Νέα

ποιος πληρωνει την εξοδο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
κλασσικα θα πεφτα και γω ειδικα αν με πηγαινες και για χορο σε τοπικα κλαρινα που ψοφαω  :rockon: :rockon:

Ολες για τα λεφτα μου με θελετε. Καμια δεν κοιταει την κορμοστασια μου και το ακεραιο του χαρακτηρα μου.

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
αυτα τα "πληρωνει ο αντρας" ειναι καταλοιπα περασμενων δεκαετιων, οπου ελαχιστες γυναικες δουλευαν και αυτος που κουβαλουσε τα φραγκα ηταν ο αντρας κτλ κτλ.
πλεον που εχουν ισες ευκαιριες και ολες δουλευουν, πληρωνουν και οι 2 σε μια σχεση. επιλεκτικη ισοτητα δν υπαρχει. αφου θελουν-θελουμε ισοτητα, πρεπει να ειμαστε ισοι σε ολα.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
τοσο κοντοφθαλμη προσεγγιση του θεματος δεν εχω ξαναδει !!!!!!!!!!!!!!!!

τα πραγματα ειναι απλα αν η γκομενα ειναι ελληνιδα θελει κερασμα ετσι εχει μαθει τοσα χρονια εχει μπει στο dna της αν ειναι απο την υπολοιπη ευρωπη δεν ξερει καν την λεξη κερναω φυσιολογικο ειναι να το βλεπει σαν δωροδοκεια.....!!!!!

το κερασμα δεν ειναι ενδειξη πυρφοριας αλλα ενδειξη ισχυος απεναντη στο θυληκο αρκει να γινετε με μετρο και οχι καταχρηση!!!!!!
Ενδειξη ισχυος ειναι αμα εισαι φραγκατος και αυτη ειναι αφραγκη,τι σχεση εχει αυτο με αυτους τους πιρφορους
Αμα κυκλοφορεις με κοτερα πληρωσε τα εσυ,ποιος κυκλοφορει με κοτερα απο δω μεσα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το θεμα δεν ειναι το ψαχνω εγω. Το θεμα ειναι που εσυ βγαινεις για ποτο με την χουφτα σου  :2funny: :2funny:

Σιγα που τον εκβιαζεις οτι βγαινει με την χουφτα του επειδη θα πρεπει να πληρωνει εσας.
ΕΚμεταλευση ειναι αυτο και δωροδοκια.... αν ειναι ετσι πας με μια πουτανα που θα την πληρωσεις να σου κανει παρεα και να την πηδηξεις.Δεν ειναι εντιμο να δουλευεις και να παιρνεις λεφτα το μηνα και να βαζεις τον αντρα να πληρωνει τα παντα εκμεταλευση καθαρη ειναι αυτο.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Αντε να πω και εγω την αποψη μου,αν και δεν την εκφραζω συχνα και απλα μαρεσει να διαβαζω το σαιτ.  ΓΙΑ ΜΕΝΑ ο ανδρας που ανεχεται να του πληρωσει η γυναικα το ποτο ή το τραπεζι -ειμαι γεννημα του 1979 και μεγαλωσαμε αλλιως εμεις- ειναι ξεφτιλας. Λετε συνεχως για τις γυναικες οτι ειναι πουτανες,τσουλες και λοιπα επειδη τα βλεπετε μονο απο δικη σας σκοπια,επειδη εχετε μαθει ΜΟΝΟ  να απολαμβανετε το σεξ μονο οταν πληρωνεται πουτανες,την ιδια στιγμη που με το πενηνταρακι μπορεις να πας απλα για  3 φορες για φραπεδακι! Απλα πραγματα! Η ζωη δεν ειναι μονο μπουρδελα! Ειναι ερωτας. Μετα αναρρωτιεστε γιατι οι γυναικες σας αποκαλουν μαμακιδες, μη σοβαρους, οτι 'οι ανδρες δεν υπαρχουν πια' και λοιπα! Ο ανδρας ρε αγορια -ανδρας ειναι αυτος που ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ- πρεπει να ειναι ιπποτης και να εκτιμαει αυτην που εχει διπλα του,και δεν μιλαω μονο για ελλεηνιδες  αλλα και για οποιαδηποτε αλλη γυναικα οποιασδηποτε αλλης εθνικοτητας! Εμεις οι 35αρηδες -οχι ολοι αλλα οι περισσοτεροι- εχουμε μαθει απο τους γονεις μας οτι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ! Δεν γινεται ενας ανδρας να αφησει γυναικα να πληρωσει,αν θελει να λεγεται ανδρες. Τωρα θα μου πειτε στοιχιζει πολλα να πληρωνεις καθε φορα εσυ και η κριση και λοιπα, μπλα μπλα μπλα! Ε οχι λοιπον! Αμα δεν εχεις λεφτα αγορινα δεν βγαινεις εξω, και μενεις σπιτακι με μια τσοντουλα αγκαλια, Ή λες στην κοπελα σου -εγω το εχω κανει καποιες φορες οταν δεν ειχα λεφτα και η γκομενα το εκτιμησε περισσοτερο, αφου μειναμε σπιτι ειδαμε μια ταινια απο το ιντερνετ και της εφτιαξα ποπ-κορν και με κοκα κολιτσα την περασαμε μια χαρα,και μετα την ταινιουλα την περασα και στην κρεβατοκαμαρα!-ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΠΙΤΙ. η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΗς ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΑΝΔΡΑς. Τροπο θελει οχι κοπο. Μην γινεστε μαλακες λοιπον και γινετε αρσενικα και βαλτε το μυαλουδακι σας να δουλεψει λιγο, γιατι το πολυ μπουρδελο σας εκαψε τον εγκεφαλο. Εγω οταν καποια φορα ειπα σε μια κοπελα 'δεν θα βγουμε εξω αποψε,δεν εχω λεφτα,δεν πληρωθηκα ακομη'' και λοιπα και μου ειπε να πληρωσει αυτη και της ειπα 'Οχι δεν υπαρχει περιπτωση να αφησω μια γυναικα να πληρωσει τα δικα μου. Οταν βγαινω με γυναικα πληρωνω παντα εγω.' εκανε παυση 10 δευτερολεπτων και μου ειπε 'Α καλα, επεσα σε αρσενικο! Επιτελους!' Καταλαβετε το. Δν εχω λεφτα,δεν βγαινω. Τελεια και παυλα. Κατεβαζω μια κωμωδια καινουργια απο το παιρειτ μπευ και καθομαι με το μωρο αγκαλια και με ποπκορν και κοκα κολιτσα και μετα της ριχνω και ενα ρομαντικο πουτσο. Συνελθετε. Για πλειστεισιον,ακσεσορις για το πισι και λοιπες μαλακιες αι φοουν εχετε, για ενα κερασμα δεν εχετε. ΜΑ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑς ΠΑΡΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ? εΛΕΟς ΔΗΛΑΔΗ...

:tired: ποιο βαρετο ποστ και απο παλιο editorial του κλικ στα 90ς

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
αυτα τα "πληρωνει ο αντρας" ειναι καταλοιπα περασμενων δεκαετιων, οπου ελαχιστες γυναικες δουλευαν και αυτος που κουβαλουσε τα φραγκα ηταν ο αντρας κτλ κτλ.
πλεον που εχουν ισες ευκαιριες και ολες δουλευουν, πληρωνουν και οι 2 σε μια σχεση. επιλεκτικη ισοτητα δν υπαρχει. αφου θελουν-θελουμε ισοτητα, πρεπει να ειμαστε ισοι σε ολα.

ναι ρε φίλε,είπαμε

δώστην να πληρώσει τη ΔΕΗ,το χαράτσι,τα κοινόχρηστα,το τηλέφωνο...

αλλά έξω,είναι ματζιριά να βγάζουν από μισά μισά,δεν χτυπάει ωραία στο μάτι!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
εδω εγω σε πηγα σε ολα τα ρεστορανια και τα κλαρινετα της σαλονικης και τα πλερωσα μεχρι τελευταιας δεκαρας και οταν ξημερωμα πια σε πηγα σπιτι και σε ρωτησα αν θα συνεχισουμε πανω μου ειπες μπα αγαπουληδες εχω πολλους....................!!!!!!!!!!

Χαχαχαχαχαχαχα, γειά σου ρε Λάρυ με τα ωραία σου!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αμα ο αντρας ειναι σωστος καθολη την διαρκεια του ραντεβου δεν χρειαζεται να πληρωσει στο τελος

εκει θα τσεκαρει και την γκομενα.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Το θεμα δεν ειναι το ψαχνω εγω. Το θεμα ειναι που εσυ βγαινεις για ποτο με την χουφτα σου  :2funny: :2funny:
Καλα βγες εσυ με κανα πεινασμενο πιρφορο μπας και του φας κανα φραγκο και ασε με μενα,και αν σε πηδανε κουασιμοδοι ολο χαρα θα σαι και συ ξεφτυλισμενη

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Χαχαχαχαχαχαχα, γειά σου ρε Λάρυ με τα ωραία σου!!!!

αυτα δεν ειναι τα ωραια μου ειναι η πικρες μου γιατι ο θεος δεν μου εδωσε μποι ουτε ομορφια ενα χοντρο παπαρι μου εδωσε και αυτο δεν το εκτιμα καμμια γιατι για να το εκτιμηση πρεπει να το δει και τι να κανω δηλαδη να το περιφερω δεξια και αριστερα μπα και καμμια το θελει?????????

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Σιγα που τον εκβιαζεις οτι βγαινει με την χουφτα του επειδη θα πρεπει να πληρωνει εσας.
ΕΚμεταλευση ειναι αυτο και δωροδοκια.... αν ειναι ετσι πας με μια πουτανα που θα την πληρωσεις να σου κανει παρεα και να την πηδηξεις.Δεν ειναι εντιμο να δουλευεις και να παιρνεις λεφτα το μηνα και να βαζεις τον αντρα να πληρωνει τα παντα εκμεταλευση καθαρη ειναι αυτο.
εσυ παλι εξοδουχος εισαι;;;

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ναι ρε φίλε,είπαμε

δώστην να πληρώσει τη ΔΕΗ,το χαράτσι,τα κοινόχρηστα,το τηλέφωνο...

αλλά έξω,είναι ματζιριά να βγάζουν από μισά μισά,δεν χτυπάει ωραία στο μάτι!
Και τι σε νοιαζει εσενα πως χτυπαει χαρη σου κανει?

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Καλα βγες εσυ με κανα πεινασμενο πιρφορο μπας και του φας κανα φραγκο και ασε με μενα,και αν σε πηδανε κουασιμοδοι ολο χαρα θα σαι και συ ξεφτυλισμενη

στελλαρα εχεις δικιο μου τα εφαγε ολα ουτε τσιγαρα δεν μου αφησε η εριμπαλιτσα και εμεινα με το πουλι στο χερι !!!!!!!!!!

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Kερνας την γκομενα επειδη γουσταρεις να το κανεις, οχι επειδη σε υποχρεωνει, ουτε γιατι ετσι καναν οι παλιοι

Τωρα αν δεν γνωρισε καποιος γυναικα να του το βγαζει αυτο, ε τι να πω, κριμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom