Στελιο την erinal πως την κοβεις, αξιζει να την παω για ψητη προβατινα και μπυρες ? Θα μου κατσει ή θα φαει και θα με παρατησει ?
Δεν ξέρω αν θα την φάει από σένα, πάντως.....την προβατίνα θα την φάει!
Στελιο την erinal πως την κοβεις, αξιζει να την παω για ψητη προβατινα και μπυρες ? Θα μου κατσει ή θα φαει και θα με παρατησει ?
Αυτο εξηγω στους εξυπνους εδω και δεν το καταλαβαινουν !!!!!!!!!τοσο κοντοφθαλμη προσεγγιση του θεματος δεν εχω ξαναδει !!!!!!!!!!!!!!!!
τα πραγματα ειναι απλα αν η γκομενα ειναι ελληνιδα θελει κερασμα ετσι εχει μαθει τοσα χρονια εχει μπει στο dna της αν ειναι απο την υπολοιπη ευρωπη δεν ξερει καν την λεξη κερναω φυσιολογικο ειναι να το βλεπει σαν δωροδοκεια.....!!!!!
το κερασμα δεν ειναι ενδειξη πυρφοριας αλλα ενδειξη ισχυος απεναντη στο θυληκο αρκει να γινετε με μετρο και οχι καταχρηση!!!!!!
εχω ολοκληρωμενη αποψη και εικονα δεν γινεται να με κοροιδεψειθς και το ξερεις
Τετοια κοροιδα σαν και σενα για τσαμπα φαι δεν βρισκονται ευκολα.
Το πιο πιθανο να θελει σχεση να την πηγαινοφερνεις κανα μηνα για φαγητο μεχρι να θελησεις σεξ και να βρει αλλο κοροιδο μετα :S
Γιατι μωρη πεταμενη χαρη θα μας κανεις αμα μας κατσεις μπηκες εδω με τους πιρφορους και σου δωσαν αξια που αν πας σε χωρα του ανατολικου μπλοκ ουτε οι κουασιμοδοι δεν θα σε γαμανεπροβατινουλα; και δώρα με κληρωση ;; :o :o θα σου κατσω![]()
Υ.Γ πραγματικα τα παω καργα αυτα τα ιβεντ![]()
Αυτο εξηγω στους εξυπνους εδω και δεν το καταλαβαινουν !!!!!!!!!
Γιατι μωρη πεταμενη χαρη θα μας κανεις αμα μας κατσεις μπηκες εδω με τους πιρφορους και σου δωσαν αξια που αν πας σε χωρα του ανατολικου μπλοκ ουτε οι κουασιμοδοι δεν θα σε γαμανε
Τις αποδειξεις τις θελω εγω ρε !!!!!Αμα ειναι να φαει 15 κιλα παιδακια για να σου κατσει και μετα να μαζευει και τις αποδειξεις
αστο να παει στο διαολο
Γιατι μωρη πεταμενη χαρη θα μας κανεις αμα μας κατσεις μπηκες εδω με τους πιρφορους και σου δωσαν αξια που αν πας σε χωρα του ανατολικου μπλοκ ουτε οι κουασιμοδοι δεν θα σε γαμανε
επειδη εχω βγει με τετοιες κυριλατες γκομενες και μαλιστα Κολωνακι![]()
Σε κεινον θα κατσεις εμενα θα θες που σε εχω για φτυσιμοδεν θελω να σε πληγωσω αλλα δεν θα κατσω σε εσενα αλλα στον παραλιμνιο που ναι αγαπημενος![]()
![]()
![]()
δεν θελω να σε πληγωσω αλλα δεν θα κατσω σε εσενα αλλα στον παραλιμνιο που ναι αγαπημενος![]()
![]()
![]()
δεν θελω να σε πληγωσω αλλα δεν θα κατσω σε εσενα αλλα στον παραλιμνιο που ναι αγαπημενος![]()
![]()
![]()
αυτα δεν ειναι τα ωραια μου ειναι η πικρες μου γιατι ο θεος δεν μου εδωσε μποι ουτε ομορφια ενα χοντρο παπαρι μου εδωσε και αυτο δεν το εκτιμα καμμια γιατι για να το εκτιμηση πρεπει να το δει και τι να κανω δηλαδη να το περιφερω δεξια και αριστερα μπα και καμμια το θελει?????????
Δε σε γουσταρω εισαι συμφεροντολογα. Θα τα φτιαξω με τον Μπολντη που μου ειναι συμπαθης και θα κερναω αυτον προβατινα.
Δε σε γουσταρω εισαι συμφεροντολογα. Θα τα φτιαξω με τον Μπολντη που μου ειναι συμπαθης και θα κερναω αυτον προβατινα.
Εγω ειμαι ο καπιταλιστης ρε συ.... αυτη δεν ειναι συμφεροντολογα![]()
χψαχαχαχαχαχα οχι λαρους η εριναλ ειναι ανθρωπιστρια αριστερη σαν τους αλλους
που δεν σου λενε τι εισοδηματα εχουνθελουν ολος ο κοσμος να εχει λεφτα!!!!!