Νέα

ποιος πληρωνει την εξοδο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Σιγα που τον εκβιαζεις οτι βγαινει με την χουφτα του επειδη θα πρεπει να πληρωνει εσας.
ΕΚμεταλευση ειναι αυτο και δωροδοκια.... αν ειναι ετσι πας με μια πουτανα που θα την πληρωσεις να σου κανει παρεα και να την πηδηξεις.Δεν ειναι εντιμο να δουλευεις και να παιρνεις λεφτα το μηνα και να βαζεις τον αντρα να πληρωνει τα παντα εκμεταλευση καθαρη ειναι αυτο.

Σιγα μην τον τιμωρω κιολας με το ποστ..  :grin:

Ρε σκασιλα μου τι κανετε παρτε το αποφαση. Εγω αυτο που θελω το εχω εσεις καντε τα κουμαντα σας. Το θρεντ λεει τι κανουμε και το ανεφερα. κατα τα λοιπα βγαινει ο καθε αγαμητος και μου το παιζει εγω φτυνω την νοοτροπια. ε και πηρε την απαντηση σου. Αν δεν ειναι χωνεψιμη πιειτε σοδα μαζι . Που θα μου κανει και αναλυση το καθε  παρταλι για σχεσεις που δεν εχει ασχοληθει με ανθρωπο πάνω απο ενα μηνα στην ζωη του.
Αλάργα απο τσιγκουνηδες  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Καλα βγες εσυ με κανα πεινασμενο πιρφορο μπας και του φας κανα φραγκο και ασε με μενα,και αν σε πηδανε κουασιμοδοι ολο χαρα θα σαι και συ ξεφτυλισμενη

Στελιο την erinal πως την κοβεις, αξιζει να την παω για ψητη προβατινα και μπυρες ? Θα μου κατσει ή θα φαει και θα με παρατησει ?

Συνημμένα

• Εικόνα021.jpg
    Εικόνα021.jpg
    169,6 KB · Εμφανίσεις: 12

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Που θα μου κανει και αναλυση το καθε  παρταλι για σχεσεις που δεν εχει ασχοληθει με ανθρωπο πάνω απο ενα μηνα στην ζωη του.

πσσσσσσ ομιλησε η πληθωρα των ραντεβου

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Ρε σκασιλα μου τι κανετε παρτε το αποφαση. Εγω αυτο που θελω το εχω εσεις καντε τα κουμαντα σας. Το θρεντ λεει τι κανουμε και το ανεφερα. κατα τα λοιπα βγαινει ο καθε αγαμητος και μου το παιζει εγω φτυνω την νοοτροπια. ε και πηρε την απαντηση σου. Αν δεν ειναι χωνεψιμη πιειτε σοδα μαζι . Που θα μου κανει και αναλυση το καθε  παρταλι για σχεσεις που δεν εχει ασχοληθει με ανθρωπο πάνω απο ενα μηνα στην ζωη του.
Ναι πραγματι σχεσεις με ΠΟΥΤΑΝΕΣ δεν κανω δικιο εχεις

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
γιορτη προβατινας λεει?

:2funny: :2funny:

εχετε κ Δ.Σ. κ πλουσια δωρα στην κληρωση οπως μενταγιον  :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Και που ξερεις εσυ οτι ειμαστε αγαμητοι? εσυ εκνευριζεσαι βλεπω εδω επειδη λεμε μια αντιθετη αποψη η δικη σου δεν ειναι σωστη για μενα... ο αλλος νιωθει ριγμενος αμα κερναει συνεχεια αυτος περιμενε μολις τσακωθειτε να δεις... δεν ειναι ερωτας και αγαπη να αφηνεις τον αλλον να κερναει συνεχεια αρα κοροιδευεις. Καλα μεταξυ μας εγω το εχω ξαναπει οτι εισαι πονηρη.... παλια το επαιζες ανθρωπιστρια και οτι θες ο κοσμος να εχει λεφτα και τωρα αφηνεις τον δικο σου να τα χαλαει ολα μαζι σου?

για εξηγησε το λιγο αυτο

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Στελιο την erinal πως την κοβεις, αξιζει να την παω για ψητη προβατινα και μπυρες ? Θα μου κατσει ή θα φαει και θα με παρατησει ?

προβατινουλα; και δώρα με κληρωση ;; :o :o  θα σου κατσω  :boobies: :boobies:

Υ.Γ πραγματικα τα παω καργα αυτα τα ιβεντ  :cheesy:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τετοια κοροιδα σαν και σενα για τσαμπα φαι δεν βρισκονται ευκολα.
Το πιο πιθανο να θελει σχεση να την πηγαινοφερνεις κανα μηνα για φαγητο μεχρι να θελησεις σεξ και να βρει αλλο κοροιδο μετα   :S

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Και που ξερεις εσυ οτι ειμαστε αγαμητοι? εσυ εκνευριζεσαι βλεπω εδω επειδη λεμε μια αντιθετη αποψη η δικη σου δεν ειναι σωστη για μενα... ο αλλος νιωθει ριγμενος αμα κερναει συνεχεια αυτος περιμενε μολις τσακωθειτε να δεις... δεν ειναι ερωτας και αγαπη να αφηνεις τον αλλον να κερναει συνεχεια αρα κοροιδευεις. Καλα μεταξυ μας εγω το εχω ξαναπει οτι εισαι πονηρη.... παλια το επαιζες ανθρωπιστρια και οτι θες ο κοσμος να εχει λεφτα και τωρα αφηνεις τον δικο σου να τα χαλαει ολα μαζι σου?

για εξηγησε το λιγο αυτο

τι να εξηγησω ρε μπολ . Βγαζεις ο,τι συμπερασματα θες για μενα και περιμενεις να σου εξηγησω αυτα που σκεφτεσαι εσυ; δεν παιζεσαι . :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κατσε ενα λεπτο... αυτη δεν ελεγε οτι θελει ο κοσμος να εχει λεφτα και οτι ειναι ανθρωπιστρια???
και τωρα δεχεται ο γκομενος της να πληρωνει συνεχεια? κατι δεν μου κολλαει εδω

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τι να εξηγησω ρε μπολ . Βγαζεις ο,τι συμπερασματα θες για μενα και περιμενεις να σου εξηγησω αυτα που σκεφτεσαι εσυ; δεν παιζεσαι . :2funny:

Ε τι να εξηγησεις σωστα... εγω τα ξερω ολα αυτα με τις δηθεν αριστερες ιδεολογιες
τι να μου πεις εσυ? εχω ολοκληρωμενη αποψη και εικονα δεν γινεται να με κοροιδεψειθς και το ξερεις

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ε, οχι και μου εκανε χαρη. 24 ευρω χαλασα για παρτη της εκεινο το βραδι. Αλλα τι σημασια εχουν τα λεφτα ? Το θεμα ειναι να περναμε καλα.
Τζαμπα σου βγηκε τυπε.....

Καποιοι σκανε 50αρικο για να γαμησουν μονο !!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Απολαυσες και την συντροφια της εφαγες και καλα ..... και πηδηξες κιολας !!!!!!  :dancing:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
προβατινουλα; και δώρα με κληρωση ;; :o :o  θα σου κατσω  :boobies: :boobies:

Υ.Γ πραγματικα τα παω καργα αυτα τα ιβεντ  :cheesy:

γεια σου ρε ερι με τα χουγια σου!!!!! εισαι το ποιο περιεργο γκομενακι της επικρατιας μπορει να κανεις τα παντα για ενα σακουλακι πασατεμπο και τιποτα με ολα τα πλουτη του κοσμου.......!!!
αλλα το σεξ σου αξεπεραστο για σεμιναριο ειναι..........................

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom