DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.956
- Πόντοι
- 41.129
Γιατί ρε τύπε
Και αυτό piaggio είναι
βγαζει η piaggio αεροπλάνα ? παιρνει μπροστα από μονο του η θελει σπρώξιμο ?
Γιατί ρε τύπε
Και αυτό piaggio είναι
Μην παίξετε το παιχνιδί τους και ρίξετε τις ευθύνες στους χειριστες!!!!
Άλλα στις κουφάλες που με τις περικοπές δεν κάνουν την σώστη συντηρήση!!!!
Και στην κουφάλα που διέταξε την άσκηση ...
μερικες απλες σημειωσεις στο καταπτυστο κειμενο σου , θα τις καταλαβεις δεν απαιτειται PHD...
Να σου πω λοιπόν πως το βλέπω εγώ, μπας και καταλάβεις κάτι παραπάνω από αυτά που σε έχουν μάθει να σκέφτεσαι, τόσα (30) χρόνια εκεί μέσα.
Αν ΔΕΝ συνέβαινε το περιστατικό, πως θα συνεχιζόταν η ζωή αυτών των (εναπομεινώντων πίσω ζωντανών) ανθρώπων?
Με ΤΟΝ ΙΔΙΟ, και ΠΑΡΑΠΑΝΩ τρόπο πρέπει να συνεχιστεί.
ΣΩΣΤΑ και επειδη ο πατερας πεθανε και η μητερα πιθανον δεν απασχολειται καπου ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ για να συνεχισει η απομεινασα οικοιγενεια να ζει "Με ΤΟΝ ΙΔΙΟ, και ΠΑΡΑΠΑΝΩ τρόπο...." γιατι ετσι γραφεις αλλιως πως ??????
Καλό είναι αυτό που λες: Σύνταξη 2 βαθμών παραπάνω. Σωστό. Ο δυστυχής χαμένος όμως, θα εξελισσόταν. Μπορεί να έφτανε και ναύαρχος (πραγματικός: Όχι στο bou). Θα έπαιρνε και μεγάλο μισθό, και μεγάλη σύνταξη. Η σύνταξη που θα δώσουν στη φουκαριάρα που έμεινε τώρα με δυο παιδιά, θα ανεβαίνει όπως θα ανέβαινε ο μισθός του?
Και σε πληροφορώ (γιατί εγώ τώρα είμαι από την "άλλη" πλευρά, είμαι απ' αυτούς που σας πληρώνουν)
τι σαχλαμαρες γραφεις δεν λεγεται !!! δηλαδη τα στελεχη των Ενοπλων Δυναμεων δεν φορολογουνται και ποσοστο των των ΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΟΠΩ΅ΕΣΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ δεν πηγαινουν ποσοστιαια για την μισθοδοσια τους ???
ότι ΜΕ ΧΑΡΑ ΜΟΥ να πληρώνω απ' τους φόρους μου την ανακούφιση (όση είναι δυνατό να δοθεί - ΔΕΝ αναπληρώνεται ο άνθρωπος με λεφτά) αυτών των ανθρώπων, και με το παραπάνω.
Είμαι όμως ΣΑΦΩΣ ΚΑΤΑ της πρόσληψης (διορισμός)και της εισαγωγής στις σχολές εκτός σειράς, αξιολόγησης, εξετάσεων κλπ.
Φυσικα η εκτος σειρας εισαγωγη στις στρατιωτικες σχολες καθολου δεν επηρεαζει την γενικη καταταξη !!!! επι πλεον να σου θυμισω φιλικα οτι μπαινουν ετσι πια τα τεκνα των γονων της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΑΜ και ΕΛΑΣ !!!! να διαβιβασουμε την αποψη σου στο ευρυ Κεντρο και την Αριστερα τι λες ????
Για τον ίδιο λόγο που είμαι ΚΑΤΑ του να κάνουμε τον Πύρρο Δήμα ανθυπολοχαγό, και τη Βερούλη μπάτσο. Τι είναι αυτά τα καραγκιοζιλίκια?
Οι άνθρωποι έκαναν κάτι για το οποίο μας έκαναν όλους υπερήφανους, ναι, θέλουμε όλοι να τους ανταμείψουμε, ναι, να τους δώσουμε λοιπόν κάτι, ισάξιο (ή και παραπάνω) από αυτό που προσέφεραν. Και επειδή στη ζωή όλα με λεφτά μετριώνται, να τους δώσουμε ένα καλό ποσό, ή να τους δώσουμε μια τιμητική σύνταξη. Το "να τους διορίσουμε" τι νόημα έχει? Θα είναι δηλαδή ο Πύρρος καλός αξιωματικός, ή η Βερούλη καλός μπάτσος?
Πιστευω οτι γραφεις ολες αυτες τις γελοιοτητες για τους Ολυμπιονικες διοτι απλα αγνοεις το μεγεθος της απασχολησης τους σε ολη την αθλητικη ζωη τους στους χωρους αθλησης. και φυσικα ζουμε σε μια νεα Ζιμπαμπουε οπου ανθρωποι "σκεπτομενοι" σαν εσενα εκφραζουν γελοιες θεσεις για τους Ελληνες ολυμπιονικες οι οποιοι Πανεπιστημιο δεν μπορεσαν να παρακολουθησουν στην ζωη τους για τους λογους που προανεφερα ουτε Τεχνικες Σχολες . Γνωριζουν οτι δεν υπαρχει "παραπερα" γνωριζουν οτι η Ελληνικη νομοθεσια δεν τους επιτρεπει την επαγγελματικη διαφημιση... Αρα κυριε πανεξυπνε οι ανθρωποι αυτοι πως θα ζησουν την υπολοιπη καθημερινη ζωη τους μεχρι να τους αναπαυσει ο κυριος ????? Να σου θυμισω για αλλη μια φορα οτι ειναι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ!!!!
Αυτό λέω εγώ.
Δηλαδή οι "κουφαλες" που δεν "κανουν" σωστη συντηρηση φταινε ή οι περικοπές που δεν τους αφηνουν περιθώρια να κανουν αυτο που πρέπει ,χωρίς "μπαλωματα"?Μην παίξετε το παιχνιδί τους και ρίξετε τις ευθύνες στους χειριστες!!!!
Άλλα στις κουφάλες που με τις περικοπές δεν κάνουν την σώστη συντηρήση!!!!
Και στην κουφάλα που διέταξε την άσκηση ...
Δηλαδή οι "κουφαλες" που δεν "κανουν" σωστη συντηρηση φταινε ή οι περικοπές που δεν τους αφηνουν περιθώρια να κανουν αυτο που πρέπει ,χωρίς "μπαλωματα"?
Και δευτερον τι καταλαβαίνεις τωρα,δε θα κανουμε και ασκησεις διατηρησης μαχητικής ικανότητας?Ε τότε,αντε να παιξουμε κανενα ταβλι για να μεινεις ικανοποιημένος..
Με αφορμή το ποστ αυτό,ξαναλέω: ΚΟΦΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ,οσοι γραφετε διαφορα σεναρια, δεν ειστε σε θεση να γνωρίζετε κατι περισσότερο από μενα ,που ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΙ..Σεβαστειτε τη μνημη των συναδέλφων και σταματείστε τη διακινηση διαφορων σεναριων....
Η πειρα μου μεχρι τωρα με εχει διδαξει οτι, "ουδεν κρυπτον..." για παντα, φιλε..To θεμα ειναι οτι και κάτι να εγινε θα το δειξουνε? γιατι πάντα μας κρυβουν πραγματα και το 1996 αυτο εγινε.
Η πειρα μου μεχρι τωρα με εχει διδαξει οτι, "ουδεν κρυπτον..." για παντα, φιλε..
To θεμα ειναι οτι και κάτι να εγινε θα το δειξουνε? γιατι πάντα μας κρυβουν πραγματα και το 1996 αυτο εγινε.
το 96 βγηκε επισημο πορισμα
Ναι βγηκε επισημο πορισμα .... για οσους μασάνε ταραμα.
και βεβαια ρε πρασινο ερπετο, ενα ηταν το πορισμα και όλοι συμφωνησαν με αυτότο 96 βγηκε επισημο πορισμα
ε αμα δεν σου αρεσει τι να κανουμε τωρα
βγαλε δικο σου
Ο κ. "ευχαριστώ τους Αμερικάνους¨ [=στρατηγέ ιδού ο στόλος σας}
Ο κ. "ευχαριστώ τους Αμερικάνους¨ [=στρατηγέ ιδού ο στόλος σας}