Νέα

ποιος πληρωνει την εξοδο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Αμα μετρουσες δεν θα πληρωνες συνεχεια... τον αλλον λες για πουτανες αλλα και εσυ ειναι σαν νοικιαζεις την γκομενα.... χρεωμενος βγαινεις οχι νικητης
Εγω πληρωνω γιατι ετσι το νιωθω,δεν το κανω για να κατσει η αλλη διπλα μου.
Εχω αλλα που κανουν τις γυναικες να καθονται διπλα μου.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
τοσο κοντοφθαλμη προσεγγιση του θεματος δεν εχω ξαναδει !!!!!!!!!!!!!!!!

τα πραγματα ειναι απλα αν η γκομενα ειναι ελληνιδα θελει κερασμα ετσι εχει μαθει τοσα χρονια εχει μπει στο dna της αν ειναι απο την υπολοιπη ευρωπη δεν ξερει καν την λεξη κερναω φυσιολογικο ειναι να το βλεπει σαν δωροδοκεια.....!!!!!

το κερασμα δεν ειναι ενδειξη πυρφοριας αλλα ενδειξη ισχυος απεναντη στο θυληκο αρκει να γινετε με μετρο και οχι καταχρηση!!!!!!

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ε, οχι και μου εκανε χαρη. 24 ευρω χαλασα για παρτη της εκεινο το βραδι. Αλλα τι σημασια εχουν τα λεφτα ? Το θεμα ειναι να περναμε καλα.
Φυσικα και σου εκανε χαρη και το ξερεις αν δεν πιστευες οτι σου κανει χαρη που βγαινει μαζι σου δεν θα τα πληρωνες ολα εσυ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Κατσε ρε φιλε ομως ετσι κανεις ζημια σε ολο το συστημα γιατι την κακομαθαινεις και μετα θα την πληρωσουν οι επομενοι... αν ειναι ετσι και εγω μπορει να νιωθω να αρχισω να πεταω σκουθπιδια στο δρομο και να τα καθαριζετε εσεις μετα.

Γιατι το νιωθετε αυτο? Οι γυναικες δουλευουν σημερα ειναι ανεξαρτητες και δυναμικες ποιος ο λογος να χρειαζονται δωροδοκια για να σου κατσουν? αλλο παλι και τουτο

μετα απορουμε γιατι μας θεωρουν κακο προτυπο οι αλλες χωρες αφου μαλακιες λεμε και κανουμε
γκομενα που δουλευει και θα την πληρωσω εγω? τι λες ρε

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.803
Πόντοι
5.595
Paris..... εισαι μεγαλος π@π@ρις...!!! :grin:
Κατι τετοιους μαλακες σαν κ εσενα βρισκουν οι γυναικες... κ τις κακομαθαινουν...
και βεβαια μετα τους εκμεταλευοντε...  και στο τελος οταν τους χωριζουν... κλαιει ο καθε 'Παρης' οτι του φαγε τα λεφτα η καργιολα...!!!!! :idiot:

Και επειδη ειπες κ για ηλικες... κ εγω περιπου στα ιδια ειμαι...  αλλα δεν σκεφτομαι ετσι μαζοχιστικα...
Αυτες οι θεωριες που λες ισχυαν πριν απο 30-40 χρονια που δεν δουλευαν οι γυναικες.. κ λογικο ηταν να μην εχουν λεφτα για εξοδους.. κ τα περιμεναν ολα απο τον αντρα...
Η ΕΠΟΧΕΣ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑΞΑΝ....ΞΥΠΝΑ...
Τωρα η γυναικα μπορει να βγαζει περισσοτερα απο εσενα... γιατι να την κερασεις...???!!!
Μηπως την βλεπεις σαν πουτανα...? την κερναω-πληρωνω για να την γαμαω...??  Αν ναι..τοτε τα εχεις μπερδεψει...

Τεσπα..
Για μενα το πιο σωστο ειναι μια ο ενας..μια ο αλλος!

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Κατι πεταμενες εριναλ και σια πλεον μονο για φτυσιμο τις εχω

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Δηλαδη μας λες οτι αν εισαι σε σχεση και βγαινετε με τον δικο σου, πληρωνει παντα αυτος ? Τι διαλο με βιομηχανους κανεις κονε ?

Πάντα το μπειμπι και ας του λεω οχι. Αλλα και γω τον εχω στον αφρο και φυσικα τον βγαζω και γω οξω. Δεν ειναι θεμα πλουτου αλλα ανθρωπου που δεν ειναι μιζερος :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ακριβως συμφωνω με αλεξανδρο...

εγω φιλε για να παω φιλη στο σπιτι της με το αμαξι
πρωτα με ειχε κερασει 2 φορες  :P

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Και κατι σαν και σενα δεν εχουνε γκομενα και πανε κ γαμανε στα μπουρδελα...
Απλο.
Και εμφανισιακως,πιστεψε με αλλα και να μην με πιστεψεις στα αρχιδια μου,μετραω πολυ...
Για αυτο και δεν μενω ποτε μονος...
Καλα σε πιστεψαμε,και ας μη γαμησω ρε φιλε εχω μια αξιοπρεπεια τουλαχιστον,δεν ειμαι ξεφτιλας σαν και σενα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Λοιπον για να σοβαρευτουμε λιγο γιατι πολλες μαλακιες διαβασα ως τωρα.
Το σωστο ειναι ο αντρας να πλερω τα της γκομενας. Θα βγαλω εγω τη γυναικα στο καφε-ψησταρια του χωριου μου και θα πληρωσει αυτη ? Με τι μουτρα θα κυκλοφορω μετα εγω στο χωριο ?
Γνωριζω γκομενακι φινο το καλοκαιρι και κανονιζουμε ραντεβου. Που να την παω, στο χωριο φυσικα που ειναι και ρομαντικα. Την αραζουμε σε τραπεζακιον κατω απο τα πλατανια και παραγγελνω 1 κιλο κρασι, σαλατα, κατι πιτογυρα με απ' ολα, μη φανω τσιγκουνης και μια μεριδα κοκορετσι. Φυσικα πληρωσα εγω. Αυτο ηταν, την εριξα χωρις πολυ προσπαθεια. Πεσαν κατι γαμησια εκεινο το βραδι......

κλασσικα θα πεφτα και γω ειδικα αν με πηγαινες και για χορο σε τοπικα κλαρινα που ψοφαω  :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ο γκομενος της εριναλ φταιει οχι αυτη.... και οσοι ακομη το κανουν
αμα η γυναικα δεν εβρισκε θα το σταματουσε να εχει τετοια νοοτροπια.Εφοσον ομως βρισκει καλα κανει...

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
τοσο κοντοφθαλμη προσεγγιση του θεματος δεν εχω ξαναδει !!!!!!!!!!!!!!!!

τα πραγματα ειναι απλα αν η γκομενα ειναι ελληνιδα θελει κερασμα ετσι εχει μαθει τοσα χρονια εχει μπει στο dna της αν ειναι απο την υπολοιπη ευρωπη δεν ξερει καν την λεξη κερναω φυσιολογικο ειναι να το βλεπει σαν δωροδοκεια.....!!!!!

το κερασμα δεν ειναι ενδειξη πυρφοριας αλλα ενδειξη ισχυος απεναντη στο θυληκο αρκει να γινετε με μετρο και οχι καταχρηση!!!!!!
Σωστος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Λες ε ? Κοροιδο μ΄επιασε η ψωλα  :S Κι ηθελε και παγωτο μετα απο τοσο φαι :headbang:

Αμα ειναι να φαει 15 κιλα παιδακια για να σου κατσει και μετα να μαζευει και τις αποδειξεις
αστο να παει στο διαολο

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Καλα σε πιστεψαμε,και ας μη γαμησω ρε φιλε εχω μια αξιοπρεπεια τουλαχιστον,δεν ειμαι ξεφτιλας σαν και σενα
Κατσε να τον παιζεις γιατι αυτο κανεις...και φανταζομαι και πως θα σαι γιατι για να μιλας ετσι θα χεις  φαει του κοσμου τα ακυρα και σου βγαινει αυτο το μισος προς τις γυναικες...

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
κλασσικα θα πεφτα και γω ειδικα αν με πηγαινες και για χορο σε τοπικα κλαρινα που ψοφαω  :rockon: :rockon:

εδω εγω σε πηγα σε ολα τα ρεστορανια και τα κλαρινετα της σαλονικης και τα πλερωσα μεχρι τελευταιας δεκαρας και οταν ξημερωμα πια σε πηγα σπιτι και σε ρωτησα αν θα συνεχισουμε πανω μου ειπες μπα αγαπουληδες εχω πολλους....................!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom