. Ποια η διαφορα;
Για το μισθο δουλευαν και οι 2. Ξεκαθαρα. Ουτε για πατριδες, ουτε για ιδανικα, ουτε για τιποτα.
Για ηρωισμους μιλαμε μονο σε περιπτωσεις που καποιος με αυταπαρνηση θετει
σε πραγματικο κινδυνο την υγεια η ακομα και τη ζωη του με σκοπο να σωσει μια αλλη ζωη η κανει κατι
πραγματικα πολυ επικινδυνο για τον ιδιο σκοπο(αμεσα η εμμεσα).
Σορρυ ναυαρχε αλλα μια εκπαιδευτικη πτηση ελικοπτερου δεν συγκαταλεγεται σαυτες... Δεν ειναι δα και τοσο επικινδυνο.
Και μη μου πεις οτι οι σημερινοι στρατιωτικοι ειναι τιποτα παλικαρια και πατριωτες και ετσι και αλλιως γιατι θα γελαν και οι πετρες... Ενστολοι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι οι περισσοτεροι και τιποτα παραπανω... Και μαλιστα απ τις χειροτερες ισως φαρες ΔΥ.
Αν ημασταν εν καιρω πολεμου, θα σου λεγα εγω ποσοι απο αυτος θα θελαν να καταταγουν
Αααντε επειδη ειμαι στις καλες μου να βαλω ενα 10%. Οι υπολοιποι μπαινουν ξεκαθαρα για την παπαντζα και το βολεμα.
Και μπορω να εχω αποψη γιατι εκανα τη θητεια μου σε μια απ τις πιο μαχιμες μοναδες των Ειδικων Δυναμεων(οχι γιωτομπαλο γραφιας οπως εσυ) και ειδα τι κουμασια εισαστε οι περισσοτεροι... Και σκεψου οτι υποτιθεται ημουνα σε "elite" μοναδα! Φανταζομαι τι θα γινεται στις υπολοιπες...
Ντροπη και σκατα στο στομα κατι ασπονδυλων οπως εσυ που ΑΣΕΛΓΕΙΣ πανω στα πτωματα των συναδελφων σου για να εξυπηρετησεις τα δικα σου συνδικαλιστικα και προσωπικα συμφεροντα.
Να σουνα και κανα κομμαντο να παει στο διαολο... Αλλα μιλαν ολοι, μιλαν και οι γραφιαδες;;;
Καλο παραδεισο να εχουν οι ανθρωποι, κριμα και παλι κριμα για οτι εγινε, συλληπητηρια στις οικογενειες τους ΑΛΛΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΤΖΑ!!!
Y.Γ. Το παραπανω ποστ εγινε με την προυποθεση οτι το ατυχημα εγινε καθαρα απο σφαλμα των χειριστων(που ειναι και το πιθανοτερο)
Σε καθε αλλη περιπτωση, θεωρηστε σα να μην εγινε ποτε.